درود بر شما ، اضافه کردم وحید جان
درود بر خودت، مرسي
من فکر کنم شلوار کردي ميدن اونجا کسي احساس غريبي نکنه
درود بر شما ، اضافه کردم وحید جان
خضرایی که این همه میگن هتله روزبرگ نیست اونوقت 01 روزبرگه ؟؟
وای بر ما که روزبرگ نیستیم
آره واقعا
م هم اردو میریم هم همه هفته اونجاییم فرقمون چیه که هتلیم؟
تازه روز برگم که نیستیم
البته بگم که هفته دوم عید روز برگ میشیم فقط
بعد دوباره تا 14+15 تعطیلیم انگار و بعد مثل قبل میشیم
امیدوارم اردو لغو شه چون میگن کلا وقت کم میارن چه برسه که توی عید میوفتیم
این شلوار کردی ( با تاکید فراوان ) به رنگ مشکی ، جریان داره ؟ جریانش چیه ؟
درود بر خودت، مرسي
من فکر کنم شلوار کردي ميدن اونجا کسي احساس غريبي نکنه
اونجا خودش عکاسی داره و میتونید برید اونجا ازتون عکس بندازه و یادگاری نگه دارید
سلام مهرداد جان انگار همین دیروز بود که هی ازت در مورد خضزایی و اسلام شهر سوال می پرسیدم و تو همیشه با صبر جواب سوالامون رو دادیسلام عزيزان من
يواش يواش دوره 4 ام از زمان ايجاد اين تاپیک داره شروع می شه بله دوره 1 اسفند 90.
احساس همه شما رو من می دونم و درک می کنم توی ذهن شما 1000 ران سوال هست، روز اول چکار می کنیم؟ آموزشی چطوریه؟ با چه افرادی برخورد داریم؟ می خوایم توی این 2 چکار کنیم؟ و ...
خدا رو 100 بار شکر که تو نستیم به کمک هم فضایی ایجاد کنیم که تجربیات افراد دوره های قبل در اختیار دوره های جدید قرار بگیره. بچه ها این تجربه ها بسیار ارزشمند هستن موقعی که وارد دوران آموزشی بشین بیشتر متوجه صحبت من می شین.
بیس اصلی کار شما در دوران آموزشی رزم مقدماتی ست و سلام. این همه بدو بدو ها رژه رفتن ها و... برای آمادگی جسمی شماست.
تمام امور کارهای روزانه دوران آموزشی در یک برنامه تحت عنوان برنامه " سین " تدوین و در نظر گرفته شده. از همون ساعت بیدار باش سحر 4:30 تا خاموشی 22:00 به طور دقیق گفته شده چه کارهایی باید انجام بشه و مدت زمان لازمی براش در نظر گرفته شده.
در تمام این امور نظم حرف اول رو می زنه مطمئن باشید اگر نظم و انظباط رو رعایت کنید بیشتر راه رو رفتین.
بتدریج با گذر زمان وگذشت چند روز از آموزشی کار شما با تمرینات رژه آغاز می شه. حرکاتی که باید بانظم و هماهنگ با هم انجام بدید تا آخر دوره شما هر روز تمرین رژه دارید و ماحصل کارتون رو احیانا درمراسم سر دوشی به معرض نمایش خواهید گذاشت.
از هفته دوم بتدریج کلاس های آموزشی شروع می شه: حفاظت اطلاعات، عقیدتی سیاسی، رزم مقدماتی و... در اواسط دوره به شما آموزش تیر اندازی با تفنگ ژ - 3 رو یاد می دن و عملا خودتون تفنگ به دست گرفته و شلیک می کنین !
در اواخر دوران آموزشی ازتون آزمون کلاس هایی که رفتین رو کتبی به صورت تست می گیرن که (خودمونیم الکی و فرمالیتست و هیچ تاثیری تو سرنوشت شما نداره).
دوران آموزشی در یک روز به یاد ماندنی به اتمام می رسه بله روز سر دوشی که تیمسار در اون حضور داره.
تمام طول دوره آموزشی کارهای تکراری و روتینگ روزانه هر روز طبق برنامه سین اجرا می شه. روزهای اول شاید به خاطر نا آشنا بودن فضا و افراد سخت باشه اما به مرور زمان دوستها و اتحادی بین شماها ایجاد می شه که دوست ندارین با هیچ چیز عوض کنین .
لطفا اسم منو هم ثبت نام کنید عی لیسانس از شیراز
راستي يه چيز ديگه!!!! من دوستم فوق ليسانسه تو برگه سفيد نوشته بره خود خضرايي. تو برگه سفيد من ولي نوشته برم ميدون ****. اينا جريانش چيه؟
سلام به همه بر و بچه هاي گل.
بچه ها من حميدم. انصرافي از كارشناسي كامپيوتر. يعني با مدرك معادل كارداني. اعزامم اول اسفنده امساله.
عزيزان اولا بگين اينجا چه خبره؟!!!!
دوما، مني كه كارداني هستم، حتما ميفتم اسلامشهر؟ من خونه مون شهر ري هست، برام فرق نمي كنه به لحاظ مسافت و زمان اينكه خ دماوند بيفتم يا اسلامشهر. ولي ظاهرا ميگن اسلامشهر بهتره.
سوم اينكه تو تقسيم بعد آموزشي دوره كد مي خورم؟
چهارم اينكه عارضم به حضور انور همه عزيزان كه چه قد احتمال داره با هيچ گونه پارتي تهران بيفتم بعد از آموزشي؟
دم همگي گرم. واقعا جمع باحالي شكل گرفته. همه دارن جواب همو ميدن. خيلي خوبه. همه تون موفق باشين. بقيه سوالام رو هم هروقت يادم اومد مي پرسم.:lol:
سلام مهرداد جان انگار همین دیروز بود که هی ازت در مورد خضزایی و اسلام شهر سوال می پرسیدم و تو همیشه با صبر جواب سوالامون رو دادی
آموزشی ما تموم شد واقعا یک دوره فوق العاده و بی نظیر بود اسلام شهر بدون شک هتل vip هست می خواستم ازت تشکر کنم چون به کمک شما و بقیه بچه یه اشنایی کلی از اونجا داشتیم و این خیلی بهم کمک کرد و بازم تاکید میکنم هرکسی اسلام شهر میره یه خوش شانس به تمام معنا هست
سلام
کسی اینجا هست که ابتدا یه نیروی دیگه(مثلا زمینی) افتاده باشه ولی به واسطه پدر نظامی بودن بیاد نیرو هوایی و خضرایی؟
مهرداد جان ممنون از این همه لطـــــــــــــف
چشم
پست 1121 آپدیت شد
سلام به همه بر و بچه هاي گل.
بچه ها من حميدم. انصرافي از كارشناسي كامپيوتر. يعني با مدرك معادل كارداني. اعزامم اول اسفنده امساله.
عزيزان اولا بگين اينجا چه خبره؟!!!!
دوما، مني كه كارداني هستم، حتما ميفتم اسلامشهر؟ من خونه مون شهر ري هست، برام فرق نمي كنه به لحاظ مسافت و زمان اينكه خ دماوند بيفتم يا اسلامشهر. ولي ظاهرا ميگن اسلامشهر بهتره.
سوم اينكه تو تقسيم بعد آموزشي دوره كد مي خورم؟
چهارم اينكه عارضم به حضور انور همه عزيزان كه چه قد احتمال داره با هيچ گونه پارتي تهران بيفتم بعد از آموزشي؟
دم همگي گرم. واقعا جمع باحالي شكل گرفته. همه دارن جواب همو ميدن. خيلي خوبه. همه تون موفق باشين. بقيه سوالام رو هم هروقت يادم اومد مي پرسم.:lol:
راستي يه چيز ديگه!!!! من دوستم فوق ليسانسه تو برگه سفيد نوشته بره خود خضرايي. تو برگه سفيد من ولي نوشته برم ميدون ****. اينا جريانش چيه؟