• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی دوستانی که اعزامی 90/12/1 هستند

و با اجازه از اساتیدی که قبلا تجربیاتشون رو در این جا عنوان کردند مخصوصا مهرداد خان یا جناب مهرداد

بنده اعزامی 90/10/1 بودم بعد مدتی تصمیم گرفتم که خلاصه تجربیاتم رو خدمت دوستان بگم

اول مورد اینکه کلا خضرایی هتل هست و تیپ موشکی حضرت امیر قسمت vip این هتل

فوق دیپلم ها + یک سری از لیسانس ها میرن تیپ امیر
دکتر ها + فوق لیسانس ها + لیسانس ها میمونند اسلامشهر

من فوق دیپلم بودم و رفتیم اسلامشهر یک بهشت واقعی رو تجسم کنید

روز اول حالتون مطمئنن خیلی بد هست یک چیز عادیه از روز سوم به بعد میبینید که چی گفتم

اسلامشهر 4 تا اسایشگاه داره که تقسیم میشید تو این 4 تا اسایشگاه
یک پادگان کوچیک هست
غذا فوق العادههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
برنامه غذا
شنبه : ناهار جوجه کباب شام ماکارونی
1 شنبه : قیمه شام مرغ سوخاری (خیلی خوشمزه هست )
2 شنبه : کوبیده شام کتلت
3 شنبه : قورمه سیزی شام سیب زمین با تخم مرغ
4 شنبه : زرشک پلو با مرغ شام کوکو سبزی
پنجشنبه : میرید خونه هورا هورا هورا

من شخصا خیلی بد غذا هستم ولی واقعا غذا های اسلامشهر عالی هستند در ضمن حجم غذا نیز زیاده ولی در خضرایی این خبرا نیست

ب
وضع ظاهریتون همیشه منظم باشه تا 5 شنمبه جمعه نگهتون ندارن
مثلاا گترتون مرتب باشه جوراب سفید نپوشید یا دستکش داشته باشین اینه به نظرتون چیز های عادی هستن ولی رعایت کنید

اسلامشهر یک بهشت بود واقعا قدرش رو بدونید میدونم العان دارید بهم میخندین و یا شاید فحش هم بدین ولی اسلامشهر بهترین محل برای خدمت هست

دوستان هر سوالی داشتین خوشحال میشوم کمکتون کنم

Last edited:

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
رامین جان سلام خوبی داداش حیف اسلامشهر تموم شد دلم خیلی تنگ شده واسه اراشد واسه صبح بیدار شدن ها

رامین خیلی حالم گرفته که اون بهشت رو از دست دادیم بچه های خضرایی اصلا رفاه ما رو باور نمیکردن

اسلامشهررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر دوست داریم

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رامین جان سلام خوبی داداش حیف اسلامشهر تموم شد دلم خیلی تنگ شده واسه اراشد واسه صبح بیدار شدن ها

رامین خیلی حالم گرفته که اون بهشت رو از دست دادیم بچه های خضرایی اصلا رفاه ما رو باور نمیکردن

اسلامشهررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر دوست داریم
سلام قربونت آقا منم دلم واست تنگ شده ... واقعا روزای خوبی داشتیم حیف زود تموم شد
آقا بخاطر توضیحات کاملت ممنون

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239

و با اجازه از اساتیدی که قبلا تجربیاتشون رو در این جا عنوان کردند مخصوصا مهرداد خان یا جناب مهرداد

بنده اعزامی 90/10/1 بودم بعد مدتی تصمیم گرفتم که خلاصه تجربیاتم رو خدمت دوستان بگم

فوق دیپلم ها یک سری از لیسانس ها میرن تیپ امیر
دکتر ها فوق لیسانس ها لیسانس ها میمونند اسلامشهر

روز اول حالتون مطمئنن خیلی بد هست یک چیز عادیه از روز سوم به بعد میبینید که چی گفتم

یک پادگان کوچیک هست
برنامه غذا

من شخصا خیلی بد غذا هستم ولی واقعا غذا های اسلامشهر عالی هستند در ضمن حجم غذا نیز زیاده ولی در خضرایی این خبرا نیست

برنامه روزمرتون اینه
4.30 الی 5.30 بیدار باش و صبحانه
5.30 تا 6.00 نماز اجباری هست توفیق اجباریه
6.0 تا 6.30 نظافت منطقه نظافتی
6.30 تا 7.00 امار
7.00 الی 7.30 ورزش از دست ندین
7.45 تا 11.00 کلاس (خوراک خواب )
15 ربع در اختیار خودتون هستین
11.30 تا 12 نماز (نماز ها رو نپیچونید چون بعضی وقتها تو نماز هم امار میگرن و اگر نباش 5 شنبه جمعه تو پادگان نگهتون میدارن )
12.00 الی 13.30 نهار
14.00 الی 15.30 کلاس
16.00 الی 16.300 تمرین رژه

مثلاا گترتون مرتب باشه جوراب سفید نپوشید یا دستکش داشته باشین اینه به نظرتون چیز های عادی هستن ولی رعایت کنید

اسلامشهر یک بهشت بود واقعا قدرش رو بدونید میدونم العان دارید بهم میخندین و یا شاید فحش هم بدین ولی اسلامشهر بهترین محل برای خدمت هست

سلام دوست عزیز

چقدر خوب اسلامشهر رو تشریح کردی واقعا با خوندن توضیحات شما خاطرات تک تک روزهاش از جلو چشمام رد شد.

غذاهاش چه خوب شده زمان ما به این صورت خوب نبود ولی باز نسبت به خضرایی خیلی سر تر بود.

یادش بخیر روز اول که با اتوبوس از خضرایی راه افتادیم با اینکه از بچه های فروم دیده بودم اسلامشهر بهشته ولی تو راه با خودم می گفتم کجا می خوان ما رو ببرن وای چه دوره وقتی اتوبوس نزدیک پادگان شد گفتم خدا پادگان اینجاست ؟ وسط بیابون؟ ولی باز ته دلم دلگرمی داشتم چون بر اساس تجربه بچه های فروم اسلامشهر خوب و راحت توصیف شده بود.

خوب طبیعتا روزهای اول برام من که به خونه و خانواده وابسته بودم سخت بود تمام تعلقاتم رو از خونه و خانواده باید قطع می کردم. دیگه دست خودم نبود هر وقت خواستم بخوابم بیدار شم غذا بخورم برم بیرون . شرایط جدید و خاصی بود اما با گذشت 4 الی 5 روز بتدریج با شرایط وفق پیدا کردم دیگه برام سخت نبود به راحتی شرایط رو پذیرا بودم مهم تر اینکه داشتم با بچه ها آشنا می شدم و دوستانی پیدا می کردم.

برای من به حدی شرایط عادی شده که جز گرمای شدید ظهرها چیز دیگه ای آزار دهنده نبود.

پس دوستان من سعی کنید خودتون رو در سریعترین زمان ممکن با اوضاع وفق بدین. که این به نفع تون هست.
اینا همه زودگذر هست مثل یک رویا سریع از نظرتون می ره و دیگه بر نمی گرده از اون آدم ها بچه ها دیگه خبری نخواهد بود.

خدا تو نهاد ما انسان ها یک نعمت بنام قدرت تطابق پذیری قرار داده در طول خدمت بیشتر پی به این قدرت خواهید برد.

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
سلام امیر جان

دوستم اینجا، پایگاه دوم شکار چنین شرایطی داشت. و الان داره اینجا تو نیرو هوایی خدمت می کنه. چطور مگه؟

برا دوره آموزشی میشه از این قانون استفاده کرد یا نه؟ یعنی بیفتم نیرو زمینی ولی دوره آموزشی رو تو نیرو دریایی یا هوایی بگذرونم.

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0

یک پادگان کوچیک هست
برنامه غذا

برنامه روزمرتون اینه
4.30 الی 5.30 بیدار باش و صبحانه
5.30 تا 6.00 نماز اجباری هست توفیق اجباریه
6.0 تا 6.30 نظافت منطقه نظافتی
6.30 تا 7.00 امار
7.00 الی 7.30 ورزش از دست ندین
7.45 تا 11.00 کلاس (خوراک خواب )
15 ربع در اختیار خودتون هستین
11.30 تا 12 نماز (نماز ها رو نپیچونید چون بعضی وقتها تو نماز هم امار میگرن و اگر نباش 5 شنبه جمعه تو پادگان نگهتون میدارن )
12.00 الی 13.30 نهار
14.00 الی 15.30 کلاس
16.00 الی 16.300 تمرین رژه

سلام دوست عزیز

چقدر خوب اسلامشهر رو تشریح کردی واقعا با خوندن توضیحات شما خاطرات تک تک روزهاش از جلو چشمام رد شد.

غذاهاش چه خوب شده زمان ما به این صورت خوب نبود ولی باز نسبت به خضرایی خیلی سر تر بود.

یادش بخیر روز اول که با اتوبوس از خضرایی راه افتادیم با اینکه از بچه های فروم دیده بودم اسلامشهر بهشته ولی تو راه با خودم می گفتم کجا می خوان ما رو ببرن وای چه دوره وقتی اتوبوس نزدیک پادگان شد گفتم خدا پادگان اینجاست ؟ وسط بیابون؟ ولی باز ته دلم دلگرمی داشتم چون بر اساس تجربه بچه های فروم اسلامشهر خوب و راحت توصیف شده بود.

خوب طبیعتا روزهای اول برام من که به خونه و خانواده وابسته بودم سخت بود تمام تعلقاتم رو از خونه و خانواده باید قطع می کردم. دیگه دست خودم نبود هر وقت خواستم بخوابم بیدار شم غذا بخورم برم بیرون . شرایط جدید و خاصی بود اما با گذشت 4 الی 5 روز بتدریج با شرایط وفق پیدا کردم دیگه برام سخت نبود به راحتی شرایط رو پذیرا بودم مهم تر اینکه داشتم با بچه ها آشنا می شدم و دوستانی پیدا می کردم.

برای من به حدی شرایط عادی شده که جز گرمای شدید ظهرها چیز دیگه ای آزار دهنده نبود.

پس دوستان من سعی کنید خودتون رو در سریعترین زمان ممکن با اوضاع وفق بدین. که این به نفع تون هست.
اینا همه زودگذر هست مثل یک رویا سریع از نظرتون می ره و دیگه بر نمی گرده از اون آدم ها بچه ها دیگه خبری نخواهد بود.

خدا تو نهاد ما انسان ها یک نعمت بنام قدرت تطابق پذیری قرار داده در طول خدمت بیشتر پی به این قدرت خواهید برد.

دوستان دستتون درد نکنه
هر کدوم از دوستان وقت میزارن و تجارب خودشون رو در اختیار ما تازه واردا میزارن
منتها نمیدونم چه طوریه که هر کدوم از دوستان یه چیزی میگن، :دی
نکنه چند تا خضرایی وجود داره و ما بی خبریم

تا به حال دوستانی که بودن عکس این موضوع رو میگفتن

حالا عیب نداره، فردا حالا میریم ببینیم چی میشه
همین شمای کلی ای که دادید خوبه، نهایتش یا اسلامشهره یا تهران دیگه

farshad250

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ...

ما رو هم به لیست اضافه کن لطفا .
من فرشاد آقازاده - فوق دیپلم حسابداری - اعزامی 01-12-1390

دوستان من این مسئله که همه رو گیج کرده که **** وظیفه برن یا پادگانی که نوشته شده تو برگه رو پرسیدم ...
به من که گفتن بهتره برید پادگانی که گفته شده تو برگه ، حتی اگر انتهای برگه رو نگاه کنید (" تاییدیه یگان خدمتی") ( همون جا که باید کنده شه ) نوشته :

محل مراجعه مشمول با مرکز آموزش تعیین شده مطابقت دارد و ....

با توجه به جمله بالا پس بهنره برید پادگانی که گفته شده ...

فردا صبح میبینمتون

farshad250

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال :
"لازم به تاكيد است كه كليه مشمولان مي بايست در تاريخ تعيين شده اوراق مربوط به اعزام خود را مانند: برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارك مورد نياز از جمله شناسنامه، كارت ملي و ... در هنگام مراجعه به وظيفه عمومي به همراه داشته باشند."

این برگه آماده به خدمت ، منظور کدوم برگه هستش ؟

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال :
"لازم به تاكيد است كه كليه مشمولان مي بايست در تاريخ تعيين شده اوراق مربوط به اعزام خود را مانند: برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارك مورد نياز از جمله شناسنامه، كارت ملي و ... در هنگام مراجعه به وظيفه عمومي به همراه داشته باشند."

این برگه آماده به خدمت ، منظور کدوم برگه هستش ؟

همون برگ اولیه (برگ سبز)

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
لباس فوق دیپلم ها از این آبی یه سره هاست یا از این پلنگی آبیا؟

Dr.PPC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال تکراری، فردا باید موها و ریش و سیبیلو بتراشیم؟
بعد فکر میکنین فردا اگه ولمون کنن چند روز مرخصی میدن؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها یه سوال تکراری، فردا باید موها و ریش و سیبیلو بتراشیم؟
بعد فکر میکنین فردا اگه ولمون کنن چند روز مرخصی میدن؟
نه لازم نیست بزنین حداقل تا شنبه آینده بهتون مرخصی میدن

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لباس فوق دیپلم ها از این آبی یه سره هاست یا از این پلنگی آبیا؟
بعد از آموزشی بهتون لباس فرم میدن و از پوشیدن پوتین خلاص میشین ولی تو آموزشی همون لباس های کار آبی رنگ هست

Dr.PPC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این جور که معلومه بین عُلما دو دسته گی به وجود اومده، یه سری فردا صبح میخوان برن میدون ****(که اَلکی علاف شن!) یه سریام مث من تصمیم گرفتن برن خود خضرایی، حالا چه کنیم؟ میترسم برم ضایع شم!!
جریان اوت اَرّهه شده بقرعان!:D

vahid-S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول ميريم خضرايي اگه گفت بريد ميدون **** تا 7 که ميدون **** درو باز کنه خودمونو ميرسونيم به اونجا:)

se21sese

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به نظر منم اول بریم پادگان اگر مشکلی بود میریم میدون ****;)

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
این جور که معلومه بین عُلما دو دسته گی به وجود اومده، یه سری فردا صبح میخوان برن میدون ****(که اَلکی علاف شن!) یه سریام مث من تصمیم گرفتن برن خود خضرایی، حالا چه کنیم؟ میترسم برم ضایع شم!!
جریان اوت اَرّهه شده بقرعان!:D

اول ميريم خضرايي اگه گفت بريد ميدون **** تا 7 که ميدون **** درو باز کنه خودمونو ميرسونيم به اونجا:)

دوستان به نظر منم اول بریم پادگان اگر مشکلی بود میریم میدون ****;)

آره منم حالا فردا اول میرم پادگان اگه خبری نبود میرم میدون ****
بچه ها مدارک رو حواستون باشه چیزی جا نزارید
حالا اصل شناسنامه و کارت ملی هم همراه تون باشه ضرری نداره

مدارکی که من میارم رو مینوسیم:

1- شماره حساب و خود عابر بانک سپه
2. دو تا نامه هایی که بهمون دادن یکی همون سبز اولیه که نوشته میدون **** دومی هم که اونی که نوشته خضرایی
3. فتوکپی همه صفحات شناسنامه
4. برگ واکسیناسسیون و معاینه پزشکی اولیه که از تو همون دفترچه کندیم
5. فتوکپی پست و روی کارت ملی

فکر کنم همینا کفایت کنه
یه لباسه نیمه خسته هم بیایم بپوشم فعلا اونجا معلوم نیست حمال پارتی داریم چی داریم

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ...

ما رو هم به لیست اضافه کن لطفا .
من فرشاد آقازاده - فوق دیپلم حسابداری - اعزامی 01-12-1390

دوستان من این مسئله که همه رو گیج کرده که **** وظیفه برن یا پادگانی که نوشته شده تو برگه رو پرسیدم ...
به من که گفتن بهتره برید پادگانی که گفته شده تو برگه ، حتی اگر انتهای برگه رو نگاه کنید (" تاییدیه یگان خدمتی") ( همون جا که باید کنده شه ) نوشته :

محل مراجعه مشمول با مرکز آموزش تعیین شده مطابقت دارد و ....

با توجه به جمله بالا پس بهنره برید پادگانی که گفته شده ...

فردا صبح میبینمتون

علیک سلام
فرشاد جان اسمتو اضافه کردم

-
منم با فرشاد موافقم
این جمله رو داشته باش :

محل مراجعه مشمول با مرکز آموزش تعیین شده مطابقت دارد

​منم میرم پادگان

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه نشونی بدین همدیگر و بشناسیم

من که فکر کنم شلوار و کاپشنم قهوه ای باشه، ولی اینطوری فایده ای نداره، یه نشونه ای ، چیزی...!

Dr.PPC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا تو اين هيرى ويرى من آنفلانزو گرفتم و در حال حاضر 40 درجه تب دارم! خدا فردارو بخير کنه!

بالا