• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

vahid-S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با يه کاپشن مشکي و شلوار دودي ميام

ولي من ميگم يه جايي قرار بذاريم سر يه ساعتي همه اونجا باشيم
مثلا اگه همه ميريم خضرايي بيايم ايستگاه بوعلي بي ار تي تا قبل از 6 اونجا باشيم.

اين بهتر نيست؟

se21sese

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با يه کاپشن مشکي و شلوار دودي ميام

ولي من ميگم يه جايي قرار بذاريم سر يه ساعتي همه اونجا باشيم
مثلا اگه همه ميريم خضرايي بيايم ايستگاه بوعلي بي ار تي تا قبل از 6 اونجا باشيم.

اين بهتر نيست؟

آخه قرار گذاشتن یه خورده سخته! فکر کن تو اون ساعت صبح تو این سرما!!! منتظر کسی بمونی که حتی 5 دقیقه دیر می کنه!!!
من میگم شماره ها مون رو با علی آقا رد و بد کنیم حالا فردا همون جاها با یه اس ام اسی نیمچه تماسی چیزی همدیگرو پیدا می کنیم.
من که شماره رو پیام خصوصی کردم واسه داش علی ...
تا فردا;)

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها فردا همگی میریم
امیدوارم که روز خوبی باشه

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
حالا تو اين هيرى ويرى من آنفلانزو گرفتم و در حال حاضر 40 درجه تب دارم! خدا فردارو بخير کنه!

ایشالا که زود تر خوب بشی
-

من شماره ناصر و میثم و دارم، ایشالا فردا تو خضرایی همدیگر و میبینیم

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من رسیدمم
خدارو شکر سرما نخوردم انقدر که مارو نگه داشتن مسخره ها
آقایون قدیمی جوادی چجور آدمیه؟

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه بچه ها ی قدیم وجدید وآرزوی موفقیت برای بچه های برج 12.
بچه های قدیم آگه میتونن به این سوالهای من جواب بدن حیاتیه دستتون درد نکنه ./
1-میشه ازکفشهای دیگه به جای این کفشها که دادن استفاده کرد؟
2-اگه بعد از تقسیم دو سه روز دیر بریم سر یگانمون چه اتفاقی میوفته؟

Dr.PPC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام، من امروز رفتم خضرایی، بعد از هفت/هشت ساعت علافی بالاخره تقسیم شدم و افتادم گروهان دوران، کلاً 60 نفر هم نیستیم که اکثرا پزشکن و تعدادی هم مثل من فوق لیسانس. تا 7 اسفند هم مرخصی دادن؛ در هر صورت تجربیات بچه هایی مثل رامین، مهرداد و سیدا و بقیه خیلی بدردمون خورد. فقط العان تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده بعدشه، اینکه کجا تقسیم میشیم؟ شما میدونین کسایی که شرایطیشون مشابه منه معمولاً کجاها تقسیم شدن؟ من نه پارتی دارم؛ نه معافیت از رزم، نه خانواده نظامی، فقط از دار دنیا یه برادر دارم که اونم العان سربازه! گرایش فوق لیسانسمم متالورژی/شناسایی مواده.

Last edited:

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که رفتن تعریف کنن چه خبر بوده؟ چیکار کردن، چی گفتن، چی دادن؟ تا کی مرخصی هستید دقیقا و ...؟

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من رسیدمم
خدارو شکر سرما نخوردم انقدر که مارو نگه داشتن مسخره ها
آقایون قدیمی جوادی چجور آدمیه؟
یاد پارسال خودم افتادم منم 12.1 بودم.
خیلی خشک و نظامیه.در اصل نیروی پیادس که تو نیرو هوایی ازشون برای آموزش استفاده می کنه.اما در کل اگه باهاش راه بیاین بهتون حال می ده و گرنه مدام مانور و ... می شین.

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اين از روز اول!!! امروز كه خوب بود. يه كم سرد بود و علافي داشت ولي كلي خنديديم!!!
بچه هاي قديم، مرادي و جوادي چه جوريان؟ به نظر اصلا عقده اي نميان. آدماي خوبي به نظر مي رسن.
قراره هفتم بريم خضرايي از اونجا بريم اسلامشهر، روز اول برنامه خاصي هست يا فقط سخنراني ايناس؟
به بند كشي زياد گير ميدن؟
گتر حتمن بايد با كش هاي اونا باشه يا كش شلوار هم ميشه؟

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه بچه ها ی قدیم وجدید وآرزوی موفقیت برای بچه های برج 12.
بچه های قدیم آگه میتونن به این سوالهای من جواب بدن حیاتیه دستتون درد نکنه ./
1-میشه ازکفشهای دیگه به جای این کفشها که دادن استفاده کرد؟
2-اگه بعد از تقسیم دو سه روز دیر بریم سر یگانمون چه اتفاقی میوفته؟
1-از هر کفش ساده ای که هیچی روش (دوخت و نوار و ...) نداشته باشه می تونین استفاده کنین.
2-چون مراحل تقسیمتون همون 2-1 روز اول انجام میشه (مثل تشکیل پرونده تو شعبه افراد ، عقیدتی و حفاظت) ، اگه نرین مشکل زیاد پیدا می کنین.در ضمن ممکنه تو یگان جایی که براتون در نظر گرفتن رو از دست بدین و بعد از مراجعه بندازنتون یه جای بی ربط و ... . بزارین بعد از این که رفتین قسمت هر چی خواستین بپیچونید ;)

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اين از روز اول!!! امروز كه خوب بود. يه كم سرد بود و علافي داشت ولي كلي خنديديم!!!
بچه هاي قديم، مرادي و جوادي چه جوريان؟ به نظر اصلا عقده اي نميان. آدماي خوبي به نظر مي رسن.
قراره هفتم بريم خضرايي از اونجا بريم اسلامشهر، روز اول برنامه خاصي هست يا فقط سخنراني ايناس؟
به بند كشي زياد گير ميدن؟
گتر حتمن بايد با كش هاي اونا باشه يا كش شلوار هم ميشه؟
بعد از سخنرانی ، اسکان معمولا تا عصر طول می کشه .نه برنامه خاصی ندارین.انشاالله از فرداش.
در مورد بند کشی و گتر : کلا بنا رو بر این بزارید که هر چی رو نبینن می تونید انجام بدین.
هوا تا عید سرده مخصوصا صبح ها.هر چی خواستید زیر شلوار و پیرهنتون بپوشید فقط معلوم نباشه.هر وقت احساس سرماخوردگی کردید برید درمانگاه (می گن نمره فرماندهی نمیدیم و ... چرته).سعی کنید تخت دم در رو انتخاب نکنید (می میرین از سرما).

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
برا دوره آموزشی میشه از این قانون استفاده کرد یا نه؟ یعنی بیفتم نیرو زمینی ولی دوره آموزشی رو تو نیرو دریایی یا هوایی بگذرونم.

نمی دونم

اون دوستم آموزشی نیرو زمینی بود بعد از آموزشی یگان اومد نیرو هوایی.

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
به بندی بودنش هم گیر میدن ؟؟

من سایز خودم پیدا نکردم ولی اون فرمی بود منتها بندی نبود

راجع به خوابگاه هایی هم که تو یگان میدن توضیح میدی چه طوریه ؟؟ چه چیزایی میشه برد ؟؟

درب های ستاد گیر نمیدن.کلا فکر نمیکنم مشکل داشته باشه.
در مورد خوابگاه باید دوستانی که شهرستان افتادن بگن.... .

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
بابا اینا که میگن هیجی نمیتونی بیاری!!!!!!!!!!!!!

-

من از پا درد و کمر درد داشنم میمردم، هنوزم درد دارم

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
بابا اینا که میگن هیجی نمیتونی بیاری!!!!!!!!!!!!!

چطور؟ مگه گفتن چی نمیتونید بیارید؟

------

کسی نبود جواب بده ؟ همه غیب شون زده ؟

دوستانی که رفتن تعریف کنن چه خبر بوده؟ چیکار کردن، چی گفتن، چی دادن؟ تا کی مرخصی هستید دقیقا و ...؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوباره سلام، من امروز رفتم خضرایی، بعد از هفت/هشت ساعت علافی بالاخره تقسیم شدم و افتادم گروهان دوران، کلاً 60 نفر هم نیستیم که اکثرا پزشکن و تعدادی هم مثل من فوق لیسانس. تا 7 اسفند هم مرخصی دادن؛ در هر صورت تجربیات بچه هایی مثل رامین، مهرداد و سیدا و بقیه خیلی بدردمون خورد. فقط العان تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده بعدشه، اینکه کجا تقسیم میشیم؟ شما میدونین کسایی که شرایطیشون مشابه منه معمولاً کجاها تقسیم شدن؟ من نه پارتی دارم؛ نه معافیت از رزم، نه خانواده نظامی، فقط از دار دنیا یه برادر دارم که اونم العان سربازه! گرایش فوق لیسانسمم متالورژی/شناسایی مواده.
دوست عزیز همونجور که متوجه شدی 95% بچه ها اهل تهرانن و اونایی که شهرستانی هستن و شهرشون پایگاه شکاری داره واقعا خوش شانس هستن که تو خضرایی هستن چون 99% احتمال داره که بیوفتن شهر خودشون ولی این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که اینجا ایرانه و هیچی حساب کتاب نداره .... تهران پادگان نیروی هوایی زیاد داره نیرو هم زیاد ور میداره ولی اینو در نظر بگیر که شما همتون تهرانی هستین و همتون نمی تونیین تهران بیوفتین و از الان فکرت رو مشغول تقسیم نکن سعی کن تو این 8 هفته آموزشی به خودت خوش بگذرونی سخت نگیر که بهت سخت میگذره ایشالا هر جایی که دوست داری می افتی

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چطور؟ مگه گفتن چی نمیتونید بیارید؟

------

کسی نبود جواب بده ؟ همه غیب شون زده ؟
دوست عزیز به گفتن ها زیاد توجه نکن هیچ وقت بایدی وجود نداره یک هفته که رفتی خودت با محیط آشنا میشی و متوجه میشی که کی به کیه !:D

بالا