• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام رامین عزیز

دیدی بالاخره آموزشیت تموم شد. خیلی زود گذشت. خودتو برای پایگاه دوم شکاری آماده کن اومدی اینجا گاهی به ما سر بزن هتل اچ مجردی طبقه 4 اتاق 11.

اسلامشهر برای من یک خاطره خوش به جا گذاشته که تا آخر عمر تو سینه ام خواهم داشت و هیچ وقت دوران خوب و خوش اون روز ها رو فراموش نمی کنم.

رامین مرخصی تا کی بهتون دادن؟ روز تقسیم کی هست؟
تا 6 اسفند مرخصی دادن و اون روز هم تقسیم می کنن
راستی ما هنوز تقسیم نشدیم و مشخص نیست تبریز بیوفتم:(

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
من شنیدم فوق دیپلمه ها 17 ماه و لیسانسه ها 16 ماه خدمت میکنن! درسته؟؟؟؟

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز منم دقیقا شرایطم مثل خود شماست انصرافی کارشناسی کامپیوتر
بله حتما میوفتیم اسلامشهر اونجور که مشخصه
دوره کد اصلا نداریم

سلام ميثم جان. اسم من حميد ياري هست. متولد 1366. آي دي ياهو و گوگلم hamidtalking هست. اينم شماره موبايلم : 09354200412 . همه ميگن اون روزاي اول بدجوري غربت و تنهايي آدمو ميگيره. با برو بكس كارداني كه اينجا هستن وهمه قراره بريم اسلامشهر، يه هماهنگي بكنيم همديگه رو ببينيم. يا حداقل پس فردا همديگه رو بشناسيم!!!!
شما هم تو برگه سفيدتون زده ميدون ****؟

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
میدون **** سازمان **** وظیفه باید برین حالا اگه شک دارین شنبه صبح برین مشاوره حضوری سازمان چندتا باجه ست به تمام سوالات پاسخ می دن.

مهرداد جان ممنونم. خيلي آقايي. دمت گرم واقعا. آدم يه جورايي ته دلش قرص ميشه وقتي مياد اينجا. تا قبل پيدا كردن اينجا خيلي برام مبهم بود همه چي. ولي با لطف شما و بچه ها خيلي چيزا برام روشن شد.

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
من یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده. اونایی که مثل من ، اسلام شهر مسیرش دوره براشون شنبه ها که میخوان برگردن پادگان حتما باید راس ساعت 5/30 پادگان باشن؟اگه جواب مثبته که اون موقع صبح اصلا از آزادی اتوبوسی ، تاکسی چیزی واسه اسلام شهر پیدا میشه که بتونیم به موقع برسیم؟ یا باید قید مرخصی رو بزنیم و تو همون پادگان بمونیم؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده. اونایی که مثل من ، اسلام شهر مسیرش دوره براشون شنبه ها که میخوان برگردن پادگان حتما باید راس ساعت 5/30 پادگان باشن؟اگه جواب مثبته که اون موقع صبح اصلا از آزادی اتوبوسی ، تاکسی چیزی واسه اسلام شهر پیدا میشه که بتونیم به موقع برسیم؟ یا باید قید مرخصی رو بزنیم و تو همون پادگان بمونیم؟
عزیز مرحصی های اسلام شهر تا ساعت 6 هست و همیشه تو آزادی ماشین اسلام شهر هست فقط باید باهاش طی کنی که از احمد آباد بره کرایش هم 1800 تومان

Dr.PPC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تو برگ سفیدی که از پلیس+10 گرفتم زده بیاین میدون ****، اما تو برگه سفیدی که پُست اورده زده بریم خضرایی. چه کنیم؟ من داداشم دو ماه پیش اعزام شد رفته بود میدون **** میگفت چند هزار نفر آدم میریزن تو میدون، فقطم علّافی و وقت تلف کردنه واسه یه برگه دست نویس که هیچ ارزشی هم نداره.

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
اینا خودشون بدتر گیج میکنن که
از اونور نوشته مطابق نوشته ی نامتون عمل کنید از اینور آخرش اینطوری نوشته:

.لازم به تاكيد است كه كليه مشمولان مي بايست در تاريخ تعيين شده اوراق مربوط به اعزام خود را مانند: برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارك مورد نياز از جمله شناسنامه، كارت ملي و ... در هنگام مراجعه به وظيفه عمومي به همراه داشته باشند..

این الان یعنی چی؟ بالاخره میدون **** رو میگن یا همین خضرایی رو؟
خودشونم نمیدونن چی میگن

[FONT=&quot]چگونگي اعزام به خدمت دوره ضرورت آنان در قالب برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح به اطلاع رسيده است و اين قبيل از عزيزان مي بايست براساس اطلاعات مندرج در آن برگ اقدام نمايند.[/FONT]

از اونورم بالاش اینو نوشته:rolleyes:

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینا خودشون بدتر گیج میکنن که
از اونور نوشته مطابق نوشته ی نامتون عمل کنید از اینور آخرش اینطوری نوشته:

این الان یعنی چی؟ بالاخره میدون **** رو میگن یا همین خضرایی رو؟
خودشونم نمیدونن چی میگن

از اونورم بالاش اینو نوشته:rolleyes:
دوستان عزیز مساله رو پیجیده نکنیید هر سربازی تو هر شهری از ایران باید روز اعزام بره **** وظیفه شهر خودش لازم نیس بری پادگان از **** وظیفه میگن برین خضرایی واسه اونای هم که شهرستانی هستن ماشین میگیرن اعزام میکنن
روز اول هم بهتون لباس و ... میدن و حداقل یک هفته مرخصی که لباستون رو آماده کنید

Kaliroma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. کسی میدونه که از کرج چجوری میشه به اسلامشهر رفت ؟ صبح های شنبه که ساعت 6 باید پادگان باشیم ساعت چند باید راه بیوفتم ؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
آقا کی باشه این آموزش لعنتی تموم شده باشه راحت شیم هعی:wacko:

من بازم تاکید میکنم اون تخت گوشه ی آسایشگاه مال منه ، طبقه بالاییشم نه ، پایینیش:cowboy:

Last edited:

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
سعید جان من که هنوز نمیدونم باید بریم میدون **** یا خضرایی
رفتیم اونجا ار خودشون پرسیدیم میگن بیاید اینجا بعد دوستان جور دیگه ای میگن:D

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سعید جان من که هنوز نمیدونم باید بریم میدون **** یا خضرایی
رفتیم اونجا ار خودشون پرسیدیم میگن بیاید اینجا بعد دوستان جور دیگه ای میگن:D

والا منم سر همین دو راهی خطرناک موندم ، اما از اینجا : مشاوره
سوال پرسیدم که توی برگ
سفید المثنی نوشته سازمان وظیفه عمومی و توی برگ سفید اصلی آدرس پادگان رو نوشته . بلاخره ما کجا باید بیایم خودمونو تسلیم کنیم به شما ؟ که گفت سازمان وظیفه عمومی !
اما بازم نمیدونم احتمالا 1 اسفند خودم بین **** وظیفه و پادگان قرعه کشی میکنم هرکدوم افتاد میرم همونجا . شایدم اصلا نرم تا ببینم چی میشه فرداش برم :cool:

Last edited:

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
والا منم سر همین دو راهی خطرناک موندم ، اما از اینجا : مشاوره
سوال پرسیدم که توی برگ
سفید المثنی نوشته سازمان وظیفه عمومی و توی برگ سفید اصلی آدرس پادگان رو نوشته . بلاخره ما کجا باید بیایم خودمونو تسلیم کنیم به شما ؟ که گفت سازمان وظیفه عمومی !
اما بازم نمیدونم احتمالا 1 اسفند خودم بین **** وظیفه و پادگان قرعه کشی میکنم هرکدوم افتاد میرم همونجا . شایدم اصلا نرم تا ببینم چی میشه فرداش برم :cool:

سعید جان خوب شما باید بری **** وظیفه دیگه. اصلا پیچیده نیست که:D چون برات المثنی صادر شده اون برگه سفید اصلیت دیگه باطله و چون توی المثنی نوشته آقا بیا **** وظیفه واضح هستش که باید برین اونجا.

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
man miram nezam vazife hameam beran hamonja lazem bashe hamon rooz berim migan lazemam nabashe migan fardash berim
baraye elame hazeri bayad berim meydoon sepaho marakeze nezam vazife ostana
man ke miram onja hala harki harja mikhad bere
az hame ba tajrobehaam porsidam hamino migan

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد جان ممنونم. خيلي آقايي. دمت گرم واقعا. آدم يه جورايي ته دلش قرص ميشه وقتي مياد اينجا. تا قبل پيدا كردن اينجا خيلي برام مبهم بود همه چي. ولي با لطف شما و بچه ها خيلي چيزا برام روشن شد.

حمید جان

ممنونم از اظهار لطفت. خیلی خوشحالم که تونستم با کمک دوستان دیگه به شما عزیزان کمک کنم.

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
والا چیزی که من میدونم فوق دیپلم 18 ماه، لیسانس 17 ماه و فوق لیسانس 16 ماهه.

عزیز مرحصی های اسلام شهر تا ساعت 6 هست و همیشه تو آزادی ماشین اسلام شهر هست فقط باید باهاش طی کنی که از احمد آباد بره کرایش هم 1800 تومان

از همه ممنون

پست 1121 آپدیت شد

بالا