• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تک فرزند بودم و مدارکم رو هم همون موقع که دادند ارائه دادم و وقتی با مسئولش حرف میزدم میگفت اینا امتیاز میدن و حداقل باید 8 امتیاز بیاری تا مطمئن بشی اونجا که میخوای می افتی 

مثلا تک فرزندی فقط 3 امتیاز داره ولی متاهلی 8 امتیاز

به نظر من خیلی فرقی نمیکنه و حداقل برای من زیاد فرقی نمیکنه کجا بیفتم و فقط میخوام زود تر تموم بشه

به نظرم بیخیال اینه شو و توکل کن به خدا مثه بقیه بچه و من که نه پارتی دارم نه متاهلم و نه پدر نظامی هر چی قسمت باشه همون میشه

شنبه همه چیز معلوم میشه تا اون موقع از مرخصیت لذت ببر :lol:

جناب سروان قادری یکی از اون چهار نفری بود که تو اتاق مدارک رو میدیدن و نمره میدادن البته سرهنگ ایین هم بود
نفری که قبل از من رفت تو اتاق ار بنیاد شهید بابت جانبازی پدرش نامه داشت که نمره ایی که من دیدم بهش دادن 9 بود
بعد از کمسیون باقادری که صحبت کردم میگفت در مورد شما نظرمون مثبت بود و تصمیم  گیرنده نهایی ستاد کله
البته یکی از بچه ها که واسه خودش یه هفته بعد نامه جور کرده بود و برده بود  مدارکش رو بده میگفت که کسی که مدارک رو تحویل گفت که نظر نهایی در مورد یگان بچهایی که نامه گرفتاری دارن یا متاهل هستن یا پدر نظامی هستن تو خود خضرایی گرفته میشه و بقیه تو ستاد کل تقسیم میشن

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که الان دارن تو یگان خدمت میکنن بگن که چه لوازمی رو میشه برد چه لوازمی رو نمیشه برد

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که غیبت داشتن و دارن اضافه خدمتاشون بخشیده شد.

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
جناب سروان قادری یکی از اون چهار نفری بود که تو اتاق مدارک رو میدیدن و نمره میدادن البته سرهنگ ایین هم بود
نفری که قبل از من رفت تو اتاق ار بنیاد شهید بابت جانبازی پدرش نامه داشت که نمره ایی که من دیدم بهش دادن 9 بود
بعد از کمسیون باقادری که صحبت کردم میگفت در مورد شما نظرمون مثبت بود و تصمیم گیرنده نهایی ستاد کله
البته یکی از بچه ها که واسه خودش یه هفته بعد نامه جور کرده بود و برده بود مدارکش رو بده میگفت که کسی که مدارک رو تحویل گفت که نظر نهایی در مورد یگان بچهایی که نامه گرفتاری دارن یا متاهل هستن یا پدر نظامی هستن تو خود خضرایی گرفته میشه و بقیه تو ستاد کل تقسیم میشن

تک پسری هم جزء شرایط حساب میشه؟

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تک پسری هم جزء شرایط حساب میشه؟

تک پسر بودن نمیدونم گرفتاری حساب میشه یا نه
اگه میتونستی از یه متخصص یا بیمارستانی نامه بگیری که خدای نکرده پدر یا مادرت مشکل جسمی یا بیماری دارن با توجه به تک فرزند بودن میتونست تاثیر داشته باشه
یکی از مسئولین پادگان میگفت تو خود یگان هم به مشکل گرفتارها رسیدگی میشه یعنی اونجا هم کمسیونی تشکیل میدن تا ببینن مشکل طرف چیه
21 ساعت دیگه مشخص میشه که این نامه ها و کمسیون ها تاثیر داشته یا سر کاری بوده:guitar: 

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
راستی رو لباسای من علایم همش هست!
یعنی چی ممکنه؟
فقط طلقارو باید بزنم؟

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من دوره 90.10.1 اعزام بودم . بیشتر حرفام با بچه های فوق دیپلم هست که میرن اسلامشهر . هر سوالی دارین بپرسین .. من جواب میدم . من خودم فردا 6 اسفند میریم خضرایی واسه تقسیم .
قبل پرسیدن سوالاتون

آشنا بشین با فرمانده هاتون که سرو کارتون باهاشونه اینم لینک عکس . فقط یه جوادی هم داریم که از زیر لنز دوربین من فرار میکرد همیشه ..
http://up2.iranblog.com/images/99857440312851379409.jpg

آشنا بشین با مربی هاتون اینم لینک عکس
http://up98.org/upload/server1/02/c/l5d2neqt7eff7tsrwwsg.jpg

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها من دوره 90.10.1 اعزام بودم . بیشتر حرفام با بچه های فوق دیپلم هست که میرن اسلامشهر . هر سوالی دارین بپرسین .. من جواب میدم . من خودم فردا 6 اسفند میریم خضرایی واسه تقسیم .
قبل پرسیدن سوالاتون

آشنا بشین با فرمانده هاتون که سرو کارتون باهاشونه اینم لینک عکس . فقط یه جوادی هم داریم که از زیر لنز دوربین من فرار میکرد همیشه ..
http://up2.iranblog.com/images/99857440312851379409.jpg

آشنا بشین با مربی هاتون اینم لینک عکس
http://up98.org/upload/server1/02/c/l5d2neqt7eff7tsrwwsg.jpg
مربی های اسلام شهر واقعا بی نظیرن فقط شما بچه های دوره جدید شانس اینو نداشتین که سرگروهبان کریمی رو ببنید چون اون آخر دوره ما خدمتش تموم شد هرچی از خوبی هاش بگم بازم کمه ...
راستی امیر تو کدوم آسایگاه بودی؟ من رامینم ارشد اسایشگاه 2

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
من آسایشگاه 3 بودم .. کارمندان سرویس D:

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
این بچه های 12.1 هم گفتن شنبه 6 اسفند بیان پادگان ؟؟؟؟

فردا گوشی بیاریم بدیم دژبانی ؟؟

ساعت چند میایی پادگان من که یه جوری میام 8 اونجا باشم ..

بعد که تقسیم مکنن باز مرخصی میدن؟

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
این بچه های 12.1 هم گفتن شنبه 6 اسفند بیان پادگان ؟؟؟؟

فردا گوشی بیاریم بدیم دژبانی ؟؟

ساعت چند میایی پادگان من که یه جوری میام 8 اونجا باشم ..

بعد که تقسیم مکنن باز مرخصی میدن؟

نه اعزامی های 12/1 یکشنبه باید برن.

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
مربی های اسلام شهر واقعا بی نظیرن فقط شما بچه های دوره جدید شانس اینو نداشتین که سرگروهبان کریمی رو ببنید چون اون آخر دوره ما خدمتش تموم شد هرچی از خوبی هاش بگم بازم کمه ...
راستی امیر تو کدوم آسایگاه بودی؟ من رامینم ارشد اسایشگاه 2

اتفاقا این سرگروهبان کریمی هم روز اعزام بودن برا ما ، رامین جان.

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
به نظرتون سال دیگه کسری ها رو بر می دارن؟:(

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
بچه های خضرایی هر کی ارشد شد هوای بچه های pt رو داشته باشه

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
راستی رو لباسای من علایم همش هست!
یعنی چی ممکنه؟
فقط طلقارو باید بزنم؟
اونا رو دادن که اگر لازم شد عوض کنید رو جدیدا بزنید
الان فقط شما روبان روی شلوار رو لازمه بزنید و 4 تا طلق روی اورکت و پیر هن و اون دو تا بیل یبلک!×! روی یقه ی پیرهن
بچه های خضرایی هر کی ارشد شد هوای بچه های pt رو داشته باشه
ما که نمیدونیم اصلا کیا هستیم هنوز
خودتم که نیومدی سعید جان :دی
میگم دوستان اگر کسی لیسانس هست گروهان یکم و امریه اینا چیزی نداره تو پ.خ شمارشو بده دوره هم باشیم

omidmoradiannas

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال فوری دارم. یکی جواب بده لطفا.
دزفول پ ش وحدتی افتادم می تونم لپ تاپ ببرم با خودم یا نمی زارن؟
همین امشب باید راه بیفتم یکی راهنمایی کنه لطفا.

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من افتادم مهراباد
بالای برگه زده م اداری اخر برگه زده اشیانه ج.ا.ا بلیس هوایی
هر کی میتونه راهنمایی کنه

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
اونا رو دادن که اگر لازم شد عوض کنید رو جدیدا بزنید
الان فقط شما روبان روی شلوار رو لازمه بزنید و 4 تا طلق روی اورکت و پیر هن و اون دو تا بیل یبلک!×! روی یقه ی پیرهن

کلا دو تا طلق بود واسه ما.به ما گفتن رو اورکت بزنید.اون بیل بیلکا (که بهش میگن رسته:D ) رو هم گفتن رو یقه اورکت بزنید.

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که امروز تقسیمشون کردن اگه ممکنه بیان یه اطلاعاتی بدن چطور بود امروز؟ تقسیم به چه چیزایی بستگی داشت؟چقدر تقریبا تهران افتادن؟

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که امروز تقسیمشون کردن اگه ممکنه بیان یه اطلاعاتی بدن چطور بود امروز؟ تقسیم به چه چیزایی بستگی داشت؟چقدر تقریبا تهران افتادن؟

خیلی دلهره اور و هولناک بود ایشالا بعد اموزشی تجربه میکنین
تقریبا نصف افتادن تهران
هنوز باورم نمیشه بچه هایی که افتادن چابهار دزفول و بوشهر و بندرعباس
هرچی من رفیق بیدا کردم تو اموزشی همه افتادن شهر دور
از الان به همه اعزامی های1/12 میگم که اگه بارتی ندارن متاهل و بدر نظامی نیستن بگم که به یه بهانه ایی نامه گرفتاری جور کنن حتی اگه از شورای محل هم که شده نامه بگیرن تا بیوفتن شهر خودشون.امروز هرکی نامه گرفتاری داده بود همون شهری افتاد که میخواست
من به لطف خدا و توسل به ائمه اطهارو به کمک نامه گرفتاری افتادم تهرام فرودگاه مهراباد
هر کی هر مطلبی در مورد مهراباد میدونه بگه

بالا