• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
داری میای پیش خودمون
آرال= ارتباط و الکترونیک
هم قسمت های تخصصی داره هم اداری.بیشتر هم رشته های کامپیوتر و الکترونیک می گیره.
ساعت کاری تا 2 هست.اگه قسمت اداری بیفتی دو روز در هفته تا 5 شیفت وامیستی ، 1روز نمیای.
اگه سوال دیگه داشتی پیام خصوصی بده.

قسمت تخصصی لباس فرم میپوشه یا لباس کار با پوتین ؟

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
قسمت تخصصی لباس فرم میپوشه یا لباس کار با پوتین ؟

فرقی نمی کنه.تمام قسمت های نیرو هوایی از گروهبان3 و به بالا لباس فرم می پوشند.چه وظیفه چه کادر.
البته بعضی قسمت ها، یه لباس کار کادری ها دارن (سبز کمرنگه اگه دیده باشین) که اگه بخواهن می پوشند.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهردادجان ساعت کاری شما چه جوره؟
به ما که گفتن24 ساعت سر 24post ساعت استراحت
از مرخصی هات تونستی استفاده کنی؟
در مورد وظایف بلیس هوایی هم اکه میتونی توضیح بده

مارلون عزیز

ما 8 ساعت پست می دیم 24 ساعت استراحت می کنیم. مطمئن هستی 24 ساعت پست؟ اینطوری که نمی شه آدم از پا در میاد.
بله مرخصی هر وقت بخوام می تونم برم. اینجا به ازای 17 ماه خدمت برای لیسانس ها 42.5 روز مرخصی در نظر گرفته شده. یعنی ماهی 2.5 روز که تنظیم کردنش و اینکه چطور در طول دوره از این مرخصی استفاده کنی دست خودته.
پلیس هوایی وظیفش تحت نظر گرفتن ترددهاست و سلام.
حالا این تردد می خواد انسان پیاده باشه یا با ماشین. هر پست یکسری وظایف داره که دژبانی اون موظف به اجرای اونهاست هر گونه شبهه تو وظایف پست ها از طریق تماس با افسر نگهبان وقت مرتفع می شه.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رامین جان تبریز افتادی؟ پایگاه تبریز چند نفر بودن؟ پلیس هوایی چندتا؟ رسته خودت چیه؟
سلام مهرداد جان اولش افتادم چکش ...
ولی با یه چیزی شبیه معجزه جامو عوض کردم افتادم تبریز با یه نفر که نه هم رشته ام بود نه پایه خدمتیمون یکی بود
رو برگه معرفی نامم هم زده 11 اسفند خودمو معرفی کنم ولی هنوز رستم مشخص نست ولی اونایی که پلیس هوایی بودن تو برگشون نوشته بود مهرداد جان وعض گوشی چجوریه تو پایگاه؟ مبشه برد؟ به مفش هم گیر میدن ؟ آخه من کفش بدون بند گرفتم تو تهران تو ستاد فرماندهی بهم گیر دادن که نمی تونم برم تو

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مهرداد جان تا این لحضه که ددارم مینویسم رامین چکش افتاده

تبریز فک کنم 20 تا گرفت

روز پر استرسی بود اول چابهار رو خوندن
بعد اصفهان بعد شیراز بعد بندر عباس بعد بوشهر بعد تبریز بعد همدان همدان خیلی گرفت بعد هم تهران

من هم شکر خدا تهران افتادم ستاری

خیلی از بچه ها الکی و بیخود افتادن جاهای پرت
رامین جان حتمن خبرم کن که چه کردی
سلام امیر جان کارمو درست کردم افتادم تبریز باورم نمیشه... بدون اینکه پارتی داشته باشم...با اونی که جابه جا شدیم نه هم رشته بودیم و نه پایه خدمتیمون یکی بود
امیر جان شمارتو واسم پیام خصوصی بفرست آقا از ته ته ته ته ته دل خوشحال شدم که افتادی شهر خودت ایشالا که موفق باشی و زودتر تموم کنی

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام مهرداد جان اولش افتادم چکش ...
ولی با یه چیزی شبیه معجزه جامو عوض کردم افتادم تبریز با یه نفر که نه هم رشته ام بود نه پایه خدمتیمون یکی بود
رو برگه معرفی نامم هم زده 11 اسفند خودمو معرفی کنم ولی هنوز رستم مشخص نست ولی اونایی که پلیس هوایی بودن تو برگشون نوشته بود مهرداد جان وعض گوشی چجوریه تو پایگاه؟ مبشه برد؟ به مفش هم گیر میدن ؟ آخه من کفش بدون بند گرفتم تو تهران تو ستاد فرماندهی بهم گیر دادن که نمی تونم برم تو

سلام رامین عزیز

خیلی خوشحالم که افتادی تبریز. انشا الله قسمت خوب بیوفتی و دوران یگان رو با راحتی و خوشی زود بگذرونی.

گوشی موقعی که سر قسمت هستی مسلما ممنوعه تنها ساعاتی که از انجام وظیفه فراغ می شی خارج منطقه عملیات می تونی گوشی داشته باشی. مثلا برای اداری از 7 صبح تا 14 بعد از ظهر که تو منطقه عملیات سر قسمت ها هست بردن گوشی ممنوعه بعد این تایم که از عملیات به سازمانی میان مانعی نداره.

می تونن ایراد بگیرن اما کلا دژبانی اینجا زیاد گیر نیستن به هر حال خودم دژبانم و وضعیت دژبانی اینجا رو می دونم.

به هر حال مشتاق دیدار شما هستیم.

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مارلون عزیز

ما 8 ساعت پست می دیم 24 ساعت استراحت می کنیم. مطمئن هستی 24 ساعت پست؟ اینطوری که نمی شه آدم از پا در میاد.
بله مرخصی هر وقت بخوام می تونم برم. اینجا به ازای 17 ماه خدمت برای لیسانس ها 42.5 روز مرخصی در نظر گرفته شده. یعنی ماهی 2.5 روز که تنظیم کردنش و اینکه چطور در طول دوره از این مرخصی استفاده کنی دست خودته.
پلیس هوایی وظیفش تحت نظر گرفتن ترددهاست و سلام.
حالا این تردد می خواد انسان پیاده باشه یا با ماشین. هر پست یکسری وظایف داره که دژبانی اون موظف به اجرای اونهاست هر گونه شبهه تو وظایف پست ها از طریق تماس با افسر نگهبان وقت مرتفع می شه.

من افتادم قسمت اشیانه که همه میگن نسبت به فرودگاه بهتره
قسمت دژبانی هم اونجوری که من شنیدم در طول24 ساعت 4ساعت 4postساعت استراحت
من با دزبانی مشکل ندارم از اینکه نمی تونم اخر هفته برم قم به خانواده سر بزنم رو مخه

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
حالا اینجا خلوت شده. منتظرم آخر هفته برگردن بگن چه خبر بوده.

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من فکر کنم نفر اولی هستم که رسیدم خونه
از اسلامشهر
اینکه میگن هتله کاملا درسته اما ما خدمت کارای هتلیم پوستمونو کندن این هفته همه از پا در اومدن خداروشکر انتخابات بود ولمون کردن
خدایا شکرتتتتتتتتتت آزاد شدمممممممممممممممممممممممممممم

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
منم اومدم ، خود خضرایی بودم ... آقا 3-4 روز اول یعنی به ف آ ک رفتیم از دست این ایرج قاسم زاده و رفیقاش :))))) اما داره خوب میشه .. البته بعضی وقتا یهو رگ ترکی‌ش میزنه بالا دوباره داستان درست میکنه ، اما در کل اخلاقش داره خوب میشه .
اصلا هتل نیست همش وقت کم میارم ... خوب نیست در کل

se21sese

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از گروهان فهمیده برگشتم. همون جوری بود که DRSaeid گفت. واقعا زدند نابود کردند. تازه وضع DRSaeid اینا تو گروهان دوران بهتره. به ما که تو این 5-4 روز فقط یه دفه چایی دادند!!! همش تخم مرغ. بچه ها نصفشون به تخم اومدند!!!
درضمن جانشین فرمانده که ستوان غلامپور بود و به نظر هم آدم خوبی میاد اعزام شد اسلامشهر. همون بود که روز یکم می گفت دوره سختی خواهید داشت! هیچی دیگه. اسلامشهر هتل بود هتل تر شد، ما هم که هویج!:wacko:

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
دو روز اول اسلامشهر جهنم بود. جوادي و دارابي (ببند دهنت) سرويسمون كردن. نگهباناي آسايشگاها مي گفتن شب اول يه سري بچه ها زير پتو گريه مي كردن. ولي روز سوم و چهارم آنچنان سخت نبود. امروزم كه ديگه اومديم.
بچه هاي دوره قبل اسلامشهر، كارداني، اگه كسي هست بگه من كه نه پدرم نظاميه نه امريه دارم نه پارتي، رشته ام هم كامپيوتر بوده، چه قدر احتمال داره تهران بيفتم؟

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم اومدم ، خود خضرایی بودم ... آقا 3-4 روز اول یعنی به ف آ ک رفتیم از دست این ایرج قاسم زاده و رفیقاش :))))) اما داره خوب میشه .. البته بعضی وقتا یهو رگ ترکی‌ش میزنه بالا دوباره داستان درست میکنه ، اما در کل اخلاقش داره خوب میشه .
اصلا هتل نیست همش وقت کم میارم ... خوب نیست در کل
منم گروهان دورانم دکتر.کدوم آسایشگاهی؟
ولی اگر اینجا هتله بقیه جاها چیه؟! پوستمون کنده شد از کمبود وقت!

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
ما هم اومدیم. اسلام شهر واقعا هتله بچه ها. همه اراشد هم خوبن به نظرم. سرگروهبان خیری پور و سرگروهبان اسماعیلی نژاد که مثل دو تا برادر بزرگتر هستن برای بچه ها به نظر من. بقیه هم خوبن حتی جناب جوادی. فقط یه ذره رمرودی رو من باهاش حال نکردم. احساس می کردم که فکر می کنه ارثیه طلب داره از ما. در مجموع من فکر میکنم هم اراشد و هم پادگان خوبه و مهم تر از این دو هم دوره ایهامون بچه های خیلی خوبی هستن خدا رو شکر.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
منم از گروهان فهمیده برگشتم. همون جوری بود که DRSaeid گفت. واقعا زدند نابود کردند. تازه وضع DRSaeid اینا تو گروهان دوران بهتره. به ما که تو این 5-4 روز فقط یه دفه چایی دادند!!! همش تخم مرغ. بچه ها نصفشون به تخم اومدند!!!
درضمن جانشین فرمانده که ستوان غلامپور بود و به نظر هم آدم خوبی میاد اعزام شد اسلامشهر. همون بود که روز یکم می گفت دوره سختی خواهید داشت! هیچی دیگه. اسلامشهر هتل بود هتل تر شد، ما هم که هویج!:wacko:

ای غلامپور ستوان شده؟ زمان ما استوار یکم بود. آره غلامپور آدم خوبیه.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
ما هم اومدیم. اسلام شهر واقعا هتله بچه ها. همه اراشد هم خوبن به نظرم. سرگروهبان خیری پور و سرگروهبان اسماعیلی نژاد که مثل دو تا برادر بزرگتر هستن برای بچه ها به نظر من. بقیه هم خوبن حتی جناب جوادی. فقط یه ذره رمرودی رو من باهاش حال نکردم. احساس می کردم که فکر می کنه ارثیه طلب داره از ما. در مجموع من فکر میکنم هم اراشد و هم پادگان خوبه و مهم تر از این دو هم دوره ایهامون بچه های خیلی خوبی هستن خدا رو شکر.

رمرودی طبیعیه که خشک باشه چون کادریه . کادری ها بعضی ها شون اینطوری رفتار می کنن تا مثلا وظیفه حساب ببره.

خیری پور خوبه.

دارابی برای شهر صحنه کرمانشاهه تکه کلاماش که با ته لهجه همراهه آدم و روده بر می کنه.

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
2 ماه پیش این موقع ها بود که ممثل بعضی دوشتان از اسلامشهر گله میکردم و میگفتم که چیش هتله (پست های قبلی من رو بخونید ) ولی واقعا اسلامشهر عالیه واه خدمت

تو کلاس ها که راحت می خوابید

در مورد افراد بگم

جلوی جناب سرهنگ باباپور اصلا سوتی ندین که سر چیز کوچیک مثل نداشتن دستکش 5 شنبه جمعه نگهتون میداره

جناب عباس زاده ادم خوبیه با لم خاص خودش

جناب جوادی ادم با دیسیپلینی هست این رو قبول کنید اومدین تو ارتش خدمت کنید انصافا دهنشون سرویس شده به اینجا رسیدن جوادی دلسوز بچه ها ست ولی بی نظم ها رو سرویس میکنه
رمرودی بنده خدا چهرتن بد جلوه میکنه ولی ادم بدی نیست نمیتونه خوب خودش رو جلوه بده بلد نیست و خیلی دوست داره بهش احترام بزارید

خیری پور بچه باهالی هست

اسماعیل نژاد هم خوبه

دارابی هم خوبه

انصافا بچه ها همه خوبن

خداییش بد ندارین فقط بعضی بچه ها کرم میریزن و اون ها هم مجبورن تنبه کنن دگه

ماه پیش بهم میگفتن تو انجمن قدر این روز ها رو بدونید همین مهرداد ولی من میگفتم چرت میگه (با عرض معذرت از مهرداد جان)
ولی العان میبینم باید قدر اون روز ها رو میدونستم

بازی های اسایشگاه
بوفه
تلفن کارتی
نماز
خواب کلاس ها
سیگار قاچاقی پشت اسایشگاه ها

امار شب ها
تهدید های اراشد

به خدا قدر ش رو بدونید و میدونم که نخواهید دونست و دو ماه دیگه مثل من حسرت میخورید
حسررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررت
واقعا اسلامشهر دوست دارم قبل از عید میام اسلامشهر:)

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
راستی من یادم رفت. بچه های دوره قبل چی کار کردین مگه انقدر اراشد از دستتون شکارن؟:D

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رمرودی طبیعیه که خشک باشه چون کادریه . کادری ها بعضی ها شون اینطوری رفتار می کنن تا مثلا وظیفه حساب ببره.

خیری پور خوبه.

دارابی برای شهر صحنه کرمانشاهه تکه کلاماش که با ته لهجه همراهه آدم و روده بر می کنه.
مهرداد جان ما 10 نفر بودیم که همه رو پلیس هوایی ورداشت من رشته ام کامپیوتر هست گفت به احتمال زیاد تورو میندازم یه جای اداری یه ستوان 1 بود که لباس پلنگی پوشیده بود هیکلی بود آدم حوبی بنظر میرسید بچه ها ناراحت بودن ولی من خوشحال میشم تو پلیس هوایی باشم چون 8 ساعت پست 24 ساعت خونه 3 تا 8 ساعت هم بگذره میگن 48 ساعت استراحته درسته؟ راستی یکم از کاری که ما باید انجام بدیم میگی؟ باید بیرون جلوی در وایسیم یا تو میشینیم

بالا