• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
رمرودی طبیعیه که خشک باشه چون کادریه . کادری ها بعضی ها شون اینطوری رفتار می کنن تا مثلا وظیفه حساب ببره.

خیری پور خوبه.

دارابی برای شهر صحنه کرمانشاهه تکه کلاماش که با ته لهجه همراهه آدم و روده بر می کنه.
من 1 ابان 89 اونجا بودم الان آخرای سریازیمه جوادی یدونس

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
راستی من یادم رفت. بچه های دوره قبل چی کار کردین مگه انقدر اراشد از دستتون شکارن؟:D

در تکمیل فرمایشات رامین جان

هرکاری به معنی واقعی کلمه

ما در اسلامشهر بعد از شام سوت سیگار داشتیم (به جای سوت واکس)

تاتر رگزار کردیم که ادای تک تک پرسنل از زاهدی گرفته تا دارابی رو در اوردیم جلوی خودشان

کلی بچه ها غیبت میکردند

جشن ها و پارتی ها بعد از غرق بچه ها گوشی اورده بودن با فلاشر شب ها پارتی میگرفتیم یادش بخیر

.....مال کم داشتم مخصوصا اسایشگاه یک که خیلی عالی بود

بچه ها از چیز های بد نوشیدن (استخفر ا.....)

فقط خانوم نبود وگر نه همه چیز بچه ها تکمیل بود

رامین جان شما بگو اینطوری بود یا نه

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
ظاهرا از اسلام شهر همه اونایی که نه پدر نظامی هستن نه متاهل میافتن شهرستان ها، درسته؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد جان ما 10 نفر بودیم که همه رو پلیس هوایی ورداشت من رشته ام کامپیوتر هست گفت به احتمال زیاد تورو میندازم یه جای اداری یه ستوان 1 بود که لباس پلنگی پوشیده بود هیکلی بود آدم حوبی بنظر میرسید بچه ها ناراحت بودن ولی من خوشحال میشم تو پلیس هوایی باشم چون 8 ساعت پست 24 ساعت خونه 3 تا 8 ساعت هم بگذره میگن 48 ساعت استراحته درسته؟ راستی یکم از کاری که ما باید انجام بدیم میگی؟ باید بیرون جلوی در وایسیم یا تو میشینیم

موضوع پلیس هوایی تو پایگاه دوم از تیر ماه امسال شروع شد. قبل از اون گروهبان های دوره کد دیده که دیپلم بودن برای پلیس هوایی از خضرایی دوره می دیدن و با درجه گروهبان 3 یا 2 جذب پلیس هوایی می شدن.
اما از تیر ماه امسال برای اولین بار از وظیفه های درجه دار برای پلیس هوایی استفاده کردن که حتی ستوان 2 هم توشون بود.
تا همین ماه افرادی که رسته پلیس هوایی از تهران خورده بودن یا دوره کد دیدن بودن گفته می شد که تا پایان خدمت پلیس هوایی باقی می مونن .
لازم به ذکره تو بچه ها رسته اداری هم وجود داره که تو پلیس هوایی دارن خدمت می کنن.
اما ماه پیش بودن یکی از بچه های ما طی نامه ای اعتراضی از این روند که چون رسته پلیس هوایی ه تا آخر باید پلیس هوایی موند مراتب رو به امیر گزارش داد. امیر فورا این نامه رو ترتیب اثر داد و بعد از 9 ماه برای اولین بار از اسفند جاری کسایی که به این پایگاه میان تعدادی به دژبانی داده می شه و هر دوره قدیمی ها رو از دژبانی کسر می کنن تا هم نیرو دچار فرسایش روحی نشن و هم کارایی اونها افزایش پیدا کنه. الان 10 نفر از ماها قراره کسر بشیم البته من نمی دونم بعد از 7 ماه دژبانی من جز لیست هستم یا نه.

اکثر پست ها 8 ساعت ست و 24 ساعت استراحت مگر اینکه به دلیل مرخصی رفتن بچه ها پست ها ثابت بشه که زیاد شایع نیست.

تحت کنترل گرفتن ترددها وظیفه دژبان هست مثلا پست دژبانی اچ تردد ساکنین اچ رو در نظر می گیره و کارتها رو چک می کنه.
دژبانی تالار پذیرایی فجر تردد ماشین ها رو در نظر می گیر. سایر پست ها هم همین طور.

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا از اسلام شهر همه اونایی که نه پدر نظامی هستن نه متاهل میافتن شهرستان ها، درسته؟

میشه گفت تا حدودی این طوری هست

ولی شما از همین العان اقدام کن برای مشکل دار بودن
به اینصورت که یک استشاد محله جمع کن که کمک خرج خانواده هستی بعد ببر شورای محله تا مهر برجسته بزنن اون مهر نباشه هیچ ارزشی نداره بعد بده یگانت تو اموزشی که تو اسلامشهر باید ببری ستاد پیش ستوان سوم وظیفه جواد قنبری ادم باهالی هست

بعد تو اموزشی شما ها رو جمع میکنن میبرن خضرایی برای کمسیون مشکل دار ها
بعد میوفتی تهران انشا الله

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها این شماره پرسنلی رو رفتم از قنبری بگیرم اما مسخره گفتش آخراش میدیم بعد یکی از این افسر آموزشا گفت این تنبلیش میاد به حرفش اعتماد نکن میخوای بگیری برو خضرایی اونجا پیگیری کن وگرنه دیر میشه
من از کجا پیگیری کنم آخه؟

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها این شماره پرسنلی رو رفتم از قنبری بگیرم اما مسخره گفتش آخراش میدیم بعد یکی از این افسر آموزشا گفت این تنبلیش میاد به حرفش اعتماد نکن میخوای بگیری برو خضرایی اونجا پیگیری کن وگرنه دیر میشه
من از کجا پیگیری کنم آخه؟

العان نمیدن بعد از 13 هر روز به قنبری سر بزن
میگم هر روز یعنی واقعا هر روز تاکید کن یکم تنبل قنبری ولی اگه کنه بشی درست میکنه

زیاد بری یک تیکه کلام داره بهت میگه ( تو من رو گا .... دی ) بچه خوبی حتمن هی بهش بگو
خضرایی خودت نرو

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
العان نمیدن بعد از 13 هر روز به قنبری سر بزن
میگم هر روز یعنی واقعا هر روز تاکید کن یکم تنبل قنبری ولی اگه کنه بشی درست میکنه

زیاد بری یک تیکه کلام داره بهت میگه ( تو من رو گا .... دی ) بچه خوبی حتمن هی بهش بگو
خضرایی خودت نرو

آخه تقسیم ها قبل از عید انجام میشه تا اون موقع باید امریه اگه میخوایم بگیریم بگیریم این شماره پرسنلی باید باشه
13 فروردین به بعد شما میگی برم کنه شم؟
من چه کار کنم زودتر بگیرم همین اینور عید؟

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
آخه تقسیم ها قبل از عید انجام میشه تا اون موقع باید امریه اگه میخوایم بگیریم بگیریم این شماره پرسنلی باید باشه
13 فروردین به بعد شما میگی برم کنه شم؟
من چه کار کنم زودتر بگیرم همین اینور عید؟
چی بگم برو خضرایی ولی شک دارم کارت راه بیوفته
فکر نکنم این قدر زود تقسیم کنن
با قنبری مشورت کن

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
ما اومدیم پدر من که این هفته ام درومد مخصوصا که تا آخرین لحظه قرار بود نگه ام دارند اما اومدم خداروشکر اما حمید و وحید که توی سایت هستند موندن وحید تنبیهی نگه داشتن حمیدم نگهبان

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تو اسلامشهری آقا میثم؟
منم این هفته حسابی خسته شدم یکبار هم تنبیهی نگهبانی دادم!

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
ما اومدیم پدر من که این هفته ام درومد مخصوصا که تا آخرین لحظه قرار بود نگه ام دارند اما اومدم خداروشکر اما حمید و وحید که توی سایت هستند موندن وحید تنبیهی نگه داشتن حمیدم نگهبان

خداييش خدمت ميثم خيلي سخت بود. واقعا اذيت شد.
منم امروز اومدم. فردا 7 صبح بايد پادگان باشم.
بچه ها كسي اينجا امار عقيدتي سياسي رو نداره كه گزينششون چه جوريه؟

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آره میلاد جان اسلامشهرم شما چی؟کجایی؟

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0

حمید اومدی؟
من حالم گرفته شد دیدم موندی

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
میلاد جان توی اسلامشهر به من به شخصه که تقریبا سخت میگذره اما از همه شنیدم خضرایی سخت تر و با نظم تر
راستی رمرودی اومده اونجا؟
غلام پور اومده برای ما بد نیست اما یه عباس زاده داریم پیرمون و در اورده خیلی اذیت میکنه
یه فرمانده گردان داریم اسمش باباپور خیلیی آدم مسخره و بی منطقیه واقعا بی منطق و مسخرست
شما چی؟

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
به به به
بر و بچ عزیز
منم روز اول از گروهن بابایی افتادم اردستانی اومدم اسلامشهر
بچه ها شما هم هستید؟
ولی چقد متولد 70 و ... داره از همه بیشتر اینش دردسره
ما دیگه نه جونه دوییدن داریم مثله اونا نه حس و حالش رو
بچه بازی هایی هم که در میارن مثله نوشتن پشته دره دستشویی جای خود دارد

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا
به فنا رفتید همه؟
من فعلا خدا رو شکر بلایی سرم نیومده
من آشپرخونه افتادم

سره کلاس عقیدتی گمونم 3 شنبه بود یه لیست آوردن گفتن کسایی که میخوان اسمشون رو بگن
یه گزینش داره
من از یکی از بچه ها مار گرفتم گفت در حد اینه که از نمازا بپرسن و و شبه قدر چی میخونی و بگن قرآن بخون و ...
من فقط نمیدونم ممنوع الخروج اینا میکنن یا نه؟ اگه بکنن به کاره من یکی که نمیاد

سلام آره میلاد جان اسلامشهرم شما چی؟کجایی؟
ایول
میثم تو هم پس تو آخر لیست آخریه که تو خضرایی پر کردیم بودی
من نفر سومش بودم
دو تا اولیش امریه داشتن نگه داشتن ما بی کس و کارا رو فرستادن :دی

من تهران هستم.اونجا اوضاع چجوریه؟
سوز و سرماش خیلی مشکل سازه
مخصوصا اوله هفته علنا اوله صبح ها تا 9-10 سوزه دمای منفی میخورد تو صورتمون کلاسا هم تو وسطه پادگان برگزار میکردن خودکار جوهرش یخ میزد چه برسه خودمون
این هفته از هفته اول سخت تر گزشت به نظرم
میلاد جان توی اسلامشهر به من به شخصه که تقریبا سخت میگذره اما از همه شنیدم خضرایی سخت تر و با نظم تر
راستی رمرودی اومده اونجا؟
غلام پور اومده برای ما بد نیست اما یه عباس زاده داریم پیرمون و در اورده خیلی اذیت میکنه
یه فرمانده گردان داریم اسمش باباپور خیلیی آدم مسخره و بی منطقیه واقعا بی منطق و مسخرست
شما چی؟
بابا بازم بد نیس میثم
عباس زاده فقط اذیت میکنه توشون مخصوصا اون روزی که هی سینه خیز و ... میداد
دیگه دورمون کمه باید هر چی میتونن زورشون رو بزنن دیگه :دی

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
آره جوهر یخ میزنه
شما کدومی توی آشپزخونه؟
من روز اول نگهبان شدم صبحم پا شدیم رفتیم بیگاری آشپزخونه
منو میشناسی تو پادگان یا نه؟
تنها کسیم که همه میشناسن منو حتی از سرهنگ بیشتر
راستی آسایشگاه چندی؟

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
والا فکر نکنم بشناسمت میثم جان
کدومی که ندارم 18 نفریم منم یکی از اونام دیگه :دی
منم همون روز اول که از خضرایی رفتیمن رفتم بیگاری :دی
صف آخر مسجد بودم بلندمون کردن بریم ظرف اینا بشوریم و ...
من آس 1 ام

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
منم یکم
پس خوب منو میشناسی که
اسمت چیه؟
شماره آماریت چنده؟
بابا بچه ها هی کی و صدا میزنن هرچی که میشه؟؟

بالا