مهرداد جان ما 10 نفر بودیم که همه رو پلیس هوایی ورداشت من رشته ام کامپیوتر هست گفت به احتمال زیاد تورو میندازم یه جای اداری یه ستوان 1 بود که لباس پلنگی پوشیده بود هیکلی بود آدم حوبی بنظر میرسید بچه ها ناراحت بودن ولی من خوشحال میشم تو پلیس هوایی باشم چون 8 ساعت پست 24 ساعت خونه 3 تا 8 ساعت هم بگذره میگن 48 ساعت استراحته درسته؟ راستی یکم از کاری که ما باید انجام بدیم میگی؟ باید بیرون جلوی در وایسیم یا تو میشینیم
موضوع پلیس هوایی تو پایگاه دوم از تیر ماه امسال شروع شد. قبل از اون گروهبان های دوره کد دیده که دیپلم بودن برای پلیس هوایی از خضرایی دوره می دیدن و با درجه گروهبان 3 یا 2 جذب پلیس هوایی می شدن.
اما از تیر ماه امسال برای اولین بار از وظیفه های درجه دار برای پلیس هوایی استفاده کردن که حتی ستوان 2 هم توشون بود.
تا همین ماه افرادی که رسته پلیس هوایی از تهران خورده بودن یا دوره کد دیدن بودن گفته می شد که تا پایان خدمت پلیس هوایی باقی می مونن .
لازم به ذکره تو بچه ها رسته اداری هم وجود داره که تو پلیس هوایی دارن خدمت می کنن.
اما ماه پیش بودن یکی از بچه های ما طی نامه ای اعتراضی از این روند که چون رسته پلیس هوایی ه تا آخر باید پلیس هوایی موند مراتب رو به امیر گزارش داد. امیر فورا این نامه رو ترتیب اثر داد و بعد از 9 ماه برای اولین بار از اسفند جاری کسایی که به این پایگاه میان تعدادی به دژبانی داده می شه و هر دوره قدیمی ها رو از دژبانی کسر می کنن تا هم نیرو دچار فرسایش روحی نشن و هم کارایی اونها افزایش پیدا کنه. الان 10 نفر از ماها قراره کسر بشیم البته من نمی دونم بعد از 7 ماه دژبانی من جز لیست هستم یا نه.
اکثر پست ها 8 ساعت ست و 24 ساعت استراحت مگر اینکه به دلیل مرخصی رفتن بچه ها پست ها ثابت بشه که زیاد شایع نیست.
تحت کنترل گرفتن ترددها وظیفه دژبان هست مثلا پست دژبانی اچ تردد ساکنین اچ رو در نظر می گیره و کارتها رو چک می کنه.
دژبانی تالار پذیرایی فجر تردد ماشین ها رو در نظر می گیر. سایر پست ها هم همین طور.