• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
آقا روز اول کچل نکنیم طوریه؟

لازم نیست روز اول کچل کنید. روز اول میرید برای معرفی و گرفتن لباس ها بعد مرخصی می دن تا لباس ها رو سایز کنید و سرهای مبارک رو کچل.

Amirmansour4686

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لازم نیست روز اول کچل کنید. روز اول میرید برای معرفی و گرفتن لباس ها بعد مرخصی می دن تا لباس ها رو سایز کنید و سرهای مبارک رو کچل.

داداش اگه ممکنه اسم و فامیل من رو رویه یه پرده ی بزرگ در ورودی پادگان بنویسید و خوش آمد بگین بهم
باشه؟
در ضمن اگه میشه وقتی من وارد پادگان میشم تمامی درجه دار ها رو به احترام ورود من به صف کنین تا بهم احترام نظامی بزارن
ممنون

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
داداش اگه ممکنه اسم و فامیل من رو رویه یه پرده ی بزرگ در ورودی پادگان بنویسید و خوش آمد بگین بهم
باشه؟
در ضمن اگه میشه وقتی من وارد پادگان میشم تمامی درجه دار ها رو به احترام ورود من به صف کنین تا بهم احترام نظامی بزارن
ممنون

اگه تهران بودم اینکار رو می کردم چه کنم دورم.

من نامه ش رو می نویسم و به خضرایی ابلاغ می کنم تا برای تشریفرمایی شما آماده بشن.

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
چه جالب.

آره شخصیت جالبی داره.

فکرشو بکن اون لوحه دژبانها رو می نویسه.
blinksmiley.gif

آره نمود مارو، هی میگفت اداری دژبان همش زیر دست منه
biggrinsmiley.gif

راستی مفتی مفتی یه لباس فرم کادری هم گیرش اومد
biggrinsmiley.gif

babak-dr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . خسته نباشیدمن اعزام 1/4 هستم . چند تا سوال داشتم ازتون1- من 2 تا برگه از پلیس +10 گرفتم . رو برگه اعزان نوشته 1 تیر 6 صبح میدون **** باشید . رو برگه معرفی نامه مشمول به مراکز آموزشی نوشته 1 تیر ساعت 6 خضرایی باشید. کجا باید برم؟2- من برگه هام المثنی هست . برگه اصلیو پست اورده خونه نبودم . همین المثنی رو قبول می کنن یا باید برم ار پست برگه های اصلیو بگیرم.3- فقط برگه واکسنو باید جدا کنیم ببریم یا کل دفترچرو؟4-بلاخره خضرایی نگه میدارن یا میبرن اسلامشهر همرو. مدرک من دکتری است5 - اصلا مرخصی روز برگ نمیدن؟ دوست من 01 بود هر روز ساعت 4 میومد خونه.6-کل دوره 45 روزه؟ممنون

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام دوستان . خسته نباشیدمن اعزام 1/4 هستم . چند تا سوال داشتم ازتون1- من 2 تا برگه از پلیس +10 گرفتم . رو برگه اعزان نوشته 1 تیر 6 صبح میدون **** باشید . رو برگه معرفی نامه مشمول به مراکز آموزشی نوشته 1 تیر ساعت 6 خضرایی باشید. کجا باید برم؟2- من برگه هام المثنی هست . برگه اصلیو پست اورده خونه نبودم . همین المثنی رو قبول می کنن یا باید برم ار پست برگه های اصلیو بگیرم.3- فقط برگه واکسنو باید جدا کنیم ببریم یا کل دفترچرو؟4-بلاخره خضرایی نگه میدارن یا میبرن اسلامشهر همرو. مدرک من دکتری است5 - اصلا مرخصی روز برگ نمیدن؟ دوست من 01 بود هر روز ساعت 4 میومد خونه.6-کل دوره 45 روزه؟ممنون

سلام بابک جان

1-‏ برو خضرایی.
2-‏ المثنی قبول می کنن.
3-‏ برگ واکسن قسمت ارائه به مرکز آموزش رو ببر.
4-صحبتش هست که آموزشی کلا اسلامشهر باشه حالا معلوم نیست از چه دوره ای اجرا بشه.
5-‏ روز برگی تو آموزشی نداریم. مگر اینکه شرایطی حاکم باشه مثل ایام ماه رمضان. منم پارسال تیر اعزام شدم اسلامشهر بودم ماه رمضون با 20 روز آخر آموزشی مصادف شد متاهل ها روز برگ شدن ولی گویا خضرایی همه رو روز برگ می کردن. اردو هم نرفتیم.

babak-dr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی اقا مهرداد از جواب سریعت. خیلی کمک کردی . ممنون

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

من اعزام 1 / 2 هستم برگ واکسن رو از ما نگرفتند ! روز برگ هم نیستیم
چهارشنبه ها عصر تا صبح شنبه به متاهل ها و یه سری پارتی دار ! مرخصی میدند
5 شنبه و جمعه هم اگه نگهبان نباشی به همه میدند
یه سری روزا هم میگن مثلا امیر آقایی (فرمانده پادگان) از عملکرد گروهان راضیه 30 درصد برن امروز مرخصی
معمولا اینجور موقعها نصف گروهان میرند مرخصی از ساعت 4 عصر تا 5:30 صبح فردا
کلا مرخصی معضلیه تو خضرایی یه سری نور چشمی همیشه پای ثابت مرخصی هستند

اینجا میگن خدمت فقط حرکت به سمت مسجد و صلوات فرستادنه
بهتون میگن امیر از صلوات بلند خوشش میاد مرخصی میده همش شر و وره بیخودی حنجره رو پاره نکنین

chaplin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من اعزام 4/1 . براي مرخصي هم پارتي ندارم. آخر تير ام عروسي برادرم بهم مرخيصي مي‌دن؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من اعزام 4/1 . براي مرخصي هم پارتي ندارم. آخر تير ام عروسي برادرم بهم مرخيصي مي‌دن؟

برای یه سری موارد خاص معمولا مرخصی میدند طرف برای تولدش مرخصی گرفت ! :hmm:

یا مثلا داشتیم طرف برای به دنیا اومدن بچش باید میرفت بیمارستان خلاصه پدر شده بود

یا باز هم داشتیم طرف خاله اش فوت شده بود برای مراسم رفت مرخصی

Last edited:

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
در کل نگران مرخصی نباشین از هفته اول 5 شنبه تا شنبه میرید از هفته سوم هم تشویقی های امیر شروع میشه
مرخصی از 4 شنبه تا شنبه هم حداقل یک بار رو به همه میدند
خودشون دوست دارن شما برید جیره غذایی رو هم کم میکنند به نفعشون میشه
----------------
هفته اول یکم سخته چون **** جمع کار میکنند زیر آفتاب فعالیت فیزیکی دارید (ما که صورتهامون سوخت گوشهامون پوست انداخته بود :D)
اصلا سخت نگیرید یواش یواش عادت میکنین

تنبیهای فیزیکی فقط حالت شناست و بشین پاشو - دیگه نهایتش پا مرغی حدود 4-5 متر
از هفته دوم کلاسا شروع میشه (صبح تا ظهر) کاملا وقت استراحت و خواب دارید سر کلاسا :D
عصر ها معمولا کلاس عملی هست که رژه و قدم آهسته و ... کار میکنید

هفته های اول-دوم زیاد وقت آزاد نمیدند مخصوصا هفته اول که همه چی بشمار 3 هست
ولی از هفته چهارم به بعد از ساعت 4 عصر حدود 2-3 ساعت آزادید میتونید بخوابید-کتاب بخونید-نظافت کنید
فوتبال یا والیبال بازی کنید خلاصه دیگه رسما هتله :)

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
خب به سلامتی 20م اردوگاه میرید امام زاده هاشم .. از گرمای کوشک خبری نیست حالشو ببرید :دی

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم الان اعزامی 1/10 بودم تا 10 روز دیگه 6 ماه از خدمتمون گذشته:cool:
اعزامی های 1/4 بدونن اموزشی هر چقدر که سخت باشه به همون نسبت شیرینی و خاطرات بیشتری داره خدمت تو یگان به غیر از روزمرگی چیز دیگه ایی نداره
مهرداد جان یه سوال دارم ازت
یه سری خودت گفتی بچه های شما به امیر پادگان نامه زدن تا بچه های دژبان بعد از یه مدت کسر بشن برن تو قسمت اداری.چی شد؟قبول کردن یا نه
من تو مهراباد دژبانم سختیش مهم نیست مهم اینه که تعطیلات نداریم و پستمون هم 24 24 هستش از 7 صبح تا 7صبح فردا

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام
منم الان اعزامی 1/10 بودم تا 10 روز دیگه 6 ماه از خدمتمون گذشته:cool:
اعزامی های 1/4 بدونن اموزشی هر چقدر که سخت باشه به همون نسبت شیرینی و خاطرات بیشتری داره خدمت تو یگان به غیر از روزمرگی چیز دیگه ایی نداره
مهرداد جان یه سوال دارم ازت
یه سری خودت گفتی بچه های شما به امیر پادگان نامه زدن تا بچه های دژبان بعد از یه مدت کسر بشن برن تو قسمت اداری.چی شد؟قبول کردن یا نه
من تو مهراباد دژبانم سختیش مهم نیست مهم اینه که تعطیلات نداریم و پستمون هم 24 24 هستش از 7 صبح تا 7صبح فردا

سلام مارلون جان

آره از اسفند 90 دژبان های قدیمی کسر و نیروی جدهد جایگزین میشه. البته پارتی بازی توش خیلی زیاده. طرف سردوشی داشت 2 هفته هم نمی شد که اومده بود پایگاه کسرش کردن.

من الان 10 ماهه دژبانم هنوز کسر نشدم بخدا قسم خسته شدم می خوام تیر ماه که نیروی جدید میاد با فرمانده ام صحبت کنم منو کسر کنه.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مارلون جان

آره از اسفند 90 دژبان های قدیمی کسر و نیروی جدهد جایگزین میشه. البته پارتی بازی توش خیلی زیاده. طرف سردوشی داشت 2 هفته هم نمی شد که اومده بود پایگاه کسرش کردن.

من الان 10 ماهه دژبانم هنوز کسر نشدم بخدا قسم خسته شدم می خوام تیر ماه که نیروی جدید میاد با فرمانده ام صحبت کنم منو کسر کنه.
مهرداد جان تقصیر خودت هست از بس پسر گلی هستی که فرمانده ندلش نمیاد کسرت کنه

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام بر دوستان عزیز؛

بعد از آموزشی و موقع تقسیم معاف از رزم ها رو جای خاصی میفرستن یا درهمه؟

ممنونم

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
مهرداد جان تقصیر خودت هست از بس پسر گلی هستی که فرمانده ندلش نمیاد کسرت کنه
منم تنها لیسانس اعزامی به دزفول بودم که افتادم دژبانی از بس که خوش شانسم
اونجا هم که ماشالله هواش ترکونده
حالا نمیدونم اعزامی جدیدا میان تغییری میدن تو ما یا نه
واقعا خیلی نامردیه همه کار دفتری بیافتن من این سر پادگان دژبانی با سرباز سفرها سر و کله بزنم
نا سلامتی 6 سال درس مهندسی خوندیم آخرش این
سلام بر دوستان عزیز؛

بعد از آموزشی و موقع تقسیم معاف از رزم ها رو جای خاصی میفرستن یا درهمه؟

ممنونم
برادر من هم معاف از رزم دارم هم مشکل که 8 روز بیمارستان بعثت خودشون خوابیدم
ولی کماکان هم دژبانی ( که سخت ترین کار تو نیرو هوایی هست) گزاشتن هم دزفول که بد آب و هوا هست فرستادن
اصلا معاف از رزم و ... رو نگاه نمیکنن وگرنه من بخوام بگیرم 3 تا معاف از رزم دارم فقط

behnambq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم 1/4 اعزامم افتادم خضرایی ایشالا دوران خوبی باشه با فوق دیپلم الکترونیک من از قزوین میام..............

بالا