بچه ها دم همتون گرم... اگه میشه بگید که چیجوری بازش کنم... خدا کنه درست شه... داستان برنج چیه حالا...
کیسه برنج جریانش اینه :
تا حالا دیدید برنج را چه طوری درست میکنند ! ؟
اول اونو خیس میکنند !
اگر دیده باشید کلی آب به خودش میگیره ، پس میتونه آبهای گوشی شما رو هم بگیره !
در واقع باید گوشیتونو توی برنج ( به جای خاک) چال کنید !
در مورد باز کردنش :
اگر jamin مو داشتم براتون عکس میگذاشتم
اما حالا که نیست مجبورم همینطوری و بدون عکس بگم !
مواد لازم :
1- گوشی خدا بیامرز 1 عدد
2- پیچ کوشتی ستاره ای که اگر ندارید و خواستید بخرید گوشی را هم ببرید و تست کنید ببینید که بهش میخوره یا نه 1 عدد
3- 1 چیز فلزی نازک ( مثل کار میوه خوری یا پنس جراحی یا ناخون ! ) به میزان لازم
خوب حالا شما اول در پشت گوشیو برمیدارید
که 2تا از پیچ های پایین دستگاه نمایان میشن !
میمونه 2 تا پیچ ، اونها کجان ؟!
زیر اون قسمت بالایی که دوربین و بازرتون هست !
باید اون را بردارید !
اول با 1 چیزی اون لاستیک کوچولوی بالا سمت چپ گوشیو در بیارید و کنار بگذارید چون موقع در آوردن در بالایی احتمال گم شدنش زیاده !
خوب اما در بالایی برای بار اول 1 کم سخته در آوردنش
قلم گوشیو در بیارید
حالا اون 1 چیز فلزی نازک ( مثل کار میوه خوری یا پنس جراحی یا ناخون ! ) را که گفتم از قسمت خالی قلم بکنید زیر اون در بالایی
1 کم بازی کنید باهاش تا اون 1 چیز فلزی نازک ( مثل کار میوه خوری یا پنس جراحی یا ناخون ! ) 1 کم بره زیر دره بالایی
حالا یواش یواش ( البته برای بار اول محکم محکم ) کارد را جابجا کنید و همزمان بالا بکشیدش تا در پشتی باز شه !
حالا 2 تا پیچ دیگه هم نمایان شد !
پیچ ها را ضربدری باز کنید تا آخر !
حالا زیر در بالایی بوداااااااا ، 1 قطعه فلزی هست ، اون را بعد از باز کردن پیچ ها در بیارید !
حالا گوشیتون بازه !
امااااااااا باید توی باز کردنش دقت کنید تا سیم بازر قطع نشه !
گوشی را همونطور که روی شکم رو زمین خوابیده بگذارید کف دستتون و 1 از وسط بکشیدش بالا
این کار باعث میشه گوشی از هم جدا شه ( تا ته نکشیداااا تا اونجایی که میبینید بالا نمیاد دیگه نکشید)
حالا با 1 جسم نرم و خیلی آروم آروم به دوربین و بازر فشار بیارید تا از جای خودشون خارج شن و درون گوشی بیوفتند !
حالا با خیال راحت گوشیو باز کنید !
و خشکش کنید و مدارهای سیاه شده یا سولفاته شده را با الکل پاک کنید و سشوار باد سرد را از فاصله نیم متری بگیرین روش تا خشک شه !
این کار ها رو که کردید بگین تا طریقه بستن را هم بگم ( اونم قلق داره ! )
احتمالا متوجه هیچ کدوم از این کارا نشدید !
اما بدون عکس بهتر از این نمیتونستم راهنمایی کنم !
سوالی بود در خدمتم !