راستی هزینه سیم کارت مالزی که گفتید حدودا چقدره؟
دوست عزیز آیا امکان استفاده از کارت های شما در گوگل ادسنس هست ؟ میتوانیم موجودی را به کارت انتقال بدیم ؟
با تشکر
سلام
من چند تا سوال دارم از خدمتون
اول اینکه ویزا کارت های شما از چه نوعی هستند؟
بعد از واریز وجه حدودا چقدر طول می کشه که کارت به دستمون برسه؟
آیا از طریق صرافی ها می شه ویزا را شارژ کرد؟
این کارت امکانات اینترنت بانکینگ ( مثلا در حد مشاهده موجودی ) داره یا خیر؟
و کلا این که ویزایی که شما می دهید چه محدویت ها و کارمزد هایی داره؟
ببخشید که سوالام زیاد شد
و در آخر اگر امکانش هست شما یا دوستانی که کارت تحویل گرفته اند یک عکس از کارت قرار بدهید
با تشکر فراوان
ممنون از شما من به جواب 100 درصد شما برای خرید نیاز دارم لطفا در اولین فرصت این مسئله را بررسی کنید و شرایط را اعلام کنیدبله فكر ميكنم كه بتونيد استفاده كنيد ولى بايد دقيق ترش رو از شركت سوال كنم
بله دوست عزيز هيج مشكلى براى وجه شما به وجود نمياد اكه تو حساب ويزاتون باشهمی بخشید. یعنی اگه مبلغ موجود در پی پل رو به ویزا انتقال بدیم و مثلا چند روز بعد حساب به هر دلیل لیمیت بشه پول داخل حساب ویزا در امانه؟
دوست عزيز فقط كافيه يك حساب primier معتبر باز كنيد و به سايتتون متصل كنيد و فروش انلاين رو به راحتى انجام بدينسلام
اقا منم یه سایت فروش اکانت دارم می خوام بهش پی پل اضافه کنم اگه می شه راهنماییم کنید که چه جوری این کارو کنم که بلاک نشم ؟؟؟
و چه چیزایی نیاز دارم . در صورت امکان بهم پخ بدید با تشکر زیاد تر
مبلغ ٣٠ هزار تومان مي باشد
بله فكر ميكنم كه بتونيد استفاده كنيد ولى بايد دقيق ترش رو از شركت سوال كنم
با سلام
بعضىاز صرافى هاى مالزى مي تونن شارج رو انجام بدن ولى ما خودمون فقط با ده هزار تومان كارمزد شارج انجام ميديم
یعنی فقط از طریق صرافی های مالزی می شود کارت را شارژ کرد!؟
با سلامسلام ودرود
ایا امکان دارد که علاوه بر ویزا کارتی که شما به حساب پی پال اضافه میکنین. یک مستر کارت صادره از کشور انگلیس ما خودمان به این حساب پی پال اضافه کنیم .و اون رو از طریق پی پال شارژ یا بلعکس موجودی مستر کارت رو به پی پال انتقال بدهیم؟
و اینکه شما ریموت دسکتاپ هم در اختیار تهیه کنندگان پی پال قرار میدهید؟(برای حفظ ای پی ورود به پی پال)و اینکه واقعا لازم است؟
با تشکر و احترام
لطف كنيد اسم شريفتون رو بفرماييد، ميخوام كه يوزر هاى اينجا رو با نام بشناسمدرخواست شما ثبت گردید و در اسرع وقت اقدام خواهد شد.
لطفا بررسي بفرماييد
ممنون
سلام
-آیا امکان ارتقا حساب به Primier بعد از سفارش حساب معمولی وجود داره؟
-ویزا کارت ها از کدوم بانک صادر میشه؟
-بعدا اگه بخوام کشور حساب رو به ترکیه عوض کنم(با مدارک خودم) مشکلی پیش نمیاد؟
-از زمان سفارش چقدر طول میکشه تا کارت صادر و حساب ایجاد بشه؟
مرسی
سلام
من نیاز به یک ویزا کارت فیزیکی دارم
این کارت برای خرید کالا از سایت های خارجی مناسب هست یا نه؟
و اگه با حساب پی پال سفارش بدم ایا امکان خرید به تنهایی از سایت ها توسط ویزا کارت هست یا فقط با پی پال؟
و محدودیت شارژ در هر بار چقدر هست (1700 حداکثر هست یا برای هر بار شارژ)؟
با تشکر
سلام
این سقف 1700 دلاری برای هر حساب هست ؟
1700 cc
+
1700 paypal
یا کلا 1700 تا ؟
سلام مجدد
من 95
+50
پرداخت كردم . جمعا شد 145 تومن
فرم سفارش هم ارسال شد