• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

دوست عزیز با این کارت های شما از سایت هتزنر آلمان میشه خرید کرد؟

هتزنر آلمان پس از خرید عکس پشت و روی کارت رو می خواد.

همچنین برای انتقال 100 دلار از پایپال به ویزا چقدر کسر میشه تقزیبا؟

می توانیم شناسنمامه ارایه بدیم یا باید پاسپورت بدیم؟ میشه پاسپپورت نزدیکان رو ارایه کرد؟

با تشکر.
با سلام
بله دوست عزيز از همه ى سايت ها ميتونيد خريد انجام بديد فقط اكه تصوير كارت رو ميخواييد بايد صبر كنيد تا كارت به دستتون برسه
كلا هر مبلغى كه بخواييد از paypal به ويزا انتقال بديد ٣٠ رينكيت كارمزد كسر ميشه
براى ويزا كارت ميتونيد شناسنامه بديد ولى براى paypal حتما بايد از passport يا ترجمه ى رسمى و عكس دار شناسنامه استفاده كنيد
بله از مدارك نزديكانتون هم ميتونيد استفاده كنيد فقط توجه داشته باشيد كه هم ويزا كارت و هم حساب paypal بايد به نام يك نفر باشه
موفق باشيد

با سلام
باز هم اين به بانك صادر كننده و كشور مرتبط ميشه بعضى بانك ها با سيستم ويزا قرار داد دارن و ويزا كارت صادر ميكنند و بعضى ها با سيستم مستر
در مجموع ميشه اين دو سيتم رو مشابه هم دونست و بيشتر تفاوت ها برميكرده به بانك صادر كننده
بعضى مستر كارت ها قابليت برداشت وجه از عابر بانك رد ندارن و فقط براى خريد اينترنتى استفاده ميشن
و بيشتر اين نوع كارت ها كارمزد بين ١ تا ٢ درصدى دارن
سقف كارت هم به نوع كارت و بانك مرتبط هست
موفق باشيد

Last edited:

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
با سلام
بله دوست عزيز از همه ى سايت ها ميتونيد خريد انجام بديد فقط اكه تصوير كارت رو ميخواييد بايد صبر كنيد تا كارت به دستتون برسه
كلا هر مبلغى كه بخواييد از paypal به ويزا انتقال بديد ٣٠ رينكيت كارمزد كسر ميشه
براى ويزا كارت ميتونيد شناسنامه بديد ولى براى paypal حتما بايد از passport يا ترجمه ى رسمى و عكس دار شناسنامه استفاده كنيد
بله از مدارك نزديكانتون هم ميتونيد استفاده كنيد فقط توجه داشته باشيد كه هم ويزا كارت و هم حساب paypal بايد به نام يك نفر باشه
موفق باشيد

با سلام
باز هم اين به بانك صادر كننده و كشور مرتبط ميشه بعضى بانك ها با سيستم ويزا قرار داد دارن و ويزا كارت صادر ميكنند و بعضى ها با سيستم مستر
در مجموع ميشه اين دو سيتم رو مشابه هم دونست و بيشتر تفاوت ها برميكرده به بانك صادر كننده
بعضى مستر كارت ها قابليت برداشت وجه از عابر بانك رد ندارن و فقط براى خريد اينترنتى استفاده ميشن
و بيشتر اين نوع كارت ها كارمزد بين ١ تا ٢ درصدى دارن
سقف كارت هم به نوع كارت و بانك مرتبط هست
موفق باشيد
عذر میخام درست متوجه نشدم
من سوالم کلی و راجب هر بانکی نیست .
بانکی که شما کارت ها رو ازش میگیرد چه شرایطی برای ویزا و چه شرایطی برای مستر داره -
با این وضعیت شما ویزا رو پیشنهاد میکنید ؟
کارمزد ۱ و ۲ درصد شامل ویزا هم میشه ؟ پیپال هم کارمزد داره ؟
مرسی

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
عذر میخام درست متوجه نشدم
من سوالم کلی و راجب هر بانکی نیست .
بانکی که شما کارت ها رو ازش میگیرد چه شرایطی برای ویزا و چه شرایطی برای مستر داره -
با این وضعیت شما ویزا رو پیشنهاد میکنید ؟
کارمزد ۱ و ۲ درصد شامل ویزا هم میشه ؟ پیپال هم کارمزد داره ؟
مرسی
اين بانك فقط ويزا كارت صادر ميكنه و اين بانك مستر كارت به اين شكل صادر نمي كنه
ما مستر كارت رو با يه بانك ديكه قرار داد داريم كه در حال حاضر سيستم صدورشون متوقف شده
در حالت كلى به دليل راحتى استفاده از ويزا من ويزا كارت رو بهتون توصيه ميكنم
بله اين ويزا كارت ها ١ درصد كارمزد دارند و paypal هم كارمزد داره كه بسته به مقدار و نوع خريد يا انتقال متفاوت ميباشد
موفق باشيد

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
149 هزار تومان واریز شد لطفا پی پال primier باشه . با تشکر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
149 هزار تومان واریز شد لطفا پی پال primier باشه . با تشکر
با سلام
مداركتون در اسرع وقت به بانك صادر كننده ارسال ميشه
فقط لطف كنيد و اكه نياز به سيم كارت مالزى براى وريفاى كردن در حسابتون داريد بفرماييد
قيمت سيم كارت هم ٣٠ هزار تومان ميباشد
موفق باشيد

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون فعلا سیم کارت فکر نمیکنم احتیاج باشه . اگه لازم شد خبر میدم .

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوست عزیز ببخشید خواستم بدونم کی شرایط آرت پی ( پیزا) رو اعلام می کنید چون من به خاطر گیرهایی که پی پال به ای پی میده ترجیح میدم حساب پیزا رو داشته باشم .

منتظر اعلام هستم که اکانت رو سفارش بدم
ممنون

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
2 سوال

اعتبار این کارت چند ساله ؟

چقدر تو حساب هست همون اول ؟

ممنون

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز ببخشید خواستم بدونم کی شرایط آرت پی ( پیزا) رو اعلام می کنید چون من به خاطر گیرهایی که پی پال به ای پی میده ترجیح میدم حساب پیزا رو داشته باشم .

منتظر اعلام هستم که اکانت رو سفارش بدم
ممنون
با سلام
به زودى شرايط رو اعلام ميكنيم
موفق باشيد

سلام
2 سوال

اعتبار این کارت چند ساله ؟

چقدر تو حساب هست همون اول ؟

ممنون

با سلام
اعتبار كارت ٥ ساله ميباشد و اين هزينه ى ٩٥ هزار تومان بابت هزينه ى صدور و ارسال مي باشد و موجودى اوليه ندارد
موفق باشيد

niazha

Registered User
لایک‌ها
123
با سلام خدمت تمام دوستان انجمن
با توجه به مشکلاتی که بسیاری از دوستان در مورد لیمیت شدن حساب های پی پال هاشون دارند به استحضار آندسته از دوستانی که می خوان بدون مشکل حساب پی پال داشته باشن می رسونم که بنده حساب پی پال با بیلینگ ادرس معتبر باز می کنم ویک ویزا کارت فیزیکی با نام خود شخص در این حساب وریفای می کنم و کارت فیزیکی رو به آدرس مشتری ارسال می کنم و تمامی پشتیبانی لازم رو در همه ی امور ( چه حساب پی پال و چه ویزا) برای مشتری هامون انجام می دیم و برای همیشه می تونن با خیال راحت از حساب پی پال لذت ببرن
در ضمن دوستان توجه داشته باشند که پذیرش پشتیبانی ما به منزله ی قبول مسئولیت ناشی از لیمیت شدن حساب شما نمی باشد.(ما فقط مسئولیت لیمیت حساب شما ناشی از کردیت کارت یا بیلینگ آدرس شما رو قبول می کنیم)
البته آندسته از دوستانی که قبلا با ما کار کردن از پشتیبانی ما در مورد کارمون با خبر هستنند
نا گفته نماند که این ویزا کارت ها 5 ساله و قابل شارز و با نام خود مشتری هستند قابلیت خرید از تمام وب سایت ها و وریفای شدن در تمام حساب ها (الرت پی.مانی بوکرز...) و همچنین برداشت پول از خود پرداز ها را دارا می باشند.
قیمت این نوع خدمات ما مبلغ فقط 149 هزار تومان می باشد که شامل ویزا کارت فیزیکی . ایجاد حساب پی پال معتبر. 3 دلار شارز اولیه ی پی پال و تمامی هزینه های پستی برای ارسال ویزا کارت به ادرس مشتری می با شد.
و قیمت ویزا کارت به تنهایی 95 هزار تومان می باشد.
این قیمت ما به دلیل جشنواره ی افتتاح جدید وب سایت ما می باشد پس زمان رو از دست ندید.
با تشکر
مدیریت وب سایت ویزا اند مستر
www.visaandmaster.com
[email protected]

سلام
من هم قصد دارم برای فعالیت در یک سایت خرید و فروش دامین ، حساب پی پال داشته باشم . اگر ممکن هست در موارد زیر بنده را راهنمایی کنید :
- اگر از یک سایت خیلی معروف پول به حساب من واریز شود و از پی پال فقط برای خرید از همان سایت استفاده شود ، امکان لیمیت شدن آن چقدر است ؟
- بعضی از سایتهای ارائه دهنده پی پال علاوه بر ارسال ویزا کارت ، یک آدرس پستی در خارج از کشور به همراه قبض تلفن ( شاید ) هم به خریدار ارائه می دهند . این دو مورد آیا در پروسه کاری شما هم هست ؟
- سقف واریز و برداشت از پی پال چقدر است ؟ در سایتی خواندم که در حد 3000 دلار است !
- اگر مقدور هست یک بانکی در مالزی معرفی کنید که بشود با ویزای توریستی در آن حساب باز کرد و پول موجود در پی پال را به آن واریز کرد و بعد از آن بانک خارج کرد
- در مورد وی پی ان مالزی هم که در سایت چیزی نبود
با تشکر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من هم قصد دارم برای فعالیت در یک سایت خرید و فروش دامین ، حساب پی پال داشته باشم . اگر ممکن هست در موارد زیر بنده را راهنمایی کنید :
- اگر از یک سایت خیلی معروف پول به حساب من واریز شود و از پی پال فقط برای خرید از همان سایت استفاده شود ، امکان لیمیت شدن آن چقدر است ؟
- بعضی از سایتهای ارائه دهنده پی پال علاوه بر ارسال ویزا کارت ، یک آدرس پستی در خارج از کشور به همراه قبض تلفن ( شاید ) هم به خریدار ارائه می دهند . این دو مورد آیا در پروسه کاری شما هم هست ؟
- سقف واریز و برداشت از پی پال چقدر است ؟ در سایتی خواندم که در حد 3000 دلار است !
- اگر مقدور هست یک بانکی در مالزی معرفی کنید که بشود با ویزای توریستی در آن حساب باز کرد و پول موجود در پی پال را به آن واریز کرد و بعد از آن بانک خارج کرد
- در مورد وی پی ان مالزی هم که در سایت چیزی نبود
با تشکر
با سلام
در خدمتتون هستم و سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
در حساب paypal هر تراكنشى كه توسط فرستنده انجان ميشه بايد با تلفنى كه از paypal بهش ميشه confirm بشه و همينطور كيرنده بايد توضيح بده كه اين مبلغ براى جي به حسابش وارد شده. البته همه ى تراكنش ها نيازى به confirm ندارن اكه اين موارد رو رعايت كنيد مشكلى براى حساب به وجود نمياد
قبض تلفن نيازى نيست اكه شما يك سيم كارت از مالزى داشته باشيد و جوابكو باشيد براى ادرس هم ما بهتون صورت حساب كرديت مارت رو ميديم كه نمايانكر ادرس هست و براي paypal مورد قبول ميباشد
سقف واريز و برداشت هم بسته به نوع حساب و ارزتون ميباشد
در مالزى هيج بانكى وجود ندارد كه با ويزاى توريستى به شما حساب بانكى بده من ميتونم براتون حساب بانكى در مالزى باز كنم ولى اين مشروط به كمى هزينه و حضور شما در مالزى ميباشد
در مورد *** هم داريم با جند سرور در مالزى صحبت ميكنيم كه به اميد خدا تا هفته ى اينده اماده خواهد شد
اميدوارم جواب سوال هاتون رو كرفته باشيد
موفق باشيد

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من ي سفارش داشتم
نحوه پيگيري به چه شكل است ؟
ممنون

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
سلام من تازه اومدم و صفحه شما رو دیدم با تشکر از زحماتتون ظاهرا امروز اخرین روز تخفیف شما هست من یک ویزا کارت فیزیکی و پی پل پریمیوم میخوام هزینه لطفا و شماره حساب و اینکه من فقط امشبوقت دارم برایواریز پول یا فردا میشه ممنون

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام من تازه اومدم و صفحه شما رو دیدم با تشکر از زحماتتون ظاهرا امروز اخرین روز تخفیف شما هست من یک ویزا کارت فیزیکی و پی پل پریمیوم میخوام هزینه لطفا و شماره حساب ممنون
با سلام
هزينه بدون سيم كارت مالزى ١٤٩ هزار تومان و با سيم كارت ١٧٩ هزار تومان هم ميباشد
شماره حساب ها در سايتمون موجود ميباشد
لطفا بعد از واريز مبلغ فرم سفارش paypal رو ازسايتمون تكميل نماييد و در قسمت توضيحات قيد كنيد كه primier مي خواييد
موفق باشيد
Www.visaandmaster.com

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
ببخشید ناشیم سیم کارت هم حتما لازمه و من فقط امشب وقت دارم برا تخفیف یا فردا هم میشه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا منم میخوام حساب رو و تو هفته آینده سفارششو میدم ، لطفا تخفیف رو تمدید کنید.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید ناشیم سیم کارت هم حتما لازمه و من فقط امشب وقت دارم برا تخفیف یا فردا هم میشه
خواهش ميكنم
سيم كارت براى امنيت بيشتر حسابتون هست اكه نمي خواييد ضرورتى وجود نداره
فردا هم مي تونيد اقدام كنيد مشكلى نيست
موفق باشيد

تو سایت نوشتن اخر شهریور - بچه های پی تی تا آخر مهر وقت دارن :D
داريم با شركت صحبت مي كنيم كه بتونيم تخفيف رو تمديد كنيم

آقا منم میخوام حساب رو و تو هفته آینده سفارششو میدم ، لطفا تخفیف رو تمدید کنید.

اكه شركت مشكلى با تمديد تخفيف نداشته باشه سعى ميكنيم كه تمديدش كنيم
موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا