• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

niazha

Registered User
لایک‌ها
123
با سلام
در خدمتتون هستم و سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
در حساب paypal هر تراكنشى كه توسط فرستنده انجان ميشه بايد با تلفنى كه از paypal بهش ميشه confirm بشه و همينطور كيرنده بايد توضيح بده كه اين مبلغ براى جي به حسابش وارد شده. البته همه ى تراكنش ها نيازى به confirm ندارن اكه اين موارد رو رعايت كنيد مشكلى براى حساب به وجود نمياد
قبض تلفن نيازى نيست اكه شما يك سيم كارت از مالزى داشته باشيد و جوابكو باشيد براى ادرس هم ما بهتون صورت حساب كرديت مارت رو ميديم كه نمايانكر ادرس هست و براي paypal مورد قبول ميباشد
سقف واريز و برداشت هم بسته به نوع حساب و ارزتون ميباشد
در مالزى هيج بانكى وجود ندارد كه با ويزاى توريستى به شما حساب بانكى بده من ميتونم براتون حساب بانكى در مالزى باز كنم ولى اين مشروط به كمى هزينه و حضور شما در مالزى ميباشد
در مورد *** هم داريم با جند سرور در مالزى صحبت ميكنيم كه به اميد خدا تا هفته ى اينده اماده خواهد شد
اميدوارم جواب سوال هاتون رو كرفته باشيد
موفق باشيد

با تشکر از شما
تا حدودی ابهامات من رفع شد
فقط در مورد واریز و برداشت از حساب پی پال هنوز من اطمینان کافی پیدا نکردم !
من هم سیمکارت می خواهم و هم یک حساب پی پال تایید شده از نوع personal
فرض کنید من در این سایت خرید و فروش دامین ، دامینی به ارزش 30000 هزار دلار برای فروش گذاشتم این دامین هم فروش رفت و حالا اون سایت پول را به حساب پی پال من واریز می کند .
این حساب پی پال personal که در مالزی صادر شده ، برای واریز وجه محدودیت ندارد ؟
حالا من این 30000 هزار دلار را به شرط نبودن محدودیت ، بدون ریسک چگونه به ویزا کارت منتقل کنم ؟ که هیچ مشکلی برای این پول پیش نیاد!

با سپاس

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
چی شد تمدید شد ؟
ترجمه شناسنامه رو گفتن ۱ هفته طول میکشه - :-s

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
مشخصات كارت دريافت شد
متشكرم

مشخصات حساب پيپال بصورت جداگانه ارسال مي شود ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
مشخصات كارت دريافت شد
متشكرم

مشخصات حساب پيپال بصورت جداگانه ارسال مي شود ؟
با سلام
خواهش ميكنم
بله حسابتون كه ساخته بشه و اماده بشه اطلاعاتش رو جداكانه براتون ارسال ميكنيم
موفق باشيد

چی شد تمدید شد ؟
ترجمه شناسنامه رو گفتن ۱ هفته طول میکشه - :-s
بله تا انتهاى مهر ماه تمديد شد
با شناسنامه اقدام كنيد تا ويزاتون اماده بشه و براى حساب paypal ترجمه رو ازتون ميكيريم
موفق باشيد

با تشکر از شما
تا حدودی ابهامات من رفع شد
فقط در مورد واریز و برداشت از حساب پی پال هنوز من اطمینان کافی پیدا نکردم !
من هم سیمکارت می خواهم و هم یک حساب پی پال تایید شده از نوع personal
فرض کنید من در این سایت خرید و فروش دامین ، دامینی به ارزش 30000 هزار دلار برای فروش گذاشتم این دامین هم فروش رفت و حالا اون سایت پول را به حساب پی پال من واریز می کند .
این حساب پی پال personal که در مالزی صادر شده ، برای واریز وجه محدودیت ندارد ؟
حالا من این 30000 هزار دلار را به شرط نبودن محدودیت ، بدون ریسک چگونه به ویزا کارت منتقل کنم ؟ که هیچ مشکلی برای این پول پیش نیاد!

با سپاس
خواهش ميكنم
خير براى واريز وجه محدوديتى وجود نداره فقط تو اين مبالغ بالا بايد توسط فرستنده و كيرنده ى وجه تاييد بشه يعنى paypal هم به شما و هم به فرستنده تماس ميكيره و دليل انتقال وجه و مشخصات كامل رو ميكيره و اكه درست باشه انتقال وجه تاييد ميشه و در غير اينصورت حساب ليميت ميشه
شما تا سقف ٢٠٠٠ دلار روزانه مي تونيد به حساب ويزاتون انتقال بديد كه اين انتقال ٣ تا ٥ روز كارى طول ميكشه و ٣٠ رينكيت هم كارمزد داره
يعنى شما روزانه ميتونيد وجهتون رو از حساب خارج كنيد و با ويزا كارتتون نقدش كنيد
موفق باشيد

hamid_hero

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
سلام دوستان كسي هست با ويزا كارت واسم يه سايتو فيلماشو باز كنه؟هزينش هرچي بشه تقديم ميكنم؟

1774

Registered User
لایک‌ها
33
خواهش ميكنم
خير براى واريز وجه محدوديتى وجود نداره فقط تو اين مبالغ بالا بايد توسط فرستنده و كيرنده ى وجه تاييد بشه يعنى paypal هم به شما و هم به فرستنده تماس ميكيره و دليل انتقال وجه و مشخصات كامل رو ميكيره و اكه درست باشه انتقال وجه تاييد ميشه و در غير اينصورت حساب ليميت ميشه
شما تا سقف ٢٠٠٠ دلار روزانه مي تونيد به حساب ويزاتون انتقال بديد كه اين انتقال ٣ تا ٥ روز كارى طول ميكشه و ٣٠ رينكيت هم كارمزد داره
يعنى شما روزانه ميتونيد وجهتون رو از حساب خارج كنيد و با ويزا كارتتون نقدش كنيد
موفق باشيد

سلام از این کارت میشه در مانی بوکرز استفاده کرد ؟

اینجوری که شنیدم باید کارت 100 % به نام خودت باشه تا با اون هم حساب وریفای بشه هم پول به کارت انتقال داده بشه

سوال دیگه که اگه کارتهای شما شماره حساب بانکی نداره مشکلی واسه پرداخت به اونها توسط پی پال یا مانی بوکرز پیش نمی اد

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام از این کارت میشه در مانی بوکرز استفاده کرد ؟

اینجوری که شنیدم باید کارت 100 % به نام خودت باشه تا با اون هم حساب وریفای بشه هم پول به کارت انتقال داده بشه

سوال دیگه که اگه کارتهای شما شماره حساب بانکی نداره مشکلی واسه پرداخت به اونها توسط پی پال یا مانی بوکرز پیش نمی اد

با سلام
بله از این کارت ها در مانی بوکرز هم می تونید استفاده نمایید
همونطور که در پی پال و مانی بوکرز دقت کرده باشید 2 راه انتقال پول وجود داره یکی حساب بانکی و یکی کردیت کارت
پس اگه مشکلی در انتقال از پی پال به ویزا وجود داشت حتما قید میشد که ویزا باید متصل به حساب بانکی باشه
خیالتون راحت باشه مشکلی برای انتقال نیست
موفق باشید

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
سلام
برای خرید اینترنتی احتیاج به مانی بوکرز دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟
آیا شما مانی بوکرز هم افتتاح میکنید ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تا انتهاى مهر ماه تمديد شد
موفق باشيد

تا آخر مهر عالیه.

تو صفحات قبل خوندم سقف موجودی این کارت 1800$ هست درسته؟

اگه با مانی بوکرز بشه به این ویزا کارت انتقال داد خیلی ارزونتر درمیاد زیر 2 یورو.

مانی بوکرز وقتی withdrawal به 1000$ برسه نیاز به وریفای آدرس داره که به احتمال زیاد صورتحساب این کارت رو هم قبول میکنن در صورتی که اسم و فامیل و آدرس توش مشخص باشه.

اگه و پ ن مالزی هم ارائه بدین عالیه ، تو مانی بوکرز اگه با یک IP دیگه کانکت بشیم باید آدرس اون کشوری که با IPش اومدیم هم وریفای بشه(البته تو این مورد زیاد گیر نمیدن) ، در حال حاضر استرانگ و پ ن سرور مالزی رو ماهی 13$ میده.

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام داشتم تاپیک و میخوندم ! خوشم اومد منم یکی میگیرم البته اگه هنوز تخفیف داشته باشه !؟
چندتا سوال داشتم;
۱. برای خرید از سایتای خارجی با همین ویزا کارتی که میدین میشه خرید کرد یا حتما پیپال میخواد ؟
۲.برای فروش وسیله چه طور ؟
۳.برای شارژ مقدار پول سارژ شده فرق نداره و کارمزد یکیه ؟
۴. آدرس تو مالزی معتبره ؟ یعنی میشه سفارش کالا داد به اونجا بعدا رفت گرفت ؟

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
واریز شد . . .
visa paypal simcard

Last edited:

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام. وقت بخیر...

یک سوال داشتم، آیا برای انجام تراکنش حتماً باید یک آیپی اختصاصی (Dedicated) و ثابت داشته باشیم؟ یا با هر آیپی می‌شه با حساب کار کرد و تراکنش انجام داد؟

چون بنده عده‌ای رو دیدم گفتن که برای پی پال فقط باید یک آیپی و مثلاً از یک منطقه خاص باشه و همچنین آیپی تغییر نکنه!

ممنون میشم در رابطه با این مسئله یه توضیح بدید...

با تشکر قبلی

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
برای خرید اینترنتی احتیاج به مانی بوکرز دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟
آیا شما مانی بوکرز هم افتتاح میکنید ؟
با سلام بله دوست عزيز افتتاح ميكنيم ولى شرايطش تا هفته ى اينده مشخص خواهد شد
و همجنين ميخاييم كه مستر كارت مانى بوكرز رو هم ارائه بديم
موفق باشيد

تا آخر مهر عالیه.

تو صفحات قبل خوندم سقف موجودی این کارت 1800$ هست درسته؟

اگه با مانی بوکرز بشه به این ویزا کارت انتقال داد خیلی ارزونتر درمیاد زیر 2 یورو.

مانی بوکرز وقتی withdrawal به 1000$ برسه نیاز به وریفای آدرس داره که به احتمال زیاد صورتحساب این کارت رو هم قبول میکنن در صورتی که اسم و فامیل و آدرس توش مشخص باشه.

اگه و پ ن مالزی هم ارائه بدین عالیه ، تو مانی بوکرز اگه با یک IP دیگه کانکت بشیم باید آدرس اون کشوری که با IPش اومدیم هم وریفای بشه(البته تو این مورد زیاد گیر نمیدن) ، در حال حاضر استرانگ و پ ن سرور مالزی رو ماهی 13$

بله براى *** داريم با جند تا سرور تو مالزى صحبت ميكنيم و واسه مانى بوكرز ميخواييم كه مستر كارت مانى بوكرز رو هم واسه مشتريانمون بكيريم
موفق باشيد

سلام داشتم تاپیک و میخوندم ! خوشم اومد منم یکی میگیرم البته اگه هنوز تخفیف داشته باشه !؟
چندتا سوال داشتم;
۱. برای خرید از سایتای خارجی با همین ویزا کارتی که میدین میشه خرید کرد یا حتما پیپال میخواد ؟
۲.برای فروش وسیله چه طور ؟
۳.برای شارژ مقدار پول سارژ شده فرق نداره و کارمزد یکیه ؟
۴. آدرس تو مالزی معتبره ؟ یعنی میشه سفارش کالا داد به اونجا بعدا رفت گرفت ؟
با سلام
من سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
١. براى خريد از سايت ها بسته به درخواست اون سايت هم از ويزا ميشه استفاده كرد و هم از paypal
٢. براى فروش محصولاتتون از بهترين و ساده ترين دركاهى كه ميتونيد استفاده كنيد دركاه paypal ميباشد
٣. براى همه ى مبالغ كارمزد يكسان و مبلغ ١٠ هزار تومان ميباشد
٤.بله ادرس در مالزى معتبر و واقعى ميباشد و ميتونيد كالاتون رو به اون ادرس ارسال كنيد و ما براتون ارسال كنيم به ايران
موفق باشيد

واریز شد . . .
visa paypal simcard
مدارك شما جهت صدور ويزا كارت به بانك ارسال شد
موفق باشيد

سلام. وقت بخیر...

یک سوال داشتم، آیا برای انجام تراکنش حتماً باید یک آیپی اختصاصی (Dedicated) و ثابت داشته باشیم؟ یا با هر آیپی می‌شه با حساب کار کرد و تراکنش انجام داد؟

چون بنده عده‌ای رو دیدم گفتن که برای پی پال فقط باید یک آیپی و مثلاً از یک منطقه خاص باشه و همچنین آیپی تغییر نکنه!

ممنون میشم در رابطه با این مسئله یه توضیح بدید...

با تشکر قبلی
با سلام
سيستم paypal براى IP هاى متفاوت بسيار حساس هست و بهترين راه اين هست كه شما از IP كشورى كه paypal ساخته شده استفاده كنيد البته نياز به IP اختصاصى نيست هرجند كه اكه paypal حسابى رو به دليل تغيير IP ليميت كنه با مداركى كه ما به مشتريانمون ميديم به راحتى قابل باز شدن هست
دلايلى كه paypal به راحتى ليميت رو باز نميكنه انتقال هاى مشكوك و تاييد نشده ميباشد
موفق باشيد

Last edited:

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام و درود
ممنون.ویزا کارت منم اومد.فقط سقف کارتو 4999.99 رینگت زده.یعنی فکر میکنم حدود 1600 دلار.میشه سقف کارتو بیشتر کرد؟
امکانش هست که این کارتهای ویزارو دارای شماره حساب بانکی کرد؟
در ایران این امکان وجود داره که بشه با استفاده از این کارت دلار نقد دریافت کنیم؟منظورم بانک یا موسسه ای داخل ایران هست

soheilhyper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام
سيستم paypal براى IP هاى متفاوت بسيار حساس هست و بهترين راه اين هست كه شما از IP كشورى كه paypal ساخته شده استفاده كنيد البته نياز به IP اختصاصى نيست هرجند كه اكه paypal حسابى رو به دليل تغيير IP ليميت كنه با مداركى كه ما به مشتريانمون ميديم به راحتى قابل باز شدن هست
دلايلى كه paypal به راحتى ليميت رو باز نميكنه انتقال هاى مشكوك و تاييد نشده ميباشد
موفق باشيد

انتقال مشکوک یعنی مثلا چجوری؟

مثلا اگه تو یه روز 6 7 تا اکانت هاست و دامین بخایم شارژ کنیم
که هر کدوم از اون اکانتا با اسم کشور مختلف رجیستر شده باشن(تو سایت هاست)
مشکلی پیش میاد؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام و درود
ممنون.ویزا کارت منم اومد.فقط سقف کارتو 4999.99 رینگت زده.یعنی فکر میکنم حدود 1600 دلار.میشه سقف کارتو بیشتر کرد؟
امکانش هست که این کارتهای ویزارو دارای شماره حساب بانکی کرد؟
در ایران این امکان وجود داره که بشه با استفاده از این کارت دلار نقد دریافت کنیم؟منظورم بانک یا موسسه ای داخل ایران هست
با سلام
خواهش مي كنم
با شركن داريم صحبت مي كنيم كه سقف كارت رو بيشتر كنيم نتيجه اعلام خواهد شد
خير اين كارت ها حساب بانكى ندارند
شما با هيج نوع حساب بانكى يا ويزا و مستر كارتى از هيج بانك يا موسسه ى در ايران نميتونيد وجهى برداشت كنيد
موفق باشيد

انتقال مشکوک یعنی مثلا چجوری؟

مثلا اگه تو یه روز 6 7 تا اکانت هاست و دامین بخایم شارژ کنیم
که هر کدوم از اون اکانتا با اسم کشور مختلف رجیستر شده باشن(تو سایت هاست)
مشکلی پیش میاد؟
انتقال مشكوك به انتقال هاىى كفته ميشه كه از طرف فرستنده و كيرنده تاييد نشه
براى خريد دامين هيج مشكلى به وجود نمياد جون شما از طريق دركاه داريد وجه رو برداخت ميكنيد به حساب يك شخص كه نمى خواييد وجه واريز كنيد
در غير اينصورت بايد انتقالتون رو تاييد كنيد
موفق باشيد

mohmad32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت برادر گرامی من یک هفته است ویزا کارت و سفارش دادم کی اطلاعات حسابو برام ایمیل میکنید

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام خدمت برادر گرامی من یک هفته است ویزا کارت و سفارش دادم کی اطلاعات حسابو برام ایمیل میکنید
با سلام خدمت شما دوست عزيز
به محض صدور كارتتون اطلاعات رو براتون ارسال خواهيم كرد
به اميد خدا به زودى براتون ارسال خواهد شد
موفق باشيد

mohmad32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون میشم جون الان حساب بی بالم با موجودی 250 دلار مسدود شد خیلی به این کارت احتیاج دارم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام و درود فراوان خدمت استارتر محترم
ایشون لطف کردند و برای من یک حساب پیپال وریفای شده و یک کارت ویزا صادر کردند که متصل است به پیپال.کارت هم رسید.راستش هفته ی گذشته یک بی احتیاطی کردم و با پ ر و ک س ی وارد حساب پیپالم شدم.با آی پی های مختلف و متغیر.به خاطر همین پیپال مشکوک شد و حسابمو لیمیت کرد!:(
اما استارتر محترم مدارک لازمو خیلی سریع برام ایمیل کردند و من براشون فرستادم و حسابم بعد از چند روز باز شد:)
بدون هیچ مشکلی
فقط چند نکته خدمت دوستان عزیزم که تازه کار هستند عرض کنم:
سعی کنید حتما با یک آی پی مطمین و حدالامکان ثابت لاگ این کنید.نباید به هر شکلی هویت شما پنهان شود.چون اونها شک میکنن و به خاطر امنیت حسابو لیمیت میکنند
ممنون از استارتر محترم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا