با سلام
در خدمتتون هستم و سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
در حساب paypal هر تراكنشى كه توسط فرستنده انجان ميشه بايد با تلفنى كه از paypal بهش ميشه confirm بشه و همينطور كيرنده بايد توضيح بده كه اين مبلغ براى جي به حسابش وارد شده. البته همه ى تراكنش ها نيازى به confirm ندارن اكه اين موارد رو رعايت كنيد مشكلى براى حساب به وجود نمياد
قبض تلفن نيازى نيست اكه شما يك سيم كارت از مالزى داشته باشيد و جوابكو باشيد براى ادرس هم ما بهتون صورت حساب كرديت مارت رو ميديم كه نمايانكر ادرس هست و براي paypal مورد قبول ميباشد
سقف واريز و برداشت هم بسته به نوع حساب و ارزتون ميباشد
در مالزى هيج بانكى وجود ندارد كه با ويزاى توريستى به شما حساب بانكى بده من ميتونم براتون حساب بانكى در مالزى باز كنم ولى اين مشروط به كمى هزينه و حضور شما در مالزى ميباشد
در مورد *** هم داريم با جند سرور در مالزى صحبت ميكنيم كه به اميد خدا تا هفته ى اينده اماده خواهد شد
اميدوارم جواب سوال هاتون رو كرفته باشيد
موفق باشيد
با تشکر از شما
تا حدودی ابهامات من رفع شد
فقط در مورد واریز و برداشت از حساب پی پال هنوز من اطمینان کافی پیدا نکردم !
من هم سیمکارت می خواهم و هم یک حساب پی پال تایید شده از نوع personal
فرض کنید من در این سایت خرید و فروش دامین ، دامینی به ارزش 30000 هزار دلار برای فروش گذاشتم این دامین هم فروش رفت و حالا اون سایت پول را به حساب پی پال من واریز می کند .
این حساب پی پال personal که در مالزی صادر شده ، برای واریز وجه محدودیت ندارد ؟
حالا من این 30000 هزار دلار را به شرط نبودن محدودیت ، بدون ریسک چگونه به ویزا کارت منتقل کنم ؟ که هیچ مشکلی برای این پول پیش نیاد!
با سپاس