• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام و درود فراوان خدمت استارتر محترم
ایشون لطف کردند و برای من یک حساب پیپال وریفای شده و یک کارت ویزا صادر کردند که متصل است به پیپال.کارت هم رسید.راستش هفته ی گذشته یک بی احتیاطی کردم و با وارد حساب پیپالم شدم.با آی پی های مختلف و متغیر.به خاطر همین پیپال مشکوک شد و حسابمو لیمیت کرد!:(
اما استارتر محترم مدارک لازمو خیلی سریع برام ایمیل کردند و من براشون فرستادم و حسابم بعد از چند روز باز شد:)
بدون هیچ مشکلی
فقط چند نکته خدمت دوستان عزیزم که تازه کار هستند عرض کنم:
سعی کنید حتما با یک آی پی مطمین و حدالامکان ثابت لاگ این کنید.نباید به هر شکلی هویت شما پنهان شود.چون اونها شک میکنن و به خاطر امنیت حسابو لیمیت میکنند
ممنون از استارتر محترم

با سلام خدمت شما دوست عزیز
خواهش می کنم ما فقط وظیفمون رو انجام دادید
از اینکه دیگر دوستان رو در جریان سفارشاتتون و همچنین نکته ی پی پال قرار دادید کمال تشکر رو ازتون دارم
امیدوارم که از سرویس های ما راضی باشید
موفق باشید

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
لطفا قیمت ویزا کارت فیزیکی و پی پال و سیم کارت رو بفرمائید. و اینکه ویزا کارتی که میدین امکان اضافه شدن به مانی بوکرز رو هم داره؟
با تشکر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
لطفا قیمت ویزا کارت فیزیکی و پی پال و سیم کارت رو بفرمائید. و اینکه ویزا کارتی که میدین امکان اضافه شدن به مانی بوکرز رو هم داره؟
با تشکر

با سلام
قيمت مجموع اين خدمات ١٧٩ هزار تومان ميباشد
بله اين ويزا كارت ها قابليت اتصال به مانى بوكرز رو هم دارا ميباشد
موفق باشيد

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
لطفان ایمیل اتون رو برم پی ام کنید - که ترجمه شناسنامه رو بفرستم
مرسی

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
قيمت مجموع اين خدمات ١٧٩ هزار تومان ميباشد
بله اين ويزا كارت ها قابليت اتصال به مانى بوكرز رو هم دارا ميباشد
موفق باشيد
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون و اینکه این سیم کارت ها توی ایران بدون مشکل کار میکنن ؟ و شارژ اون یا پرداخت صورتحساب اونها چطور انجام میشه؟

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
تا جایی که میدونم -- اپراتور سیم کارت با اپراتور ایرانسل قرارداد داره و وقتی تو گوشی میزارین به اسم ایرانسل نشونش میده - چون اعتباری هست و قرار نیست با جایی تماس بگیرین فکر نکنم شارژ یا صورتحساب بخواد .

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون و اینکه این سیم کارت ها توی ایران بدون مشکل کار میکنن ؟ و شارژ اون یا پرداخت صورتحساب اونها چطور انجام میشه؟
خواهش ميكنم
بله بدون مشكل كار ميكنن و هزينه ى رومينك هم ندارن فقط زمانى كه paypal باهاتون تماس ميكيره از حسابتون كسر ميشه و نثل همه ى سيم كارت هاى اعتبارى نياز داره كه ماهى يك بار شارج بشه
براى شارجش هم ميتونيد از طريق خودمون اقدام نماييد

سلام
میشه برای برداشت پول از گوگل ادنسس استفاده کرد؟؟قبلا به این سوال جواب دادین و قرار بود از شرکت بپرسین؟؟
مرسی
http://forum.persiantools.com/t298362-page2.html#post5664077
با سلام
من از شركت جواب كرفتم و خدمتتون هم جواب دادم
شركت اعلام كرد كه تمامى شركت ها و حساب ها كه واريز وجه به ويزا رو سابورت ميكنن مثل مانى بوكرز و paypal و .. از اين كارت ها ميتونيد استفاده نماييد
موفق باشيد

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
خواهش ميكنم
بله بدون مشكل كار ميكنن و هزينه ى رومينك هم ندارن فقط زمانى كه paypal باهاتون تماس ميكيره از حسابتون كسر ميشه و نثل همه ى سيم كارت هاى اعتبارى نياز داره كه ماهى يك بار شارج بشه
iاین کار نامردیه - اونا زنگ میزان - از حساب ما چرا کم میشه :(
---
به ایمیل ای که تو سایت گذشته بودین فرستادم ترجمه رو -

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
آیپی مالزی یا دیگر کشورها برای استفاده از پی پال مذکور ، هم ارائه میدید ؟
لطفا قیمت و شرایط پرداخت را اعلام فرمایید

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
این کارت ها پنل آنلاین نداره بتونیم موجودی رو چک کنیم و یا آنلاین کارت به کارت انجام بدیم ؟

Last edited:

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
iاین کار نامردیه - اونا زنگ میزان - از حساب ما چرا کم میشه :(
---
به ایمیل ای که تو سایت گذشته بودین فرستادم ترجمه رو -
اين قانون استفاده از سيم كارت در خارج از كشور ميباشد

آیپی مالزی یا دیگر کشورها برای استفاده از پی پال مذکور ، هم ارائه میدید ؟
لطفا قیمت و شرایط پرداخت را اعلام فرمایید
IP امريكا موجود هست و با شركت هايى در مالزى براى IP اين كشور هم داريم صحبت ميكنيم
بعد از توافق شرايط رو اعلام ميكنيم

این کارت ها پنل آنلاین نداره بتونیم موجودی رو چک کنیم و یا آنلاین کارت به کارت انجام بدیم ؟
با سلام
اين كارت ها حساب انلاين هم داره و ميتونيد موجوديتون و صورت حساب رو مشاهده كنيد ولى به دليل اينكه حساب بانكى نيستند قابليت كارت به كارت وجود ندارد
براى دريافت حساب كاربرى بايد به ايميلمون درخواست بديد و ٤ رقم اخر كارتتون رو هم وارد نماييد
موفق باشيد

CmanDesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واحد پولی این کارت ها چیه دقیقا ؟ رینگت ؟ دلار ؟ یورو ؟

linkin_p

Registered User
لایک‌ها
25
سلام ببخشید بنده یه اکانت paypal دارم با 40 دلار کردیت که الان متاسفانه لیمیت شده ایا شما میتونید برام verify کنید؟؟؟

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
خواهش ميكنم

هزینه شارژ ماهیانه سیم کارت چقدر هست؟
یه سئوال که شاید ابتدایی هست اینکه وقتی ارز حساب رینگت هست وقتی میریم یه کشوری مثل ترکیه میخواهیم از ATM هایی که visa رو ساپورت میکنن پول برداریم ، پولی که میده دلاره یا پول رایج همون کشور اگه اینطوریه یعنی خودش با نرخ جهانی آنلاین مثلا میزان موجودی رینگت رو به لیر تبدیل میکنه و نشون میده ؟ و ثانیا اینکه امکان برداشت هر atm که لیبل VISA رو داشته باشه وجود داره یا اینکه یک سری ATM های خاص امکان برداشت هست؟

linkin_p

Registered User
لایک‌ها
25
سلام ببخشید بنده یه اکانت paypal دارم با 40 دلار کردیت که الان متاسفانه لیمیت شده ایا شما میتونید برام verify کنید؟؟؟

ببخشید ایا میتونید این کار رو بکنید؟؟؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید ایا میتونید این کار رو بکنید؟؟؟
با سلام
دوست عزيز حسابتون از كدوم كشور هست و مداركى كه براى باز كردن حساب نياز داريد جى هست؟
موفق باشيد

خواهش ميكنم

هزینه شارژ ماهیانه سیم کارت چقدر هست؟
یه سئوال که شاید ابتدایی هست اینکه وقتی ارز حساب رینگت هست وقتی میریم یه کشوری مثل ترکیه میخواهیم از ATM هایی که visa رو ساپورت میکنن پول برداریم ، پولی که میده دلاره یا پول رایج همون کشور اگه اینطوریه یعنی خودش با نرخ جهانی آنلاین مثلا میزان موجودی رینگت رو به لیر تبدیل میکنه و نشون میده ؟ و ثانیا اینکه امکان برداشت هر atm که لیبل VISA رو داشته باشه وجود داره یا اینکه یک سری ATM های خاص امکان برداشت هست؟

بستكى به خودتون داره ولى حداقل ٨ هزار تومان ميباشد
اين هم بستكى به عابر بانكى كه ميخواييد ارز برداشت كنيد داره ولى مجموعا هم ميتونيد دلار يا يورو برداشت كنيد و هم لير تركيه برداشت كنيد
بله از همه ى عابر بانك ها كه ليبل ويزا دارن ميتونيد برداشت كنيد
موفق باشيد

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
با سلام
دوست عزيز حسابتون از كدوم كشور هست و مداركى كه براى باز كردن حساب نياز داريد جى هست؟
موفق باشيد

بستكى به خودتون داره ولى حداقل ٨ هزار تومان ميباشد
اين هم بستكى به عابر بانكى كه ميخواييد ارز برداشت كنيد داره ولى مجموعا هم ميتونيد دلار يا يورو برداشت كنيد و هم لير تركيه برداشت كنيد
بله از همه ى عابر بانك ها كه ليبل ويزا دارن ميتونيد برداشت كنيد
موفق باشيد

سلام
یعنی چه تماس بگیره پیپال چه نه ماهی ۸ تومن باید بدیم ؟
یا اگه تماس بگیره هر تماس ۸ تومن ؟
راجب این قضیه یخورده کامل تر توضیح بدین لطفا
مرسی

linkin_p

Registered User
لایک‌ها
25
موفق باشيد

من اولین بار برای انگلیس حساب رو باز کردم فکر کنم . مینویسه یه چک بانکی معتبر و یا یک قبض اب برق و یا یه همچین چیزی برای وریفای ازم میخواد.
یه جای دیگه هم نوشته با کارت شناسایی یا پاس پورت هم حل میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا