• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
با سلام
می خواستم بدونم مدارک برای خارج کردن از لیمیت رو به همراه حساب ارسال می کنید ؟
سقف موجودی این کارتها چقدر هست ؟
ایا امکان انتقال پول از پی پال به این کارتها وجود داره ؟
ایا میشه ارز پیپال و کارت ها رو به دلار تغییر داد؟

mr saeed

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام

افتتاح حساب پی پال چند روز زمان می بره ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
می خواستم بدونم مدارک برای خارج کردن از لیمیت رو به همراه حساب ارسال می کنید ؟
سقف موجودی این کارتها چقدر هست ؟
ایا امکان انتقال پول از پی پال به این کارتها وجود داره ؟
ایا میشه ارز پیپال و کارت ها رو به دلار تغییر داد؟

با سلام
بله مدارك بيلينك ادرس در صورت نيازتون براتون ارسال خواهد شد
سقف موجودى كارت روزانه ١٦٠٠ دلار ميباشد
بله امكان انتقال از paypal به ين كارت ها وجود داره
ارز paypal رو ميتونيد دلار داشته باشيد ولى ارز كارت رينكيت هست و قابل تغيير نيست
موفق باشيد

با سلام

افتتاح حساب پی پال چند روز زمان می بره ؟

با سلام
صدور ويزا كارت يك هفته الى ده رو به طول خواهد كشيد و بعد از صدور كارت ٤٨ ساعت زمان ميبره تا حساب paypal اماده بشه
موفق باشيد

برای گرفتن ویزا کارت محدودیت سنی هم وجود داره؟
با سلام
بله افراد بالاى ١٨ سال ميتونن ويزا كارت بكيرن
ولى براى افراد زير ١٨ نيز تمهيداتى قرار داديم
موفق باشيد

با سلام
دوست عزيز حسابتون از كدوم كشور هست و مداركى كه براى باز كردن حساب نياز داريد جى هست؟
موفق باشيد

سلام
یعنی چه تماس بگیره پیپال چه نه ماهی ۸ تومن باید بدیم ؟
یا اگه تماس بگیره هر تماس ۸ تومن ؟
راجب این قضیه یخورده کامل تر توضیح بدین لطفا
مرسی

خير در صورت تماس بايد هزينه كنيد ولى در نظر هم داشته باشيد كه اين سيم كارت ها اعتبار زمانى هم داره و براى اينكه فعال باشه بايد هر از جند كاهى شارج كنيد
بسته به مدت تماس قيمت متفاوت هست ولى دقيقه اى ١٥٠٠ تومان ميباشد

من اولین بار برای انگلیس حساب رو باز کردم فکر کنم . مینویسه یه چک بانکی معتبر و یا یک قبض اب برق و یا یه همچین چیزی برای وریفای ازم میخواد.
یه جای دیگه هم نوشته با کارت شناسایی یا پاس پورت هم حل میشه.
بايد دقيقا اعلام كنيد كه جه مداركى مورد نياز هست
از قسمت resoulotion center ميتونيد مشاهده كنيد
موفق باشيد

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
با سلام
بله مدارك بيلينك ادرس در صورت نيازتون براتون ارسال خواهد شد
سقف موجودى كارت روزانه ١٦٠٠ دلار ميباشد
بله امكان انتقال از paypal به ين كارت ها وجود داره
ارز paypal رو ميتونيد دلار داشته باشيد ولى ارز كارت رينكيت هست و قابل تغيير نيست
موفق باشيد

یعنی اگه بیشتر از 1600 دلار باشه چه اتفاقی می افته ؟ بلاک میشه ؟
وقتی از پیپال به کارت انتفال میدیم اتوماتیک به رینگت تبدیل میشه ؟ یعنی پولی که از پیپال به کارت اومده رو میشه از ATM برداشت زد ؟
اگه با *** اختصاصی غیر از مالزی وارد حساب بشیم مشکلی پیش میاد ؟
امکانش هست یه عکس از رو و پشت کارت بزارید ؟
ممنون

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
من سایتتون رو دیدم میخواستم ثبت سفارش کنم ولی مشخصات از آدرس یا تلفن محل کار یا موبایلتون تو ایران ندیدم . فکر میکنم تو کار های مالی یکی از موارد ضروری هست و اینکه باید پس از واریز مبلغ اون فرمی که توسایت هست رو پر کنم ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با توجه به اینکه ارز کارت رینگت هست و خریدا اکثرا دلاری هست foreign exchange fee این کارت چند درصد هست؟

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

یه چند تا سوال

1. الان بخوام اقدام کنم چند روز طول میکشه تا هم حساب پیپال هم کردیت کارت اماده بشه ؟

2. چه مدارکی براتون باید ارسال کنم جهت افتتاح حساب ؟ ( هم پپیال هم ویزا کلا منظورم اینه که مدارک خودمو میخواد تا حساب به اسم خودم باشه یا نه مهم نیست حساب به چه اسمی باشه ؟)

3. کارت ویزا به صورت فیزیکی هست یا مجازی ؟ اگه فیزیکی هست کارت به دست ما خواهد رسید یا نه ؟ و اگه مجازی هست مشخصات کارت رو میدین به ما ؟

4. ایا میتونیم مقدار Balance که تو حساب پیپال داریم رو واریز کنیم به حساب ویزا و اگر امکانش هست ایا بعد میشه از ویزا انتقال داد به حساب دیگه ای یا از ATM های متصل در سایر کشور ها برداشت داشت (درصورتی که کارت فیزیکی باشد)

و اگر امکان انتقال پول از حساب پیپال به ویزا وجود داره چقد طور میکشه این روند ؟ ( چون ارسال پول به حساب بانکی فکر کنم 3-4 روز طول میکشه ) ؟

5. و ایا میشه از حساب ویزایی که داریم به داخل پیپال پول واریز کنیم ؟

و نهایتا یه تخفیف هم بدین با شرایط و شماره حساب تا اقدام کنیم

باتشکر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی اگه بیشتر از 1600 دلار باشه چه اتفاقی می افته ؟ بلاک میشه ؟
وقتی از پیپال به کارت انتفال میدیم اتوماتیک به رینگت تبدیل میشه ؟ یعنی پولی که از پیپال به کارت اومده رو میشه از ATM برداشت زد ؟
اگه با *** اختصاصی غیر از مالزی وارد حساب بشیم مشکلی پیش میاد ؟
امکانش هست یه عکس از رو و پشت کارت بزارید ؟
ممنون
با سلام
خير بلاك نميشه تو حساب شركت ميمونه تا زمانى كه كارتتون خالى بشه مابقى به صورت اتوماتيك مياد تو حساب
بله اتوماتيك به قيمت روز به رينكيت تبديل ميشه
بله ميتونيد مبلغ رو از ATM برداشت كنيد
خير مشكلى به وجود نماط
عكس كارت در سايتمون موجود هست
موفق باشيد

من سایتتون رو دیدم میخواستم ثبت سفارش کنم ولی مشخصات از آدرس یا تلفن محل کار یا موبایلتون تو ایران ندیدم . فکر میکنم تو کار های مالی یکی از موارد ضروری هست و اینکه باید پس از واریز مبلغ اون فرمی که توسایت هست رو پر کنم ؟
بله ما فقط رابط ماليمون در ايران هست و خودمون در مالزى هستيم كه شماره تلفن ما در سايت هست
اكه نياز ميدونيد ميتونيد با رابط ماليمون در ايران تماس بكيريد و حضورى مبلغ رو بديد و رسيد دريافت نماييد
بله بعد از واريز فرم سفارش رو در سايتمون تكميل نماييد
موفق باشيد

با توجه به اینکه ارز کارت رینگت هست و خریدا اکثرا دلاری هست foreign exchange fee این کارت چند درصد هست؟[/QUOT]
foreign exchange rate مثل همه ى ويزا كارت هاى ديكه يك درصد ميباشد

سلام

یه چند تا سوال

1. الان بخوام اقدام کنم چند روز طول میکشه تا هم حساب پیپال هم کردیت کارت اماده بشه ؟

2. چه مدارکی براتون باید ارسال کنم جهت افتتاح حساب ؟ ( هم پپیال هم ویزا کلا منظورم اینه که مدارک خودمو میخواد تا حساب به اسم خودم باشه یا نه مهم نیست حساب به چه اسمی باشه ؟)

3. کارت ویزا به صورت فیزیکی هست یا مجازی ؟ اگه فیزیکی هست کارت به دست ما خواهد رسید یا نه ؟ و اگه مجازی هست مشخصات کارت رو میدین به ما ؟

4. ایا میتونیم مقدار Balance که تو حساب پیپال داریم رو واریز کنیم به حساب ویزا و اگر امکانش هست ایا بعد میشه از ویزا انتقال داد به حساب دیگه ای یا از ATM های متصل در سایر کشور ها برداشت داشت (درصورتی که کارت فیزیکی باشد)

و اگر امکان انتقال پول از حساب پیپال به ویزا وجود داره چقد طور میکشه این روند ؟ ( چون ارسال پول به حساب بانکی فکر کنم 3-4 روز طول میکشه ) ؟

5. و ایا میشه از حساب ویزایی که داریم به داخل پیپال پول واریز کنیم ؟

و نهایتا یه تخفیف هم بدین با شرایط و شماره حساب تا اقدام کنیم

باتشکر

با سلام
سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
١. يك هفته الى ده روز طول ميكشه تا كرديت كارت اماده بشه و ٢ روز بعد حساب paypal اماده ميشه و حداكثر يك ماه بعد از سفارش اصل كارت به دستتون خواهد رسيد
٢.بله حساب بايد به نام خودتون باشه و مارك مورد نياز اسكن passport ميباشد و اكه نداريد با ترجمه ى رسمى و عكسدار شناسنامه هم ميتونيد اقدام كنيد
٣.كارت فيزيكى هست و هم مشخصات براتون ارسال ميشه و هم اصل كارت
٤. بله ميتونيد موجودى paypal رو به ويزا انتقال بديد و از دستكاه ATM خارج از ايران برداشت كنيد ولى حساب ويزا قابليت كارت به كارت يا انتقال وجه رو نداره
٥. حساب ويزا مستقيم و به صورت اتوماتيك به حساب paypal متصل ميشه و نيازى به واريز از ويزا به paypal نيست و هنكام خريد خودش اتوماتيك واريز ميشه
مطمئن باشيد كه اين بهترين قيمت هست و تا اخر مهر جشنواره به اتمام ميرسه و همين قيمت رو هم اضافه خواهيم كرد
شماره حساب در سايتمون موجوده بعد از واريز فرم سفارش رو در سايت تكميل نماييد
موفق باشيد

Last edited:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من اکانت business می خوام، هزینش با paypal و سیم کارت چقدر میشه>؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
وقتتون بخیر
چند تا سوال از حضورتون داشتم
1-امکان دریافت اسکناس دلار از خارج از کشور از حساب پیپال وجود داره ؟مثلا از کشور کانادا یا آمریکا؟یعنی به نمایندگی پیپال بریم و اسکناس دلار از پیپالمون بگیریم
2-فرض کنید من یک خرید اینترنتی دارم به مبلغ 500 رینگت.ولی توی کارت ویزام 400 رینگت موجوده و توی پیپالمم 200 رینگت.حالا اگر من با ویزا خرید کنم اون 100 رینگت به طور اتوماتیک از پیپالم کسر میشه یا خیر؟
3-حداکثر چقدر میشه در حساب پیپالمون ذخیره کنیم؟بهتره پول توی حساب پیپالمون گردش داشته باشه .اشکالی نداره پول بمونه تو حساب؟
سپاس

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
من اکانت business می خوام، هزینش با paypal و سیم کارت چقدر میشه>؟

با سلام
برای اکانت بیزینس باید مدارک معتبر شرکتی داشته باشید ولی ما برتون پرسنال یا پریمیر میتونیم باز کنیم که هزینش 149 هزار تومان میباشد
قیمت سیم کارت هم 30 هزار تومان است

سلام
وقتتون بخیر
چند تا سوال از حضورتون داشتم
1-امکان دریافت اسکناس دلار از خارج از کشور از حساب پیپال وجود داره ؟مثلا از کشور کانادا یا آمریکا؟یعنی به نمایندگی پیپال بریم و اسکناس دلار از پیپالمون بگیریم
2-فرض کنید من یک خرید اینترنتی دارم به مبلغ 500 رینگت.ولی توی کارت ویزام 400 رینگت موجوده و توی پیپالمم 200 رینگت.حالا اگر من با ویزا خرید کنم اون 100 رینگت به طور اتوماتیک از پیپالم کسر میشه یا خیر؟
3-حداکثر چقدر میشه در حساب پیپالمون ذخیره کنیم؟بهتره پول توی حساب پیپالمون گردش داشته باشه .اشکالی نداره پول بمونه تو حساب؟
سپاس
بله در خدمتتون هستیم
1.بله امکانش هست
2.خیر این امکان وجود نداره ویزا به پی پال به این صورت اتوماتیک وصل هست ولی برعکس امکانش نیست
3.نه مشکلی نیست که پول تو حساب باشه ولی بهتره که پول رو به ویزا انتقال بدید
موفق باشید

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید فرق کارت پرسنال و پریمیر چی هست ؟

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید فرق کارت پرسنال و پریمیر چی هست ؟

http://forum.persiantools.com/t102752.html#post1657575

اکانت پرسنال از اسمش مشخصه شخصیه. شما باهاش میتونی از دیگران پول دریافت کنی و خرید کنی. یه کارت یا حساب بانک به اکانت وصله. (به تمام اکانت های پی پل)

اکانت پریمیر هم همین مشخصات رو داره. حالا تفاوت ها:

1. برای دریافت پول توسط اکانت پرسنالتان کارمزدی نمیپردازید. در حالی در پریمیر درصدی کارمزد برای هر دریافت شما منظور میشه.

2. با اکانت پرسنال نمیتونید روی سایتتون جنس بفروشید (نمیتونید مرچنت گت وی برای سایت داشته باشید) ولی با اکانت پریمیر میتونید این کارو انجام بدین.

3. لیمیت در اکانت پرمیر بالا تره. یعنی میزان پولی که میتونید جابه جا کنید با اکانت پریمیر بیشتره.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من اکانت پریمیوم و حساب paypalو سیم کارت می خوام
چقدر واریز کنم و بعد کدام فرم را در سایت شما پر کنم؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
http://forum.persiantools.com/t102752.html#post1657575

اکانت پرسنال از اسمش مشخصه شخصیه. شما باهاش میتونی از دیگران پول دریافت کنی و خرید کنی. یه کارت یا حساب بانک به اکانت وصله. (به تمام اکانت های پی پل)

اکانت پریمیر هم همین مشخصات رو داره. حالا تفاوت ها:

1. برای دریافت پول توسط اکانت پرسنالتان کارمزدی نمیپردازید. در حالی در پریمیر درصدی کارمزد برای هر دریافت شما منظور میشه.

2. با اکانت پرسنال نمیتونید روی سایتتون جنس بفروشید (نمیتونید مرچنت گت وی برای سایت داشته باشید) ولی با اکانت پریمیر میتونید این کارو انجام بدین.

3. لیمیت در اکانت پرمیر بالا تره. یعنی میزان پولی که میتونید جابه جا کنید با اکانت پریمیر بیشتره.

با سلام
ممنون از جوابتون
دقيقا تفاوت هاى عمده بين اين دو حساب همين ها هستند
مطلب بعدى هم اينه كه حساسيت سيستم paypal رو حساب هاى primier بيشتر هست

من اکانت پریمیوم و حساب paypalو سیم کارت می خوام
چقدر واریز کنم و بعد کدام فرم را در سایت شما پر کنم؟
شما بايد مبلغ ١٧٩ هزار تومان واريز نماييد و فرم شفارش paypal رو از رو سايتمون تكميل نماييد
فقط توجه داشته باشيد كه در قسمت توضيحات قيد نماييد كه personal ميخواييد يا primier
موفق باشيد

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
با تشکر از حوصله ای که برای پاسخگویی به سئوالات صرف می کنید لطفا به این سئوال هم جواب بدهید.

آیا راه حل دیگری برای انتقال وجه به کارت ویزا (بغیر از انجام این کار توسط شما) وجود ندارد ؟
فرض کنیم روزی نیاز به انتقال وجه به کارت ویزا بود و به هر علتی شما در دسترس نبودید. تکلیف چیست؟

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
درود
اطلاعات کارت بنده دیروز ارسال شد
بسیار سپاسگزارم از انجام سریع و از همه مهمتر برخورد انسانی و بسیار شایسته ایشون !
وب سایت جدیدشون هم تا چند روز آینده آماده خواهد شد .

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با تشکر از حوصله ای که برای پاسخگویی به سئوالات صرف می کنید لطفا به این سئوال هم جواب بدهید.

آیا راه حل دیگری برای انتقال وجه به کارت ویزا (بغیر از انجام این کار توسط شما) وجود ندارد ؟
فرض کنیم روزی نیاز به انتقال وجه به کارت ویزا بود و به هر علتی شما در دسترس نبودید. تکلیف چیست؟

با سلام
خواهش ميكنم
از طريق بعضى صرافى ها در مالزى و paypal يا alertpay هم قابليت انتقال وجه موجود ميباشد
ولى مطمئن باشيد هميشه در دسترس خواهيم بود
موفق باشيد

درود
اطلاعات کارت بنده دیروز ارسال شد
بسیار سپاسگزارم از انجام سریع و از همه مهمتر برخورد انسانی و بسیار شایسته ایشون !
وب سایت جدیدشون هم تا چند روز آینده آماده خواهد شد .
با سلام و درود خدمت شما دوست عزيز
اين لطف شماست بسيار از شما ممنونم
بابت زحمت وب سايت هم ازتون تشكر ميكنم
به اميد خدا كارت هم به زودى به دستتون خواهد رسيد

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا منم تا دقایقی دیگه سفارشم رو ثبت میکنم :)
امیدوارم بیشتر بتونیم با هم همکاری کنیم.
در زمینه وب سایت هم اگر کمکی خواستید در خدمتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا