با توجه به اینکه ارز کارت رینگت هست و خریدا اکثرا دلاری هست foreign exchange fee این کارت چند درصد هست؟[/QUOT]
foreign exchange rate مثل همه ى ويزا كارت هاى ديكه يك درصد ميباشد
سلام
یه چند تا سوال
1. الان بخوام اقدام کنم چند روز طول میکشه تا هم حساب پیپال هم کردیت کارت اماده بشه ؟
2. چه مدارکی براتون باید ارسال کنم جهت افتتاح حساب ؟ ( هم پپیال هم ویزا کلا منظورم اینه که مدارک خودمو میخواد تا حساب به اسم خودم باشه یا نه مهم نیست حساب به چه اسمی باشه ؟)
3. کارت ویزا به صورت فیزیکی هست یا مجازی ؟ اگه فیزیکی هست کارت به دست ما خواهد رسید یا نه ؟ و اگه مجازی هست مشخصات کارت رو میدین به ما ؟
4. ایا میتونیم مقدار Balance که تو حساب پیپال داریم رو واریز کنیم به حساب ویزا و اگر امکانش هست ایا بعد میشه از ویزا انتقال داد به حساب دیگه ای یا از ATM های متصل در سایر کشور ها برداشت داشت (درصورتی که کارت فیزیکی باشد)
و اگر امکان انتقال پول از حساب پیپال به ویزا وجود داره چقد طور میکشه این روند ؟ ( چون ارسال پول به حساب بانکی فکر کنم 3-4 روز طول میکشه ) ؟
5. و ایا میشه از حساب ویزایی که داریم به داخل پیپال پول واریز کنیم ؟
و نهایتا یه تخفیف هم بدین با شرایط و شماره حساب تا اقدام کنیم
باتشکر
با سلام
سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
١. يك هفته الى ده روز طول ميكشه تا كرديت كارت اماده بشه و ٢ روز بعد حساب paypal اماده ميشه و حداكثر يك ماه بعد از سفارش اصل كارت به دستتون خواهد رسيد
٢.بله حساب بايد به نام خودتون باشه و مارك مورد نياز اسكن passport ميباشد و اكه نداريد با ترجمه ى رسمى و عكسدار شناسنامه هم ميتونيد اقدام كنيد
٣.كارت فيزيكى هست و هم مشخصات براتون ارسال ميشه و هم اصل كارت
٤. بله ميتونيد موجودى paypal رو به ويزا انتقال بديد و از دستكاه ATM خارج از ايران برداشت كنيد ولى حساب ويزا قابليت كارت به كارت يا انتقال وجه رو نداره
٥. حساب ويزا مستقيم و به صورت اتوماتيك به حساب paypal متصل ميشه و نيازى به واريز از ويزا به paypal نيست و هنكام خريد خودش اتوماتيك واريز ميشه
مطمئن باشيد كه اين بهترين قيمت هست و تا اخر مهر جشنواره به اتمام ميرسه و همين قيمت رو هم اضافه خواهيم كرد
شماره حساب در سايتمون موجوده بعد از واريز فرم سفارش رو در سايت تكميل نماييد
موفق باشيد