• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
دوست عزیز همچنان قیمت ۹۵ تومان می باشد ؟

TNT007

Registered User
لایک‌ها
5
درود
بنده یک سهامی دارم در دبی بانک ذینفع میخواد اگر بنده ویزا کارت یا پی پال باز کنم چطور میتونم بدون رفتن تو خارج از کشور به پولم برسم یا چطور میتونم حواله کنم تو ایران دریافت کنم بنده اطلاعاتی ندارم اگر توضیح بدید ممنون میشم

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز همچنان قیمت ۹۵ تومان می باشد ؟

بله دوست عزيز قيمت تا اخر مهر ماه همان 95 هزار تومان خواهد بود
موفق باشيد

درود
بنده یک سهامی دارم در دبی بانک ذینفع میخواد اگر بنده ویزا کارت یا پی پال باز کنم چطور میتونم بدون رفتن تو خارج از کشور به پولم برسم یا چطور میتونم حواله کنم تو ایران دریافت کنم بنده اطلاعاتی ندارم اگر توضیح بدید ممنون میشم
با سلام
بله دوست عزيز شما با حساب paypal ميتونيد وجهتون رو دريافت كنيد
دو راه براى نقد كردن حساب داريد
يا اينكه مبلغتون رو از حساب به ويزا انتقال بديد و ما توسط كارتتون مبلغ رو از حساب برداشت كنيم و به حساب ايرانتون معادل رياليش رو واريز كنيم
يا دلار paypal خودتون رو به خريداران دلار paypal بفروشيد
اين ها براى زمانى هست كه خودتون نميخواييد از ايران خارج بشيد
موفق باشيد

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
براى اكانت paypal از ايميل هاى خودمون استفاده ميكنيم جون بايد تاييدش كنيم ولى بعد خودتون ميتونيد ايميل حساب رو تغيير بديد
موفق باشيد
یعنی برای هر نفر یک ایمیل خاص ساخته نمیشه ؟
منظورتون از اینکه از ایمیل های خودمون استفاده میکنیم دقیقا چیه ؟
هزینه پیپال +کارت 95 تومن هست ؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود
دوست عزیز چند سوال داشتم از خدمتتون :

حساب بانکی به نام شما باز میشه یا به نام مشتری ؟
آیا بانک مالزیایی میدونه این حساب متعلق به فرد ایرانی هست یا خیر ؟
حساب ها دارای SWIFT و IBAN هست یا خیر ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی برای هر نفر یک ایمیل خاص ساخته نمیشه ؟
منظورتون از اینکه از ایمیل های خودمون استفاده میکنیم دقیقا چیه ؟
هزینه پیپال +کارت 95 تومن هست ؟
با سلام
يعنى ايميل هايى كه براى ورود به حساب كاربرىتون هست ايميل هاى شركت ميباشد دليلش هم اين هست كه بانك صادر كننده براى ايرانى ها ويزا كارت صادر نميكنه مكه به درخواست ما باشه و اين رو هم بايد از طريق ايميل هامون درخواست بديم
ولى شا به راحتى ميتونيد رمز عبور حسابتون رو تغيير بديد
براى هر نفر هم از يك ايميل مجزا استفاده ميشه
هزينه ى كارت ٩٥ هزار تومان هست ولى با اكانت paypal و سيم كارت ١٧٩ هزار تومان و بدون سيم كارت ١٤٩ هزار تومان ميباشد
موفق باشيد

درود
دوست عزیز چند سوال داشتم از خدمتتون :

حساب بانکی به نام شما باز میشه یا به نام مشتری ؟
آیا بانک مالزیایی میدونه این حساب متعلق به فرد ایرانی هست یا خیر ؟
حساب ها دارای SWIFT و IBAN هست یا خیر ؟

درخدمتتون هستيم
اين كارت ها حساب بانكى ندارن و فقط حساب ويزا هستن و به نام مشترى باز ميشه و بانك هم ميدونه براى ايرانى ها هست ولى به سفارش و درخواست شركت ما در مالزى اين كارت ها رو صادر ميكنه و طبيعتا جون حساب بانكى ندارن swift و IBAN هم ندارن
موفق باشيد

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
2 سوال برام پیش اومد

1- الان چند وقته بورس شده بعضی برای افراد داخل ایران خرید اینترنتی از چین ( که ارسال رایگان و مستقیم به ایران داره ) انجام می دهند. ( به نظر می رسه با پی بال هست)

با این حساب پی بال شما میشه همچین خرید هایی که آدرس خریدار ایران هست ( فروشنده شرکت های چینی هستند ) استفاده کرد.

2- از طریق سایت شما میشه خرید کالا از همین سایتهای چینی که ارسال مستقیم به ایران دارند انجام داد (‌ آدرس تحویل گیرنده کالا ایران هست )

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
با سلام

مبلغ واریز و مدارک جهت دریافت ویزا کارت ارسال شد .

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
يعنى ايميل هايى كه براى ورود به حساب كاربرىتون هست ايميل هاى شركت ميباشد دليلش هم اين هست كه بانك صادر كننده براى ايرانى ها ويزا كارت صادر نميكنه مكه به درخواست ما باشه و اين رو هم بايد از طريق ايميل هامون درخواست بديم
ولى شا به راحتى ميتونيد رمز عبور حسابتون رو تغيير بديد
براى هر نفر هم از يك ايميل مجزا استفاده ميشه

با سلام و خسته نباشید

در مورد پسورد که فرمودید امکان عوض کردنش به راحتی هست که باز به یه Approval Code نیاز هست که به همون ایمیلی که دست شما هست ارسال میشه و من دسترسی ندارم ، نهایتا چه فایده ای داره تغییر پسورد؟
منظورم اینه که در صورت تغییر پسورد هم من باید از شما تقاضای اون کد رو بکنم و یکبار هم پسورد رو تغییر میدم اما دفعه بعد که شما می خواید کارت رو شارج کنید دوباره من نمی تونم پسورد رو تغییر بدم. همچنین ایمیل متعلق به شما امکان ریست پسورد هم داره.

می خواستم بدونم از طریق ایمیل ثبت شده ( در اختیار شما ) ، شما ریپورت تمام Transaction های ویزا کارت رو خواهید داشت؟ منظورم تمام ورودی ها و خروجی های مالی کارت و خرید ها هست ؟

همچنین در مورد رمز Verified by Visa هم من در سایت CIMB Bank متوجه این مطلب شدم که دیگه بصورت رمز ثابت ارائه نمیشه و بصورت متغیر و در هر خرید از طریق SMS به شماره موبایل ارسال میشه ؟ آیا امکان ثبت شماره سیم کارت خریداری شده از شما وجود داره؟ چون من متوجه شدم که در پنل کاربری ویزا بخشی برای ثبت شماره موبایل و ارسال SMS رمز برای هر خرید وجود داره.

در مورد حساب پی پال هم می خواستم بدونم امکان واریز وجه از ویزا به Paypal Balance وجود داره؟ چون من همچین گزینه رو پیدا نکردم ، فقط گزینه RHB Bank بود ، آیا از همین طریق هست؟ کارمزدش چقدر هست؟ چون کارمزد انتقال وجه از پی پال به کارت 20 رینگیت هست.
یا اینکه انتقال وجه از کارت به پی پال هم شما انجام می دید؟

لازم هست اینجا تشکر خودم رو بخاطر حساب پی پال عرض کنم ، فقط یه سری مسائل در مورد ویزا هست که گفتم مطرح کنم.

با سپاس فراوان

Last edited:

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
2 سوال برام پیش اومد

1- الان چند وقته بورس شده بعضی برای افراد داخل ایران خرید اینترنتی از چین ( که ارسال رایگان و مستقیم به ایران داره ) انجام می دهند. ( به نظر می رسه با پی بال هست)

با این حساب پی بال شما میشه همچین خرید هایی که آدرس خریدار ایران هست ( فروشنده شرکت های چینی هستند ) استفاده کرد.

2- از طریق سایت شما میشه خرید کالا از همین سایتهای چینی که ارسال مستقیم به ایران دارند انجام داد (‌ آدرس تحویل گیرنده کالا ایران هست )
با سلام
١. بله دوست عزيز ميتونيد از اين حساب ها هم استفاده كنيد ولى براى ارسال شرايط خاصى داره
٢. بله ما خودمون هم خريد رو انجام ميديم كه كالا به ادرس شما ارسال بشه
موفق باشيد

با سلام

مبلغ واریز و مدارک جهت دریافت ویزا کارت ارسال شد .

مدارك براى صدور به بانك ارسال شد
موفق باشيد

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
چنتا سوال داشتم

تو کدوم بانک این مسترها ارائه میشه؟
برای داشتن مستر باید خارج از ایران زندگی کنی و آدرس خارج از ایران بدی شما آدرس کجارو میدین؟

برای ارسال مستر کارت هزینه ای میگیرید؟

حداقل موجودی برای مستر کارت چقدره؟

بعد از 5 سال برای تمدید این مسترها باید چیکار کنم؟

این مستر ها در پی پال وریفای میشه؟

اگه خدای نکرده مستر فهمید من ایرانی هستم ، در ایران زندگی میکنم اون موقع تکلیف پولای من چی میشه؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام و خسته نباشید

در مورد پسورد که فرمودید امکان عوض کردنش به راحتی هست که باز به یه Approval Code نیاز هست که به همون ایمیلی که دست شما هست ارسال میشه و من دسترسی ندارم ، نهایتا چه فایده ای داره تغییر پسورد؟
منظورم اینه که در صورت تغییر پسورد هم من باید از شما تقاضای اون کد رو بکنم و یکبار هم پسورد رو تغییر میدم اما دفعه بعد که شما می خواید کارت رو شارج کنید دوباره من نمی تونم پسورد رو تغییر بدم. همچنین ایمیل متعلق به شما امکان ریست پسورد هم داره.

می خواستم بدونم از طریق ایمیل ثبت شده ( در اختیار شما ) ، شما ریپورت تمام Transaction های ویزا کارت رو خواهید داشت؟ منظورم تمام ورودی ها و خروجی های مالی کارت و خرید ها هست ؟

همچنین در مورد رمز Verified by Visa هم من در سایت CIMB Bank متوجه این مطلب شدم که دیگه بصورت رمز ثابت ارائه نمیشه و بصورت متغیر و در هر خرید از طریق SMS به شماره موبایل ارسال میشه ؟ آیا امکان ثبت شماره سیم کارت خریداری شده از شما وجود داره؟ چون من متوجه شدم که در پنل کاربری ویزا بخشی برای ثبت شماره موبایل و ارسال SMS رمز برای هر خرید وجود داره.

در مورد حساب پی پال هم می خواستم بدونم امکان واریز وجه از ویزا به Paypal Balance وجود داره؟ چون من همچین گزینه رو پیدا نکردم ، فقط گزینه RHB Bank بود ، آیا از همین طریق هست؟ کارمزدش چقدر هست؟ چون کارمزد انتقال وجه از پی پال به کارت 20 رینگیت هست.

لازم هست اینجا تشکر خودم رو بخاطر حساب پی پال عرض کنم ، فقط یه سری مسائل در مورد ویزا هست که گفتم مطرح کنم.

با سپاس فراوان

با سلام
دوست عزيزم براى تغيير رمز عبور كافيه درخواست بديد ما انلاين ايميل ها رو جواب ميديم و اون كد رو براتون ارسال ميكنيم
اكه شارز رو در وقت ادارى انجام بديد به رمز عبور حسابتون نيازى نداريم و ديكه نيازى به تغييرش نيست
توجه داشته باشيد كه اين كارت ها به اعتبار شركت ما براى مشتريان ايرانى صادر ميشه و طبيعى هست كه ما از اطلاعات كاربر ها مطلع باشبم و امنيت حسابهاشون رو انجام بديم ايا شما زمانى كه حساب بانكى در ايران باز ميكنيد بانك اطلاعات حساب شما رو نداره؟
در مورد مطلبى كه فرموديد در مورد cimb اون حساب بانكى هست براى اين كارت ها كدى توسط sms نمياد فقط در اولين خريد وريفاى باى ويزا خود مشترى يك رمز عبور ميسازه كه فقط خودش از اون رمز اطلاع داره
در مورد حساب paypal هم كارت به صورت اتوماتيك به حساب متصل هست و اكه شما در ويزا موجودى داشته باشيد ميتونيد به راحتى توسط paypal خريد يا انتقال وجه انجام بديد
به هيج وجه هيج تراكنشى به ايميل ها ارسال نميشه و عمجنين ما هيج اطلاعاتى از حساب paypal مشتريان نداريم و در همون ابتدا ازشون ميخواييم رمز عبور يا سوال هاى امنيتى رو تغيير بدن
خواهش ميكنم دوست عزيزم اميدوارم تونسته باشم سوالاتتون رو جواب بدم
موفق باشيد

با سلام و خسته نباشید

با سپاس فراوان
در ضمن لازم به ذكر هست كه ما براى امنيت خاطر مشتريهامون شرايطى از قبيل كارمزد كم براى شارز و واريز وجه انلاين به كارت شما رو فراهم كرديم و نيازى نيست وجهى تو حسابتون باقى بزاريد ميتونيد ١ ساعت قبل از خريد شارز كنيد و خريدتون رو انجام بديد
موفق باشبد

سلام
چنتا سوال داشتم

تو کدوم بانک این مسترها ارائه میشه؟
برای داشتن مستر باید خارج از ایران زندگی کنی و آدرس خارج از ایران بدی شما آدرس کجارو میدین؟

برای ارسال مستر کارت هزینه ای میگیرید؟

حداقل موجودی برای مستر کارت چقدره؟

بعد از 5 سال برای تمدید این مسترها باید چیکار کنم؟

این مستر ها در پی پال وریفای میشه؟

اگه خدای نکرده مستر فهمید من ایرانی هستم ، در ایران زندگی میکنم اون موقع تکلیف پولای من چی میشه؟
با سلام
در خدمتيم
بانك CIMB
نه نيازى نيست ما از ادرس هامون در خارج از كشور استفاده ميكنيم
اين مبلغ ٩٥ هزار تومان شامل ارسال كارت هم ميشه يعنى نيازى به وجه بيشتر نيست البته تا اخر مهر ماه و انتهاى جشنواره شرايط به اين صورت ميباشد
حداقل موجودى كارت صفر نيباشد
بايد دوباره سفارش بديد
بله وريفاى ميشه
اين كارت ها به اعتبار شركت ما صادر ميشه و مشكلى براش به وجود نخواهد امد
در ضمن اين كارت ها ويزا هستن
موفق باشيد

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون از پاسخ شما

خیلی ببخشید به هر حال به عنوان یک مشتری باید این چیزیارو بپرسم

جواب این سوال ندادین

وقتی با اطلاعات شما این کارتهای ویزا دریافت میشه من مشتری چه جوری باید اعتماد کنم البته این موارد زیاد مهم نیستن چون میخوام فقط پی پال باهاش وریفای کنم

امکانش هست با آدرس یکی از بستگان دریافت بشه که در آلمان زندگی می کنن یا حتی سوئد

حالا بعد از 5 سال شما جمع کردین رفتین ما چه جوری باید این ویزا هارو تمدید کنیم؟ چه راهی هست

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0

با سلام

اين كارت ها حساب بانكى ندارن و فقط حساب ويزا هستن و به نام مشترى باز ميشه و بانك هم ميدونه براى ايرانى ها هست ولى به سفارش و درخواست شركت ما در مالزى اين كارت ها رو صادر ميكنه و طبيعتا جون حساب بانكى ندارن swift و IBAN هم ندارن
موفق باشيد

اینجا توضیح دادن که بانک میدونه برای ایرانی ها هست

1774

Registered User
لایک‌ها
33
پی پال واسه چه مقدار تراکنش با ما تماس میگیره؟ کسی از این قضیه اطلاعی داره ، این قضیه واسه یک تراکنش هست یا جمع تراکنش را لحاظ میکنه

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
در جواب خرید کالا از فروشگاه های اینترنتی چین و ارسال رایگان و مستقیم به ایران فرمودید :
با سلام
١. بله دوست عزيز ميتونيد از اين حساب ها هم استفاده كنيد ولى براى ارسال شرايط خاصى داره
٢. بله ما خودمون هم خريد رو انجام ميديم كه كالا به ادرس شما ارسال بشه
موفق باشيد

میشه شرایط رو اینجا یا به صورت خصوصی بفرمائید ، چون تنها هدفم از این کارت ها همین نوع خرید است.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اینجا توضیح دادن که بانک میدونه برای ایرانی ها هست

طبق قانون کسی با ایرانی مشکلی نداره حتی پی پال اما در صورتی که مطمئن بشن فرد خارج از خاک ایران هست ، فقط با ج.ا مشکل دارن.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
اقا اینا به ادم زنگ بزنن زبون نمی فهمم که چطوری باید جوابشونو بدیم :D

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
پول واریز شد مدارکم با ایمیل ارسال شد.
مرسی