• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
دوست عزیز من نزدیک 3 تا 4 ماه دیگه برای تحصیل میام مالزی آیا اونجا میتونم خودم مستقیم حسابم رو شارژ کنم ؟ (آیا وقتی ویزای دانشجویی گرفتم خودم میتونم اقدام به باز کردن حساب بکنم ؟)

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز من نزدیک 3 تا 4 ماه دیگه برای تحصیل میام مالزی آیا اونجا میتونم خودم مستقیم حسابم رو شارژ کنم ؟ (آیا وقتی ویزای دانشجویی گرفتم خودم میتونم اقدام به باز کردن حساب بکنم ؟)
با سلام
بله اكه از طريق ويزاى دانشجويى تشريف بياريد ميتونيد حساب بانكى باز كنيد هرجند اكه قانون عوض نشه به دليل اينكه الان فقط بانك cimb اون هم با شرايط خاص براى ايرانى ها حساب باز ميكنه و هيج بانك ديكه اى ايرانى ها رو قبول نميكنه
موفق باشيد

komolos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهر وزارت امور خارجه روى عكس نياز نيست ولى رو بركتون بايد باشه و خودتون عكس دارش كنيد ولى اكه passport داشته باشيد به مشكل برخورد نميكنيد و حتى كواهينامه ى بين المللى
نظر شخصى من اينه كه حتى اكه از اطرافيان نزديكتون كه passport دارن استفاده كنيد بهتره تا اينكه واسه خودتون رو ترجمه كنيد به دليل اينكه paypal رو همه جيز ايرانى ها حساس هست و ترجيح ميدن كه حساسيتشون رو حساب ايرانى ها بيشتر باشه ولى اينطورى بهونه اى ندارن
موفق باشيد

اکانت من 3 هفته هست که لیمیت شده 3 بار براشون ترجمه عکس دار فرستادم قبول نکردم شما گفتین که "اینو که اصلا قبول نمی کنن باید حتما مهر وزارت خارجه داشته باشه"و همچنین گفتین که بقیه مشتری های شما مهر وزارت خارجه دارن من به 4-5 دارلترجمه زنگ زدم میگن به هیچ عتوان روی عکس مهر نمی زنن حالا شما 180 درجه حرفت رو تغییر میدی و می فرمایین که خودتون عکس دارش کنید!!! شما که 100% تا الان این مورد براتون پیش اومده که اکانت لیمیت بشه حتما میدونید که پی پال ترجمه قبول نمی کنه کافی از بقیه کسانی که اکانت پی پال باز می کنن بپرسین میگن فقط پاسپورت یا گواهی نامه بین المللی
الان من با پی پال لیمیت و این کردیت کارت که رو دستم مونده چه کار کنم؟
کافی اولین دلار به حساب واریز بشه تا اکانت برا همیشه لیمیت بشه

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
اکانت من 3 هفته هست که لیمیت شده 3 بار براشون ترجمه عکس دار فرستادم قبول نکردم شما گفتین که "اینو که اصلا قبول نمی کنن باید حتما مهر وزارت خارجه داشته باشه"و همچنین گفتین که بقیه مشتری های شما مهر وزارت خارجه دارن من به 4-5 دارلترجمه زنگ زدم میگن به هیچ عتوان روی عکس مهر نمی زنن حالا شما 180 درجه حرفت رو تغییر میدی و می فرمایین که خودتون عکس دارش کنید!!! شما که 100% تا الان این مورد براتون پیش اومده که اکانت لیمیت بشه حتما میدونید که پی پال ترجمه قبول نمی کنه کافی از بقیه کسانی که اکانت پی پال باز می کنن بپرسین میگن فقط پاسپورت یا گواهی نامه بین المللی
الان من با پی پال لیمیت و این کردیت کارت که رو دستم مونده چه کار کنم؟
کافی اولین دلار به حساب واریز بشه تا اکانت برا همیشه لیمیت بشه

با سلام
دوست عزيز شما لطفا اول خودتون رو معرفى كنيد
در ثانى من به مشتريانى كه از ما حساب كرفتن و با ترجمه ليميت رو باز كردن ايميل دادم تا بيان و كامنت بزارن
من حرفم رو تغيير ندادم من كفنم نيازى به مهر وزارت امور خارجه روى عكس نيست ولى بايد رو خود بركه مهر وزارت امور خارجه باشه و لى ترجمه عكس دار باشه
دوست عزيزم سخت كيرى ما براى ترجمه رسمى عكس دار هم واسه همينه و حساب براى كسانى كه ترجمه عكس دار نميكنن باز نميكنيم
اكه تو خود حساب paypal كه به صورت رسمى و معتبر تراز هر صحبتى هم هست توجه كنيد موارد زير رو نوشته براى تاييد هويت
1.passport
2. National card يا همون كارت ملى البته ترجمه شده
3. Birthday certificate يا همون ترجمه ى شناسنامه
4. International driving licence يا همون كواهينامه ى بين المللى
و همهش بايد عكسدار باشه
شما ترجمتون رو عكسدار كنيد و مهر وزارت امور خارجه رز بزنيد ارسال كنيد تا براتون باز كنيم كه ببينيد ما حرفمون رو عوض نكرديم فقط يه توصيه كردم به دليل اينكه كار با passport راحت تره حتى اكه براى نزديكانتون باشه
موفق باشيد

komolos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزيز شما لطفا اول خودتون رو معرفى كنيد
در ثانى من به مشتريانى كه از ما حساب كرفتن و با ترجمه ليميت رو باز كردن ايميل دادم تا بيان و كامنت بزارن
من حرفم رو تغيير ندادم من كفنم نيازى به مهر وزارت امور خارجه روى عكس نيست ولى بايد رو خود بركه مهر وزارت امور خارجه باشه و لى ترجمه عكس دار باشه
دوست عزيزم سخت كيرى ما براى ترجمه رسمى عكس دار هم واسه همينه و حساب براى كسانى كه ترجمه عكس دار نميكنن باز نميكنيم
اكه تو خود حساب paypal كه به صورت رسمى و معتبر تراز هر صحبتى هم هست توجه كنيد موارد زير رو نوشته براى تاييد هويت
1.passport
2. National card يا همون كارت ملى البته ترجمه شده
3. Birthday certificate يا همون ترجمه ى شناسنامه
4. International driving licence يا همون كواهينامه ى بين المللى
و همهش بايد عكسدار باشه
شما ترجمتون رو عكسدار كنيد و مهر وزارت امور خارجه رز بزنيد ارسال كنيد تا براتون باز كنيم كه ببينيد ما حرفمون رو عوض نكرديم فقط يه توصيه كردم به دليل اينكه كار با passport راحت تره حتى اكه براى نزديكانتون باشه
موفق باشيد

ترجمه ی من عکس دار هست و مهر وزارت خارجه و دادگستری هم زیرش هست فقط مهر روی عکس نداره ( همه این جوری هستن)
ترجمه براتون پ خ شد

ms_dark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
ببخشید من میخواستم قبل از درخواست یک سوال بپرسم.
الان با فرض اینکه من حساب Visa داشته باشم و paypal هم موجود باشده.
یک نفر بخواد از CC خود که Visa هست اکانت منو شارژ کنه میشه؟
یعنی از Visa خودش به Paypal من پول واریز کنه ؟
اگر این کار ممکن نیست چطور میتونه این کارو انجام بده.
ممنون.

Last edited:

ptmate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مبلغ ۱۹۰ هزار تومن برای افتتاح پی پال + ویزا کارت + سیم کارت و هر مقدار شارژ که مقدور بود به حساب ملت شما واریز شد
با تشکر

قصد دارم مراحل بعدی هم بلافاصله اینجا بنوسیم که بعنوان Testimonial باشه و به هدف اعتماد آفرینی برای همه دوستان

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام.
ببخشید من میخواستم قبل از درخواست یک سوال بپرسم.
الان با فرض اینکه من حساب Visa داشته باشم و paypal هم موجود باشده.
یک نفر بخواد از CC خود که Visa هست اکانت منو شارژ کنه میشه؟
یعنی از Visa خودش به Paypal من پول واریز کنه ؟
اگر این کار ممکن نیست چطور میتونه این کارو انجام بده.
ممنون.
با سلام
خير در حساب هاى ويزا امكان انتقال وجه موجود نميباشد تنها راه اينه كه هر دو حساب به paypal متصل باشن و از اين طريق انتقال صورت بكيره
ميتونه اون شخص هم ويزا رو به paypal متصل كنه و از ويزاش به paypal شما واريز كنه و در صورت نياز شما هم وجهتون رو از paypal به ويزاتون انتقال بديد
كه اين مجموعه انتقال ها شامل درصدى كارمزد خواهد شد
موفق باشيد

سلام
مبلغ ۱۹۰ هزار تومن برای افتتاح پی پال + ویزا کارت + سیم کارت و هر مقدار شارژ که مقدور بود به حساب ملت شما واریز شد
با تشکر

قصد دارم مراحل بعدی هم بلافاصله اینجا بنوسیم که بعنوان Testimonial باشه و به هدف اعتماد آفرینی برای همه دوستان
با سلام
مبلغتون تاييد شد و مداركتون جهت صدور به بانك عامل ارسال شد
بابت اطلاع رسانيتون هم كمال تشكر رو ازتون دارم
موفق باشيد

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری
وقتتون بخیر
جناب اسکندری میشه یک مقدار در مورد دریافت پول نقدی دلار در خارج از کشور توضیح بفرمایید؟
یک مثال میزنم خدمتتون:
فرض بفرمایید من در ویزام 100 رینگت(حدود 30 دلار) و در پیپالم 100 دلار آمریکا دارم
حالا من رفتم آمریکا یا کانادا یا هر جای دیگه ای و نیاز به پول نقد پیدا کردم.
خوب مراجعه میکنم به یک دستگاه ATM و رمز رو وارد میکنم.خوب حالا دستگاه در کانادا یا امریکا دلار میده یا رینگت؟
بعدش فرض بفرمایید من از دستگاه ATM درخواست 80 دلار از ویزا کارتم کرده.در صورتی که موجودی ویزام 30 دلار (100 رینگت) است حالا به صورت اتوماتیک میره از پیپالم پول میکشه بیرون؟یا خیر
یه سوال دیگه:
آیا پیپال در همه جای جهان شعبه داره؟یعنی من میتونم به یکی از شعبه ها مراجعه کنم و دریافت وجه داشته باشم.پیپالم هم ATM داره؟پیپال مثل بانک میمونه؟
اگر من به فرض به یک شعبه در کانادا برم آیا از من مدارک نمیخوام؟خوب ادرس مالزی هست.اون وقت چی میشه؟
یک سوال دیگه لطفا:
فرض بفرمایید من 10000 دلار توی پیپالم است.حالا اینو انتقال میدم به ویزا کارتم.ویزا کارتم ظرفیت 1600 تارو داره.حالا اون 8400 دلار بقیه چی میشن؟از بین نمیرن؟اگر برای مدت زیادی بمونه چی؟
خیلی خیلی سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام جناب اسکندری
وقتتون بخیر
جناب اسکندری میشه یک مقدار در مورد دریافت پول نقدی دلار در خارج از کشور توضیح بفرمایید؟
یک مثال میزنم خدمتتون:
فرض بفرمایید من در ویزام 100 رینگت(حدود 30 دلار) و در پیپالم 100 دلار آمریکا دارم
حالا من رفتم آمریکا یا کانادا یا هر جای دیگه ای و نیاز به پول نقد پیدا کردم.
خوب مراجعه میکنم به یک دستگاه ATM و رمز رو وارد میکنم.خوب حالا دستگاه در کانادا یا امریکا دلار میده یا رینگت؟
بعدش فرض بفرمایید من از دستگاه ATM درخواست 80 دلار از ویزا کارتم کرده.در صورتی که موجودی ویزام 30 دلار (100 رینگت) است حالا به صورت اتوماتیک میره از پیپالم پول میکشه بیرون؟یا خیر
یه سوال دیگه:
آیا پیپال در همه جای جهان شعبه داره؟یعنی من میتونم به یکی از شعبه ها مراجعه کنم و دریافت وجه داشته باشم.پیپالم هم ATM داره؟پیپال مثل بانک میمونه؟
اگر من به فرض به یک شعبه در کانادا برم آیا از من مدارک نمیخوام؟خوب ادرس مالزی هست.اون وقت چی میشه؟
یک سوال دیگه لطفا:
فرض بفرمایید من 10000 دلار توی پیپالم است.حالا اینو انتقال میدم به ویزا کارتم.ویزا کارتم ظرفیت 1600 تارو داره.حالا اون 8400 دلار بقیه چی میشن؟از بین نمیرن؟اگر برای مدت زیادی بمونه چی؟
خیلی خیلی سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید
با سلام خدمت شما دوست عزيزم
من سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
شما از دستكاه Atm كه مختص ويزا مارت هست ميتونيد درخواست برداشت وجه رايج اون كشور يا ارز هاى رايج كنيد مثلا در كانادا هستيد ميتونيد دلار كانادا برداشت كنيد و يا ارزهاى رسمى مثل دلار امريكا يا يورو كنيد طبيعتا رينكيت نميتونيد برداشت كنيد به دليل اينكه نه ارز رسمى هست و نه تو كشورى مثل كانادا به دردتون ميخوره
به اين صورت نيست كه اكه ٣٠ دلار تو حساب ويزا داريد و ٧٠ تا تو paypal بريد از Atm و ١٠٠ دلار بكش و به صورت اتوماتيك از paypal برداشت بشه براى اينكار قبلش بايد از. Paypal انتقال بديد به ويزا و بعد از ويزا دريافت كنيد
Paypal همه جا شعبه داره ولى برداشت وجه رو تا جايي كه من ميدونم امكانش نيست
خير به ميزان سقف كارت ميتونيد انتقال بديد به ويزا ولى براى حل اين مشكل ميتونيد ٢ يا بيشتر ويزا به حساب وصل كنيد و مبلغ بيشترى به حساب ها انتقال بديد
خواهش ميكنم
موفق باشبد

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
نوع ویزا کارت ها چیه؟
Business
Classic
Gold

نگه داری سالیانه داره؟
نوع ارز داخل ویزا کارت؟
داخل ویزا کارت چقدر اعتبار موجوده؟

من شماره ای داخل سایت شما ندیدم لطفا شماره داخل ایران بدین
برای تمدید باید چیکار کنیم؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام

ممنونم از اينكه دارين ويزا كارت رو با قيمت مناسب ارائه ميدين.

چند تا سوال داشتم:
1. اين كارت ها ارز داخلشون رينگت هست درسته؟ اگر رينگت باشه هر دفعه كه ما كالايي رو به دلار ميخريم اتوماتيك تبديل ارز انجام ميشه و يك درصدي براي اين تبديل ارز به عنوان كارمزد از حسابمون كم ميشه درسته؟ اين درصد چقدر هست؟؟؟

2. نحوه شارژ كردن اين كارت ها رو توضيح دادين كه هم از طريق خود شما ميشه انجام بديم هم از طريق صرافي هاي كشور مالزي درسته؟ خب از صرافي هاي مالزي كه عملا امكان نداره اما از طريق خود شما اگر شارژ كنيم هزينه هر نوبت شارژ چقدر ميشه؟؟ قيمت رينگت رو بر چه مبنايي حساب ميكنيد؟ بر مبناي رينگت فروشي صرافي يا خودتون يك قيمت خاص و البته بالاتر از قيمت روز صرافي داريد؟

با تشكر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
نوع ویزا کارت ها چیه؟
Business
Classic
Gold

نگه داری سالیانه داره؟
نوع ارز داخل ویزا کارت؟
داخل ویزا کارت چقدر اعتبار موجوده؟

من شماره ای داخل سایت شما ندیدم لطفا شماره داخل ایران بدین
برای تمدید باید چیکار کنیم؟
ويزا ها از نوع كلاسيك هستند
نكه دارى ساليانه نداره
نوع ارز رينكيت ميباشد
اعتبار كارت صفر هست و اين مبلغ فقط جهت صدور و ارسال دريافت ميشود
ما در حال حاضر نمايندكى در ايران نداريم ولى تا ماه اينده تصميم داريم كه نمايندكى بزنيم ولى شماره ى تماس مالزى موجوده
براى تمديد از طريق خودمون اقدام ميكنيد
موفق باشيد

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام. نمیدونم آیا این کار رو انجام میدید یا نه ولی در هر صورت میپرسم. من یه اکانت دارم که به یه آدرس fake تو آلمان ساخته شده و الان لیمیت هست. address proof میخواد برای رفع لیمیت. آیا شما میتونید یکی از مدارک زیر رو جور کنید؟

Appeal limitation and fix your account

Validphoto ID, for example one of the following documents:

National Identity Card (front/back copy)
Bank account or credit card statement (it must show your address)
Phone Bill

Important:

This document must not be older than 6 months.
Your first name and last name must match those on your PayPal account: Alireza *****i
The address must match the one mentioned in your PayPal account (modify)l

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

ممنونم از اينكه دارين ويزا كارت رو با قيمت مناسب ارائه ميدين.

چند تا سوال داشتم:
1. اين كارت ها ارز داخلشون رينگت هست درسته؟ اگر رينگت باشه هر دفعه كه ما كالايي رو به دلار ميخريم اتوماتيك تبديل ارز انجام ميشه و يك درصدي براي اين تبديل ارز به عنوان كارمزد از حسابمون كم ميشه درسته؟ اين درصد چقدر هست؟؟؟

2. نحوه شارژ كردن اين كارت ها رو توضيح دادين كه هم از طريق خود شما ميشه انجام بديم هم از طريق صرافي هاي كشور مالزي درسته؟ خب از صرافي هاي مالزي كه عملا امكان نداره اما از طريق خود شما اگر شارژ كنيم هزينه هر نوبت شارژ چقدر ميشه؟؟ قيمت رينگت رو بر چه مبنايي حساب ميكنيد؟ بر مبناي رينگت فروشي صرافي يا خودتون يك قيمت خاص و البته بالاتر از قيمت روز صرافي داريد؟

با تشكر
با سلام
خواهش ميكنم
در خدمتتون هستم
بله ارز رينكيت هست و تبديل ارز به صورت اتوماتيك هست و يك درصد بابت هر بار خريد كسر ميشه
از طريق صرافى هاى ايرانى كه در مالزى كار ميكنن قابل شارز هست و خود ما هم با قيمت روز رينكيت كه در بازار موجوده شارز انجام ميديم و هزينه ى كارمزد هم فقط ١٠ هزار تومان ميباشد
بنابرين قيمت ما مثل قيمت صرافى ها هست
موفق باشيد

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ممنون از جوابتون.
از اونجايي كه شما فرموديد تبديل رينكيت به دلار صرفا 1% كارمزد داره و كارمزد شارژ كارت ها هم مناسبه من خريدارم.

لطفا بگيد كه شناسنامم رو كجا ترجمه كنم؟(اداره ثبت احوال يا محضر يا جاي ديگه) و اين كه چند روزه ترجمه انجام ميشه؟ و آيا بايد ترجمه شناسنامه عكس دار باشه يا نه؟

ميشه اگر نكته خاص ديگه اي هست بهم بگين تا موقع تهيه مدارك به مشكل خاصي نخورم و سريع بتونم مدارك رو ارسال كنم؟
ممنونم

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
من هم از ایشون یک ویزا کارت + paypal خرید کردم

در مورد کار ایشون باید بگم که بسیار پیگیر هستند و هر ایمیلی که بزنید کمتر از 1 ساعت جواب میدن. کارت فیزیکی من هم در عرض حدود 3 هفته به دستم رسید...

اما حساب paypal: من با حسابی که ایشون باز کرده بودن پولی از سایت freelancer دریافت کردم (حدود 400 دلار) و حدود 1 هفته بعد می خواستم از سایت ets واسه امتحان TOEFL ثبت نام کنم (190 دلار)، این سایت ets هم بیشرف نگو آدرس من که ایران هست رو میفرسته واسه Paypal تا آدرس چک بشه، 2 3 بار امتحان کردم و فکر کنم به خاطر یکی نبون آدرس وارد شده در ets (که آدرس ایران بود) با آدرس ثبت شده در paypal (که اون از مالزی بود) پرداخت انجام نشد.
بعد از 2 3 بار پرداخت نا موفق اکانت لیمیت شد و مدارک خواستن، و ایشون مدارک رو براشون ارسال کردن، بعد از حدود 1 روز paypal گفت که اکانت شما رو کلاً میبندیم به دلایل امنیتی و باز نکردن دیگه!

البته همونطور که گفتم اشتباه از من بود که هویت ایرانی بودنم رو فاش کردم (البته همیشه با vps و ip آمریکا میرفتم توش، اما این ets نامرد آدرس رو فرستاد به paypal)، و فکر کنم ایشون هم گفته بودن در این صورت اکانت پشتیبانی نمیشه....

البته پول توی paypal رو با مرامی که paypal گذاشت کشیدم بیرون!!! :D

در مورد کارت: هنوز تستش نکردم ببینم به چه صورت هست! :D

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
من هم از ایشون یک ویزا کارت + paypal خرید کردم

در مورد کار ایشون باید بگم که بسیار پیگیر هستند و هر ایمیلی که بزنید کمتر از 1 ساعت جواب میدن. کارت فیزیکی من هم در عرض حدود 3 هفته به دستم رسید...

اما حساب paypal: من با حسابی که ایشون باز کرده بودن پولی از سایت freelancer دریافت کردم (حدود 400 دلار) و حدود 1 هفته بعد می خواستم از سایت ets واسه امتحان TOEFL ثبت نام کنم (190 دلار)، این سایت ets هم بیشرف نگو آدرس من که ایران هست رو میفرسته واسه Paypal تا آدرس چک بشه، 2 3 بار امتحان کردم و فکر کنم به خاطر یکی نبون آدرس وارد شده در ets (که آدرس ایران بود) با آدرس ثبت شده در paypal (که اون از مالزی بود) پرداخت انجام نشد.
بعد از 2 3 بار پرداخت نا موفق اکانت لیمیت شد و مدارک خواستن، و ایشون مدارک رو براشون ارسال کردن، بعد از حدود 1 روز paypal گفت که اکانت شما رو کلاً میبندیم به دلایل امنیتی و باز نکردن دیگه!

البته همونطور که گفتم اشتباه از من بود که هویت ایرانی بودنم رو فاش کردم (البته همیشه با vps و ip آمریکا میرفتم توش، اما این ets نامرد آدرس رو فرستاد به paypal)، و فکر کنم ایشون هم گفته بودن در این صورت اکانت پشتیبانی نمیشه....

البته پول توی paypal رو با مرامی که paypal گذاشت کشیدم بیرون!!! :D

در مورد کارت: هنوز تستش نکردم ببینم به چه صورت هست! :D

سلام دوست عزیزم
چرا با ویزا کارتتون پولو پرداخت نکردین؟.منم از یکی از دوستانم شنیدم که کلا اگر شیپینگ آدرس ایران باشه پیپال گیر میده و حساب پیپالو میبنده!!(عجب چیزیه این پیپال).البته هر حساب پیپالی باشه میبنده.
حالا سوالم اینه که اگر با ویزا کارت پرداخت بشه چی میشه؟ویزا کارت ربطی به پیپال داره؟ممکنه به ویزا کارتم گیر بده پیپال؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوست عزیزم
چرا با ویزا کارتتون پولو پرداخت نکردین؟.منم از یکی از دوستانم شنیدم که کلا اگر شیپینگ آدرس ایران باشه پیپال گیر میده و حساب پیپالو میبنده!!(عجب چیزیه این پیپال).البته هر حساب پیپالی باشه میبنده.
حالا سوالم اینه که اگر با ویزا کارت پرداخت بشه چی میشه؟ویزا کارت ربطی به پیپال داره؟ممکنه به ویزا کارتم گیر بده پیپال؟

چون من حساب paypal ام شارژ میشد (توسط سایت freelancer) تو حساب paypal پول داشتم، اگه میخواستم با visa پرداخت کنم باید شارژش میکردم یا از paypal به ویزا انتقال میدادم، شارژ visa که منطقی نبود چون دلار داشتم و انتقال از paypal به visa هم یه درصدی باید میدادم (فکر کنم 6 دلار اینا) که اینم زورم اومد! :D بنابراین با paypal پرداخت کردم!!

سوال دوم هم باید آقای visaandmaster جواب بدن چون به سیاست بانک بر میگرده!

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان شنیدم بعضی وقتا پی پال حساب میبنده و مدارک میخواد حتی بعضی وقتا میخواد حضوری برید دفترشون!

این حرف درسته؟

سوال بعدیم اگه خدای نکرده بفهمن که ایرانی هستم و لیمیت کنن تکلیف پولایی که توش دارم چی میشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا