• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با سلام
مبلغ ١٠٠ رينكيت به حساب شما واريز شد
موفق باشيد

درودی دوباره
بله ممنونم واریز شد.
البته آخرین لحظات دیگه گفتم 120 تومن واریز کنم که 110 رینگیت می شه .
ممنون می شم بررسی بفرمائید.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام

ممنون من پاسخ تقريبا تمام سوالاتم رو گرفتم. فعلا فقط ويزا كارت ميخوام. لطفا اطلاعات پرداخت وجه رو براي پيام خصوصي كنيد. من خودم وي پي n دارم كه از 5 كشور دنياست اما خب آي پي share هست و دائم عوض ميشه. اگر براي ويزا و ماني بوكرز مشكل نداره از همين خودم استفاده كنم.. ولي اگر به مشكل ميخورم لطفا قيمت وي پي dedicate و share رو كه خودتون امتحان كرديد و جواب گرفتيد برام بفرستيد
ممنونم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام و درود خدمت جناب اسکندری و بچه های خوب پی تی
خوب قبلا 2 بار لیمیت شده بودم که بدون هیچ مشکلی رفع لیمیت شدم.چند روز پیش هم یک انتقال به حساب پیپالم داشتم که گویا پیپال این انتقالو مشکوک دونسته بود و لیمیتم کرد!
جناب اسکندری هم خیلی لطف کردند و با من از مالزی تماس گرفتند و مسئله مشکوک بودن انتقالو به من گفتند.ازشون ممنونم
خوب امروز هم جناب اسکندری با پیپال تماس گرفتند و مسئله رو درست کردند و تمام مدارکو براشون فرستادم و منتظرم که رفع لیمیت بشم.99% هم رفع لیمیت میشم.
هر 3 بار لیمیت شدن هم تقصیر خودم بود.
فقطیک سوال ازخدمتتون داشتم.انتقال مشکوک به چه معنی است؟ و چطور میشه شناساییشون کرد؟
ممنونم از جناب اسکندری عزیز

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
اگه امکان داره یخورده راجب پرداخت های پیپال ای توضیح بدین - که تو چه شرایطی لیمیت میشه - چه کارایی باید و چه کارایی نباید بکنیم ؟
مرسی.

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
قبل از هر چیزی تشکر می کنم از آقای اسکندری که صبر به تمام سوالات جواب میدن

منم سوال ali_1234 و music_m ازتون دارم

این ویزا کارتها قابلیت شارز مجدد داره؟

من در آلمان و سوئد فامیل دارم تصمیم دارم برای باز کردن پی پال و وریفای کردن بهشون بگم برام انجام بدن اگه انجام ندادن پی پالم سفارش میدم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خوب قبلا 2 بار لیمیت شده بودم که بدون هیچ مشکلی رفع لیمیت شدم.چند روز پیش هم یک انتقال به حساب پیپالم داشتم که گویا پیپال این انتقالو مشکوک دونسته بود و لیمیتم کرد!
جناب اسکندری هم خیلی لطف کردند و با من از مالزی تماس گرفتند و مسئله مشکوک بودن انتقالو به من گفتند.ازشون ممنونم
خوب امروز هم جناب اسکندری با پیپال تماس گرفتند و مسئله رو درست کردند و تمام مدارکو براشون فرستادم و منتظرم که رفع لیمیت بشم.99% هم رفع لیمیت میشم.
فقطیک سوال ازخدمتتون داشتم.انتقال مشکوک به چه معنی است؟ و چطور میشه شناساییشون کرد؟

دوست عزيز اگر يادم باشه شما يك بار با پروكسي وصل شده بودي ليميت شدي اما اون 2 دفعه ديگه چكار كردي كه ليميت شدي؟ ميشه به بچه ها هم بگي؟؟
درضمن مگه پي پال اينقدر آدمو به راحتي ليميت ميكنه؟؟ اگه اين جوري باشه كه اصلا به درد نميخوره...

من شنيدم كه اگر كالايي رو به مقصد ايران بخري پي پال ليميتت ميكنه!!! من خودم 2 بار همچين كاري كردم اما ليميت نشدم. اصلا پي پال از كجا مي فهمه كه فلان كالا به مقصد ايرانه كه بخواد بياد ليميت كنه؟

راستي اگر با ماني بوكرز كالا به مقصد ايران بخريم بازم ليميت ميشيم؟ منظورم اينه كه ماني بوكرز هم اينقدر حساسه كه زود مياد و ليميت ميكنه يا آستانه تحملش بالاتر از پي پاله؟؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
درودی دوباره
بله ممنونم واریز شد.
البته آخرین لحظات دیگه گفتم 120 تومن واریز کنم که 110 رینگیت می شه .
ممنون می شم بررسی بفرمائید.
با سلام
١٠ رينكيت به حسابتون واريز شد
بابت تاخير عذر ميخوام
موفق باشيد

سلام

ممنون من پاسخ تقريبا تمام سوالاتم رو گرفتم. فعلا فقط ويزا كارت ميخوام. لطفا اطلاعات پرداخت وجه رو براي پيام خصوصي كنيد. من خودم وي پي n دارم كه از 5 كشور دنياست اما خب آي پي share هست و دائم عوض ميشه. اگر براي ويزا و ماني بوكرز مشكل نداره از همين خودم استفاده كنم.. ولي اگر به مشكل ميخورم لطفا قيمت وي پي dedicate و share رو كه خودتون امتحان كرديد و جواب گرفتيد برام بفرستيد
ممنونم
با سلام
خواهش ميكنم دوست عزيز
شماره حساب و نحوه ى سفارش در سايت موجود هست
Www.visaandmaster.com
با اون IP خودتون هم مشكلى به وجود نخواهد اومد
موفق باشيد

با سلام
خواهش ميكنم
دوست عزيز هميشه هم انتقال مشكوك باعث ليميت نميشه در بعضى مواقع مثل مورد شما ميخوان كه از تراكنش شما مطمئن بشن و تماس ميكيرن براى امنيت حسابتون
و حساب رو ليميت ميكنن تا تراكنش رو بهشون توضيح بديد
در حال حاضر داريم سايت جديدى رو راه اندازى ميكنيم كه در اونجا قصد دارم توضيحات مفصلى از نحوه ى كاركردن با paypal و انواع ليميت ها و نحوه ى باز كردن ليميت ها رو توضيح بدم
و تا ٢٠ روز اينده اماده خواهد بود
موفق باشيد

اگه امکان داره یخورده راجب پرداخت های پیپال ای توضیح بدین - که تو چه شرایطی لیمیت میشه - چه کارایی باید و چه کارایی نباید بکنیم ؟
مرسی.
با سلام
همونطور كه توضيح دادم قصد داريم كه تو سايت جديدمون همه رو مفصل و كامل توضيح بديم
موفق باشيد

قبل از هر چیزی تشکر می کنم از آقای اسکندری که صبر به تمام سوالات جواب میدن

منم سوال ali_1234 و music_m ازتون دارم

این ویزا کارتها قابلیت شارز مجدد داره؟

من در آلمان و سوئد فامیل دارم تصمیم دارم برای باز کردن پی پال و وریفای کردن بهشون بگم برام انجام بدن اگه انجام ندادن پی پالم سفارش میدم
با سلام
خواهش ميكنم
سوال اون دوستان رو كه توضيح دادم مطالعه بفرماييد
بله اين كارت قابل شارز مجدد هستند
در خدمتتون هستيم
موفق باشيد

Last edited:

Farzad_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من میخوام از سرویس PayPal Express Checkout استفاده کنم.
شما میتونید این سرویس رو از پی پل برام بگیرید؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلامی دوباره
خوب باز هم ممنونم از حناب اسکندری عزیز
من برای بار سوم لیمیت شدم و با کمک جناب آقای اسکندری امروز دوباره حسابم باز شد.:)
تجربه ای که کسب کردم این بود که:
من بار اول به خاطر استفاده از لیمیت شدم.چونکه با آی پی متغیر چند بار رفتم توی اکانتم.پس سعی کنید همیشه با یک آی پی ثابت وارد بشید.مهم نیست که حتما آی پی اون کشور باشه
بار دوم هم انتقال پول از پیپال به ویزا کارتم داشتم که دوباره برای امنیت لیمیت شدم.مدارکو فرستادم و مشکل حل شد
بار سوم هم یک انتقال از پیپال به پیپالم داشتم.که به خاطر امنیت و امنیت بالای پیپال لیمیت شدم
هر 3 بار هم با کمک جناب آقای اسکندری به راحتی رفع لیمیت شدم.
ببینید لیمیت شدن فقط به خاطر امنیت کار هست.همین.اگر مدارکتون کامل باشه به نظر من تا 99 درصد موارد به راحتی رفع لیمیت میشید.
مدارک هم بیشتر مواقع شامل:
تصویر پاسپورت
صورتحساب به همراه آدرس فرد
تماس در صورت انتقال های مشکوک به فرد و توضیح علت انتقال یا نوشتن کامل علت انتقال پول

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
ایمیل اصلی که شما باهاش کار ساپورت رو انجام میدید کدومه؟
دیروز اطلاعات کارت برای من ارسال شد و من در جواب اون یک ایمیل به شما زدم و ۲ تا سوال پرسیدم اما هنوز جوابی نگرفتم.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
ایمیل اصلی که شما باهاش کار ساپورت رو انجام میدید کدومه؟
دیروز اطلاعات کارت برای من ارسال شد و من در جواب اون یک ایمیل به شما زدم و ۲ تا سوال پرسیدم اما هنوز جوابی نگرفتم.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
با سلام
فقط براى سوال كردن از دو تا ايميل زير استفاده نماييد
[email protected]
[email protected]
از جيميل ها براى سوال استفاده نكنيد
موفق باشيد

سلامی دوباره
خوب باز هم ممنونم از حناب اسکندری عزیز
من برای بار سوم لیمیت شدم و با کمک جناب آقای اسکندری امروز دوباره حسابم باز شد.:)
تجربه ای که کسب کردم این بود که:
من بار اول به خاطر استفاده از لیمیت شدم.چونکه با آی پی متغیر چند بار رفتم توی اکانتم.پس سعی کنید همیشه با یک آی پی ثابت وارد بشید.مهم نیست که حتما آی پی اون کشور باشه
بار دوم هم انتقال پول از پیپال به ویزا کارتم داشتم که دوباره برای امنیت لیمیت شدم.مدارکو فرستادم و مشکل حل شد
بار سوم هم یک انتقال از پیپال به پیپالم داشتم.که به خاطر امنیت و امنیت بالای پیپال لیمیت شدم
هر 3 بار هم با کمک جناب آقای اسکندری به راحتی رفع لیمیت شدم.
ببینید لیمیت شدن فقط به خاطر امنیت کار هست.همین.اگر مدارکتون کامل باشه به نظر من تا 99 درصد موارد به راحتی رفع لیمیت میشید.
مدارک هم بیشتر مواقع شامل:
تصویر پاسپورت
صورتحساب به همراه آدرس فرد
تماس در صورت انتقال های مشکوک به فرد و توضیح علت انتقال یا نوشتن کامل علت انتقال پول
خواهش ميكنم
از توضيحات كاملتون هم ممنون
موفق باشيد

سلام
من میخوام از سرویس PayPal Express Checkout استفاده کنم.
شما میتونید این سرویس رو از پی پل برام بگیرید؟
لطفا بيشتر توضيح بديد كه دقيقا جه كارى ميخواييد انجام بديد تا بهتر راهنماييتون كنم
موفق باشيد

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
جهت دريافت ويزا كارت مبلغ 95000 تومان به حساب شماره 4247950484 بانك ملت به نام جناب آقاي رضا اسكندري جاجرم واريز شد.
اطلاعات واريزي هم در وب سايتتون (ويزا اند مستر) ثبت شد. همون طور كه خودتون گفته بوديد براي ويزا كارت فيزيكي نيازي به اسكن پاسپورت نيست و صفحه اول شناسنامه كافيه! من هم اسكن صفحه اول شناسنامه ام رو براتون فرستادم.

لطفا ميشه بگيد كي اطلاعات كارت برام ايميل ميشه؟

ممنونم

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوست عزیز یه ایمیل اومده برام در رابطه با وبسایت شما با موضوع " کلاهبرداری از شما توسط ویزا کارت های قلابی یک سایت " اگر مایل باشید اینجا بزارم تا یه جوابی بهش بدید .
چون این ایمیل به خیلی ها ارسال شده اگر سوء تفاهمی بوده برطرف بشه .

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
واقعا آدم ناراحت ميشه بعضي چيز ها رو ميشنوه:( من كه آقاي اسكندري رو نميشناسم اما بچه ها ازشون خريد كردن و تو اين انجمن هم تا جايي كه من يادمه هيچ كس ناراضي نبوده...مشكل ايشون اينه كه مياد ويزا كارت رو زير قيمت بازار ميده كه بقيه ميان و براش داستان درست ميكنن...
به هر حال من تو نت سرچ كردم هم با نام ايشون هم شماره حسابا هم كارت و هم اسم سايت هيچ ادعايي مربوط به كلاهبردار بودن ايشون نديدم... قطعا اگر كسي از ايشون شكايت داشته باشه مياد و تو يك انجمني چيزي شكايتش رو مطرح ميكنه اما من كه سرچ كردم چيزي نديدم...

اميدوارم ما ايراني ها دست از اين كارامون برداريم و يكم منطقي تر فكر كنيم. يادمه يك عطر اومده بود تو بازار مشهد به اسم ... بعدا پشت سر هم اس ام اس اومد كه فلان عطر كه بوي خيلي خوبي هم داره از اسرائيله و هركس بو كنه بيماري سختي ميگيره كه درمان هم نميشه...وارد كننده رو رسما بيچاره كردن با اين بازي هاشون... متاسفم براي هم وطنام

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
جهت دريافت ويزا كارت مبلغ 95000 تومان به حساب شماره 4247950484 بانك ملت به نام جناب آقاي رضا اسكندري جاجرم واريز شد.
اطلاعات واريزي هم در وب سايتتون (ويزا اند مستر) ثبت شد. همون طور كه خودتون گفته بوديد براي ويزا كارت فيزيكي نيازي به اسكن پاسپورت نيست و صفحه اول شناسنامه كافيه! من هم اسكن صفحه اول شناسنامه ام رو براتون فرستادم.

لطفا ميشه بگيد كي اطلاعات كارت برام ايميل ميشه؟

ممنونم
با سلام
بله دوست عزيز دريافت شد و بعد از بررسى مداركتون به بانك جهت صدور كارت ارسال حواهد شد
يك هفته الى ده روز ارسال اطلاعات به طول خواهد انجاميد
موفق باشيد

دوست عزیز یه ایمیل اومده برام در رابطه با وبسایت شما با موضوع " کلاهبرداری از شما توسط ویزا کارت های قلابی یک سایت " اگر مایل باشید اینجا بزارم تا یه جوابی بهش بدید .
چون این ایمیل به خیلی ها ارسال شده اگر سوء تفاهمی بوده برطرف بشه .
با سلام
دوست عزيز اكه هر جيزى هست كه به نظرتون بايد توضيح داده بشه رو بفرماييد من در خدمتم
اون ايميل ها هم برميكرده به يك سرى افرادى كه فكر ميكنن با جند خط ميتونن ابروى كسى رو بريزن و از اعتماد بقيه سو استفاده كنن تا به مقاصد نادرست خودشون برسن
ما تو كارمون كاملا روشن بوديم و هستيم و هر مسئله ى كه از نظر هر كاربرى مبهم هست رو شفاف سازى خواهيم كرد
موفق باشيد

واقعا آدم ناراحت ميشه بعضي چيز ها رو ميشنوه:( من كه آقاي اسكندري رو نميشناسم اما بچه ها ازشون خريد كردن و تو اين انجمن هم تا جايي كه من يادمه هيچ كس ناراضي نبوده...مشكل ايشون اينه كه مياد ويزا كارت رو زير قيمت بازار ميده كه بقيه ميان و براش داستان درست ميكنن...
به هر حال من تو نت سرچ كردم هم با نام ايشون هم شماره حسابا هم كارت و هم اسم سايت هيچ ادعايي مربوط به كلاهبردار بودن ايشون نديدم... قطعا اگر كسي از ايشون شكايت داشته باشه مياد و تو يك انجمني چيزي شكايتش رو مطرح ميكنه اما من كه سرچ كردم چيزي نديدم...

اميدوارم ما ايراني ها دست از اين كارامون برداريم و يكم منطقي تر فكر كنيم. يادمه يك عطر اومده بود تو بازار مشهد به اسم ... بعدا پشت سر هم اس ام اس اومد كه فلان عطر كه بوي خيلي خوبي هم داره از اسرائيله و هركس بو كنه بيماري سختي ميگيره كه درمان هم نميشه...وارد كننده رو رسما بيچاره كردن با اين بازي هاشون... متاسفم براي هم وطنام
با سلام
دوست عزيز ممنون از شما و تحقيقتون
يك مسئله ى هست كه بهتر ميدونم اينجا مطرحش كنم
باور كنيد كه جندين بار از شركت هاى متفاوت با من تماس كرفته شد و در مورد قيمت كم ما دوستان كلايه داشتن هرجند شايد هم حق دارن من نميخوام اونها رو قضاوت كنم حرف من اينه كه با اين وجود كه ما تمام همتمون رو روى اين قضيه كذاشتيم كه قيمت خوب با خدمات خوب به مشترى بديم بعضى مواقع از همين مشترى كم لطفى هايى رو شاهد هستيم كه واقعا ما رو در كارمون دلسرد ميكنه
شما خودتون محاسبه كنيد كه از اين مبلغ ويزا كارت جقدر خرج صدور و ارسال ميشه و تمام هزينه ها هم به دلار برداخت ميشه ولى باز ما با مشتريانمون به تومان و بدون تغيير قيمت محاسبه ميكنيم تا همه از كارمون راضى باشن و تا جايى كه ميتونيم كمك ميكنيم
خواهشم از تمام دوستان اينه كه يه مقدار كم لطف نباشن و باور كنن كه ما فقط به فكر سود نيستيم و رضايت شما در درجه ى اول اهميت ميباشد
ممنون

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با سلام
بله دوست عزيز دريافت شد و بعد از بررسى مداركتون به بانك جهت صدور كارت ارسال حواهد شد
يك هفته الى ده روز ارسال اطلاعات به طول خواهد انجاميد
موفق باشيد

با سلام
دوست عزيز اكه هر جيزى هست كه به نظرتون بايد توضيح داده بشه رو بفرماييد من در خدمتم
اون ايميل ها هم برميكرده به يك سرى افرادى كه فكر ميكنن با جند خط ميتونن ابروى كسى رو بريزن و از اعتماد بقيه سو استفاده كنن تا به مقاصد نادرست خودشون برسن
ما تو كارمون كاملا روشن بوديم و هستيم و هر مسئله ى كه از نظر هر كاربرى مبهم هست رو شفاف سازى خواهيم كرد
موفق باشيد

با سلام
دوست عزيز ممنون از شما و تحقيقتون
يك مسئله ى هست كه بهتر ميدونم اينجا مطرحش كنم
باور كنيد كه جندين بار از شركت هاى متفاوت با من تماس كرفته شد و در مورد قيمت كم ما دوستان كلايه داشتن هرجند شايد هم حق دارن من نميخوام اونها رو قضاوت كنم حرف من اينه كه با اين وجود كه ما تمام همتمون رو روى اين قضيه كذاشتيم كه قيمت خوب با خدمات خوب به مشترى بديم بعضى مواقع از همين مشترى كم لطفى هايى رو شاهد هستيم كه واقعا ما رو در كارمون دلسرد ميكنه
شما خودتون محاسبه كنيد كه از اين مبلغ ويزا كارت جقدر خرج صدور و ارسال ميشه و تمام هزينه ها هم به دلار برداخت ميشه ولى باز ما با مشتريانمون به تومان و بدون تغيير قيمت محاسبه ميكنيم تا همه از كارمون راضى باشن و تا جايى كه ميتونيم كمك ميكنيم
خواهشم از تمام دوستان اينه كه يه مقدار كم لطف نباشن و باور كنن كه ما فقط به فكر سود نيستيم و رضايت شما در درجه ى اول اهميت ميباشد
ممنون

مایل هستید من این ایمیل رو اینجا قرار بدم و جواب بدید ؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ماله چه بانکیه ؟maybank هه؟
چند رینگیت موجودی داره ؟ گیفت کارته ؟
میشه از cimb بهش پول انتقال داد ؟

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم امروز سفارش دادم آقای اسکندری، امیدوارم اطلاعات کارت تا هفته آینده به دستم برسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا