visaandmaster
Registered User
- نوشتهها
- 296
- لایکها
- 5
با سلامسلام. نمیدونم آیا این کار رو انجام میدید یا نه ولی در هر صورت میپرسم. من یه اکانت دارم که به یه آدرس fake تو آلمان ساخته شده و الان لیمیت هست. address proof میخواد برای رفع لیمیت. آیا شما میتونید یکی از مدارک زیر رو جور کنید؟
Appeal limitation and fix your account
Validphoto ID, for example one of the following documents:
National Identity Card (front/back copy)
Bank account or credit card statement (it must show your address)
Phone Bill
Important:
This document must not be older than 6 months.
Your first name and last name must match those on your PayPal account: Alireza *****i
The address must match the one mentioned in your PayPal account (modify)l
خير دوست عزيز حساب اكه مالزى بود براتون باز ميكرديم ولى المان رو نميتونيم
موفق باشيد
خواهش ميكنمممنون از جوابتون.
از اونجايي كه شما فرموديد تبديل رينكيت به دلار صرفا 1% كارمزد داره و كارمزد شارژ كارت ها هم مناسبه من خريدارم.
لطفا بگيد كه شناسنامم رو كجا ترجمه كنم؟(اداره ثبت احوال يا محضر يا جاي ديگه) و اين كه چند روزه ترجمه انجام ميشه؟ و آيا بايد ترجمه شناسنامه عكس دار باشه يا نه؟
ميشه اگر نكته خاص ديگه اي هست بهم بگين تا موقع تهيه مدارك به مشكل خاصي نخورم و سريع بتونم مدارك رو ارسال كنم؟
ممنونم
اكه فقط ويزا كارت بخواييد نياز به ترجمه نيست و فقط اسكن شناسنامه كفايت ميكنه ولى براى حساب paypal ترجمه ى رسمى و عكس دار از كارت مليتون يا شناسنامه ( ترجيحا كارت ملى) همراه با مهر وزارت امور خارجه نياز هست براى اين كار هم به دارالترجمه هاى رسمى مراجعه نماييد
نكته خاصى نيست اكه حساب paypal نياز داريد ميتونيد فعلا اسكن شناسنامه رو ارسال كنيد تا براى ويزا كارتتون اقدام كنيم و بعد ترجمه رو واسه حساب اماده نماييد
موفق باشيد
من هم از ایشون یک ویزا کارت + paypal خرید کردم
در مورد کار ایشون باید بگم که بسیار پیگیر هستند و هر ایمیلی که بزنید کمتر از 1 ساعت جواب میدن. کارت فیزیکی من هم در عرض حدود 3 هفته به دستم رسید...
اما حساب paypal: من با حسابی که ایشون باز کرده بودن پولی از سایت freelancer دریافت کردم (حدود 400 دلار) و حدود 1 هفته بعد می خواستم از سایت ets واسه امتحان TOEFL ثبت نام کنم (190 دلار)، این سایت ets هم بیشرف نگو آدرس من که ایران هست رو میفرسته واسه Paypal تا آدرس چک بشه، 2 3 بار امتحان کردم و فکر کنم به خاطر یکی نبون آدرس وارد شده در ets (که آدرس ایران بود) با آدرس ثبت شده در paypal (که اون از مالزی بود) پرداخت انجام نشد.
بعد از 2 3 بار پرداخت نا موفق اکانت لیمیت شد و مدارک خواستن، و ایشون مدارک رو براشون ارسال کردن، بعد از حدود 1 روز paypal گفت که اکانت شما رو کلاً میبندیم به دلایل امنیتی و باز نکردن دیگه!
البته همونطور که گفتم اشتباه از من بود که هویت ایرانی بودنم رو فاش کردم (البته همیشه با vps و ip آمریکا میرفتم توش، اما این ets نامرد آدرس رو فرستاد به paypal)، و فکر کنم ایشون هم گفته بودن در این صورت اکانت پشتیبانی نمیشه....
البته پول توی paypal رو با مرامی که paypal گذاشت کشیدم بیرون!!!
در مورد کارت: هنوز تستش نکردم ببینم به چه صورت هست!
با سلام
دوست عزيز شما لطف داريد
در مورد حساب هم بد شانسى و حساسيت paypal باعث شد
در هر صورت از اطلاع رسانيتون بسيار بسيار ممنونم
موفق باشيد
سلام دوست عزیزم
چرا با ویزا کارتتون پولو پرداخت نکردین؟.منم از یکی از دوستانم شنیدم که کلا اگر شیپینگ آدرس ایران باشه پیپال گیر میده و حساب پیپالو میبنده!!(عجب چیزیه این پیپال).البته هر حساب پیپالی باشه میبنده.
حالا سوالم اینه که اگر با ویزا کارت پرداخت بشه چی میشه؟ویزا کارت ربطی به پیپال داره؟ممکنه به ویزا کارتم گیر بده پیپال؟
با سلام
خير دوست عزيز سيستم ويزا حساسيت هاى paypal رو نداره و اين مشكلات به وجود نمياد
موفق باشيد