• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام. نمیدونم آیا این کار رو انجام میدید یا نه ولی در هر صورت میپرسم. من یه اکانت دارم که به یه آدرس fake تو آلمان ساخته شده و الان لیمیت هست. address proof میخواد برای رفع لیمیت. آیا شما میتونید یکی از مدارک زیر رو جور کنید؟

Appeal limitation and fix your account

Validphoto ID, for example one of the following documents:

National Identity Card (front/back copy)
Bank account or credit card statement (it must show your address)
Phone Bill

Important:

This document must not be older than 6 months.
Your first name and last name must match those on your PayPal account: Alireza *****i
The address must match the one mentioned in your PayPal account (modify)l
با سلام
خير دوست عزيز حساب اكه مالزى بود براتون باز ميكرديم ولى المان رو نميتونيم
موفق باشيد

ممنون از جوابتون.
از اونجايي كه شما فرموديد تبديل رينكيت به دلار صرفا 1% كارمزد داره و كارمزد شارژ كارت ها هم مناسبه من خريدارم.

لطفا بگيد كه شناسنامم رو كجا ترجمه كنم؟(اداره ثبت احوال يا محضر يا جاي ديگه) و اين كه چند روزه ترجمه انجام ميشه؟ و آيا بايد ترجمه شناسنامه عكس دار باشه يا نه؟

ميشه اگر نكته خاص ديگه اي هست بهم بگين تا موقع تهيه مدارك به مشكل خاصي نخورم و سريع بتونم مدارك رو ارسال كنم؟
ممنونم
خواهش ميكنم
اكه فقط ويزا كارت بخواييد نياز به ترجمه نيست و فقط اسكن شناسنامه كفايت ميكنه ولى براى حساب paypal ترجمه ى رسمى و عكس دار از كارت مليتون يا شناسنامه ( ترجيحا كارت ملى) همراه با مهر وزارت امور خارجه نياز هست براى اين كار هم به دارالترجمه هاى رسمى مراجعه نماييد
نكته خاصى نيست اكه حساب paypal نياز داريد ميتونيد فعلا اسكن شناسنامه رو ارسال كنيد تا براى ويزا كارتتون اقدام كنيم و بعد ترجمه رو واسه حساب اماده نماييد
موفق باشيد

من هم از ایشون یک ویزا کارت + paypal خرید کردم

در مورد کار ایشون باید بگم که بسیار پیگیر هستند و هر ایمیلی که بزنید کمتر از 1 ساعت جواب میدن. کارت فیزیکی من هم در عرض حدود 3 هفته به دستم رسید...

اما حساب paypal: من با حسابی که ایشون باز کرده بودن پولی از سایت freelancer دریافت کردم (حدود 400 دلار) و حدود 1 هفته بعد می خواستم از سایت ets واسه امتحان TOEFL ثبت نام کنم (190 دلار)، این سایت ets هم بیشرف نگو آدرس من که ایران هست رو میفرسته واسه Paypal تا آدرس چک بشه، 2 3 بار امتحان کردم و فکر کنم به خاطر یکی نبون آدرس وارد شده در ets (که آدرس ایران بود) با آدرس ثبت شده در paypal (که اون از مالزی بود) پرداخت انجام نشد.
بعد از 2 3 بار پرداخت نا موفق اکانت لیمیت شد و مدارک خواستن، و ایشون مدارک رو براشون ارسال کردن، بعد از حدود 1 روز paypal گفت که اکانت شما رو کلاً میبندیم به دلایل امنیتی و باز نکردن دیگه!

البته همونطور که گفتم اشتباه از من بود که هویت ایرانی بودنم رو فاش کردم (البته همیشه با vps و ip آمریکا میرفتم توش، اما این ets نامرد آدرس رو فرستاد به paypal)، و فکر کنم ایشون هم گفته بودن در این صورت اکانت پشتیبانی نمیشه....

البته پول توی paypal رو با مرامی که paypal گذاشت کشیدم بیرون!!! :D

در مورد کارت: هنوز تستش نکردم ببینم به چه صورت هست! :D

با سلام
دوست عزيز شما لطف داريد
در مورد حساب هم بد شانسى و حساسيت paypal باعث شد
در هر صورت از اطلاع رسانيتون بسيار بسيار ممنونم
موفق باشيد

سلام دوست عزیزم
چرا با ویزا کارتتون پولو پرداخت نکردین؟.منم از یکی از دوستانم شنیدم که کلا اگر شیپینگ آدرس ایران باشه پیپال گیر میده و حساب پیپالو میبنده!!(عجب چیزیه این پیپال).البته هر حساب پیپالی باشه میبنده.
حالا سوالم اینه که اگر با ویزا کارت پرداخت بشه چی میشه؟ویزا کارت ربطی به پیپال داره؟ممکنه به ویزا کارتم گیر بده پیپال؟

با سلام
خير دوست عزيز سيستم ويزا حساسيت هاى paypal رو نداره و اين مشكلات به وجود نمياد
موفق باشيد

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری
میشه لطف بفرمایید شماره کارت و حساب بانک ملی تونو بفرمایید
سپاس

niazha

Registered User
لایک‌ها
123
من هم از ایشون یک ویزا کارت + paypal خرید کردم

در مورد کار ایشون باید بگم که بسیار پیگیر هستند و هر ایمیلی که بزنید کمتر از 1 ساعت جواب میدن. کارت فیزیکی من هم در عرض حدود 3 هفته به دستم رسید...

اما حساب paypal: من با حسابی که ایشون باز کرده بودن پولی از سایت freelancer دریافت کردم (حدود 400 دلار) و حدود 1 هفته بعد می خواستم از سایت ets واسه امتحان TOEFL ثبت نام کنم (190 دلار)، این سایت ets هم بیشرف نگو آدرس من که ایران هست رو میفرسته واسه Paypal تا آدرس چک بشه، 2 3 بار امتحان کردم و فکر کنم به خاطر یکی نبون آدرس وارد شده در ets (که آدرس ایران بود) با آدرس ثبت شده در paypal (که اون از مالزی بود) پرداخت انجام نشد.
بعد از 2 3 بار پرداخت نا موفق اکانت لیمیت شد و مدارک خواستن، و ایشون مدارک رو براشون ارسال کردن، بعد از حدود 1 روز paypal گفت که اکانت شما رو کلاً میبندیم به دلایل امنیتی و باز نکردن دیگه!

البته همونطور که گفتم اشتباه از من بود که هویت ایرانی بودنم رو فاش کردم (البته همیشه با vps و ip آمریکا میرفتم توش، اما این ets نامرد آدرس رو فرستاد به paypal)، و فکر کنم ایشون هم گفته بودن در این صورت اکانت پشتیبانی نمیشه....

البته پول توی paypal رو با مرامی که paypal گذاشت کشیدم بیرون!!! :D

در مورد کارت: هنوز تستش نکردم ببینم به چه صورت هست! :D

آقا مرام گذاشت دیگه یعنی چی ؟ اقلا توضیح بده ما هم یه چیزی یاد بگیریم
دیگه همه خدماتمون رو پولی نکنیم :)

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
آقا مرام گذاشت دیگه یعنی چی ؟ اقلا توضیح بده ما هم یه چیزی یاد بگیریم
دیگه همه خدماتمون رو پولی نکنیم :)

نه داداش پولی نیست!! :D

حتماً دیدید (اونایی که با paypal کار کردن و لیمیت شدن) که بعد از لیمیت یک ایمیل از طرف paypal میاد که میگه لیمیت شدید و 2 تا راه میزاره جلوتون:

Option 1. If you owe refunds to any of your buyers, you can use the money
in your PayPal account to refund them.

Option 2. Money in your PayPal account will be held for 180 days. After 180
days, we'll email you information on how to receive your funds.​

مورد دوم که زیاد هم معروفه اینه که بعد از 180 روز میتونید یک حساب بانکی بدید و پولارو بردارید که اصلا ارزش نداره چون اونایی که این کارو میکنن درصد زیادی ار پول رو به صورت نامردانه بر میدارن!! :D

اما مورد اول که باید 2 نفر مرام بزارن که امکان پذیر باشه! یکی paypal و دومی اون سایت (نفر)ی که پول رو به paypal شما واریز کرده.

در حالت معمولی برای refund باید از لینک Issue Refund که در بخش details هست این کارو انجام بدین، اما بعد از لیمیت این گزینه دیگه نیست! لذا من به pyapal میل زدم و خواستم که 2 تا از ترنزاکشنهامو دستی خودش ریفاند کنه! اونا هم مرام گذاشتن و ریفاند کردن!

بعد، از freelancer خواستم که مبلغ ریفاند شده رو به حساب freelancer ام اضافه کنه تا دوباره بتونم به یه حساب paypal دیگه انتقالش بدم! اونا هم در عرض 3 روز این کارو کردن! کل پروسه 5 روز طول کشید!!! دیگه لازم نیست 180 روز معطل باشی!!

لذا همونطور که میبینید freelancer و paypal مرام گذاشتن!! :D

sabig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام، می خواستم بدونم آیا امکانش هست اگر پولی در پی پال موجود بود، به خود شما بفروشیم و معادل ریالیش رو دریافت کنیم؟ درضمن آیا امکان داره از طریق شما حساب بانکی در مالزی ایجاد بشه؟ لطفا در این مورد اگر امکان داره یه توضیحی بدین، لطفا شماره حسابتونم بفرستید.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام جناب اسکندری
میشه لطف بفرمایید شماره کارت و حساب بانک ملی تونو بفرمایید
سپاس
با سلام
دوست عزيز براى جه كارى نياز به حساب مليمون داريد؟
اكه براى خريد از محصولاتمون هست كه براتون بيام شخصى ميفرستم ولى براى شارز فقط از سه حساب ديكه ميتونيد استفاده كنيد
موفق باشيد

سلام، می خواستم بدونم آیا امکانش هست اگر پولی در پی پال موجود بود، به خود شما بفروشیم و معادل ریالیش رو دریافت کنیم؟ درضمن آیا امکان داره از طریق شما حساب بانکی در مالزی ایجاد بشه؟ لطفا در این مورد اگر امکان داره یه توضیحی بدین، لطفا شماره حسابتونم بفرستید.
با سلام
بسته به قيمت و نياز ما در اون زمان داره ولى اكه قيمت مناسب باشه و نياز هم داشته باشيم ازتون ميخريم
بله حساب بانكى هم ميتونيم براتون باز كنيم ولى مستلزم اين هست كه خودتون تشريف بياريد مالزى و حداقل دو هفته اينجا بمونيد در اين صورت يك حساب بانكى ميتونيم براتون باز كنيم
شماره حساب هامون هم در سايتمون موجود هست
موفق باشيد

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان شنیدم بعضی وقتا پی پال حساب میبنده و مدارک میخواد حتی بعضی وقتا میخواد حضوری برید دفترشون!

این حرف درسته؟

سوال بعدیم اگه خدای نکرده بفهمن که ایرانی هستم و لیمیت کنن تکلیف پولایی که توش دارم چی میشه؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
من نیاز به RM 100 برای واریز به حساب CIMB خودم در مالزی دارم.
آیا موجودی دارید؟
اگه بله قیمت رو لطف می کنید.
ممنونم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ببخشيد من خيلي سوال ميپرسم اما چون واقعا خريدار هستم اين سوالا رو ميپرسم كه بعدا به مشكل بر نخوريم...
ميشه يك بار ديگه نوع كارت هايي رو كه ارائه ميدين بگيد؟ كرديت كارتن يا دبيت كارت يا prepaid card؟؟؟ تو يكي از پست ها نوشتين دبيت كارتن و تو خود سايتتون در لينك زير دائما سوالات متداول درباره prepaid card هست!!! ميشه يكم توضيح بدين؟
درباره ی ویزا کارت

راستي اين ليست كارت هايي هست كه ماني بوكرز قبول ميكنه...به لينك زير بريد و بگين آيا كارت هايي كه شما ميدين تو اين ليست هست يا نه.
ممنونم
https://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ببخشيد من خيلي سوال ميپرسم اما چون واقعا خريدار هستم اين سوالا رو ميپرسم كه بعدا به مشكل بر نخوريم...
ميشه يك بار ديگه نوع كارت هايي رو كه ارائه ميدين بگيد؟ كرديت كارتن يا دبيت كارت يا prepaid card؟؟؟ تو يكي از پست ها نوشتين دبيت كارتن و تو خود سايتتون در لينك زير دائما سوالات متداول درباره prepaid card هست!!! ميشه يكم توضيح بدين؟
درباره ی ویزا کارت

راستي اين ليست كارت هايي هست كه ماني بوكرز قبول ميكنه...به لينك زير بريد و بگين آيا كارت هايي كه شما ميدين تو اين ليست هست يا نه.
ممنونم
https://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees

دوست عزیز اگر به صفحات قبل مراجعه کنین جواب سوالاتون رو براحتی میابین.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوست عزيز من 2 بار 100% پست ها رو خوندم اما در اين مساله كه اينا كرديت كارت هستن يا دبيت كارت يا prepaid card قابل شارژ يكم نا مفهوم و گنگ صحبت كردن. تو سايتشون جوري نوشته كه انگار prepaid card قابل شارژ هستن اما در همين فروم گفتن كه دبيت كارتن!! درضمن ليست كارت هايي كه ميتونن به ماني بوكرز متصل بشن و واريز داشته باشن رو در لينك بالا دادم كه اميدوارم خودشون شخصا بررسي كنند كه آيا واقعا ميشه با اين كارت ها ماني بوكرز رو شارژ كرد يا نه...و اين كه دقيقا يك بار ديگه بگن كه اين كارت ها كرديت كارتن يا دبيت كارت يا prepaid cards...من منتظر جواب سوالاتم ميمونم.
البته اينم بگم كه من چون تمام پست ها رو خوندم مطمئنم ايشون آدم با معرفت و مورد اعتمادي هستن و خيلي ها از اين كارت ها راضي بودن...به هر حال منم قبل از خريد ميخوام يك سري مسائل برام روشن بشه كه سوال پرسيدم.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری
سوالی خدمتتون داشتم
میشه ویزا کارتهای بیشتر به پی پال متصل کرد؟مثلا 4 یا 5 تا.من یک دونه ویزا کارت ازتون خریدم.حالا میتونم دوباره ازتون ویزا کارت بخرم.مثلا 2 یا 3 تا دیگه(با سقف موجودی بیشتر).قیمتشم اگر میشه بفرمایید
سپاس

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
در سايت ماني بوكرز ليست كارتايي رو كه قبول ميكنه نوشته
https://www.moneybookers.com/send-m...it_cards_can_I_use_with_Skrill (Moneybookers)

من برام خيلي مهمه از ماني بوكرز استفاده كنم. ميشه بگين آيا كارت هايي كه شما ميدين تو اين ليست هست يا نه؟

با سلام
دوست عزیزم این کارت ها قابلیت وریفای در مانی بوکرز هم دارن ما خودمدن در حال حاضر استفاده میکنیم و ماه اینده خدمات مانی بوکرز و وب مانی با بیلینگ ادرس معتبر رو هم فعال خواهیم کرد
این کارت ها از نوع پری پید کارت هستند و قابل شارز یعنی قبل از پرداخت باید موجودی لازم رو داشته باشید
اگه هر سوالی داشتید من در خدمتتون هستم دوست خوبم
موفق باشید

سلام جناب اسکندری
سوالی خدمتتون داشتم
میشه ویزا کارتهای بیشتر به پی پال متصل کرد؟مثلا 4 یا 5 تا.من یک دونه ویزا کارت ازتون خریدم.حالا میتونم دوباره ازتون ویزا کارت بخرم.مثلا 2 یا 3 تا دیگه(با سقف موجودی بیشتر).قیمتشم اگر میشه بفرمایید
سپاس
با سلام
بله دوست عزیز میتونید چند تا ویزا کارت به حسابتون متصل کنید
ن در خدمتتون هستم در حال حاضر سقف بالاتر موجود نیست
قیمت هم همون 95 هزار تومان میباشد اگه بیشتر از 2 تا میخوایید تهیه کنید سومی رو با 30 درصد تخفیف بهتون میفروشیم
موفق باشید

دوست عزيز من 2 بار 100% پست ها رو خوندم اما در اين مساله كه اينا كرديت كارت هستن يا دبيت كارت يا prepaid card قابل شارژ يكم نا مفهوم و گنگ صحبت كردن. تو سايتشون جوري نوشته كه انگار prepaid card قابل شارژ هستن اما در همين فروم گفتن كه دبيت كارتن!! درضمن ليست كارت هايي كه ميتونن به ماني بوكرز متصل بشن و واريز داشته باشن رو در لينك بالا دادم كه اميدوارم خودشون شخصا بررسي كنند كه آيا واقعا ميشه با اين كارت ها ماني بوكرز رو شارژ كرد يا نه...و اين كه دقيقا يك بار ديگه بگن كه اين كارت ها كرديت كارتن يا دبيت كارت يا prepaid cards...من منتظر جواب سوالاتم ميمونم.
البته اينم بگم كه من چون تمام پست ها رو خوندم مطمئنم ايشون آدم با معرفت و مورد اعتمادي هستن و خيلي ها از اين كارت ها راضي بودن...به هر حال منم قبل از خريد ميخوام يك سري مسائل برام روشن بشه كه سوال پرسيدم.
با سلام
دوست عزیز جوابتون رو دادم بازم اگه نامفهوم هست بفرمایید در خدمتم

درود به شما
من نیاز به RM 100 برای واریز به حساب CIMB خودم در مالزی دارم.
آیا موجودی دارید؟
اگه بله قیمت رو لطف می کنید.
ممنونم
با سلام
در خدمتتون هستیم
قیمت هم 1090 تومان میباشد
موفق باشید

saeed_ssss2002

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
خسته نباشید
مبلغ
95 تومان برای ویزاکارت به حسابتون واریز مدارک فرستاده شد

با تشکر

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
آقای اسکندری لطفا جواب سوال منم بدین! برای بار 3 که عرض می کنم ولی هیچ جوابی نگرفتم

-------
شنیدم بعضی وقتا پی پال حساب میبنده و مدارک میخواد حتی بعضی وقتا میخواد حضوری برید دفترشون!

این حرف درسته؟

سوال بعدیم در مورد پی پال هست اگه خدای نکرده بفهمن که ایرانی هستم و لیمیت کنن تکلیف پولایی که توش هست چی میشه؟
--------

اگه فقط ویزا کارت + 10 دلار شارژ اولیه بخوام چقدر میشه لطفا هرچه زودتر بفرمایید تا مبلغ خدمتتون واریز کنم
در ضمن من برای گرفتن پاسپورتم اقدام کردم تا موقعی که به دستم برسه شاید چند روزی طول بکشه و این تخفیف شمارو از دست بدم فعلا پول واریز می کنم تا پاسپورتم بیاد و اون موقع سفارش ویزا کارت میدم

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با سلام
در خدمتتون هستیم
قیمت هم 1090 تومان میباشد
موفق باشید

درود به شما
120 تومن به حساب سامان شما واریز شد.
شماره حسابم هم هست
12240071662528
Mehdi Mohammadi Dehghani
ممنون می شم واریز شد اطلاع بدید.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
خسته نباشید
مبلغ
95 تومان برای ویزاکارت به حسابتون واریز مدارک فرستاده شد

با تشکر
با سلام
بله مداركتون جهت صدور به بانك ارسال شد
موفق باشيد

آقای اسکندری لطفا جواب سوال منم بدین! برای بار 3 که عرض می کنم ولی هیچ جوابی نگرفتم

-------
شنیدم بعضی وقتا پی پال حساب میبنده و مدارک میخواد حتی بعضی وقتا میخواد حضوری برید دفترشون!

این حرف درسته؟

سوال بعدیم در مورد پی پال هست اگه خدای نکرده بفهمن که ایرانی هستم و لیمیت کنن تکلیف پولایی که توش هست چی میشه؟
--------

اگه فقط ویزا کارت + 10 دلار شارژ اولیه بخوام چقدر میشه لطفا هرچه زودتر بفرمایید تا مبلغ خدمتتون واریز کنم
در ضمن من برای گرفتن پاسپورتم اقدام کردم تا موقعی که به دستم برسه شاید چند روزی طول بکشه و این تخفیف شمارو از دست بدم فعلا پول واریز می کنم تا پاسپورتم بیاد و اون موقع سفارش ویزا کارت میدم
با سلام
دوست عزيز شما از كلمه ى دوستان استفاده كرده بوديد و من فكر كردم كه ميخواييد از تجارب بقيه اعضاى انجمن استفاده كنيد در هر صورت در خدمتم
خير به صورت حضورى كه درخواست نميكنه ولى موارد زيادى اتفاق ميوفته كه حساب رو ليميت ميكنه و درخواست مدارك ميكنه و اين خيلى طبيعى هست و ا اين راه براى تاييد هويت و تراكنش هاى صاحب حساب استفاده ميكنه
Paypal ميدونه كه شما ايرانى هستيد ولى نميدونه كه ايران زندكى نميكنيد و طبق قانون فقط با ايرانى هايى كه داخل ايران زندكى ميككن مشكل داره ولى جون ادرس شما مالزى ثبت شده و قابل اثبات هست مشكلى به وجود نمياد مكه اينكه مدرك ديكه اى از شما درخواست كنه كه نتونيد ارائه بديد وكرنه در مورد ادرس و ايرانى بودن شما مشكلى نيست
مبلغ ويزا كه 95 هست و بعد از صدور ويزا با قيمت روز شارز ميكنيمو اكه فقط ويزا ميخواييد با اسكن شناسنامتون ميشه اقدام كرد ولى براى حساب paypal نياز به passport هست و اكه درخواست passport نديد از ادرس ما براى paypal نميتونيد استفاده كنيد
موفق باشيد

درود به شما
120 تومن به حساب سامان شما واریز شد.
شماره حسابم هم هست
12240071662528
Mehdi Mohammadi Dehghani
ممنون می شم واریز شد اطلاع بدید.
با سلام
به محض واريز بهتون اطلاع خواهيم داد
موفق باشيد

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز