Farzad_Tehrani
Registered User
- نوشتهها
- 143
- لایکها
- 16
لطفا بيشتر توضيح بديد كه دقيقا جه كارى ميخواييد انجام بديد تا بهتر راهنماييتون كنم
موفق باشيد
دقیقا اینکه میخوام یه لینک donate بذارم تو سایتم.
لطفا بيشتر توضيح بديد كه دقيقا جه كارى ميخواييد انجام بديد تا بهتر راهنماييتون كنم
موفق باشيد
با سلاممایل هستید من این ایمیل رو اینجا قرار بدم و جواب بدید ؟
با سلامماله چه بانکیه ؟maybank هه؟
چند رینگیت موجودی داره ؟ گیفت کارته ؟
میشه از cimb بهش پول انتقال داد ؟
با سلامسلام
منم امروز سفارش دادم آقای اسکندری، امیدوارم اطلاعات کارت تا هفته آینده به دستم برسه
يعنى ميخوايين فروش انلاين داشته باشيد درسته؟دقیقا اینکه میخوام یه لینک donate بذارم تو سایتم.
با سلام
به دليل طولانى بودن متن هر جايى رو كه فكر ميكنيد نياز به توضيح هست رو قرار بديد من جايش رو نياز به توضيح نميبينم به دليل اينكه مغرضانه بودنش كاملا مشخصه
جون احساس ميكنم خود شما نياز به توضيح داريد به دليل اينكه دوستان ديكه فقط باهام مطرح كردن و نيازى به توضيح نداشتن
لطفا اسمتون رو هم بفرماييد تا بدونم مشترى ما هستيد يا خير
با تشكر
با سلام
اين كارت براى CIMB ميباشد و قابل ريلود هم هست و هم از CIMB و هم از MAY BANK ميتونيد بهش وجه واريز كنيد
موفق باشيد
از مشتری های شما نیستم ولی می خواستم سفارش بدم که این ایمیل رسید برام .
حدود 1 ماه پیش فکر کنم رسید برام .
یه تیکشو میزارم براتون :
"
واما نحوه کلاهبرداری این شخص که ادعا می کند ساکن مالزی است به این صورت است که در مرحله اول اقدام به اخذ وجه از ایرانیان می کند تا برای آنها ویزا کارت صادر کند و بر خلاف بسیاری از سایت هایی که این کار را انجام میدهند فقط 95 هزار تومان! دریافت می کند و برای ایرانیان ویزا کارت صادر می کند
جدای از اینکه این ویزا کارت ها از شرکتی نامعتبر صادرمیشوند مسئله مهم نحوه کلاهبرداری و شیوه به کمین نشستن این شخص برای به سرقت بردن پول های ایرانیان است
شیوه کلاهبرداری به نحوی است که این شخص پس از واگذاری ویزا کارت اطلاعات کامل مربوط به آن را به مشتری تحویل نمی دهد! تا بتواند از کارت سوء استفاده نماید
این شخص از 2 طریق از کارت ها سوء استفاده می نماید و در هر 2 روش هم با استفاده از اینترنت بانک این کارت ها است که مشتری حتی روحش هم از داشتن اینترنت بانک این ویزا کارت ها خبر ندارد
این شخص با نگفتن اینکه کارت های واگذار شده دارای قابلیت مدیریت شدن از طریق اینترنت را داراست و همگی در سایت بانک صادرکننده دارای پنل می باشد باب کلاهبرداری را برای خود باز گذاشته و به سوء استفاده از ویزا کارت های مردم تازمانی که کارت ها کار می کنند کرده است
واما شیوه هایی که این شخص منفعت می برد:
1-این کارت ها ازطرف شرکت صادرکننده دارای مزایایی است که بر اساس میزان استفاده از کارت و خرج کردن پول های درون کارت بیشتر میشود به این معنا که باهر خرید ویا استفاده از کارت ها برای شما امتیازهایی در درون پنل شما درنظر میگیرد و زمانی که این امتیازها به میزان مشخصی رسید شما امکان استفاده از امکاناتی که برایتان درنظر گرفته شده را دارا میشوید، امکاناتی مانند بلیط هواپیما! و رزرو هتل! و هدایای دیگر که مشتریان این کارت ها در ایران کوچکترین اطلاعی از این هدایا ندارند چون این شخص به آنها هیچ حرفی در این زمینه نزده است تا بتواند از بلیط های هواپیما استفاده و دیگر هدایای نقدی را دریافت و خرج کند
برای دیدن عکسی از پنل این کارت ها در رابطه با این مزیت کلیک کنید
2-روش دوم کلاهبرداری این شخص صدور این کارت ها به نام خودش و باز کردن پنل آنلاین بانکی در سایت بانک مربوطه است
تمام مشتریان ایرانی این شخص تصور می کنند که چون نامشان بر روی کارت ها حک شده است پس کارت به نامشان صادر شده ولی اطلاع ندارند که حساب این کارت ها به نام این شخص کلاهبردار بوده و پنل اینترنت بانک ان با ایمیل این فرد تنظیم شده و اختیار تمام مدیریت کارت با این شخص است
برای دیدن عکسی از پنل این کارت ها در رابطه با این مزیت کلیک کنید
"
مزخرف کامل !
1- اینکه ایشون همون اولی که مشخصات اولیه کارت رو با ایمیل ارسال میکنن آدرس ورود به اینترنت بانک و یوزر و پسوردش رو ارسال میکنن برای متقاضی بدون اینکه کسی بخواد. کلیه اطلاعات کارت هم ارسال میشه توسط ایشون.
2- در مورد استفاده از مزایای کارت این کارت اساسا یک loyalty card هست. یعنی شما به میزان استفاده از کارت و بخصوص شرکتهای تعیین شده پوینت کسب مبکنید و با جمع آوری این پوینتها میتونید از مزایای اونها مثل پرواز مجانی و... بهره مند بشید. پوینتهای ایجاد شده برای هر کارتی برای همون کارت بخصوص هست و توی پنل اینترنت بانک کاملا قابل مشاهده هست و ایشون به هیچ نحوی نمیتونه از اینها استفاده بکنه. اصولا این کارت برای مثلا یک شرکت ساخته شده که مدیر اون شرکت تصمیم میگیره این کارت رو به کارمنداش بده و اونها از سرویسهای اونها استفاده کنند. بنده اطلاعی از اینکه آیا امتیاز ویژه ای برای حساب مادر این کارتها هست یا نه ندارم ولی در مورد پوینت گرفتن به این صورته که امتیاز به خود کارت داده میشه و در قسمتی از اینترنت بانکینگ این کارت قابل رویته.
3- کارت مستقیما به نام شخض صادر میشه و هم دز اینترنت بانکینگ و هم در روی خود کارت به نام شخصه. در ضمن به دلیل اینکه کارت AVS نیست (یعنی با هر اسمی قابل برداشت نیست) امنیتش بیشتره و ایشون نمیتونه یه نام خودش از کازت استفاده کنه چون اسم صاحب کارت و خریدار هز سرویس و کالا قبل از برداشت از کارت با هم تطبیق داده میشه.
کارت ایشون به حساب بانکی مجزا متصل نیست که طبیعیه چون داشتن حساب بانکی توی هر کشوری مستلزم اقامت در همون کشوره که این موضوع بدلیل اینکه ایشون خودشون مسئولیت شارژ کردن کارت ها رو با هزینه معقول و به شدت سریع به عهده گرفتن عموما مشکلی برای 99 درصد از کاربرهای این کارت در ایران به وجود نمیاره.
به شخصه بنده دارای یک حساب معتبر واقعی از بانک LCL (کردیت لیونه) از فرانسه هستم به نام خودم (اقامت اونجا رو دارم) و کارت به نام خودم هم که مستقیما به حساب بانکیم متصل هست رو هم دارم. در ضمن یک حساب واقعی هم در امارات دارم که البته به نام شرکت هست ولی اون هم متصل به کارت و حساب بانکی هست. من کارت ایشون رو برای استفاده در اینترنت تهیه کردم چون هر دو کارت من چون از بانک شارژ میشن امکان تقلب و دزدی توش هست که یکبار هم به شدت باعث دردسر من شد و هنوز که هنوزه هم با وجود برگشت پول هنوز به حساب من برگشت د اده نشده و کارت های ایشون چون حساب بانکی پشتش نداره میشه کنترل کرد بسیاری از دزدیها رو و من بخاطر همین از ایشون این کارت رو خریدم . به جرات میتونم بگم از نظر اعتبار با وجود استفاده در بسیاری از خریدها (شاید 50-60 خرید یا بیشتر) در هیچکدام از عدم اعتبار کارت مشکلی نداشتم و همیشه کارتم پذیرفته شده بدون کوچکترین مشکلی.
به شدت ایشون و سرویسشون رو توصیه میکنم و ازشون بدلیل اینکه دندون برای دوزار دارایی این ملت تیز نکردن تشکر.
ممنون
با سلامممنونم از توضیحاتتون .
ایشالا خودشون هم بیان جواب بدن شاید ما هم سفارش دادیم .
با سلام
اول از همه تشكر ميكنم از لطف دوستانى كه از ما حمايت ميكنن و اميدواريم كه بتونيم خدماتمون رو روز به روز بهتر كنيم
در ثانى شما جواب سوال بنده رو نداديد بهتره خودم بكم كه اونطور كه ذهنم يارى ميكنه شما اقاى شاهين قنبرى هستيد كه از ما كارت كرفتيد و بعد از يك هفته كه كارتتون هم صادر شد نخواستيد و وجهتون تمام و كمال به شما بركردونده شد كه فكر نميكنم هيج شركتى در ايران بعد از يك هفته از خريد و صدور كارت و انجام هزينه باز ١٠٠ درصد وجه رو بركردونه كارى كه ما براى رضايت مشتريمون انجام ميديم
در مورد ايميلى كه شما ميفرماييد به جند نكته بسنده ميكنم
نكته ى اول اينكه خدا رو شكر همه ى دوستان و كاربران عزيز به حساب كاربريشون دسترسى دلرند و ميتونن رمز عبور رو هم تغيير بدن كه واسه اين قضيه جاى بحثى نيست
نكته ى دوم در مورد امتاز هايى هست كه به هر نفر داده ميشه باز هم تمام دوستانى كه كارتشون رو دريافت كردن همراه كارت يك بركه توضيحات كامل در مورد امتياز ها و شرايط استفاده از اون اماده كه اكه ما ريكى تو كفشمون بود ارسالش نميكرديم
و نكته ى سوم هم اينه كه اين امتياز ها اولا اصلا رقم قابل توجهى نيست كه بخواييم اعتبارمون رو زير سوال ببريم بابت 2 رينكيت خريد ١ امتياز واريز ميشه و هر ٢٥٠٠ امتياز ١٠ رينكيت ميباشد و ثانيا اين كه اين امتياز ها در حساب كاربرى هر شخص واريز ميشه و اصلا به ما مربوط نميشه
اميدوارم كه اين اتفاقات هرجه زودتر در فرهنك ايرانى از بين بره و نخواييم شرايط رو طورى كنيم كه با زمين زدن ديكران راه رو براى ترقى خودمون باز كنيم
موفق باشيد
با سلاممزخرف کامل !
1- اینکه ایشون همون اولی که مشخصات اولیه کارت رو با ایمیل ارسال میکنن آدرس ورود به اینترنت بانک و یوزر و پسوردش رو ارسال میکنن برای متقاضی بدون اینکه کسی بخواد. کلیه اطلاعات کارت هم ارسال میشه توسط ایشون.
2- در مورد استفاده از مزایای کارت این کارت اساسا یک loyalty card هست. یعنی شما به میزان استفاده از کارت و بخصوص شرکتهای تعیین شده پوینت کسب مبکنید و با جمع آوری این پوینتها میتونید از مزایای اونها مثل پرواز مجانی و... بهره مند بشید. پوینتهای ایجاد شده برای هر کارتی برای همون کارت بخصوص هست و توی پنل اینترنت بانک کاملا قابل مشاهده هست و ایشون به هیچ نحوی نمیتونه از اینها استفاده بکنه. اصولا این کارت برای مثلا یک شرکت ساخته شده که مدیر اون شرکت تصمیم میگیره این کارت رو به کارمنداش بده و اونها از سرویسهای اونها استفاده کنند. بنده اطلاعی از اینکه آیا امتیاز ویژه ای برای حساب مادر این کارتها هست یا نه ندارم ولی در مورد پوینت گرفتن به این صورته که امتیاز به خود کارت داده میشه و در قسمتی از اینترنت بانکینگ این کارت قابل رویته.
3- کارت مستقیما به نام شخض صادر میشه و هم دز اینترنت بانکینگ و هم در روی خود کارت به نام شخصه. در ضمن به دلیل اینکه کارت AVS نیست (یعنی با هر اسمی قابل برداشت نیست) امنیتش بیشتره و ایشون نمیتونه یه نام خودش از کازت استفاده کنه چون اسم صاحب کارت و خریدار هز سرویس و کالا قبل از برداشت از کارت با هم تطبیق داده میشه.
کارت ایشون به حساب بانکی مجزا متصل نیست که طبیعیه چون داشتن حساب بانکی توی هر کشوری مستلزم اقامت در همون کشوره که این موضوع بدلیل اینکه ایشون خودشون مسئولیت شارژ کردن کارت ها رو با هزینه معقول و به شدت سریع به عهده گرفتن عموما مشکلی برای 99 درصد از کاربرهای این کارت در ایران به وجود نمیاره.
به شخصه بنده دارای یک حساب معتبر واقعی از بانک LCL (کردیت لیونه) از فرانسه هستم به نام خودم (اقامت اونجا رو دارم) و کارت به نام خودم هم که مستقیما به حساب بانکیم متصل هست رو هم دارم. در ضمن یک حساب واقعی هم در امارات دارم که البته به نام شرکت هست ولی اون هم متصل به کارت و حساب بانکی هست. من کارت ایشون رو برای استفاده در اینترنت تهیه کردم چون هر دو کارت من چون از بانک شارژ میشن امکان تقلب و دزدی توش هست که یکبار هم به شدت باعث دردسر من شد و هنوز که هنوزه هم با وجود برگشت پول هنوز به حساب من برگشت د اده نشده و کارت های ایشون چون حساب بانکی پشتش نداره میشه کنترل کرد بسیاری از دزدیها رو و من بخاطر همین از ایشون این کارت رو خریدم . به جرات میتونم بگم از نظر اعتبار با وجود استفاده در بسیاری از خریدها (شاید 50-60 خرید یا بیشتر) در هیچکدام از عدم اعتبار کارت مشکلی نداشتم و همیشه کارتم پذیرفته شده بدون کوچکترین مشکلی.
به شدت ایشون و سرویسشون رو توصیه میکنم و ازشون بدلیل اینکه دندون برای دوزار دارایی این ملت تیز نکردن تشکر.
ممنون
با سلامممنون از شما .
بله خودم هستم ، دلیل کنسل کردن کارت هم شما بهتر از من می دونید قرار بود حساب رو با ارز بانکی شارژ کنید که بعد از چند روز که من دوباره جویا شدم گفتید نمی تونیم این کار رو انجام بدیم و من هم کنسل کردم .
در مورد این صحبت هایی که بالا ذکر کردم اگر منظورتون این هست که من این مطالب رو نوشتم اینطور نیست ، عکس ایملی که برام اومده رو میزارم براتون :
مشاهده پیوست 221199
با سلامسفارش کارت در وبسایت ثبت شد .
فقط تو توضیحات هم نوشتم با موبایل انتقال وجه دادم شماره پیگیری نداد بهم اگر موردی بود بفرمایید از بانک شماره پیگیری رو استعلام کنم بگم خدمتتون .
با سلامبا سلام
الان برخی فقط کارت را میفروشند ولی نوبت که به پشتیبانی میرسه عملا کاری انجام نمیدند و اصلا پشتیبانی نمی شود که اینم یکجور کلاهبرداریه ...
من سه تا سوال دارم کارت های شما با پیزا مشکلی دارد یا نه ؟
کارت های شما گیفت کارت هست ؟ چون این کارت ها محدود هستند و یک جورایی مثل کارت هدیه تو کشور ما
برای وریفای مانی بوکرز این حساب کد اکتیو را بصورت یورور میخواهد در حالی که در بالانس کارت مبلغ به صورت واحد پول اصلی ان کشور نشان داده میشود برای حل این مشکل چه باید کرد چون امکان تغییر بالانس فکر نکنم در پنلی که به یوزر میدهید باشد و با اگر راه حلی دارید بی زحمت اینجا ذکر کنید
با تشکر
چرا براي بعضيا زودتر كارت صادر ميكنيد؟ به من گفتين 10روز طول ميكشه به اين دوستمون گفتين حاضره!! پارتي بازي تو ويزا؟؟با سلام
مبلغ شما تاييد شد
كارت شما صادر شده است و تا فردا اطلاعات كارت براتون ارسال خواهد شد
تا ١٠ روز ديكه هم اصل كارت به دستتون خواهد رسيد
موفق باشيد
چرا براي بعضيا زودتر كارت صادر ميكنيد؟ به من گفتين 10روز طول ميكشه به اين دوستمون گفتين حاضره!! پارتي بازي تو ويزا؟؟