• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ptmate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم اطلاعات کارت رو دریافت کردم , طبق اعلام قبلی حدود 10 روز طول کشید و کارت دقیقا 5 ساله هست
با سپاس

این درخواست اینترنت بانکینگ که دوستان خواستن چی هست ؟ مگه ebanking روی همه ی کارتها وجود نداره ؟
یه سوالم دارم. من سفارش سیم کارت هم داده بودم. این شماره تلفنی که فرستادین برام شماره خط خودمه یا شماره همون billing address شما ؟

Last edited:

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
اینترنت بانکینگ دریافت شد.
1-میشه EMAIL ID رو تغییر داد؟
2-در فسمت Citizen of کشور IRAQ انتخاب شده نه IRAN مشکلی پیش نمیاد؟
3-من شناسنامه رو براتون ارسال کردم ولی در قسمت ID TYPE پاسپورت انتخاب شده مشکلی نیست؟
4-در قسمت مشخصات mailing address همون بیلینگ آدرس کارت هست؟(اگر هست با بیلینگ آدرسی که برام ارسال کردین یه مقدار فرق میکنه برای خرید کدوم رو باید وارد کنم؟چون بعضی مرچنت ها بیلینگ آدرس رو دقیق میخوان وگرنه گیر میدن)
5-امکانش هست اکانت پی پال هم سفارش بدم یا باید حتما همزمان با ویزا کارت سفارش داد؟
شرمنده یه مقدار سوالات زیاد شد.
مرسی
سالاریه

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من هم اطلاعات کارت رو دریافت کردم , طبق اعلام قبلی حدود 10 روز طول کشید و کارت دقیقا 5 ساله هست
با سپاس

این درخواست اینترنت بانکینگ که دوستان خواستن چی هست ؟ مگه ebanking روی همه ی کارتها وجود نداره ؟
یه سوالم دارم. من سفارش سیم کارت هم داده بودم. این شماره تلفنی که فرستادین برام شماره خط خودمه یا شماره همون billing address شما ؟
با سلام
خواهش ميكنم
شما براى مشاهده ى حساب كاربريتون بايد درخواست بديد و ٤ رقماخر ويزا كارتتون رو ارسال كنيد
موفق باشيد

سلام
اینترنت بانکینگ دریافت شد.
1-میشه EMAIL ID رو تغییر داد؟
2-در فسمت Citizen of کشور IRAQ انتخاب شده نه IRAN مشکلی پیش نمیاد؟
3-من شناسنامه رو براتون ارسال کردم ولی در قسمت ID TYPE پاسپورت انتخاب شده مشکلی نیست؟
4-در قسمت مشخصات mailing address همون بیلینگ آدرس کارت هست؟(اگر هست با بیلینگ آدرسی که برام ارسال کردین یه مقدار فرق میکنه برای خرید کدوم رو باید وارد کنم؟چون بعضی مرچنت ها بیلینگ آدرس رو دقیق میخوان وگرنه گیر میدن)
5-امکانش هست اکانت پی پال هم سفارش بدم یا باید حتما همزمان با ویزا کارت سفارش داد؟
شرمنده یه مقدار سوالات زیاد شد.
مرسی
سالاریه
با سلام
من سوال هاتون رو به ترتيب جواب ميدم
١. خير ايميل مربوط به شركت ميباشد و قابل تغيير نيست
٢. خير مشكلى به وجود نخواهد امد
٣. باز هم مشكلى نيست
٤. هردو صحيح هست و اونى كه تو حسابتونه دقيق تره
٥. بله ميتونيد درخواست حساب هم بديد
موفق باشيد

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من ترجمه شناسنامه رو همراه با اسکن شناسنامه همون دفعه اول ارسال کردم میشه با همون حساب پی پال باز کرد؟
بعد از باز کردن حساب مدارک مربوط به ویزا و proof of address رو هم میدین بهمون یا بعد از لیمیت شدن خودتون ارسال میکنید برای پی پال؟
ممنون

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام

من ام ایمیل فرستادم - برای اینترنت بانک
۴ رقمی آخر کارت رو فرستادم

مرسی

mehrdadcrazy

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز بنده کمی در این مورد آماتور هستم و کمی توضیح از شما دوست عزیز میخواستم
میخواستم بدونم که آیا کسی که : میاد 95 تومان میده برای ویزا کارت فیزیکی آیا این کارت دارای حسابی هم هستش که بشه شارژش کرد و باهاش عملیات واریز و برداشت و خرید اینترنتی انجام داد یا خیر ؟
و اینکه آیا بنده اگر بیام 95 تومان به حساب شما بریزم دارای حساب پی پال + یک عدد ویزا کارت فیزیکی 5 ساله میشم یا خیر ؟
لطفا کاملا ساده و روان توضیح دهید ممنونم.

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
سلام مبلغ ۱۴۹ هزار تومان به حساب بانک سامان شما واریز شد و شماره پیگیری ٬ اسکن پاسپورت و سایر اطلاعات مورد نظر در فرم سایت شما پر شد (به نام وحیدیان) !
برای پی پال چون میخوام از درگاه اش استفاده کنم باید Premier باشه ؟!

amirani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
مبلغ ‍۱۴۹ واریز و فرم پر شد.
امیدوارم در اسرع وقت بررسی و ارسال بفرمایید.
تشکر.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من ترجمه شناسنامه رو همراه با اسکن شناسنامه همون دفعه اول ارسال کردم میشه با همون حساب پی پال باز کرد؟
بعد از باز کردن حساب مدارک مربوط به ویزا و proof of address رو هم میدین بهمون یا بعد از لیمیت شدن خودتون ارسال میکنید برای پی پال؟
ممنون
با سلام
اگه ترجمتون عکس دار باشه قابل قبول خواهد بود
نه مدارک تایید ادرس رو به خودتون خواهیم داد
موفق باشید

سلام

من ام ایمیل فرستادم - برای اینترنت بانک
۴ رقمی آخر کارت رو فرستادم

مرسی
با سلام
به زودی براتون ارسال خواهد شد
موفق باشید

سلام دوست عزیز بنده کمی در این مورد آماتور هستم و کمی توضیح از شما دوست عزیز میخواستم
میخواستم بدونم که آیا کسی که : میاد 95 تومان میده برای ویزا کارت فیزیکی آیا این کارت دارای حسابی هم هستش که بشه شارژش کرد و باهاش عملیات واریز و برداشت و خرید اینترنتی انجام داد یا خیر ؟
و اینکه آیا بنده اگر بیام 95 تومان به حساب شما بریزم دارای حساب پی پال + یک عدد ویزا کارت فیزیکی 5 ساله میشم یا خیر ؟
لطفا کاملا ساده و روان توضیح دهید ممنونم.
با سلام
دوست عزیز مبلغ 95 هزار تومان فقط برای صدور و ارسال ویزا کارت میباشد و اگه همراه با ویزا کارت حساب پی پال رو هم نیاز دارید مجموعا 149 هزار تومان باید پرداخت کنید
این حساب ویزا کارت قابل شارز میباشد و شما هرچقدر نیاز داشته باشید میتونید بهش پول بریزید و قابل برداشت وجه از عابر بانک های خارج از ایران و یا خرید اینترنتی هم میباشد
ویزا کارت ها هم 5 ساله میباشد
این قیمت ها هم فقط تا پایان مهرماه خواهد بود و تغییر خواهد کرد
فکر کنم ساده توضیح دادم ولی اگه سوالی داشتید بفرمایید در خدمتتون هستم
موفق باشید

سلام مبلغ ۱۴۹ هزار تومان به حساب بانک سامان شما واریز شد و شماره پیگیری ٬ اسکن پاسپورت و سایر اطلاعات مورد نظر در فرم سایت شما پر شد (به نام وحیدیان) !
برای پی پال چون میخوام از درگاه اش استفاده کنم باید Premier باشه ؟!
با سلام
مبلغتون تایید شد و به زودی مدارکتون به بانک ارسال خواهد شد
باید برای درگاه از پریمیر استفاده نمایید
موفق باشید

سلام
مبلغ ‍۱۴۹ واریز و فرم پر شد.
امیدوارم در اسرع وقت بررسی و ارسال بفرمایید.
تشکر.
با سلام
مبلغ شما به نام اقای یاری تایید شد
نوع حساب پی پال رو هم تعیین بفرمایید (پرسنال یا پریمیر)
موفق باشید

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مشخصات اینترنت بانکینگ دیروز ارسال شد اما همچنان منتظر اکانت پی پال هستم ، کارم لنگ مونده :(

amirani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
مبلغ شما به نام اقای یاری تایید شد
نوع حساب پی پال رو هم تعیین بفرمایید (پرسنال یا پریمیر)
موفق باشید

سلام.
تشکر.
پرسنال
برای دریافت سیم کارت چه فرمی در سایت تان را باید پر کنم که به همراه ویزا کارت, سیم کارت هم فرستاده بشود؟ ممنونم.

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
مبلغ 55000 تومان دیگه واریز شد به حساب سامان برای پی پال.
اسکن پاسپورت رو هم با ایمیل فرستادم.
ممنون

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
تشکر.
پرسنال
برای دریافت سیم کارت چه فرمی در سایت تان را باید پر کنم که به همراه ویزا کارت, سیم کارت هم فرستاده بشود؟ ممنونم.
با سلام
بايد تو همون فرم قيد ميكرديد ولى موردى نداره مبلغ ٣٠ هزار تومان واريز نماييد و فرم رو سفارش رو دوباره تكميل نماييد
موفق باشيد

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
دوست عزیز بنده یه مشتری پیدا کردم از خارج(المان) و قراره به ازای کار هزینشو برام بفرسته ولی من حساب داخلی دارم و از این حساب ها ندارم و اطلاعات خاصی هم ازشون ندارم میشه راهنمایی بفرمایین

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا پس چی شد اکانت پی پال من؟
بگین 1هفته دیگه حاضره من ناراحت نمیشم ولی وقتی امروز فردا میکنین میشه بدقولی!

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
آقا پس چی شد اکانت پی پال من؟
بگین 1هفته دیگه حاضره من ناراحت نمیشم ولی وقتی امروز فردا میکنین میشه بدقولی!
با سلام
دوست عزيزم اطلاعات براتون ارسال شد
از بابت اين تاخير عذرخواهى ميكنيم مشكلى بود كه بايد برطرفش ميكرديم
موفق باشيد

سلام
دوست عزیز بنده یه مشتری پیدا کردم از خارج(المان) و قراره به ازای کار هزینشو برام بفرسته ولی من حساب داخلی دارم و از این حساب ها ندارم و اطلاعات خاصی هم ازشون ندارم میشه راهنمایی بفرمایین
با سلام
دوست عزيز شما بايد يكى از اين حساب ها رو درخواست بديد و با اين حساب از مشتريتون در المان وجهتون رو دريافت نماييد
راه هاى متفاوتى هم براى نقد كردن دلار اين حساب وجود داره
اينكه خيلى ها از قبيل خودمون اين دلار رو از شما ميخريم و معادل رياليش رو براى شما ارسال ميكنيم
وجهتون رو به حساب ويزا انتقال بديد و از دستكاه هاى عابر بانك خارج از كشور وجهتون رو دريافت كنيد
سوالى داشتيد در خدمتيم
موفق باشيد

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام ،

ببخشید کارت من کی میرسه دستم ؟ ( کارت فیزیکی )

و یک سوال مهم اینکه چرا اجازه تغییر ایمیل پنل کارت تو سایت رو نداریم ؟

چطوری رمز کارت رو تغییر بدیم ؟

Last edited:

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
برای ورود به اینترنت بانک با ای پی ایران میتونیم این کارو انجام بدیم ؟

من رمز اینترنت بانک ام رو نمیتونم تغیر بدم - approval code به ایمیل ای که ساختن فرستاده میشه - لطفا یا ایمیل رو تغیر بدین به ایمیل خودم یا رمز اون ایمیل ای که ساختن رو بدین -

مرسی

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام
دوست عزيزم اطلاعات براتون ارسال شد
از بابت اين تاخير عذرخواهى ميكنيم مشكلى بود كه بايد برطرفش ميكرديم
موفق باشيد

سلام

اطلاعات اکانت پی پال دریافت شد.

مرسی.

chimikhay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام

من نیاز به یه حساب پی پال پریمیر وریفای شده دارم، هدفم فروش محصولات مجازی به خارجیا و ... هست، چند تا سوال:

-هزینه درحال حاضر چقدره؟ شارژ حساب چقدره؟ من 15 دلار اول کار لازم دارم
-اکانت پی پال رو با نام چه کشوری باز می کنید؟
-چند روز طول میکشه اکاانتو تحویل بدید؟ من زود نیاز دارم، امکانش هست فوری تحویل بدید و بعدا ویزا اومد وریفای کنید؟ چون فکر می کنم به وریفای نشده دیگران می تونن پول واریز کنن (درسته؟)
-برای انتقال وجه از ایمیل پی پال استفاده میشه، آیا این ایمیل رو ما به شما می دیم یا برای شرکت شماست؟ یعنی میشه اکانتو من باز کنم شما وریفای کنید؟ اگر واسه شرکت شماست دلیلش چیه؟ چون ثبت نام پی پال با هر ایمیلی آزاده، فقط باید با یه ویزاکارت وریفایش کرد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا