سلام
من ترجمه شناسنامه رو همراه با اسکن شناسنامه همون دفعه اول ارسال کردم میشه با همون حساب پی پال باز کرد؟
بعد از باز کردن حساب مدارک مربوط به ویزا و proof of address رو هم میدین بهمون یا بعد از لیمیت شدن خودتون ارسال میکنید برای پی پال؟
ممنون
با سلام
اگه ترجمتون عکس دار باشه قابل قبول خواهد بود
نه مدارک تایید ادرس رو به خودتون خواهیم داد
موفق باشید
سلام
من ام ایمیل فرستادم - برای اینترنت بانک
۴ رقمی آخر کارت رو فرستادم
مرسی
با سلام
به زودی براتون ارسال خواهد شد
موفق باشید
سلام دوست عزیز بنده کمی در این مورد آماتور هستم و کمی توضیح از شما دوست عزیز میخواستم
میخواستم بدونم که آیا کسی که : میاد 95 تومان میده برای ویزا کارت فیزیکی آیا این کارت دارای حسابی هم هستش که بشه شارژش کرد و باهاش عملیات واریز و برداشت و خرید اینترنتی انجام داد یا خیر ؟
و اینکه آیا بنده اگر بیام 95 تومان به حساب شما بریزم دارای حساب پی پال + یک عدد ویزا کارت فیزیکی 5 ساله میشم یا خیر ؟
لطفا کاملا ساده و روان توضیح دهید ممنونم.
با سلام
دوست عزیز مبلغ 95 هزار تومان فقط برای صدور و ارسال ویزا کارت میباشد و اگه همراه با ویزا کارت حساب پی پال رو هم نیاز دارید مجموعا 149 هزار تومان باید پرداخت کنید
این حساب ویزا کارت قابل شارز میباشد و شما هرچقدر نیاز داشته باشید میتونید بهش پول بریزید و قابل برداشت وجه از عابر بانک های خارج از ایران و یا خرید اینترنتی هم میباشد
ویزا کارت ها هم 5 ساله میباشد
این قیمت ها هم فقط تا پایان مهرماه خواهد بود و تغییر خواهد کرد
فکر کنم ساده توضیح دادم ولی اگه سوالی داشتید بفرمایید در خدمتتون هستم
موفق باشید
سلام مبلغ ۱۴۹ هزار تومان به حساب بانک سامان شما واریز شد و شماره پیگیری ٬ اسکن پاسپورت و سایر اطلاعات مورد نظر در فرم سایت شما پر شد (به نام وحیدیان) !
برای پی پال چون میخوام از درگاه اش استفاده کنم باید Premier باشه ؟!
با سلام
مبلغتون تایید شد و به زودی مدارکتون به بانک ارسال خواهد شد
باید برای درگاه از پریمیر استفاده نمایید
موفق باشید
سلام
مبلغ ۱۴۹ واریز و فرم پر شد.
امیدوارم در اسرع وقت بررسی و ارسال بفرمایید.
تشکر.
با سلام
مبلغ شما به نام اقای یاری تایید شد
نوع حساب پی پال رو هم تعیین بفرمایید (پرسنال یا پریمیر)
موفق باشید