• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به دوستان توصیه میکنم حواسشون خیلی به حساب پریمیر جمع باشه چون خیلی روش حساس هستن.

دیروز مشتری پولی رو مستقیم به حساب من واریز کرد و چند ساعت بعد هم اکانتم لیمیت شد ، علاوه بر تایید آدرس و هویت اینا هم درخواست شد: توضیح کامل در مورد تراکنش ، فاکتور فروش با جزییات کامل ، ارائه اطلاعات Shipping جنس ارسالی(چون فروش من جنس نبود توضیح دادم براشون) ، اطلاعات کامل درمورد نوع بزینس خود و نحوه کار و ...

خوشبختانه من تمام اطلاعات درخواستی رو براشون فرستادم و گفتن تا 3روز دیگه درست میشه.

کسانی که میخوان پول رو با پی پال بگیرن و جنس رو از ایران پست کنن حواسشون باشه که بعدا اگه پی پال بخواد گیر بده باید مدارک پستی براش ارسال بشه و وقتی بفهمه جنس از ایران پست شده اینو مغایر با قوانین خودش میدونه.

ptmate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این قضیه limit شدن و froze شدن پی پال خیلی معروفه و فقط مال ایرانیا نیست و حتی رزیدنت های آمریکا هم باهاش مشکل دارن. حتی کمپین های ضد پی پالی هم داریم ! ولی مشکل برای ما بیشتره چون هم در حد اونا برای رفع و رجوی لیمیت مدرک نداریم و هم محدودیت ها برای ما بیشتره

ولی بهرحال تا حاضر شدن سایت آقای اسکندری مطالب این دو صفحه برای کمتر شدن مشکلات بنطرم مفید هستن

Why Paypal Freezes Or Limits Accounts And How To Prevent This From Happening To You
[QUESTION] How to Keep PayPal from Limiting/Freezing Your Account During a Launch...

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
به نظر منم اگر بشه EMAIL ID رو تغییر داد خیلی خوب میشه
چون بدون EMAIL ID پسورد رو هم نمیشه تغییر داد

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ،

ببخشید کارت من کی میرسه دستم ؟ ( کارت فیزیکی )

و یک سوال مهم اینکه چرا اجازه تغییر ایمیل پنل کارت تو سایت رو نداریم ؟

چطوری رمز کارت رو تغییر بدیم ؟
با سلام
كارتتون اخر هفته به دستتون خواهد رسيد
اين ايميل ها مربوط به شركت ما در مالزى هست و راه ارتباط ما با بانك صادر كننده ولى براى تغيير رمز عبور يك كدى به ايميل ما ارسال ميشه كه در صورت درخواست شما كد براتون ارسال ميشه و رمز رو تغيير ميديد
اين رو هم عرض كنم خدمت همه ى دوستان كه حساب كاربرىتون فقط براى مشاهده ى موجودى و تراكنش هاى شماست و تغيير رمز انجنان اهميتى نداره به دليل اينكه تراكنش هاى شما به درد كسى نميخوره تنها مطلبى كه اهميت داره اينه كه مراقب اطلاعات كارتتون باشيد
موفق باشيد

برای ورود به اینترنت بانک با ای پی ایران میتونیم این کارو انجام بدیم ؟

من رمز اینترنت بانک ام رو نمیتونم تغیر بدم - approval code به ایمیل ای که ساختن فرستاده میشه - لطفا یا ایمیل رو تغیر بدین به ایمیل خودم یا رمز اون ایمیل ای که ساختن رو بدین -

مرسی
با سلام
از شما هنكام تغيير رمز كدى درخواست ميشه كه هر زمان اين كد رو خواستن به ما ايميل بزنيد تا كد رو براتون ارسال كنيم
در حال حاضر هم در حال صحبت با بانك صادر كننده هستيم تا ايميل هاى حساب ها رو هم به نام خود افراد بسازيم و رمز عبور ايميل رو هم به خود اشخاص بديم
موفق باشيد

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با سلام
كارتتون اخر هفته به دستتون خواهد رسيد
اين ايميل ها مربوط به شركت ما در مالزى هست و راه ارتباط ما با بانك صادر كننده ولى براى تغيير رمز عبور يك كدى به ايميل ما ارسال ميشه كه در صورت درخواست شما كد براتون ارسال ميشه و رمز رو تغيير ميديد
اين رو هم عرض كنم خدمت همه ى دوستان كه حساب كاربرىتون فقط براى مشاهده ى موجودى و تراكنش هاى شماست و تغيير رمز انجنان اهميتى نداره به دليل اينكه تراكنش هاى شما به درد كسى نميخوره تنها مطلبى كه اهميت داره اينه كه مراقب اطلاعات كارتتون باشيد
موفق باشيد

رمز کارت رو چطوری می تونیم عوض کنیم ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من نیاز به یه حساب پی پال پریمیر وریفای شده دارم، هدفم فروش محصولات مجازی به خارجیا و ... هست، چند تا سوال:

-هزینه درحال حاضر چقدره؟ شارژ حساب چقدره؟ من 15 دلار اول کار لازم دارم
-اکانت پی پال رو با نام چه کشوری باز می کنید؟
-چند روز طول میکشه اکاانتو تحویل بدید؟ من زود نیاز دارم، امکانش هست فوری تحویل بدید و بعدا ویزا اومد وریفای کنید؟ چون فکر می کنم به وریفای نشده دیگران می تونن پول واریز کنن (درسته؟)
-برای انتقال وجه از ایمیل پی پال استفاده میشه، آیا این ایمیل رو ما به شما می دیم یا برای شرکت شماست؟ یعنی میشه اکانتو من باز کنم شما وریفای کنید؟ اگر واسه شرکت شماست دلیلش چیه؟ چون ثبت نام پی پال با هر ایمیلی آزاده، فقط باید با یه ویزاکارت وریفایش کرد...
با سلام
در خدمتتون هستيم
هزينه ى افتتاح حساب تا اخر مهر ماه ١٤٩ هزار تومان ميباشد
بعد از افتتاح حساب و صدور كارت نسبت به قيمت روز براى شارز اقدام نماييد
اكانت رو با نام كشور مالزى افتتاح ميكنيم
يك هفته الى ده روز صدور كارت به طول خواهد كشيد و سه روز بعد از صدور اكانت اماده ميباشد
بدون وريفاى ويزا عملا اكانتتون به درد نخور هست بله ميتونن واريز كنن ولى رو حسابتون سختكيري بيشترى خواهد شد
اين ايميل ها متعلق به خود مشترى ميباشد و بعد از تحويل ما تمام مشخصات از قبيل رمز عبور و سوالات امنيتى توسط مشترى بايد تعويض شود
براى باز كردنش خودمون بايد اقدام كنيد به دليل اينكه جند جيز بايد رعايت شود و در صورت رعايت نشدن حساب با مشكلاتى مواجه خواهد شد ولى بعد از تحويل شحساب به شما هم ايميل رو ميتونيد تغيير بديد و هم تمام اطلاعات حساب رو
موفق باشيد

به نظر منم اگر بشه EMAIL ID رو تغییر داد خیلی خوب میشه
چون بدون EMAIL ID پسورد رو هم نمیشه تغییر داد
دوست عزيز در حال حاضر. داريم صحبت ميكنيم كه بانك قبول كنه كه با نام مشترى ايميل ها رو بسازيم ولى با همين ايميل هم ميتونيد رمز رو تغيير بديد فقط كافيه كدى رو كه ازتون درخواست ميشه رو از ما بكيريد
همونطور هم كه در بالا عرض كردم اين حساب كاربرى فقط قابليت مشاهده ى موجودى و تراكنش ها رو داره و باهاش هيج نقل و انتقالى نميشه انجام داد به همين دليل جاى نكرانى نيست
به محض اينكه بانك موافقت كنه اين ايميل ها رو هم به خود شما واكذار خواهيم كرد
موفق باشيد

amirani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
بايد تو همون فرم قيد ميكرديد ولى موردى نداره مبلغ ٣٠ هزار تومان واريز نماييد و فرم رو سفارش رو دوباره تكميل نماييد
موفق باشيد

دوباره پر کردم.
لطفا دیر ارسال نشه که قرار اسباب کشی داریم.
ممنونم.

m343

Registered User
لایک‌ها
356
سلام
کارتی هست که بشه مبلغ زیادی رو توش ریخت و امکان قفل شدنش کم باشه ؟
مبلغ زیادیه اما اسناد و مدارک فروش موجوده

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
سلام

استاد گرامی ، در این صفحات دوستان صحبت از دریافت کارت فیزیکی در 10 روز می کنند در صورتی که بنده ششمین روز است که پرداخت را انجام داده و منتظر دریافت اطلاعات هرچند کوچک در مورد وضعیت درخواستم هستم اما هیچ خبری از شما دریافت نکرده ام.

در صورت امکان جواب بنده را هم بدهید.

با تشکر
مهدی علی پور

pedramdead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
مبلغ ‍۱۴۹ واریز و فرم پر شد.
به نام: بشك
حساب پی پال هم لطفا" پریمیر باشه متشكرم

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
مبلغ ‍۱۴۹ واریز و فرم پر شد.
به نام: بشك
حساب پی پال هم لطفا" پریمیر باشه متشكرم
با سلام
دوست عزيز مبلغتون تاييد شد
حتما فرم سفارش سايتمون رو هم تكميل كنيد و در قسنت توضيحات نوع اكانت درخواستى رو وارد نماييد
موفق باشيد

سلام

استاد گرامی ، در این صفحات دوستان صحبت از دریافت کارت فیزیکی در 10 روز می کنند در صورتی که بنده ششمین روز است که پرداخت را انجام داده و منتظر دریافت اطلاعات هرچند کوچک در مورد وضعیت درخواستم هستم اما هیچ خبری از شما دریافت نکرده ام.

در صورت امکان جواب بنده را هم بدهید.

با تشکر
مهدی علی پور
با سلام دوست عزيزم از سفارش شما ٥ روز كذشته و ما قول يك هفته الى دهروز داديم ولى با اين حال كارتتون امادس و به زودى اطلاعات ارسال ميشه
موفق باشيد

سلام
کارتی هست که بشه مبلغ زیادی رو توش ریخت و امکان قفل شدنش کم باشه ؟
مبلغ زیادیه اما اسناد و مدارک فروش موجوده
با سلام
به زودى كارت هاى با سقف بالاتر به محصولاتمون اضافه خواهد شد
موفق باشيد

دوباره پر کردم.
لطفا دیر ارسال نشه که قرار اسباب کشی داریم.
ممنونم.
با سلام
در موعدى كه قول داديم ارسال ميشه و مراحل اداريش بايد طى بشه
موفق باشيد

رمز کارت رو چطوری می تونیم عوض کنیم ؟
با سلام
در قسمت حساب كاربرىتون تغيير رمز داره اون موارد رو تكميل كنيد و كد رو از ما درخواست بديد
موفق باشيد

omid_alirezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بنده دو سوال داشتم

1-حساب بیزینس نمیتونید تهیه کنید ؟ ( احتیاج به ثبت شرکت و ... داره ؟)
2-کردیت کارت هاتون رو میشه به پیزا وصل کرد ؟ و مبلغ پیزا رو به کارت انتقال داد ؟

pedramdead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام مرسي

فرم اصلاح و مجدد ارسال شد.

persiancat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب اسکندری
با سلام

اطلاعات فیش واریزی به نام یوسف زاده از طریق سایت برای شما ارسال گردید، فراموش کردم نوع اکانت را پریمایر اعلام کنم؛

لطفا تایید نمایید.

با تشکر

Last edited:

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام
لطفاً شماره حساب سامان رو با خط بين شماره ها رو برام بفرستين

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام جناب اسکندری
براتون پیام بازدید کننده گذاشتم ولی مثل اینکه ندیدین
من می خواستم ازتون ویزا و پی پال بگیرم، ولی چند تا سوال داشتم ازتون:
1. امروز آخرین فرصته و من تا بخوام پول واریز کنم براتون و مدارکو آماده کنم امروزم تموم میشه. منی که امروز شروع به خرید می کنم می تونم ازتون با همین قیمت خرید کنم یا نه؟
2. پاسپورت ندارم (مشکلات خدمت و اینا دیگه!) چیکار کنم؟ شناسنامه رو بدم دارالترجمه کافیه؟
3. میشه حسابو خودم به Business ارتقا بدم یا اینکه کلا نمیشه؟

ممنون

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام جناب اسکندری
اکانت پی پال من حاضر نشده؟(اکانت از نوع Personal بود یادم نیست تو فرم وارد کردم یا نه!)
مرسی

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
- ویزاکارت فیزیکی
- پی.بال پرسونال
- اینترنت باکینگ

Last edited:

sajjadk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من هم 149 هزار تومان به نام سجاد.ک به کارت بانک سامان واریز کردم.
تکمیل فرم سایتتان به همراه ارسال اسکن پاسپورت هم انجام دادم. حساب پیپال پریمر و ویزا.
لطفا اینترنت بانکینگ هم فعال بشه. اگر ممکنه مدارکی هم که برای رفع لیمیت شدن حساب لازمه را هم بفرستین برای روز مبادا.
با تشکر.

mikestar20101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم امروز ظهر 149 تومن برای خدمات ویزا و پی پال واریز کردم،

می خواستم بدونم آیا برای خرید اینترنتی با این کارت در سایتهای اروپا یا آمریکا محدودیت وجود داره؟ برای پی پال رده بندی داریم؟ ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا