• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با تشکر از جناب اسکندری
اطلاعات کارت دریافت شد
اگه لطف کنید اینترنت بانک رو هم ارسال کنید ممنون میشم

با سلام
لطف کنید بهمون ایمیل بزنید و درخواست بدید و 4 رقم اخر کارتتون رو هم ارسال کنید
این کار به دلیل امنیت حساب ها انجام میشه
موفق باشید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
يك سوال: اگر پي پال بهمون گير داد چه مداركي برامون ميفرستيد كه حساب رو از بلوكه شدن در بياريم؟ من از شما پي پال نگرفتم و فقط ويزا كارت گرفتم. پي پال رو خودم ميتونم وريفاي كنم و... حالا اگر يك وقتي پي پال گير داد و حساب رو بست ميتونم ازتون بخوام كه مداركي رو كه براي بقيه ميفرستيد برام بفرستيد؟؟اين مدارك چه چيزايي هستن؟

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
جناب اسکندری مبلغ 125000 تومان بابت یک ویزا کارت فیزیکی و یک سیم کارت مالزی به کارت ملتتون ریختم.
همونطور که خودتون فرموده بودین اسکن شناسنامه رو ضمیمه کردم و امروز کارت ملی رو دادم دارالترجمه و هروقت دریافتش کردم براتون می فرستم.

ممنون

mostafa_ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کارت بنده هم به دستم رسید
ممنون

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر
کارت من همین چند لحظه پیش به دستم رسید.
موفق باشید

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
کارت بنده امروز رسید
بسیار سپاسگزارم از خدمات عالی ، پشتیبانی خوب و برخورد با شخصیت ایشون

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کارت من هم الان رسید ، ممنون.

فقط روی بسته سیم کارت زده Exp. : 30 Sep 2012 و من هنوز بسته رو باز نکردم ، یعنی باطل شده؟

آیا پین کارت رو میشه در آینده از طریق ATM عوض کرد؟

ادیت: حل شد ، حواسم نبود قبلش برای تایید تو پی پال ازش استفاده شده.

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
كارت منم به دستم رسيد. 18 روز زودتر !!! ممنون:). چه پاكت شيكي داره ها:happy: كار خوبي كردين كه با اسم خودتون پاكت زدين....
فقط دو سوال: پرداخت با فكس و پرداخت تلفني يعني چي؟ و آيا ميشه با اين كارت ها انجام داد؟
اين كارت ها فعالن يا بايد فعالشون كنيم؟

با تشكر

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر

کارت منم رسید .

ممنون از زحمات شما آقای اسکندری

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام و تشکر از جناب آقای اسکندری
اطلاعات کارت دریافت شد
و همین الان هم کارت بدستم رسید.
طبق برگه ای که ضمیمه کارت داخل پاکت موجود است باید این کارت ها فعال شود. اما برای فعال کردن باید وارد سایت https://www.tune2big.com شد که ما متاسفانه رمز عبور نداریم.
1- ایا این کارت ها قبلا توسط شما فعال شده اند یا باید فعال بشوند؟
2- شما فرموده بودید که 3 دلار داخل اینها شارژ اولیه داره اما تو ایمیل ارسالی 0 زده بودید.
3- بنده درخواست اکانت پی پال هم داده بودم. اما اطلاعات آن هنوز به دستم نرسیده، لطفا وضعیت آن را اعلام بفرمایید.
4- اگه لطف کنید اینترنت بانک رو هم ارسال کنید ممنون میشم

با تقدیم احترام
مهدی علی پور

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
کارت منم امروز رسید.ممنون
پین کد کارت که برای دستگاه های ATM استفاده میشه رو چجوری میتونیم بگیریم؟
من اگر بخوام کارتمو 300 رینگت شارژ میکنم میتونیم از طریق شما اقدام کنم؟(موجودی هست؟)
فقط اطلاعات مربوط به حساب پی پال رو دریافت نکردم.همچنان منتظرم.
مرسی

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت همه ی دوستان و مشتریان عزیز و عرض ادب
از همه ی دوستانی که دریافت کارتشون رو اینجا اطلاع دارند کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که از خدمات و پشتیبانی ما رضایت داشته باشند
به امید توفیق روز افزون همه ی دوستان
اسکندری

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی دوستان و مشتریان عزیز و عرض ادب
از همه ی دوستانی که دریافت کارتشون رو اینجا اطلاع دارند کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که از خدمات و پشتیبانی ما رضایت داشته باشند
به امید توفیق روز افزون همه ی دوستان
اسکندری

جناب اسکندری در مورد اینترنت بانک دوبار ایمیل زدم لطفا رسیدگی بفرمایید (میدونم سرتون شلوغه :دی)

در مورد شارژ مجدد
امکان شارژ از طریق صرافی ها به چه شکل هست؟ میشه یه توضیح بدید؟ چون نه شماره حساب دارم نه IBAN نه swift

mostafa_ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای اسکندری
1- این ویزا گفتید 5 سال اعتبار داره
بعد 5 سال اگه مثلا 200 رینگیت تو حساب من باشه و اعتبار کارت هم تموم شده چیکار کنم؟

2- من نمیتونم بیام خارج ایران....اگه پول تو حسابم باشه شما می تونید بگیرید برام بفرستید؟اگه می تونید چجوری؟ من باید کارت ویزام رو واستون پست کنم؟

ممنون

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
کارت منم امروز رسید.ممنون
پین کد کارت که برای دستگاه های ATM استفاده میشه رو چجوری میتونیم بگیریم؟
من اگر بخوام کارتمو 300 رینگت شارژ میکنم میتونیم از طریق شما اقدام کنم؟(موجودی هست؟)
فقط اطلاعات مربوط به حساب پی پال رو دریافت نکردم.همچنان منتظرم.
مرسی
با سلام
خواهش میکنم
پین کارت هر زمان صادر بشه ما از طریق ایمیل براتون ارسال خواهیم کرد
بله دوست عزیز قیمت رینگیتمون روزانه در سایت موجود میباشد فقط 10 هزار تومان کارمزد دریافت میکنیم بعد از واریز فرم شارز رو در سایت تکمیل نمایید
پی پال شما بعد از اماده شدن براتون ارسال خواهد شد
موفق باشید

سلام آقای اسکندری
1- این ویزا گفتید 5 سال اعتبار داره
بعد 5 سال اگه مثلا 200 رینگیت تو حساب من باشه و اعتبار کارت هم تموم شده چیکار کنم؟

2- من نمیتونم بیام خارج ایران....اگه پول تو حسابم باشه شما می تونید بگیرید برام بفرستید؟اگه می تونید چجوری؟ من باید کارت ویزام رو واستون پست کنم؟

ممنون
با سلام
شما باید قبل از اتمام اعتبار کارت موجودیش رو خالی کنید
بله ما میتونیم برداشت کنیم ولی کارت رو باید برامون ارسال کنید
موفق باشید

جناب اسکندری در مورد اینترنت بانک دوبار ایمیل زدم لطفا رسیدگی بفرمایید (میدونم سرتون شلوغه :دی)

در مورد شارژ مجدد
امکان شارژ از طریق صرافی ها به چه شکل هست؟ میشه یه توضیح بدید؟ چون نه شماره حساب دارم نه IBAN نه swift

با سلام
دوست عزیز حساب اماده بشه براتون ارسال خواهد شد
یه مقدار تامل بفرمایید ممنون میشم
بعضی صرافی ها که در مالزی کار میکنن بدون شماره حساب و کد سوئیفت هم واریزی انجام میدن
ما خودمون هم در خدمتتون هستیم
موفق باشید

mostafa_ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه یه شرکت بخاد اینترنتی پول واریز کنه به حساب من همین ویزا کارت کافیه دیگه نه؟ مثلا شماره 16 رقمی رو بهشون بدم
ممنون

Pishtazweb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بنده نیز از ایشان کارت و حساب پایپل خریداری کردم و خدا شکر به راحتی از سرویس های ایشان استفاده میکنم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
پست 362 و 368 كه مال من بود بي جواب موند آقاي اسكندري عزيز...ميدونم سرتون خيلي شلوغه هروقت سرتون خلوت شد جواب دادين ممنون ميشم...

ptmate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت من هم امروز به دستم رسید. از شروع پروسه فکر کنم ۱۶ روز طول کشید که از زمان ۳۰ روزه که قرار بود خیلی سریعتر تحویل دادن - بخاطر این سرویس خوب ازشون بسیار سپاسگذارم و همینطور راضی

هم ویزا کارت و هم سیم کارت فعال هستن و نیاز ندارن که طبق دستورالعمل ها فعال بشن. سیم کارت روی شبکه ایرانسل رجیستر شد و بهش تماس هم گرفتم و کار میکنه :) ولی امکان تماس به بیرون رو نداره - آقای اسکندری اگه outgoing بخام چیکار کنم ؟

اعتبار اولیه سیم کارت هم ۵ رینگیت هست . فقط expire date پشت سیم کارت نوشته شده تا 2013 jun و زمانی که از سرویس دهنده بالانس گرفتم برای اعتبار میگه تا 2012 november . لطف کنید توضیح بدین آیا خود سیم کارت تا یک زمانی باطل میشه ؟

الان فقط منتظر اطلاعات حساب پی پال موندم و امیدوارم که اطلاعات proof of address رو هم همون اول برای همه ارسال کنن . تا به اینجا همه چی مرتبه و سرویس کوچکترین موردی نداشته
با سپاس

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
كارت منم به دستم رسيد. 18 روز زودتر !!! ممنون:). چه پاكت شيكي داره ها:happy: كار خوبي كردين كه با اسم خودتون پاكت زدين....
فقط دو سوال: پرداخت با فكس و پرداخت تلفني يعني چي؟ و آيا ميشه با اين كارت ها انجام داد؟
اين كارت ها فعالن يا بايد فعالشون كنيم؟

با تشكر

با سلام
بله با این کارت ها هم میشه انجام داد
این کارت ها فعال هستند
بابت اظهار لطفتون هم ممنون
موفق باشید

با سلام و تشکر از جناب آقای اسکندری
اطلاعات کارت دریافت شد
و همین الان هم کارت بدستم رسید.
طبق برگه ای که ضمیمه کارت داخل پاکت موجود است باید این کارت ها فعال شود. اما برای فعال کردن باید وارد سایت https://www.tune2big.com شد که ما متاسفانه رمز عبور نداریم.
1- ایا این کارت ها قبلا توسط شما فعال شده اند یا باید فعال بشوند؟
2- شما فرموده بودید که 3 دلار داخل اینها شارژ اولیه داره اما تو ایمیل ارسالی 0 زده بودید.
3- بنده درخواست اکانت پی پال هم داده بودم. اما اطلاعات آن هنوز به دستم نرسیده، لطفا وضعیت آن را اعلام بفرمایید.
4- اگه لطف کنید اینترنت بانک رو هم ارسال کنید ممنون میشم

با تقدیم احترام
مهدی علی پور
با سلام
خواهش میکنم
1.بله این کارت ها فعال شدن
2.بله من عرض کردم 3 دلار شارز اولیه داخل حساب پی پال شما هست نه حساب ویزاتون
3.حساب پی پالتون به محض اینکه اماده بشه ارسال خواهد شد
4.اینترنت بانک هم ایمیل بزنید بهمون درخواست بدید و 4 رقم اخر کارتتون رو وارد نمایید
موفق باشید

يك سوال: اگر پي پال بهمون گير داد چه مداركي برامون ميفرستيد كه حساب رو از بلوكه شدن در بياريم؟ من از شما پي پال نگرفتم و فقط ويزا كارت گرفتم. پي پال رو خودم ميتونم وريفاي كنم و... حالا اگر يك وقتي پي پال گير داد و حساب رو بست ميتونم ازتون بخوام كه مداركي رو كه براي بقيه ميفرستيد برام بفرستيد؟؟اين مدارك چه چيزايي هستن؟

با سلام
دوست عزیز متاسفانه ما مدارک رو فقط به دوستانیمیدیم که حسابشون از طرف خودمون باز شده باشه
موفق باشید

جناب اسکندری مبلغ 125000 تومان بابت یک ویزا کارت فیزیکی و یک سیم کارت مالزی به کارت ملتتون ریختم.
همونطور که خودتون فرموده بودین اسکن شناسنامه رو ضمیمه کردم و امروز کارت ملی رو دادم دارالترجمه و هروقت دریافتش کردم براتون می فرستم.

ممنون
با سلام
دوست عزیز مبلغتون تایید شد و براتون اقدام شد
موفق باشید

اگه یه شرکت بخاد اینترنتی پول واریز کنه به حساب من همین ویزا کارت کافیه دیگه نه؟ مثلا شماره 16 رقمی رو بهشون بدم
ممنون

با سلام
خیر باید از حساب پی پال استفاده نمایید
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا