• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای وای من فک کردم با ویزا کارت میشه
کاش پی پال هم سفارش میدادم
حیف شد...جشنواره تموم شد

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
کارت من هم امروز به دستم رسید. از شروع پروسه فکر کنم ۱۶ روز طول کشید که از زمان ۳۰ روزه که قرار بود خیلی سریعتر تحویل دادن - بخاطر این سرویس خوب ازشون بسیار سپاسگذارم و همینطور راضی

هم ویزا کارت و هم سیم کارت فعال هستن و نیاز ندارن که طبق دستورالعمل ها فعال بشن. سیم کارت روی شبکه ایرانسل رجیستر شد و بهش تماس هم گرفتم و کار میکنه :) ولی امکان تماس به بیرون رو نداره - آقای اسکندری اگه outgoing بخام چیکار کنم ؟

اعتبار اولیه سیم کارت هم ۵ رینگیت هست . فقط expire date پشت سیم کارت نوشته شده تا 2013 jun و زمانی که از سرویس دهنده بالانس گرفتم برای اعتبار میگه تا 2012 november . لطف کنید توضیح بدین آیا خود سیم کارت تا یک زمانی باطل میشه ؟

الان فقط منتظر اطلاعات حساب پی پال موندم و امیدوارم که اطلاعات proof of address رو هم همون اول برای همه ارسال کنن . تا به اینجا همه چی مرتبه و سرویس کوچکترین موردی نداشته
با سپاس
با سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
این سیم کارت ها تا زمانی که از طرف شما شارز بشن اعتبار دارن و مشکلی براتون پیش نمیاره و همینطور به راحتی جواب پی پال رو خواهید داد که هدف از این سیم کارت ها هم همین بوده
در ضمن تو حساب پی پال هم سیم کارت ها رو اکتیو میکنیم و هر تراکنشی تو حسابتون اتفاق بیفته براتون رایگان اس ام اس زده میشه
برای تماس خروجی هم باید از ایرانسل اطلاعات بگیرید
فقط توجه داشته باشید تا قبل از اینکه اعتبار سیم کارت به پایان برسه شارز مجدد رو انجام بدید
حساب پی پالتون هم بدون مشکل براتون ارسال خواهد شد
موفق باشید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
يك سوال اساسي:
ميشه خودمون دستي بهتون رينكيت برسونيم(مثلا با پست) و كارمزد 10 تومن رو هم حساب كنيم و شما كارت ها رو شارژ كنيد؟؟:D آخه من يك صرافي نسبتا آشنا ميشناسم كه اولا قيمت هاش واقعا پايين تره و بعدشم موقعي كه قيمت بياد پايين ميتونه خبر بده من خريد كنم...بعد همون رينكيت رو بفرستم براتون تا كارتم رو شارژ كنيد!!

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
يك سوال اساسي:
ميشه خودمون دستي بهتون رينكيت برسونيم(مثلا با پست) و كارمزد 10 تومن رو هم حساب كنيم و شما كارت ها رو شارژ كنيد؟؟:D آخه من يك صرافي نسبتا آشنا ميشناسم كه اولا قيمت هاش واقعا پايين تره و بعدشم موقعي كه قيمت بياد پايين ميتونه خبر بده من خريد كنم...بعد همون رينكيت رو بفرستم براتون تا كارتم رو شارژ كنيد!!
با سلام
دوست عزيز اين كار خيلى مسئوليت داره و ما نميتونيم اين كارو انجام بديم
موفق باشيد

sajjadk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
یک سوال دارم. من هنوز نمی دونم نقش سیم کارت چیه؟
من سیم کارت نگرفتم. حالا اگر از پی پال 500 دلار به ویزاکارت بریزیم، حتما باید از طریق سیم کارت تاییدیه بدیم یا نیازی نیست؟

متشکرم.

mr saeed

Registered User
لایک‌ها
12
آقا این سیم کارت ها چطوری می شه شارژ کرد ؟ لطفا در پست اول اینها رو کامل توضیح بدید هی سوال نکنن .

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
یک سوال دارم. من هنوز نمی دونم نقش سیم کارت چیه؟
من سیم کارت نگرفتم. حالا اگر از پی پال 500 دلار به ویزاکارت بریزیم، حتما باید از طریق سیم کارت تاییدیه بدیم یا نیازی نیست؟

متشکرم.

با سلام
این سیم کارت برای تایید تراکنش ها و مستقیما توسط خود پی پال انجام میشه و میشه گفت راحت ترین و سزیعترین راه تایید میباشد
در نظر بگیرید که شما یک تراکنش انجام میدید و پی پال از دو طریق میتونه تایید کنه اول اینکه باهاتون تماس بگیره و ازتون اطلاعات بگیره و بخواد که تایید کنید و راه دوم اینه که حسابتون رو لیمیت کنه و بخواد مدارک ارسال کنید که قاعدتا راه اول سریع تر میباشد
ولی در نظر داشته باشید که همیشه از طریق تماس تایید نمیگیره و بعضی مواقع هم با لیمیت کردن مدارک از شما درخواست میکنه
در هر صورت میشه گفت سیم کارت هم خوبه هم نه
خوبه واسه اینکه کار تایید رو راحت تر میکنه
بد واسه اینکه هزینه بر هست و دائما باید شارز بشه و اعتبارش از بین نره
موفق باشید

آقا این سیم کارت ها چطوری می شه شارژ کرد ؟ لطفا در پست اول اینها رو کامل توضیح بدید هی سوال نکنن .

با سلام
این سیم کارت ها از طریق سایت خود اپراتور که مکسیس maxis هست با ویزا کارت قابل ریلود میباشد
در مواقع ضروری ما هم این کارو برای مشتریمون انجام میدیم
موفق باشید

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،
من ویزا کارت + پی پال + سیم کارت رو میخوام. میتونم با قیمت 179 تومن سفارش بدم؟

چند تا سوال هم ازتون داشتم امیدوارم سوالام بدرد بقیه دوستان هم بخوره و از پرسش سوالات مشابه آتی کاسته بشه. البته اگر یک تعداد از این سوالات که عمومی هستند رو با جواب به پست اول اضافه کنید 100% در آینده خیلی سوالات کمتری رو نیاز دارید پاسخ بدین و پشتیبانی راحت تری خواهید داشت.

1- تو صفحات خوندم که هر تراکنشی با پی پالمون انجام بشه برامون اس ام اس میکنه و این اس ام اس رایگانه و از حساب سیم کارت ما که از شما گرفتیم چیزی کم نمی کنه. درسته؟ و اگه پی پال بهمون زنگ بزنه از حساب ما دقیقه ای 1500 تومن کم میشه. درسته؟

2- این دوستمون که تازه سیم به دستش رسیده و بالانس گرفته برای اعتبار زده تا 2012 november یعنی باید تو همین هفته اولی که سیم کارت به دستش رسیده سیم کارتش رو شارژ کنه وگرنه سیمش غیر فعال میشه؟ و چون expire date پشت سیم کارت نوشته شده تا 2013 jun یعنی ژوئن 2013 سیمش باید بیوفته دور؟

3- باید همیشه این سیم کارت تو گوشی باشه؟ یا میشه موقع که تراکنش داریم با پی پال یکی دو روز بزاریمش تو گوشی؟ (بدلیل محدودیت تعداد گوشی میگم!) یا ممکنه پی پال همینطوری هم یهو زنگ بزنه؟در ضمن اگه سیم کارت ها تو گوشی نباشن غیر فعال نمی شن؟ (لطفا دقیق بگین)

4- سیم کارت ها دقیقا هر ماه باید شارژ بشه تا غیر فعال نشه؟ (لطفا چک کنید چون این قضیه برای اونهایی که سیم کارت هم میخوان مهمه) و حداقل شارژ چقدر رینگت هست؟ و موقع شارژ مجدد سیم کارت شارژ باقی مونده قبلی در سیم از بین میره یا به دوره جدید منتقل میشه؟

5- گفته بودید برای واریز PayPal به Visa کارمزد 30 رینگت وجود داره. برای بالعکسش هم کارمزد وجود داره؟

6- میشه مدارک لازم رو برای رفع لیمیت مثل تایید Billing address و ... رو بعد سفارش برای من بفرستید؟ اینجوری واقعا برای کسایی که 50 تومن برای ویریفای PayPal پرداخت میکنن خرید دلچسب تری میشه. همیشه اگه مدارک تو جیب آدم باشه بهتره تا حتی پیش پدر مادرش :)

7- پشتیبانی به چه صورت هست ؟ فقط ایمیل؟ ID Yahoo دارید؟

8- بعد از واریز پول آدرسمون رو تو فرم سایتتون به فارسی بنویسیم؟

9- وقتی اطلاعات کارت رو برامون فرستادید و ما درخواست اینترنت بانک کردیم. چند روز بعدش اینترنت بانک آماده میشه؟ پین کد برای برداشت پول از ATM چطور؟

10- شارژ مجدد بعد از واریز پول به حسابتون چند روزه انجام میشه؟ قبل از واریز وجه برای شارژ ویزا کارت باید حتما قبلا باهاتون هماهنگ بشه؟ این هماهنکی کجا باید انجام بشه تو این فروم؟

11- IP من برای انگلیس هست ولی هر چند ماه عوض میشه ولی همیشه برای انگلیس هست مشکلی پیش نمیاد؟ یا خلاف قوانین PayPal هست؟ اگه بپرسه تو که از مالزی هستی چرا همش آی پیت از انگلیسه چی باید بهش گفت؟

12- قضیه V P N مالزی به کجا رسید؟ (شاید تو این زمینه بتونم بهتون کمک کنم) بانک با قراردادن ایمیل خودمون برای کارت ویزا موافقت کرد؟

13- من و اطرافیان نزدیک پاس نداریم کارت ملی رو ببرم دارالترجمه رسمی یا شناسنامه رو؟ و پی پال این رو بطور رسمی قبول داره چون برای من امکان گرفتن پاس تا 3 سال دیگه (بعد سربازی) وجود نداره و یا احتمال داره گیر به پاسپورت بده با وجود این مدرک؟

14- میتونم 125 تومن رو برای ویزا و سیم کارت الان واریز کنم و فرم ویزا+سیم رو بفرستم بعد از اینکه ترجمه آماده شد 50 تومن پی پال رو واریز کنم و فرم پی پال رو پر کنم؟

15- این کارتها از بانک CIMB صادر شده اند؟ بعد از 5 سال قابل تمدید هستند؟

16- این ویزا کارت با توجه به اینکه بر پایه واحد پولی رینگت هست. اگه بخوایم مستقیم با خودش (بدون PayPal) خرید انجام بدیم ولی از سایتی که مثلا نرخش بر اساس پوند یا دلاره فقط یک درصد کارمزد بهمون میخوره بر اساس نرخ برابری ارز این تبدیل رو اتوماتیک بانک انجام میده؟ سایتی که این بانک بر اساس اون نرخ تبدیل ارز رو حساب میکنه میگید؟

17- نکته آخر اینکه این بانک اسلامیه؟ مثلا اگه با کارتهای ویزای امارات تو سایت های شرط بندی و یا پ و ر ن و خرید انجام بدی درجا جلو کارتت رو میگیرن. آیا این کارتها هم به این صورته؟

18- خدا قوت اگه خیلی صادقانه بخواید جواب این سوال رو بدید چی میگید. آیا روی خدمات خوبتون مثل الان میشه برای 5 سال حساب باز کرد؟

** ببخشید سوالام زیاد شد.
** امیدوارم همیشه موفق و سر فراز باشید :)

Last edited:

ptmate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب چون سیم کارت دستمه بد ندیدم یکم اطلاع رسانی کنم که نگرانی دوستان برطرف بشه :)

سیم کارتی که دست من رسیده از اپراتور maxis و سرویس hotlink اون هست که در واقع سرویس پیش پرداخت (اعتباری) هست . هزینه هاش خیلی سنگین نیست و با استفاده از plan هایی که توضیحش رو میتونید توی خود سایت hotlink ببینید میتونید از سرویس ارزانتر هم استفاده کنید Maxis Login (مثلا من بلافاصله بعد از شارژ سیم توسط آقای اسکندری مشترک پلن hotlink5 شدم از هزینش ۵ رینگیته - امیدوارم هزینه سرویس واقعا پایینترم بره)
اما اصل ماجرا :
این چند خط از دفترچه سیم کارته که عینا اینجا تایپ میکنم (ترجمه هم میکنم که دوستان منظور رو اشتباه متوجه نشن :) ) برای دوستان نگران از غیرفعال شدن کارت :

Keeping your line active validity
===================
1 . this hotlink plan gives you a 30-day active period upon activation with an additional 90-day deactive period to receive calls and sms only
این پلن هات لینک شامل یک دوره ۳۰ روزه ی فعال بعلاوه یک دوره ۹۰ روزه ی غیر فعال تنها برای دریافت تماس و پیامک میباشد

2 . to be able to make calls and sms , you must top up. the amount of top up will determine the number of active days that you can make calls and sms
برای فرسادن پیامک و برقراری تماس شما باید خط تون رو شارژ کنید. مقدار شارژ انجام شده مشخص کننده تعداد روزهای فعال بودن هست که میتونید تماس برقرار کنید یا پیامک بفرستید

3. after your active period ends, you can only receive incoming calls and sms until your next top-up. your unused credit balance will be added to your next top up
بعد از پایان زمان فعال بودن تا شارژ بعدی شما تنها میتوانید پذیرای تماس ها و پیامک ها باشید. بعد از شارژ دوباره اعتبار استفاده نشده ی (فعلی) شما به مقدار شارژ بعدی شما افزوده خواهد شد

4. to avoid service cancelation , please top up before the end of deactive period. any unused balance will be forfeited when your service is canceled
برای جلوگیری از کنسل شدن سرویس لطفا قبل از اتمام زمان غیر فعال خط خود را شارژ کنید. هر مقدار اعتبار در هنگام کنسل شدن سرویس ظبط خواهد شد
===================
بزبان ساده :
دوستان لازم هست که حداقل برای کنسل نشدن سرویس هر ۴ ماه یکبار شارژ انجام بدن که در ماه اول میتونن تماس بگیرن و در سه ماه بعد خط یک طرفه خواهد شد
امیدوارم کمکی کرده باشم
با سپاس

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از دوستان گفت که با سیم کارت نمیشه تماس گرفت. شما تونستید با خود سیم کارت تماس برقرار کنید؟ اگه تونستید به چه صورت؟
یکبار آقای اسکندری گفتند که وقتی پی پال باهاتون تماس بگیره هزینه تماس دقیقه ای 1500 تومن برای شما میوفته ولی شما نوشتید وقتی سیمکارت غیر فعال هم هست میتونن بهتون زنگ بزنن. این به شرطی هست که غیر فعال باشه ولی شارژ داشته باشه؟
شما 5 رینگت هزینه کردید که عضو پلن 5 بشید و شارژی بهتون اضافه نشد؟
شارژ اولیه سیم کارت چقدر بود؟

خب چون سیم کارت دستمه بد ندیدم یکم اطلاع رسانی کنم که نگرانی دوستان برطرف بشه :)

سیم کارتی که دست من رسیده از اپراتور maxis و سرویس hotlink اون هست که در واقع سرویس پیش پرداخت (اعتباری) هست . هزینه هاش خیلی سنگین نیست و با استفاده از plan هایی که توضیحش رو میتونید توی خود سایت hotlink ببینید میتونید از سرویس ارزانتر هم استفاده کنید Maxis Login (مثلا من بلافاصله بعد از شارژ سیم توسط آقای اسکندری مشترک پلن hotlink5 شدم از هزینش ۵ رینگیته - امیدوارم هزینه سرویس واقعا پایینترم بره)
اما اصل ماجرا :
این چند خط از دفترچه سیم کارته که عینا اینجا تایپ میکنم (ترجمه هم میکنم که دوستان منظور رو اشتباه متوجه نشن :) ) برای دوستان نگران از غیرفعال شدن کارت :

===================
1 . this hotlink plan gives you a 30-day active period upon activation with an additional 90-day deactive period to receive calls and sms only
این پلن هات لینک شامل یک دوره ۳۰ روزه ی فعال بعلاوه یک دوره ۹۰ روزه ی غیر فعال تنها برای دریافت تماس و پیامک میباشد

2 . to be able to make calls and sms , you must top up. the amount of top up will determine the number of active days that you can make calls and sms
برای فرسادن پیامک و برقراری تماس شما باید خط تون رو شارژ کنید. مقدار شارژ انجام شده مشخص کننده تعداد روزهای فعال بودن هست که میتونید تماس برقرار کنید یا پیامک بفرستید

3. after your active period ends, you can only receive incoming calls and sms until your next top-up. your unused credit balance will be added to your next top up
بعد از پایان زمان فعال بودن تا شارژ بعدی شما تنها میتوانید پذیرای تماس ها و پیامک ها باشید. بعد از شارژ دوباره اعتبار استفاده نشده ی (فعلی) شما به مقدار شارژ بعدی شما افزوده خواهد شد

4. to avoid service cancelation , please top up before the end of deactive period. any unused balance will be forfeited when your service is canceled
برای جلوگیری از کنسل شدن سرویس لطفا قبل از اتمام زمان غیر فعال خط خود را شارژ کنید. هر مقدار اعتبار در هنگام کنسل شدن سرویس ظبط خواهد شد
===================
بزبان ساده :
دوستان لازم هست که حداقل برای کنسل نشدن سرویس هر ۴ ماه یکبار شارژ انجام بدن که در ماه اول میتونن تماس بگیرن و در سه ماه بعد خط یک طرفه خواهد شد
امیدوارم کمکی کرده باشم
با سپاس

آقای اسکندری ممنون میشم سوالای پست قبلیم رو جواب بدید که زودتر خریدم رو انجام بدم.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5

اما اصل ماجرا :

===================

===================
بزبان ساده :
امیدوارم کمکی کرده باشم
با سپاس

با تشکر فراوان از اطلاعاتی که به دوستان دادید
کاملا همه ی موارد صحیح میباشد و فقط من این نکته رو اضافه کنم که چون این خط به صورت رومینگ در ایران فعال میباشد بابت تماس های دریافتی هم شما باید هزینه بدید و از موجودی شما کسر خواهد شد و به محض اتمام موجودیتون حتی اگه اعتبار زمانی هم داشته باشید تماسی دیگه دریافت نخواهید کرد ولی اس ام اس به صورت رایگان به دستتون خواهد رسید و حتی بدون اعتبار هم اس ام اس رو دریافت میکنید
باز هم از شما تشکر میکنم
موفق باشید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
کارت من هم رسید .

فقط جناب اسکندری پشت کارت درج شده که : ELECTRONIC USE ONLY .

اين كارت ها pre paid كارت هستن نه كرديت كارت يا دبيت كارت...اينم كه نوشته فقط براي مصارف الكترونيك فكر كنم منظورش اينه كه اينا از زير مجموعه هاي ويزا الكترون هستن. در كل كارت هاي خوبيه من كه راضي هستم(هر چند دامنه كاربريش اندازه كرديت كارت نيست اما براي ما كه در تحريم هستيم جواب ميده)

اگر جايي رو اشتباه گفتم بگين كه نوشته ام رو اصلاح كنم.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام،
من ویزا کارت + پی پال + سیم کارت رو میخوام. میتونم با قیمت 179 تومن سفارش بدم؟

چند تا سوال هم ازتون داشتم امیدوارم سوالام بدرد بقیه دوستان هم بخوره و از پرسش سوالات مشابه آتی کاسته بشه. البته اگر یک تعداد از این سوالات که عمومی هستند رو با جواب به پست اول اضافه کنید 100% در آینده خیلی سوالات کمتری رو نیاز دارید پاسخ بدین و پشتیبانی راحت تری خواهید داشت.

1- تو صفحات خوندم که هر تراکنشی با پی پالمون انجام بشه برامون اس ام اس میکنه و این اس ام اس رایگانه و از حساب سیم کارت ما که از شما گرفتیم چیزی کم نمی کنه. درسته؟ و اگه پی پال بهمون زنگ بزنه از حساب ما دقیقه ای 1500 تومن کم میشه. درسته؟

2- این دوستمون که تازه سیم به دستش رسیده و بالانس گرفته برای اعتبار زده تا 2012 november یعنی باید تو همین هفته اولی که سیم کارت به دستش رسیده سیم کارتش رو شارژ کنه وگرنه سیمش غیر فعال میشه؟ و چون expire date پشت سیم کارت نوشته شده تا 2013 jun یعنی ژوئن 2013 سیمش باید بیوفته دور؟

3- باید همیشه این سیم کارت تو گوشی باشه؟ یا میشه موقع که تراکنش داریم با پی پال یکی دو روز بزاریمش تو گوشی؟ (بدلیل محدودیت تعداد گوشی میگم!) یا ممکنه پی پال همینطوری هم یهو زنگ بزنه؟در ضمن اگه سیم کارت ها تو گوشی نباشن غیر فعال نمی شن؟ (لطفا دقیق بگین)

4- سیم کارت ها دقیقا هر ماه باید شارژ بشه تا غیر فعال نشه؟ (لطفا چک کنید چون این قضیه برای اونهایی که سیم کارت هم میخوان مهمه) و حداقل شارژ چقدر رینگت هست؟ و موقع شارژ مجدد سیم کارت شارژ باقی مونده قبلی در سیم از بین میره یا به دوره جدید منتقل میشه؟

5- گفته بودید برای واریز PayPal به Visa کارمزد 30 رینگت وجود داره. برای بالعکسش هم کارمزد وجود داره؟

6- میشه مدارک لازم رو برای رفع لیمیت مثل تایید Billing address و ... رو بعد سفارش برای من بفرستید؟ اینجوری واقعا برای کسایی که 50 تومن برای ویریفای PayPal پرداخت میکنن خرید دلچسب تری میشه. همیشه اگه مدارک تو جیب آدم باشه بهتره تا حتی پیش پدر مادرش :)

7- پشتیبانی به چه صورت هست ؟ فقط ایمیل؟ ID Yahoo دارید؟

8- بعد از واریز پول آدرسمون رو تو فرم سایتتون به فارسی بنویسیم؟

9- وقتی اطلاعات کارت رو برامون فرستادید و ما درخواست اینترنت بانک کردیم. چند روز بعدش اینترنت بانک آماده میشه؟ پین کد برای برداشت پول از ATM چطور؟

10- شارژ مجدد بعد از واریز پول به حسابتون چند روزه انجام میشه؟ قبل از واریز وجه برای شارژ ویزا کارت باید حتما قبلا باهاتون هماهنگ بشه؟ این هماهنکی کجا باید انجام بشه تو این فروم؟

11- IP من برای انگلیس هست ولی هر چند ماه عوض میشه ولی همیشه برای انگلیس هست مشکلی پیش نمیاد؟ یا خلاف قوانین PayPal هست؟ اگه بپرسه تو که از مالزی هستی چرا همش آی پیت از انگلیسه چی باید بهش گفت؟

12- قضیه V P N مالزی به کجا رسید؟ (شاید تو این زمینه بتونم بهتون کمک کنم) بانک با قراردادن ایمیل خودمون برای کارت ویزا موافقت کرد؟

13- من و اطرافیان نزدیک پاس نداریم کارت ملی رو ببرم دارالترجمه رسمی یا شناسنامه رو؟ و پی پال این رو بطور رسمی قبول داره چون برای من امکان گرفتن پاس تا 3 سال دیگه (بعد سربازی) وجود نداره و یا احتمال داره گیر به پاسپورت بده با وجود این مدرک؟

14- میتونم 125 تومن رو برای ویزا و سیم کارت الان واریز کنم و فرم ویزا+سیم رو بفرستم بعد از اینکه ترجمه آماده شد 50 تومن پی پال رو واریز کنم و فرم پی پال رو پر کنم؟

15- این کارتها از بانک CIMB صادر شده اند؟ بعد از 5 سال قابل تمدید هستند؟

16- این ویزا کارت با توجه به اینکه بر پایه واحد پولی رینگت هست. اگه بخوایم مستقیم با خودش (بدون PayPal) خرید انجام بدیم ولی از سایتی که مثلا نرخش بر اساس پوند یا دلاره فقط یک درصد کارمزد بهمون میخوره بر اساس نرخ برابری ارز این تبدیل رو اتوماتیک بانک انجام میده؟ سایتی که این بانک بر اساس اون نرخ تبدیل ارز رو حساب میکنه میگید؟

17- نکته آخر اینکه این بانک اسلامیه؟ مثلا اگه با کارتهای ویزای امارات تو سایت های شرط بندی و یا پ و ر ن و خرید انجام بدی درجا جلو کارتت رو میگیرن. آیا این کارتها هم به این صورته؟

18- خدا قوت اگه خیلی صادقانه بخواید جواب این سوال رو بدید چی میگید. آیا روی خدمات خوبتون مثل الان میشه برای 5 سال حساب باز کرد؟

** ببخشید سوالام زیاد شد.
** امیدوارم همیشه موفق و سر فراز باشید :)

با سلام خدمت شما دوست عزیز و همه ی دوستان انجمن

من اینجا توضیحات مفصلی خواهم داد و امیدوارم ابهامات همه برطرف بشه

در ابتدا سوال هاتون رو به ترتیب پاسخ میدم
1.در مورد اس ام اس پی پال وقتی سیم کارت شما در حساب وریفای میشه بیشتر تراکنش هاتون با اس ام اس بهتون اطلاع داده میشه و امیدوارم که این سیستم هم در ایران هم جواب بده و زمانی که پی پال باهاتون تماس بگیره هر زمانی که باهاشون صحبت کنید از موجودی شما هم کسر خواهد شد به دلیل رومینگ

2.در مورد سوال دومتون دوستمون با یوزر PTMATE توضیحات کاملی ارائه کردند و کاملا درست میباشد

3.خیر نیازی نیست این خط همیشه روشن باشه و اصلا دلیلی نداره که پی پال بی دلیل تماس بگیره شما میتونید هر زمانی که تراکنش دارید این خط رو روشن کنید

4.در مورد این سوالتون هم باز دوستمون توضیحاتش کامل هست و حداقل مبلغ شارز 5 رینگیت میباشد

5.خیر برای بلعکسش کارمزدی وجود نداره و فقط پی پال با نرخ خودش (که معمولا پایین تر از نرخ رسمی هست) رینگیت شما رو به دلار تبدیل میکنه

6.بله در صورت درخواست ما براتون مدارک هم ارسال میکنیم

7.ما پشتیبانی ایمیلمون به نظرم خوب هست و ایمیل ها به سرعت جواب داده میشه ولی همکارام هم بعضی مواقع انلاین هستند

8.بله اصولا همه به فارسی مینویسند ولی هر طور که راحت بودید بنویسید

9.اینترنت بانکینگ اصولا با صدور کارت اماده هست و ما دلیل اینکه از مشتری میخواهیم که درخواست بده و 4 رقم اخر کارت هم وارد کنه به دلیل امنیتی هست و میخواهیم واقعا مطمئن باشیم که اطلاعات به دست مشتری میرسه ولی رمز برای دستگاه خود پرداز 2 هفته بعد از صدور کارت صادر میشه و با ایمیل برای مشتریان ارسال میکنیم

10.
شارژ مجدد رو اصولا ما کمتر از یک ساعت انجام میدادیم ولی به دلیل نوسانات زیاد ارز در حال حاضر قادر به انجام این کار نیستیم و دوستانی که قبل از ساعت 1 به وقت ایران واریز میکنند همون روز انجام میشه و بعد از ساعت یک صبح روز اینده انجام میدیم ولی امیدواریم که باز به زودی قیمت تثبیت بشه که سریع این کارو انجام بدیم
برای واریز هم نیاز به هماهنگی نیست و به قیمت روز که در سایتمون اعلام میشه واریز میکنید و فرم شارز رو در سایتمون تکمیل میکنید توجه داشته باشید که مبلغ 10 هزار تومان بابت کارمزد کسر میشود
سایت جدیدمون که به زودی راه اندازی میشود محاسبه گر داره که به راحتی مبلغتون رو در خود سایت به ریال میتونید محاسبه کنید

11.خیر پی پال هم میدونه که اگثرا از وی پی ان استفاده میکنند ولی اگه بتونید ای پی مالزی هم داشته باشید که خیلی بهتره ما ریموت دسکتوپ با ای پی 146 کشور دنیا از جمله مالزی رو هم ارائه میدیم که قیمت ها رو اعلام خواهم کرد

12.وی پی ان مالزی هم امادس که در بالا توضیح دادم بانک هم موافقت کرد و از این به بعد با ایمیل افراد حسابشون ساخته میشه و رمز ورود هم به خودشون میدیم

13.کلا پی پال رو پاسپورت حساس هسن و شاید در مواردی ترجمه های شما رو قبول کنه ولی در نهایت اگه بخواد خیلی سخت گیری کنه میگه فقط پاسپورت یا گواهینامه ی بین المللی پس بهتره الان راه سخت گیریش بسته بشه

14.با اتمام جشنواره قیمت ها هم تغییر کرده که در پسا بعدی اعلام خواهم کرد

15.بله CIMB صادر میکنه و بعد از 5 سال باید مجددا درخواست بدید و قابل تمدید نیست

16.بله یک دصد کارمزد ویزا هست و همچنین به نرخ بانکی تغییر ارز شما توسط بانک انجام میشه و هیچ جایی نیست که قیمت رو هر روز اعلام کنه البته بانک مرکزی مالزی نرخ ها رو روزانه اعلام میکنه که شاید بتونه کمکتون کنه اینم لینکش
Ringgit Foreign Exchange Rates - Day's Latest

17.خیر شما هر جایی از این کارت میتونید استفاده کنید و مشکلی نداره

18.اگه زنده باشیم در خدمتتون هستیم
امیدوارم که سوالاتتون رو پاسخ داده باشم
قیمت ها هم امروز اعلام خواهم کرد
موفق باشید

اين كارت ها pre paid كارت هستن نه كرديت كارت يا دبيت كارت...اينم كه نوشته فقط براي مصارف الكترونيك فكر كنم منظورش اينه كه اينا از زير مجموعه هاي ويزا الكترون هستن. در كل كارت هاي خوبيه من كه راضي هستم(هر چند دامنه كاربريش اندازه كرديت كارت نيست اما براي ما كه در تحريم هستيم جواب ميده)

اگر جايي رو اشتباه گفتم بگين كه نوشته ام رو اصلاح كنم.
با سلام
دقیقا همینطور هست و توجه داشته باشید که کردیت کارت اصلا به هیچ خارجی که اقامت دائم نداره نمیدن
موفق باشید

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
من تو سایت ها کلیکی کار میکنم میخواستم بدونم کدوم کارت ها برای دریافت پول از سایت های کلیکی بهترند
پیپال یا ویزا
من باید چقدر بپردازم + وی پی ان مالزی

با سلام
برای دریافت وجهتون بهترین راه حساب پی پال هست
قیمت ها رو هم اعلام خواهم کرد به دلیل اینکه جشنواره به اتمام رسید
موفق باشید

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
آقای اسکندری لطفا محبت کنید برای منی که قبل از اعلام قیمت جدید درخواست جدید دادم با همون قیمت ارائه بدید و بعد از اعلام قیمت جدید با قیمت جدید حساب کنید.

با تشکر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت دوستان عزیز انجمن

با صحبت هایی که در خصوص تعیین قیمت های جدید با همکارانمون انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که قیمت ها رو اینگونه قرار دهیم و با اینحال که افزایش قیمت های دلار شدیدا روی خدماتی که ما میخواهیم ارائه بدیم از قبیل صدور کارت و هزینه ی پستی و بسته بندی و همچنین هزینه های وریفای حساب پی پال و شارز 3 دلار اولیه (معادل 10 رینگیت) تاثیر منفی گذاشته ,ولی ما اولین اولویت رو رضایت مشتری قرار دادیم و ذره ای از کیفیت کارمون نکاستیم و اولویت بعدی رو توان و دسترسی همه ی دوستان به اینقیمت ها قرار دادیم و به همین دلیل قیمت های جدید رو با اندکی افزایش به شرح ذیل اعلام مینماییم

قیمت صدور ویزا کارت : 130 هزار تومان
قیمت افتتاح حساب پی پال همراه با ویزا کارت فیزیکی : 200 هزار تومان
قیمت افتتاح حساب پی پال به همراه ویزا کارت فیزیکی و سیم کارت مالزی : 240 هزار تومان

و در نهایت این نکته رو به استحضارتون میرسونم که افرادی که از امروز اقدام به خرید محصولات نمایند تا پایان ابان ماه از ما شارز بدون کارمزد(رایگان) دریافت خواهند کرد.
پس هرچه زودتر برای خرید اقدام نمایید

آقای اسکندری لطفا محبت کنید برای منی که قبل از اعلام قیمت جدید درخواست جدید دادم با همون قیمت ارائه بدید و بعد از اعلام قیمت جدید با قیمت جدید حساب کنید.

با تشکر
با سلام
دوست عزیز این قیمت مناسب تر هست به دلیل اینکه شما میتونید شارز رایگان انجام بدید
و متاسفانه 4 روز از قیمت جشنواره گذشته است و نمیتونم با همون قیمت ارائه ی سرویس بدم
موفق باشید

دوستانی که سیم کارت هم دارند یک راه وجود داره که تا یک سال سیم کارتشون دو طرفه اکتیو باشه و اون راه هم اینه که :

365_subscribe.gif

یعنی #100* رو بزنن و اون hotlink specials رو انتخاب کنن و تاییدش کنن ولی 33 رینگیت از حسابتون کسر میشه و باید این مبلغ موجودی داشته باشید
موفق باشید

برای شارز سیم کارتتون از طریق ویزا کارتتون هم میتونید اقدام نمایید و از لینک زیر استفاده کنید
http://www.hotlink.com.my/web/portal/hotlink/Topup_HTU_SA_en

موفق باشید

Last edited:

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
در تکمیل صحبت های آقای اسکندری:

بعد از شماره گیری 100 باید عدد یک رو انتخاب کرد که Hotlink Specials هست و بعد تعرفه Hotlink 365 که این تعرفه برای عضویت مبلغ سالانه 33 رینگیت رو حساب میکنه.

برای اطلاعات بیشتر و ریز هزینه ها دوستان حتما به آدرس زیر برن:

Hotlink 365

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا