mostafa_ra
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 0
ای وای من فک کردم با ویزا کارت میشه
کاش پی پال هم سفارش میدادم
حیف شد...جشنواره تموم شد
کاش پی پال هم سفارش میدادم
حیف شد...جشنواره تموم شد
با سلامکارت من هم امروز به دستم رسید. از شروع پروسه فکر کنم ۱۶ روز طول کشید که از زمان ۳۰ روزه که قرار بود خیلی سریعتر تحویل دادن - بخاطر این سرویس خوب ازشون بسیار سپاسگذارم و همینطور راضی
هم ویزا کارت و هم سیم کارت فعال هستن و نیاز ندارن که طبق دستورالعمل ها فعال بشن. سیم کارت روی شبکه ایرانسل رجیستر شد و بهش تماس هم گرفتم و کار میکنه ولی امکان تماس به بیرون رو نداره - آقای اسکندری اگه outgoing بخام چیکار کنم ؟
اعتبار اولیه سیم کارت هم ۵ رینگیت هست . فقط expire date پشت سیم کارت نوشته شده تا 2013 jun و زمانی که از سرویس دهنده بالانس گرفتم برای اعتبار میگه تا 2012 november . لطف کنید توضیح بدین آیا خود سیم کارت تا یک زمانی باطل میشه ؟
الان فقط منتظر اطلاعات حساب پی پال موندم و امیدوارم که اطلاعات proof of address رو هم همون اول برای همه ارسال کنن . تا به اینجا همه چی مرتبه و سرویس کوچکترین موردی نداشته
با سپاس
با سلاميك سوال اساسي:
ميشه خودمون دستي بهتون رينكيت برسونيم(مثلا با پست) و كارمزد 10 تومن رو هم حساب كنيم و شما كارت ها رو شارژ كنيد؟؟ آخه من يك صرافي نسبتا آشنا ميشناسم كه اولا قيمت هاش واقعا پايين تره و بعدشم موقعي كه قيمت بياد پايين ميتونه خبر بده من خريد كنم...بعد همون رينكيت رو بفرستم براتون تا كارتم رو شارژ كنيد!!
سلام.
یک سوال دارم. من هنوز نمی دونم نقش سیم کارت چیه؟
من سیم کارت نگرفتم. حالا اگر از پی پال 500 دلار به ویزاکارت بریزیم، حتما باید از طریق سیم کارت تاییدیه بدیم یا نیازی نیست؟
متشکرم.
آقا این سیم کارت ها چطوری می شه شارژ کرد ؟ لطفا در پست اول اینها رو کامل توضیح بدید هی سوال نکنن .
خب چون سیم کارت دستمه بد ندیدم یکم اطلاع رسانی کنم که نگرانی دوستان برطرف بشه
سیم کارتی که دست من رسیده از اپراتور maxis و سرویس hotlink اون هست که در واقع سرویس پیش پرداخت (اعتباری) هست . هزینه هاش خیلی سنگین نیست و با استفاده از plan هایی که توضیحش رو میتونید توی خود سایت hotlink ببینید میتونید از سرویس ارزانتر هم استفاده کنید Maxis Login (مثلا من بلافاصله بعد از شارژ سیم توسط آقای اسکندری مشترک پلن hotlink5 شدم از هزینش ۵ رینگیته - امیدوارم هزینه سرویس واقعا پایینترم بره)
اما اصل ماجرا :
این چند خط از دفترچه سیم کارته که عینا اینجا تایپ میکنم (ترجمه هم میکنم که دوستان منظور رو اشتباه متوجه نشن ) برای دوستان نگران از غیرفعال شدن کارت :
Keeping your line active validity
===================
1 . this hotlink plan gives you a 30-day active period upon activation with an additional 90-day deactive period to receive calls and sms only
این پلن هات لینک شامل یک دوره ۳۰ روزه ی فعال بعلاوه یک دوره ۹۰ روزه ی غیر فعال تنها برای دریافت تماس و پیامک میباشد
2 . to be able to make calls and sms , you must top up. the amount of top up will determine the number of active days that you can make calls and sms
برای فرسادن پیامک و برقراری تماس شما باید خط تون رو شارژ کنید. مقدار شارژ انجام شده مشخص کننده تعداد روزهای فعال بودن هست که میتونید تماس برقرار کنید یا پیامک بفرستید
3. after your active period ends, you can only receive incoming calls and sms until your next top-up. your unused credit balance will be added to your next top up
بعد از پایان زمان فعال بودن تا شارژ بعدی شما تنها میتوانید پذیرای تماس ها و پیامک ها باشید. بعد از شارژ دوباره اعتبار استفاده نشده ی (فعلی) شما به مقدار شارژ بعدی شما افزوده خواهد شد
4. to avoid service cancelation , please top up before the end of deactive period. any unused balance will be forfeited when your service is canceled
برای جلوگیری از کنسل شدن سرویس لطفا قبل از اتمام زمان غیر فعال خط خود را شارژ کنید. هر مقدار اعتبار در هنگام کنسل شدن سرویس ظبط خواهد شد
===================
بزبان ساده :
دوستان لازم هست که حداقل برای کنسل نشدن سرویس هر ۴ ماه یکبار شارژ انجام بدن که در ماه اول میتونن تماس بگیرن و در سه ماه بعد خط یک طرفه خواهد شد
امیدوارم کمکی کرده باشم
با سپاس
خب چون سیم کارت دستمه بد ندیدم یکم اطلاع رسانی کنم که نگرانی دوستان برطرف بشه
سیم کارتی که دست من رسیده از اپراتور maxis و سرویس hotlink اون هست که در واقع سرویس پیش پرداخت (اعتباری) هست . هزینه هاش خیلی سنگین نیست و با استفاده از plan هایی که توضیحش رو میتونید توی خود سایت hotlink ببینید میتونید از سرویس ارزانتر هم استفاده کنید Maxis Login (مثلا من بلافاصله بعد از شارژ سیم توسط آقای اسکندری مشترک پلن hotlink5 شدم از هزینش ۵ رینگیته - امیدوارم هزینه سرویس واقعا پایینترم بره)
اما اصل ماجرا :
این چند خط از دفترچه سیم کارته که عینا اینجا تایپ میکنم (ترجمه هم میکنم که دوستان منظور رو اشتباه متوجه نشن ) برای دوستان نگران از غیرفعال شدن کارت :
Keeping your line active validity
===================
1 . this hotlink plan gives you a 30-day active period upon activation with an additional 90-day deactive period to receive calls and sms only
این پلن هات لینک شامل یک دوره ۳۰ روزه ی فعال بعلاوه یک دوره ۹۰ روزه ی غیر فعال تنها برای دریافت تماس و پیامک میباشد
2 . to be able to make calls and sms , you must top up. the amount of top up will determine the number of active days that you can make calls and sms
برای فرسادن پیامک و برقراری تماس شما باید خط تون رو شارژ کنید. مقدار شارژ انجام شده مشخص کننده تعداد روزهای فعال بودن هست که میتونید تماس برقرار کنید یا پیامک بفرستید
3. after your active period ends, you can only receive incoming calls and sms until your next top-up. your unused credit balance will be added to your next top up
بعد از پایان زمان فعال بودن تا شارژ بعدی شما تنها میتوانید پذیرای تماس ها و پیامک ها باشید. بعد از شارژ دوباره اعتبار استفاده نشده ی (فعلی) شما به مقدار شارژ بعدی شما افزوده خواهد شد
4. to avoid service cancelation , please top up before the end of deactive period. any unused balance will be forfeited when your service is canceled
برای جلوگیری از کنسل شدن سرویس لطفا قبل از اتمام زمان غیر فعال خط خود را شارژ کنید. هر مقدار اعتبار در هنگام کنسل شدن سرویس ظبط خواهد شد
===================
بزبان ساده :
دوستان لازم هست که حداقل برای کنسل نشدن سرویس هر ۴ ماه یکبار شارژ انجام بدن که در ماه اول میتونن تماس بگیرن و در سه ماه بعد خط یک طرفه خواهد شد
امیدوارم کمکی کرده باشم
با سپاس
کارت من هم رسید .
فقط جناب اسکندری پشت کارت درج شده که : ELECTRONIC USE ONLY .
سلام،
من ویزا کارت + پی پال + سیم کارت رو میخوام. میتونم با قیمت 179 تومن سفارش بدم؟
چند تا سوال هم ازتون داشتم امیدوارم سوالام بدرد بقیه دوستان هم بخوره و از پرسش سوالات مشابه آتی کاسته بشه. البته اگر یک تعداد از این سوالات که عمومی هستند رو با جواب به پست اول اضافه کنید 100% در آینده خیلی سوالات کمتری رو نیاز دارید پاسخ بدین و پشتیبانی راحت تری خواهید داشت.
1- تو صفحات خوندم که هر تراکنشی با پی پالمون انجام بشه برامون اس ام اس میکنه و این اس ام اس رایگانه و از حساب سیم کارت ما که از شما گرفتیم چیزی کم نمی کنه. درسته؟ و اگه پی پال بهمون زنگ بزنه از حساب ما دقیقه ای 1500 تومن کم میشه. درسته؟
2- این دوستمون که تازه سیم به دستش رسیده و بالانس گرفته برای اعتبار زده تا 2012 november یعنی باید تو همین هفته اولی که سیم کارت به دستش رسیده سیم کارتش رو شارژ کنه وگرنه سیمش غیر فعال میشه؟ و چون expire date پشت سیم کارت نوشته شده تا 2013 jun یعنی ژوئن 2013 سیمش باید بیوفته دور؟
3- باید همیشه این سیم کارت تو گوشی باشه؟ یا میشه موقع که تراکنش داریم با پی پال یکی دو روز بزاریمش تو گوشی؟ (بدلیل محدودیت تعداد گوشی میگم!) یا ممکنه پی پال همینطوری هم یهو زنگ بزنه؟در ضمن اگه سیم کارت ها تو گوشی نباشن غیر فعال نمی شن؟ (لطفا دقیق بگین)
4- سیم کارت ها دقیقا هر ماه باید شارژ بشه تا غیر فعال نشه؟ (لطفا چک کنید چون این قضیه برای اونهایی که سیم کارت هم میخوان مهمه) و حداقل شارژ چقدر رینگت هست؟ و موقع شارژ مجدد سیم کارت شارژ باقی مونده قبلی در سیم از بین میره یا به دوره جدید منتقل میشه؟
5- گفته بودید برای واریز PayPal به Visa کارمزد 30 رینگت وجود داره. برای بالعکسش هم کارمزد وجود داره؟
6- میشه مدارک لازم رو برای رفع لیمیت مثل تایید Billing address و ... رو بعد سفارش برای من بفرستید؟ اینجوری واقعا برای کسایی که 50 تومن برای ویریفای PayPal پرداخت میکنن خرید دلچسب تری میشه. همیشه اگه مدارک تو جیب آدم باشه بهتره تا حتی پیش پدر مادرش
7- پشتیبانی به چه صورت هست ؟ فقط ایمیل؟ ID Yahoo دارید؟
8- بعد از واریز پول آدرسمون رو تو فرم سایتتون به فارسی بنویسیم؟
9- وقتی اطلاعات کارت رو برامون فرستادید و ما درخواست اینترنت بانک کردیم. چند روز بعدش اینترنت بانک آماده میشه؟ پین کد برای برداشت پول از ATM چطور؟
10- شارژ مجدد بعد از واریز پول به حسابتون چند روزه انجام میشه؟ قبل از واریز وجه برای شارژ ویزا کارت باید حتما قبلا باهاتون هماهنگ بشه؟ این هماهنکی کجا باید انجام بشه تو این فروم؟
11- IP من برای انگلیس هست ولی هر چند ماه عوض میشه ولی همیشه برای انگلیس هست مشکلی پیش نمیاد؟ یا خلاف قوانین PayPal هست؟ اگه بپرسه تو که از مالزی هستی چرا همش آی پیت از انگلیسه چی باید بهش گفت؟
12- قضیه V P N مالزی به کجا رسید؟ (شاید تو این زمینه بتونم بهتون کمک کنم) بانک با قراردادن ایمیل خودمون برای کارت ویزا موافقت کرد؟
13- من و اطرافیان نزدیک پاس نداریم کارت ملی رو ببرم دارالترجمه رسمی یا شناسنامه رو؟ و پی پال این رو بطور رسمی قبول داره چون برای من امکان گرفتن پاس تا 3 سال دیگه (بعد سربازی) وجود نداره و یا احتمال داره گیر به پاسپورت بده با وجود این مدرک؟
14- میتونم 125 تومن رو برای ویزا و سیم کارت الان واریز کنم و فرم ویزا+سیم رو بفرستم بعد از اینکه ترجمه آماده شد 50 تومن پی پال رو واریز کنم و فرم پی پال رو پر کنم؟
15- این کارتها از بانک CIMB صادر شده اند؟ بعد از 5 سال قابل تمدید هستند؟
16- این ویزا کارت با توجه به اینکه بر پایه واحد پولی رینگت هست. اگه بخوایم مستقیم با خودش (بدون PayPal) خرید انجام بدیم ولی از سایتی که مثلا نرخش بر اساس پوند یا دلاره فقط یک درصد کارمزد بهمون میخوره بر اساس نرخ برابری ارز این تبدیل رو اتوماتیک بانک انجام میده؟ سایتی که این بانک بر اساس اون نرخ تبدیل ارز رو حساب میکنه میگید؟
17- نکته آخر اینکه این بانک اسلامیه؟ مثلا اگه با کارتهای ویزای امارات تو سایت های شرط بندی و یا پ و ر ن و خرید انجام بدی درجا جلو کارتت رو میگیرن. آیا این کارتها هم به این صورته؟
18- خدا قوت اگه خیلی صادقانه بخواید جواب این سوال رو بدید چی میگید. آیا روی خدمات خوبتون مثل الان میشه برای 5 سال حساب باز کرد؟
** ببخشید سوالام زیاد شد.
** امیدوارم همیشه موفق و سر فراز باشید
با سلاماين كارت ها pre paid كارت هستن نه كرديت كارت يا دبيت كارت...اينم كه نوشته فقط براي مصارف الكترونيك فكر كنم منظورش اينه كه اينا از زير مجموعه هاي ويزا الكترون هستن. در كل كارت هاي خوبيه من كه راضي هستم(هر چند دامنه كاربريش اندازه كرديت كارت نيست اما براي ما كه در تحريم هستيم جواب ميده)
اگر جايي رو اشتباه گفتم بگين كه نوشته ام رو اصلاح كنم.
من تو سایت ها کلیکی کار میکنم میخواستم بدونم کدوم کارت ها برای دریافت پول از سایت های کلیکی بهترند
پیپال یا ویزا
من باید چقدر بپردازم + وی پی ان مالزی
با سلامآقای اسکندری لطفا محبت کنید برای منی که قبل از اعلام قیمت جدید درخواست جدید دادم با همون قیمت ارائه بدید و بعد از اعلام قیمت جدید با قیمت جدید حساب کنید.
با تشکر