• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
جناب آقای اسکندری، می خواستم ببینم وضعیت درخواست من به کجا رسیده و اینکه حالا که ترجمه کارت ملیم انجام شده عکسشو از کجا باید براتون ارسال کنم؟ ایمیل ahmad[at]sadeghi[dot]me
ممنونم

بله به اميد خدا به زودي دركاه بانكى ايران هم به سايتمون متصل خواهيم كرد اكه كسى تو اين قضيه كمكى ميتونه بكنه خوشحال ميشيم كه از تجربش استفاده كنيم
موفق باشيد

در این موردم براتون هم پیام خصوصی هم ایمیل زدم، می تونم کمکتون کنم. لطفا مطالعه ش بفرمایید

amirani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام و تشکر از شما

وضعیت سفارش بنده در چه مرحله است, تشکر

یاری

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
جناب اسکندری در این مورد میتونین از سایت های www.parspal.com - www.Payline.ir - www.zarinpal.com استفاده کنین .

با تشکر
با سلام
ممنون از راهنماييتون
به زودى اقدام خواهيم كرد
موفق باشيد

برای افتتاح حساب پیپال حتما گذرنامه باید باشه من گذرنامه ندارم نمیشه یکاریش بکنین
با سلام
با كذر نامه ى اطرافيان نزديكتون يا ترجمه ى رسمى و عكس دار كارت مليتون هم ميتونيد اقدام نماييد
موفق باشيد

سلام
یک سوال، محدودیت انتقال ماهانه ۵۰۰دلار به کارت در پی پال شامل هر کارت میشه یا تمامش؟ میشه ۲تا کارت داشت و به هر کدوم ۵۰۰دلار انتقال داد؟
با سلام
بله ميتونيد دو كارت به حساب وصل نماييد و مبلغ بيشترى دريافت نماييد
موفق باشيد

سلام دوست گرامی ،می خواستم ببینم وضعیت کارت و حسابی که در خواست کرده بودم در چه حالی است،اشکالی که پیش نیامده!!!!
سفارش به نام : p.yazdanpanah بوده است.
با تشکر!
با سلام
خواهش ميكنم
مداركتون جهت صدور به بانك ارسال شده و تا الان كه مشكل خاصى نداره
به محض صدور بهتون اطلاع خواهيم داد
موفق باشيد

جهت صدور ویزا + پی پال + سیم کارت به حساب جناب آقای اسکندری مبلغ واریز شد.
با تشکر از زحمات ایشان که برای اینکه بتونم درخواستم رو بدم خیلی به بنده کمک کردند. واقعا ازشون ممنونم.
با سلام
خواهش ميكنم دوست عزيز كارى نكردم فقط وظيفم رو انجام دادم
اميدوارم كه بتونيم رضايت شما رو هم جلب نماييم
موفق باشيد

جناب آقای اسکندری، می خواستم ببینم وضعیت درخواست من به کجا رسیده و اینکه حالا که ترجمه کارت ملیم انجام شده عکسشو از کجا باید براتون ارسال کنم؟ ایمیل ahmad[at]sadeghi[dot]me
ممنونم

در این موردم براتون هم پیام خصوصی هم ایمیل زدم، می تونم کمکتون کنم. لطفا مطالعه ش بفرمایید
با سلام
بله ايميلتون جواب داده شد ممنونم
عكس ترجمتون هم به ايميل ما ارسال نماييد
موفق باشيد

با سلام و تشکر از شما

وضعیت سفارش بنده در چه مرحله است, تشکر

یاری
با سلام
مدارك شما هم جهت صدور به بانك ارسال شده است
به محض صدور شما رو در جريان خواهيم كذاشت
موفق باشيد

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
من این محدودیت پیپل رو برای انتفال 500 دلار ماهانه نمیدونستم. مطمئنید ؟ محددیت مال کارته یا پیپل ؟
ابتدای هر ماه این محدودیت ریست میشه یا بعد از 30 روز از برداشت قبلی ؟
ممنونم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من این محدودیت پیپل رو برای انتفال 500 دلار ماهانه نمیدونستم. مطمئنید ؟ محددیت مال کارته یا پیپل ؟
ممنونم.

شرمنده من اشتباه کرده بودم محدودیتش روزانه 500دلاره نه ماهانه.

با سلام
بله ميتونيد دو كارت به حساب وصل نماييد و مبلغ بيشترى دريافت نماييد
موفق باشيد

ممنون پس با اتصال 2کارت به حساب میشه تا سقف 10هزار رینگت برداشت کرد ، این محدودیت 5000رینگت قرار نیست بیشتر بشه؟

پنل کارت من با آدرس ایمیل شماست امکان تغییرش به ایمیل خودم هست؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
ممنونم.
با سلام
نه دوست عزيز ايشون محدوديت ٥٠٠٠ هزار رينكيت سقف كارت منظورشون بود
موفق باشيد

شرمنده من اشتباه کرده بودم محدودیتش روزانه 500دلاره نه ماهانه.

ممنون پس با اتصال 2کارت به حساب میشه تا سقف 10هزار رینگت برداشت کرد ، این محدودیت 5000رینگت قرار نیست بیشتر بشه؟

پنل کارت من با آدرس ایمیل شماست امکان تغییرش به ایمیل خودم هست؟
با سلام
اين كارت ها كه فعلا با همين محدوديت خواهند بود ولى كارت هاى جديدمون كه از بانك هاى ديكه صادر خواهد شد با سقف ١٠٠٠٠ رينكيت و يكى ديكه نامحدود ميباشد
ادرس ايميل هايى كه به نام ماست متاسفانه قابل تغيير نميباشد و بانك يوزر ها رو با همين ادرس شناسايى ميكنه
موفق باشيد

mostafa_ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا واسه چک کردن حساب ویزا از اینترنت بانک باید با وی پی ان وارد شیم؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام
اين كارت ها كه فعلا با همين محدوديت خواهند بود ولى كارت هاى جديدمون كه از بانك هاى ديكه صادر خواهد شد با سقف ١٠٠٠٠ رينكيت و يكى ديكه نامحدود ميباشد
ادرس ايميل هايى كه به نام ماست متاسفانه قابل تغيير نميباشد و بانك يوزر ها رو با همين ادرس شناسايى ميكنه
موفق باشيد

عالیه اما اگه بتونید کارت ها رو با ارز USD ارائه کنید خیلی بهتر میشه.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
با سلام

من از كارتي كه از شما تهيه كرده بودم خواستم يك مبلغي رو انتقال بدم. هرچند كارتم شارژ نداره اما امتحاني گفتم چك كنم ببينم اروري كه ميده اينه كه كارت شارژ نداره يا اصلا كارت رو قبول نميكنه!! اين خطا ظاهر شد:
Refused. Your card was not verified by the bank. Please contact customer service of the issuing bank, or choose another card.

معنيش اينه كه كارت فعال نشده يا كارت رو قبول نميكنن يا معني ديگه اي داره؟؟

توضيحي كه خود وب سايت براي پرداخت با كارت هاي prepaid يا gift card ها داده اينه:

Pre-paid/Gift Card Payment Restrictions

If you are using a Visa, MasterCard Pre-paid credit/gift card, please note the following restrictions:

• Pre-paid gift card payments cannot be combined with credit card payments on a single order
• Some banks may require you to first register pre-paid gift cards with your name and billing address by calling the number on the back of the card.

من فكر ميكنم اين توضيحات يعني اين كارت ها هنوز در بانكي كه ازشون صادر كردن رجيستر نشدن درسته؟ بايد براي رجيستر شدن چكار كنيم؟

Last edited:

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
با سلام فرم سایتتون رو پر کردم و اسکت پاسپورت رو هم گزاشتم برا پی پال+ویزا کارت فیزیکی راستی کارتی که برا من صادر میشه از همون کارت جدیدی که بالا گفتید هست یا نه؟

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
تو این مورد دقت کنید که پی پال طبق قانون فقط به ایرانی هایی سرویس میده که خارج از خاک ایران باشن پس شما اگه بجای تصویر پاسپورت ترجمه شناسنامه بهشون ارائه بدی اگه بخوان میتونن گیر بدن چون بدون پاسپورت که کسی نمیتونه از ایران خارج بشه!

اگه پی پال بخواد اینقدر سخت بگیره میتونه بگه از مهر ویزای مالزی پاستون اسکن براش بفرستید! من با تحقیقی که کردم بهترین مدرک گواهینامه بین المللی هست.

solivan

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ویزا کارت هاتون حساب بانکی هم دارن؟

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
sجناب آقای اسکندری
سلام
می خواستم ببینم وضعیت اکانت پی پال من چی شد. فکر کنم یک ماه شد دیگه ؟

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ویزا کارت هاتون حساب بانکی هم دارن؟

به کررات جواب این سوال در این تاپیک داده شده: خیر کارت ها به حساب بانکی متصل نیستند و در مالزی برای ایرانیهایی که ویزا ندارند حساب بانکی باز نمی کنند.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اقا یه 100 رینگیت به مستر کارت cimb بزنی چند حساب میکنید ؟

Pishtazweb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اکانت پاپیل من تو اولین پرداخت لیمیت شد و میگه که باید ادرس کارتت تایید بشه
من با ریموت دسکتاپ امریکا هم وصل شدم
نمیدونم چرا اینجوری شده
تاریخ خطا هم برای 1 اکتب است یعنی یک روز قبل اینکه پایپل برای من ارسال کنید

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
نمیدونم چرا اینجوری شده

کلا پی پال همین جوریه،اولش گیر نمیده اما بمحض اینکه اولین دریافت یا پرداخت صورت گرفت کاربرو میزاره تو منگنه که اطلاعات بده بهش،اکانت منم بعد از گذشت 9روز با اینکه تمام مدارکم فرستادم هنوز بررسیش نکردن که از لیمیت دربیاد!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
نمیدونم چرا اینجوری شده

دوستان من خودم تا حالا پي پال نداشتم اما اينقدر ازش بد شنيدم كه اصلا نميرم سمتش!!! يك بنده خدايي نحوه ثبت نام و وريفاي كردن پي پال توسط حساب بانكي مجازي( بدون داشتن حساب بانكي) از آمريكا نشونم داد!!! داشتم شاخ در مي آوردم كه چطور ازين كارا ميكنه. اما نهايتا به اين نتيجه رسيدم كه اصلا اين جوري تراكنش انجام دادن به درد نميخوره. دائم بايد تنت بلرزه كه الان ليميتم كردن.. بستن... دلارام كجاست و... هرچند آقاي اسكندري خيلي خوب ساپرت مي كنند و مدارك لازم رو خيلي خوب ارسال مي كنند اما بازم من نظرم اينه بريم سراغ ماني بوكرز... كسي نظري نداره؟؟؟ ماني بوكرز رو ميشه با اين كارت ها وريفاي كرد...(با اجازه آقاي اسكندري) كسي تجربه تلخي از ليميت شدن تو ماني بوكرز داره يا نه؟؟ اونم مثل پي پال سخت گيره؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان من خودم تا حالا پي پال نداشتم اما اينقدر ازش بد شنيدم كه اصلا نميرم سمتش!!! يك بنده خدايي نحوه ثبت نام و وريفاي كردن پي پال توسط حساب بانكي مجازي( بدون داشتن حساب بانكي) از آمريكا نشونم داد!!! داشتم شاخ در مي آوردم كه چطور ازين كارا ميكنه. اما نهايتا به اين نتيجه رسيدم كه اصلا اين جوري تراكنش انجام دادن به درد نميخوره. دائم بايد تنت بلرزه كه الان ليميتم كردن.. بستن... دلارام كجاست و... هرچند آقاي اسكندري خيلي خوب ساپرت مي كنند و مدارك لازم رو خيلي خوب ارسال مي كنند اما بازم من نظرم اينه بريم سراغ ماني بوكرز... كسي نظري نداره؟؟؟ ماني بوكرز رو ميشه با اين كارت ها وريفاي كرد...(با اجازه آقاي اسكندري) كسي تجربه تلخي از ليميت شدن تو ماني بوكرز داره يا نه؟؟ اونم مثل پي پال سخت گيره؟

من 2ساله مانی بوکرز دارم ، عالیه و قوانینش مثل پی پال مزخرف نیست و تا حالا هم لیمیت نکرده ، فقط این اواخر برداشت به حساب بانکی از $1000 که گذشت درخواست وریفای آدرس رو کرد اما بازم اکانت لیمیت نشد فقط Withdraw اش کار نمیکنه تا آدرس تایید بشه.

تو پی پال شما مجرمی مگه اینکه خلافش ثابت بشه.

تو مانی بوکر شما تا وقتی که کار خلافی انجام ندین اونا هم کاری ندارن باهاتون.

البته مشتری های پی پال چون چندین برابر مانی بوکرز هستن طبیعیه که حساسیت رو اکانتاش بالا باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا