• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
کارت من هم رسید .
البته خودم هنوز ندیدمش - ولی رسیده .

مرسی

Pishtazweb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بنده نیز امروز کارت را دریافت کردم
با تشکر

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری
وقت بخیر
2 تا سوال داشتم ازحضورتون
1-شما یک زمانی اگر خواستیم رینگت داخل ویزا کارتهارو میتونید به ریال چنج بفرمایید؟
2-شما میتونین پیپال رو خودتون شارج بفرمایید؟بعدش اگر میتونید دلار یا رینگت؟قیمت دلار هم همونیه که توی سایتتون زدید؟
جناب اسکندری یک پیشنهاد هم از حضورتون داشتم اینکه اگر ترتیبی اتخاذ بفرمایید که بشه توی سایتتون ثبت نام کرد و مستقیم ریالو به حسابتون ریخت.فکر میکنم شاید اینطوری بشه راحت تر کار کرد.
ممنون از توجه تون

mostafa_ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای اسکندری
از حساب پی پال میشه به حسابمون تو ایران پول رو انتقال بدیم؟ نحوه انتقالش چطوریه؟
ممنون

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
جناب اسکندری PIN کارت رو چطوری بگیریم ؟
تو برگه نوشته که برای امنیت از تو پنل درخواست بدید براتون ایمیل میشه ولی من چیزی تو پنل پیدا نکردم .

اینم تو سایت پیدا کردم :
کد:
How do I get a PIN for ATM withdrawals?
Your ATM PIN will be delivered to your mailing address (as per our records) within 14 working days after your BIG Card has been activated.

If you cannot remember your PIN or did not receive one, please contact us.

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کارت من هم رسید .

فقط جناب اسکندری پشت کارت درج شده که : ELECTRONIC USE ONLY .

این معنیش اینه که از این کارت نمیشه جاهایی که آفلاین پردازش میکنن کارت رو استفاده کرد چون وقتی پردازش آفلاین باشه همون لحظه معلوم نیست موجودی کارت چقدره بنابراین تو پردازش های آفلاین فقط کردیت کارت قبول میکنن نه این کارتا که دبیت هست.

13- من و اطرافیان نزدیک پاس نداریم کارت ملی رو ببرم دارالترجمه رسمی یا شناسنامه رو؟ و پی پال این رو بطور رسمی قبول داره چون برای من امکان گرفتن پاس تا 3 سال دیگه (بعد سربازی) وجود نداره و یا احتمال داره گیر به پاسپورت بده با وجود این مدرک؟

تو این مورد دقت کنید که پی پال طبق قانون فقط به ایرانی هایی سرویس میده که خارج از خاک ایران باشن پس شما اگه بجای تصویر پاسپورت ترجمه شناسنامه بهشون ارائه بدی اگه بخوان میتونن گیر بدن چون بدون پاسپورت که کسی نمیتونه از ایران خارج بشه!

Last edited:

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
تو این مورد دقت کنید که پی پال طبق قانون فقط به ایرانی هایی سرویس میده که خارج از خاک ایران باشن پس شما اگه بجای تصویر پاسپورت ترجمه شناسنامه بهشون ارائه بدی اگه بخوان میتونن گیر بدن چون بدون پاسپورت که کسی نمیتونه از ایران خارج بشه!

گواهینامه بین المللی چطوره؟ اون هم مثل ترجمه شناسنامه حساب میشه یا مثل پاسپورت معتبره؟

minister

Registered User
لایک‌ها
3
جیگر های محترم از آنجایی که آخرین مشت ما بر دهان استکبار جهانی دهانشون رو خونین کرده و آنها را ترکانده است خواهشمند است فکر داشتن این جینگولک بازی های غربی و استکبار جهانی را از ذهنتان دور بفرمایید . مگر همین کارتهای عضو شتاب خودمان و همین ذرین پال ما خودش چه عیبی داره . چون الان دیگه هیچ خری به ایرانیا کوفتم نمیده
با تشکر از همه

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
برای واریز به حساب از ایران بایستی چیکار کنیم؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
جناب اسکندری PIN کارت رو چطوری بگیریم ؟
تو برگه نوشته که برای امنیت از تو پنل درخواست بدید براتون ایمیل میشه ولی من چیزی تو پنل پیدا نکردم .

اینم تو سایت پیدا کردم :
کد:
How do I get a PIN for ATM withdrawals?
Your ATM PIN will be delivered to your mailing address (as per our records) within 14 working days after your BIG Card has been activated.

If you cannot remember your PIN or did not receive one, please contact us.

با سلام
دوست عزيز همونطور كه تو متن نوشته ٢ هفته بعد از صدور كارت رمز عابر بانك صادر ميشه و ما براتون ايميلش ميكنيم
موفق باشيد

سلام جناب اسکندری
وقت بخیر
2 تا سوال داشتم ازحضورتون
1-شما یک زمانی اگر خواستیم رینگت داخل ویزا کارتهارو میتونید به ریال چنج بفرمایید؟
2-شما میتونین پیپال رو خودتون شارج بفرمایید؟بعدش اگر میتونید دلار یا رینگت؟قیمت دلار هم همونیه که توی سایتتون زدید؟
جناب اسکندری یک پیشنهاد هم از حضورتون داشتم اینکه اگر ترتیبی اتخاذ بفرمایید که بشه توی سایتتون ثبت نام کرد و مستقیم ریالو به حسابتون ریخت.فکر میکنم شاید اینطوری بشه راحت تر کار کرد.
ممنون از توجه تون
با سلام
خواهش ميكنم در خدمتم
١. فقط ٢ راه براى برداشت وجود داره اونم اينه كه يا كارت باشه كه از عابر بانك برداشت كرد كه خوب كارت دست خودتون هست يا از طريق paypal انتقال داد كه ما اون رو ميخريم و معادل رياليش رو براتون واريز ميكنيم
٢.بله ما خريد و فروش دلار حساب paypal رو هم انجام ميديم ولي به دليل كارمزد قيمت دلار كمى بالاتر از قيمت روز هست كه اون هم به زودى درست خواهد شد ولى سورس بانكى داره و مشكلى نداره
بله به اميد خدا به زودي دركاه بانكى ايران هم به سايتمون متصل خواهيم كرد اكه كسى تو اين قضيه كمكى ميتونه بكنه خوشحال ميشيم كه از تجربش استفاده كنيم
موفق باشيد

سلام آقای اسکندری
از حساب پی پال میشه به حسابمون تو ایران پول رو انتقال بدیم؟ نحوه انتقالش چطوریه؟
ممنون
با سلام
تنها راهش اينه كه دلارتون رو به يك فرد مطمئن بفروشيد و معادل رياليش رو دريافت كنيد
ما خريدار دلار شما خواهيم بود
موفق باشيد

برای واریز به حساب از ایران بایستی چیکار کنیم؟
منظورتون خريد سرويس هاى ماست يا واريز به حساب كارتتون؟
اكه منظورتون واريز به كارتتون هست كه مبلغ ريالى رو به حساب ما در ايران واريز ميكنيد و ما معادل رينكيت روز كه در سايتمون ميتونيد مشاهده نماييد رو به حساب كارتتون واريز ميكنيم
اكه خريد سرويس هست كافيه مبلغ رو به حساب هاى ما واريز كرده و فرم سفارش رو از سايت تكميل نماييد
موفق باشيد

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری
1-جناب اسکندری امکان انتقال پول از پیپال به ویزا کارت متصل به اون موجوده.حالا عکسش هم امکان پذیره؟میشه بفرمایید چطور؟
2-جناب اسکندری میشه یک نفر 2 تا کارت ویزا داشته باشه؟کارت دوم هم به اسم همون شخص میزنید؟و همون بانک؟دارای حساب بانکی میشه کارت دومو صادر کنید؟
سپاس

Last edited:

pedramdead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام جناب
حساب و کارت من در چه وضعه؟

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
سلام جناب آقای اسکندری

لطفا پسورد ایمیلی که برای بنده ساختید و با آن اکانت tune2big.com را ساخته اید را برای بنده ارسال فرمایید.

ایمیل : [email protected]

با تقدیم احترام
مهدی علی پور

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام جناب آقای اسکندری

لطفا پسورد ایمیلی که برای بنده ساختید و با آن اکانت tune2big.com را ساخته اید را برای بنده ارسال فرمایید.

ایمیل : [email protected]

با تقدیم احترام
مهدی علی پور
با سلام
دوست عزيزم رمز عبور ياهوتون همون رمز عبور حساب كاربرىتون هست
موفق باشيد

سلام جناب
حساب و کارت من در چه وضعه؟
با سلام
اسم شريفتون رو بفرماييد تا وضعيت كارتتون رو اعلام كنم
موفق باشيد

سلام جناب اسکندری
1-جناب اسکندری امکان انتقال پول از پیپال به ویزا کارت متصل به اون موجوده.حالا عکسش هم امکان پذیره؟میشه بفرمایید چطور؟
2-جناب اسکندری میشه یک نفر 2 تا کارت ویزا داشته باشه؟کارت دوم هم به اسم همون شخص میزنید؟و همون بانک؟دارای حساب بانکی میشه کارت دومو صادر کنید؟
سپاس
با سلام
بله دوست عزيز امكانش هست انتقال وجه از حساب به ويزا از طريق كزينه ى withdraw امكان داره و از طريق ويزا به حساب paypal به صورت اتوماتيك هست يعنى كافبه تو ويزا وجه داشته باشيد از همون وجه از طريق paypal خريد يا انتقال انجام بديد
بله ميشه جند ويزا كرفت بله كارت دوم هم به نام خودش صادر ميشه و همون بانك البته بانك هاى ديكه هم داريم به محصولات اضافه ميكنيم در شرايط موجود به ايرانى هايى كه اقامت ندارند اصلا حساب بانكى نميدن
موفق باشيد

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
به اميد خدا به زودي دركاه بانكى ايران هم به سايتمون متصل خواهيم كرد اكه كسى تو اين قضيه كمكى ميتونه بكنه خوشحال ميشيم كه از تجربش استفاده كنيم
موفق باشيد

جناب اسکندری در این مورد میتونین از سایت های www.parspal.com - www.Payline.ir - www.zarinpal.com استفاده کنین .

با تشکر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
یک سوال، محدودیت انتقال ماهانه ۵۰۰دلار به کارت در پی پال شامل هر کارت میشه یا تمامش؟ میشه ۲تا کارت داشت و به هر کدوم ۵۰۰دلار انتقال داد؟

ادیت: اشتباه کرده بودم محدودیت روزانه 500 دلاره نه ماهانه.

Last edited:

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
برای افتتاح حساب پیپال حتما گذرنامه باید باشه من گذرنامه ندارم نمیشه یکاریش بکنین

beam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی ،می خواستم ببینم وضعیت کارت و حسابی که در خواست کرده بودم در چه حالی است،اشکالی که پیش نیامده!!!!
سفارش به نام : p.yazdanpanah بوده است.
با تشکر!

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
جهت صدور ویزا + پی پال + سیم کارت به حساب جناب آقای اسکندری مبلغ واریز شد.
با تشکر از زحمات ایشان که برای اینکه بتونم درخواستم رو بدم خیلی به بنده کمک کردند. واقعا ازشون ممنونم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا