جناب اسکندری PIN کارت رو چطوری بگیریم ؟
تو برگه نوشته که برای امنیت از تو پنل درخواست بدید براتون ایمیل میشه ولی من چیزی تو پنل پیدا نکردم .
اینم تو سایت پیدا کردم :
کد:
How do I get a PIN for ATM withdrawals?
Your ATM PIN will be delivered to your mailing address (as per our records) within 14 working days after your BIG Card has been activated.
If you cannot remember your PIN or did not receive one, please contact us.
با سلام
دوست عزيز همونطور كه تو متن نوشته ٢ هفته بعد از صدور كارت رمز عابر بانك صادر ميشه و ما براتون ايميلش ميكنيم
موفق باشيد
سلام جناب اسکندری
وقت بخیر
2 تا سوال داشتم ازحضورتون
1-شما یک زمانی اگر خواستیم رینگت داخل ویزا کارتهارو میتونید به ریال چنج بفرمایید؟
2-شما میتونین پیپال رو خودتون شارج بفرمایید؟بعدش اگر میتونید دلار یا رینگت؟قیمت دلار هم همونیه که توی سایتتون زدید؟
جناب اسکندری یک پیشنهاد هم از حضورتون داشتم اینکه اگر ترتیبی اتخاذ بفرمایید که بشه توی سایتتون ثبت نام کرد و مستقیم ریالو به حسابتون ریخت.فکر میکنم شاید اینطوری بشه راحت تر کار کرد.
ممنون از توجه تون
با سلام
خواهش ميكنم در خدمتم
١. فقط ٢ راه براى برداشت وجود داره اونم اينه كه يا كارت باشه كه از عابر بانك برداشت كرد كه خوب كارت دست خودتون هست يا از طريق paypal انتقال داد كه ما اون رو ميخريم و معادل رياليش رو براتون واريز ميكنيم
٢.بله ما خريد و فروش دلار حساب paypal رو هم انجام ميديم ولي به دليل كارمزد قيمت دلار كمى بالاتر از قيمت روز هست كه اون هم به زودى درست خواهد شد ولى سورس بانكى داره و مشكلى نداره
بله به اميد خدا به زودي دركاه بانكى ايران هم به سايتمون متصل خواهيم كرد اكه كسى تو اين قضيه كمكى ميتونه بكنه خوشحال ميشيم كه از تجربش استفاده كنيم
موفق باشيد
سلام آقای اسکندری
از حساب پی پال میشه به حسابمون تو ایران پول رو انتقال بدیم؟ نحوه انتقالش چطوریه؟
ممنون
با سلام
تنها راهش اينه كه دلارتون رو به يك فرد مطمئن بفروشيد و معادل رياليش رو دريافت كنيد
ما خريدار دلار شما خواهيم بود
موفق باشيد
برای واریز به حساب از ایران بایستی چیکار کنیم؟
منظورتون خريد سرويس هاى ماست يا واريز به حساب كارتتون؟
اكه منظورتون واريز به كارتتون هست كه مبلغ ريالى رو به حساب ما در ايران واريز ميكنيد و ما معادل رينكيت روز كه در سايتمون ميتونيد مشاهده نماييد رو به حساب كارتتون واريز ميكنيم
اكه خريد سرويس هست كافيه مبلغ رو به حساب هاى ما واريز كرده و فرم سفارش رو از سايت تكميل نماييد
موفق باشيد