آقا واسه چک کردن حساب ویزا از اینترنت بانک باید با وی پی ان وارد شیم؟
با سلام
بله دوست عزيز ولى ادرسش مهم نيست واسه كجا باشه
موفق باشيد
با سلام
من از كارتي كه از شما تهيه كرده بودم خواستم يك مبلغي رو انتقال بدم. هرچند كارتم شارژ نداره اما امتحاني گفتم چك كنم ببينم اروري كه ميده اينه كه كارت شارژ نداره يا اصلا كارت رو قبول نميكنه!! اين خطا ظاهر شد:
Refused. Your card was not verified by the bank. Please contact customer service of the issuing bank, or choose another card.
معنيش اينه كه كارت فعال نشده يا كارت رو قبول نميكنن يا معني ديگه اي داره؟؟
توضيحي كه خود وب سايت براي پرداخت با كارت هاي prepaid يا gift card ها داده اينه:
Pre-paid/Gift Card Payment Restrictions
If you are using a Visa, MasterCard Pre-paid credit/gift card, please note the following restrictions:
• Pre-paid gift card payments cannot be combined with credit card payments on a single order
• Some banks may require you to first register pre-paid gift cards with your name and billing address by calling the number on the back of the card.
من فكر ميكنم اين توضيحات يعني اين كارت ها هنوز در بانكي كه ازشون صادر كردن رجيستر نشدن درسته؟ بايد براي رجيستر شدن چكار كنيم؟
با سلام
خير دوست عزيز كارت ها رجيستر شده و امادس
شما منظورتون از انتقال وجه جى هست؟ به دليل اينكه كارت به كارت تو سيستم ويزا اصلا معنى نداره
در ضمن در بيشتر موارد براى شناسايى كارت شما توسط سايت هاى ديكه نياز هست مبلغ كمى تو حساب داشته باشيد تا بتونن كارت شما رو شناسايي كنن
موفق باشيد
با سلام فرم سایتتون رو پر کردم و اسکت پاسپورت رو هم گزاشتم برا پی پال+ویزا کارت فیزیکی راستی کارتی که برا من صادر میشه از همون کارت جدیدی که بالا گفتید هست یا نه؟
با سلام
خير كارت هاى جديد راه اندازى نشده است
موفق باشيد
sجناب آقای اسکندری
سلام
می خواستم ببینم وضعیت اکانت پی پال من چی شد. فکر کنم یک ماه شد دیگه ؟
دوست عزيز اماده بشه براتون ارسال ميكنيم
كمى تامل بفرماييد براتون ارسال خواهد شد
موفق باشيد
اقا یه 100 رینگیت به مستر کارت cimb بزنی چند حساب میکنید ؟
قيمت رو سايتمون به روز هست
١٠ هزار تومان كارمزد ميكيريم
موفق باشيد
سلام
اکانت پاپیل من تو اولین پرداخت لیمیت شد و میگه که باید ادرس کارتت تایید بشه
من با ریموت دسکتاپ امریکا هم وصل شدم
نمیدونم چرا اینجوری شده
تاریخ خطا هم برای 1 اکتب است یعنی یک روز قبل اینکه پایپل برای من ارسال کنید
با سلام
دوست عزيز نكرانى براى ليميت شدن حساب وجود نداره
ببينيد دوستان ليميت شدن جزئى از تاييد تراكنش ميباشد
نه ما ايرانى ها بلكه همون امريكايى كه با اين حساب كار ميكنه همين مشكل رو داره و وقتى اسم و مشخصات شما واقعى هست و تاييد ادرس هم داريد مشكلى با ليميت شدن نيست
دفعات اول امكان داره با ١ يا ٢ بار ليميت كنه ولى مدارك رو كه تاييد كنه فقط در شرايط خاص حسابتون رو ليميت ميكنه و عملا حساب شما يك حساب تاييد شده محسوب ميشه
شما هم يك درخواست به ما بديد تا تاييد ادرس رو براتون ارسال كنيم همراه با تاييد هويت شخصيتون براشون ارسال كنيد
موفق باشيد
کلا پی پال همین جوریه،اولش گیر نمیده اما بمحض اینکه اولین دریافت یا پرداخت صورت گرفت کاربرو میزاره تو منگنه که اطلاعات بده بهش،اکانت منم بعد از گذشت 9روز با اینکه تمام مدارکم فرستادم هنوز بررسیش نکردن که از لیمیت دربیاد!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
با سلام
دوست عزيز اكه مشكل شما تا حالا حل نشده ايميل به ما بزنيد و دليل ليميت شدن رو با جزئيات بفرماييد كه با جه تراكنشى ليميت شديد؟
تو قسمت contact us و call us يك كد ٦ رقمى ظاهر ميشه همه ى اين اطلاعات رو برامون ايميل كنيد تا ما تماس بكيريم و ببينيم جرا باز نميكنن
موفق باشيد
عزیز این *** مالزی چی شد پس؟
با سلام
دوست عزيز ريموت دسكتوب مالزى همراه با ١٤٦ كشور ديكه امادس
يك ماهه ١٠ دلار ماهى
سه ماهه ٩ دلار ماهى
يك ساله ماهى ٧ دلار
موفق باشيد
سلام و درود بر شما
دوست عزیز به دنبال حساب وریفای شده پی پال هستم که مطمئن باشه برام
و خب کمی سردرگم برای خرید !
آیا کپی مدارک (قبض تلفن و ...) ارسال میشه برام ؟
و سوال دوم
در صورت خرید اکانت از شما
آیا شما خریدار دلار هستید ؟
ممنون
با سلام
ما براتون با ادرس معتبر و ويزا كارت فيزيكى حساب رو وريفاى ميكنيم و براتون مدارك تاييد ادرس هم ارسال خواهد شد
بله ما خريدار دلار شما هستيم
موفق باشيد
با اجازه استارتر
جواب بعضی از سوالاتتون چند بار تو تاپیک داده شده
1- مدرک لازم برای address proof براتون ارسال میکنن، که برای پی پال ثابت بشه آدرس اکانت شما درسته. سیم کارت مالزی هم میتونید بگیرید که رو اکانتتون verify میشه و احتمال لیمیت شدن اکانتتون میاد پایین تر. در ضمن ممکنه بعضی وقتها پی پال جای اینکه لیمیتتون کنه باهاتون تماس بگیره.
2- گفتند دلار پی پال خرید دارن
بسيار ممنون و متشكر از حسن دقت شما
موفق باشيد
با سلام خدمت تمام دوستان انجمن
سه نكته هست كه بايد خدمتتون عرض كنم
نكته اول راجع به نكرانى بعضى دوستان در مورد ليميت شدن حساب هاشون هست همونطور كه قبلا عرض كردم ليميت كردن جزئي از تاييد تراكنش حساب ميباشد و شما كه مدارك مربوط به تاييد ادرس رو داريد نيازى به نكرانى نيست مكه اينكه دركاه داريد و بايد براى بعضى از خريد هايى كه از سايت شما انجام ميشه فاكتور براشون ارسال كنيد كه اون ديكه از حيطه ى ما خارج هست ولى در مجموع حساب شما حساب واقعى محسوب ميشه و با كمى صبر و تامل حسابتون رو تاييد خواهيد كرد و از ليميت خارج ميشه و در دفعات بعد حساسيت حساب شما كمتر خواهد بود
نكته ى دوم در مورد دوستانى كه تازه سفارش داده اند عرض شود كه طبق شرايط و ظوابط بانك بعضى كارت ها با تاخير صادر ميشه و همه ى اين ها بسته به بانك صادر كننده ميباشد كه باز هم نياز به صبر و تامل دوستان ميباشد تا بعد از صدور اطلاعات براشون ارسال بشه و به محض صدور به تك تك دوستان اطلاع خواهيم داد
و نكته ى اخر در مورد ريموت دسكتوب ميباشد
ما با شركتى به توافق رسيديم براى تامين ريموت دسكتوب به تعداد محدود كه شامل ادرس ١٤٦ كشور از جمله مالزى ميباشد و تا ٢ روز ديكه شروع به سفارش كرفتن ميكنيم و قيمت هاى دقيق رو اعلام خواهيم كرد
در ضمن سايت جديدمون هم به زودى راه اندازى خواهد شدبا امكانات بيشتر
موفق باشيد