• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من خودم تا حالا پي پال نداشتم اما اينقدر ازش بد شنيدم كه اصلا نميرم سمتش!!! يك بنده خدايي نحوه ثبت نام و وريفاي كردن پي پال توسط حساب بانكي مجازي( بدون داشتن حساب بانكي) از آمريكا نشونم داد!!! داشتم شاخ در مي آوردم كه چطور ازين كارا ميكنه. اما نهايتا به اين نتيجه رسيدم كه اصلا اين جوري تراكنش انجام دادن به درد نميخوره. دائم بايد تنت بلرزه كه الان ليميتم كردن.. بستن... دلارام كجاست و... هرچند آقاي اسكندري خيلي خوب ساپرت مي كنند و مدارك لازم رو خيلي خوب ارسال مي كنند اما بازم من نظرم اينه بريم سراغ ماني بوكرز... كسي نظري نداره؟؟؟ ماني بوكرز رو ميشه با اين كارت ها وريفاي كرد...(با اجازه آقاي اسكندري) كسي تجربه تلخي از ليميت شدن تو ماني بوكرز داره يا نه؟؟ اونم مثل پي پال سخت گيره؟

مسئله اینجاست که اکثر فروشنده ها و سرویس دهنده ها پرداخت از طریق PayPal دارند نه چیز دیگه. پس با این حساب مانی بوکرز به چه کاری میاد؟

سلام
اکانت پاپیل من تو اولین پرداخت لیمیت شد و میگه که باید ادرس کارتت تایید بشه
من با ریموت دسکتاپ امریکا هم وصل شدم
نمیدونم چرا اینجوری شده
تاریخ خطا هم برای 1 اکتب است یعنی یک روز قبل اینکه پایپل برای من ارسال کنید

پرداختتون انجام شد بعد لیمیت شد یا اینکه پول پرداختتون به مقصد نرسید و فریز شد؟

Pishtazweb

Registered User
لایک‌ها
1
مسئله اینجاست که اکثر فروشنده ها و سرویس دهنده ها پرداخت از طریق PayPal دارند نه چیز دیگه. پس با این حساب مانی بوکرز به چه کاری میاد؟

پرداختتون انجام شد بعد لیمیت شد یا اینکه پول پرداختتون به مقصد نرسید و فریز شد؟

خیر پرداخت انجام نشد و لیمیت شد

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من 2ساله مانی بوکرز دارم ، عالیه و قوانینش مثل پی پال مزخرف نیست و تا حالا هم لیمیت نکرده ، فقط این اواخر برداشت به حساب بانکی از $1000 که گذشت درخواست وریفای آدرس رو کرد اما بازم اکانت لیمیت نشد فقط Withdraw اش کار نمیکنه تا آدرس تایید بشه.

تو پی پال شما مجرمی مگه اینکه خلافش ثابت بشه.

تو مانی بوکر شما تا وقتی که کار خلافی انجام ندین اونا هم کاری ندارن باهاتون.

البته مشتری های پی پال چون چندین برابر مانی بوکرز هستن طبیعیه که حساسیت رو اکانتاش بالا باشه.

كاملا باهاتون موافقم. البته پي پال پدر مادر دار تر هست اما خب براي ما كه داريم غير قانوني از خدماتي خاص استفاده ميكنيم پدر مادر دار بودن يك سري خدمات اصلا چيز خوبي نيست:D به هر حال من همين روز ها مجبورم ويزا كارتي رو كه از آقاي اسكندري گرفتم به ماني بوكرز وصل كنم. فقط يك نكته برام تو نوشته هاي شما مبهمه:
شما دريافت از ماني بوكرز داشتي كه بهت مشكوك شدن درسته؟؟ اينطور كه من متوجه شدم شما خدمات يا كالا ميفرستي خارج چرا از سيستم هاي همكاري در فروش مثل Ecwid استفاده نميكني كه روي وب سايتتم سوار ميشه؟؟ من باهاش كار نكردم اما محيط كاريشو ديدم خيلي جالبه و به راحتي ظرف چند دقيقه ميتوني راش بندازي!! اگر فروش به خارج داري از اين سيستم استفاده كن شايد جواب بده...
جواب گرفتي از بچه هاي پي تي يادت نره نتيجه اش رو اينجا بذار بهم كمك كنيم شايد بتونيم از سد تحريم ها يكمي پامونو بذاريم اون طرف تر...

يك سوال ديگه هم دارم: اگر كارتم رو به ماني بوكرز وصل كنم بايد حساب ماني بوكرز رو شارژ كنم و بعد خريد كنم(مثل يك حساب بانكي اينترنتي) يا نيازي نيست ماني بوكرز رو شارژ كرد بلكه در هر خريد در لحظه از ويزا كارتم كم ميشه و از طريق ماني بوكرز همون موقع به طرف پرداخت ميشه؟

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
يك سوال ديگه هم دارم: اگر كارتم رو به ماني بوكرز وصل كنم بايد حساب ماني بوكرز رو شارژ كنم و بعد خريد كنم(مثل يك حساب بانكي اينترنتي) يا نيازي نيست ماني بوكرز رو شارژ كرد بلكه در هر خريد در لحظه از ويزا كارتم كم ميشه و از طريق ماني بوكرز همون موقع به طرف پرداخت ميشه؟

این مانی بوکرز که میگید برای پرداخت، میشه چند تا سایت مثال بزنید که قبولش داشته باشند برای پرداخت؟ آخه من هیچ جایی ندیدم غیر کارت اعتباری و پی پال زده باشه!

Last edited:

mailbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام و درود بر شما
دوست عزیز به دنبال حساب وریفای شده پی پال هستم که مطمئن باشه برام
و خب کمی سردرگم برای خرید !
آیا کپی مدارک (قبض تلفن و ...) ارسال میشه برام ؟
و سوال دوم
در صورت خرید اکانت از شما
آیا شما خریدار دلار هستید ؟
ممنون

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
سلام و درود بر شما
و سوال دوم
ممنون

با اجازه استارتر
جواب بعضی از سوالاتتون چند بار تو تاپیک داده شده

1- مدرک لازم برای address proof براتون ارسال میکنن، که برای پی پال ثابت بشه آدرس اکانت شما درسته. سیم کارت مالزی هم میتونید بگیرید که رو اکانتتون verify میشه و احتمال لیمیت شدن اکانتتون میاد پایین تر. در ضمن ممکنه بعضی وقتها پی پال جای اینکه لیمیتتون کنه باهاتون تماس بگیره.
2- گفتند دلار پی پال خرید دارن

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این مانی بوکرز که میگید برای پرداخت، میشه چند تا سایت مثال بزنید که قبولش داشته باشند برای پرداخت؟ آخه من هیچ جایی ندیدم غیر کارت اعتباری و پی پال زده باشه!
سایتهای بزرگی مثل eBay,Freelancer,Themeforest,Aliexpress و غیره اما خوب به گستردگی پی پال نیست چون تو آمریکا نمیزارن سرویس بده.
كاملا باهاتون موافقم. البته پي پال پدر مادر دار تر هست اما خب براي ما كه داريم غير قانوني از خدماتي خاص استفاده ميكنيم پدر مادر دار بودن يك سري خدمات اصلا چيز خوبي نيست:D به هر حال من همين روز ها مجبورم ويزا كارتي رو كه از آقاي اسكندري گرفتم به ماني بوكرز وصل كنم. فقط يك نكته برام تو نوشته هاي شما مبهمه:
شما دريافت از ماني بوكرز داشتي كه بهت مشكوك شدن درسته؟؟ اينطور كه من متوجه شدم شما خدمات يا كالا ميفرستي خارج چرا از سيستم هاي همكاري در فروش مثل Ecwid استفاده نميكني كه روي وب سايتتم سوار ميشه؟؟ من باهاش كار نكردم اما محيط كاريشو ديدم خيلي جالبه و به راحتي ظرف چند دقيقه ميتوني راش بندازي!! اگر فروش به خارج داري از اين سيستم استفاده كن شايد جواب بده...
جواب گرفتي از بچه هاي پي تي يادت نره نتيجه اش رو اينجا بذار بهم كمك كنيم شايد بتونيم از سد تحريم ها يكمي پامونو بذاريم اون طرف تر...

به من شک نکردن بلکه خود مانی بوکرز خودکار اینکارو برا همه انجام میده.
من کالایی نمیفرستم ، خدماتم اینترنتیه ، در مورد اون سایت اطلاعاتی ندارم ، وقت و حوصلش هم نیست فوکوس کنم روش.
تو مانی بوکرز برای خرید اینترنتی موقع پرداخت یا باید از بالانس اکانت استفاده کرد یا از کارت یا اینکه قبلش از کارت پول به اکانت ریخت و بعد خرید کرد.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
آقا واسه چک کردن حساب ویزا از اینترنت بانک باید با وی پی ان وارد شیم؟
با سلام
بله دوست عزيز ولى ادرسش مهم نيست واسه كجا باشه
موفق باشيد

با سلام

من از كارتي كه از شما تهيه كرده بودم خواستم يك مبلغي رو انتقال بدم. هرچند كارتم شارژ نداره اما امتحاني گفتم چك كنم ببينم اروري كه ميده اينه كه كارت شارژ نداره يا اصلا كارت رو قبول نميكنه!! اين خطا ظاهر شد:
Refused. Your card was not verified by the bank. Please contact customer service of the issuing bank, or choose another card.

معنيش اينه كه كارت فعال نشده يا كارت رو قبول نميكنن يا معني ديگه اي داره؟؟

توضيحي كه خود وب سايت براي پرداخت با كارت هاي prepaid يا gift card ها داده اينه:

Pre-paid/Gift Card Payment Restrictions

If you are using a Visa, MasterCard Pre-paid credit/gift card, please note the following restrictions:

• Pre-paid gift card payments cannot be combined with credit card payments on a single order
• Some banks may require you to first register pre-paid gift cards with your name and billing address by calling the number on the back of the card.

من فكر ميكنم اين توضيحات يعني اين كارت ها هنوز در بانكي كه ازشون صادر كردن رجيستر نشدن درسته؟ بايد براي رجيستر شدن چكار كنيم؟
با سلام
خير دوست عزيز كارت ها رجيستر شده و امادس
شما منظورتون از انتقال وجه جى هست؟ به دليل اينكه كارت به كارت تو سيستم ويزا اصلا معنى نداره
در ضمن در بيشتر موارد براى شناسايى كارت شما توسط سايت هاى ديكه نياز هست مبلغ كمى تو حساب داشته باشيد تا بتونن كارت شما رو شناسايي كنن
موفق باشيد

با سلام فرم سایتتون رو پر کردم و اسکت پاسپورت رو هم گزاشتم برا پی پال+ویزا کارت فیزیکی راستی کارتی که برا من صادر میشه از همون کارت جدیدی که بالا گفتید هست یا نه؟
با سلام
خير كارت هاى جديد راه اندازى نشده است
موفق باشيد

sجناب آقای اسکندری
سلام
می خواستم ببینم وضعیت اکانت پی پال من چی شد. فکر کنم یک ماه شد دیگه ؟
دوست عزيز اماده بشه براتون ارسال ميكنيم
كمى تامل بفرماييد براتون ارسال خواهد شد
موفق باشيد

اقا یه 100 رینگیت به مستر کارت cimb بزنی چند حساب میکنید ؟
قيمت رو سايتمون به روز هست
١٠ هزار تومان كارمزد ميكيريم
موفق باشيد

سلام
اکانت پاپیل من تو اولین پرداخت لیمیت شد و میگه که باید ادرس کارتت تایید بشه
من با ریموت دسکتاپ امریکا هم وصل شدم
نمیدونم چرا اینجوری شده
تاریخ خطا هم برای 1 اکتب است یعنی یک روز قبل اینکه پایپل برای من ارسال کنید
با سلام
دوست عزيز نكرانى براى ليميت شدن حساب وجود نداره
ببينيد دوستان ليميت شدن جزئى از تاييد تراكنش ميباشد
نه ما ايرانى ها بلكه همون امريكايى كه با اين حساب كار ميكنه همين مشكل رو داره و وقتى اسم و مشخصات شما واقعى هست و تاييد ادرس هم داريد مشكلى با ليميت شدن نيست
دفعات اول امكان داره با ١ يا ٢ بار ليميت كنه ولى مدارك رو كه تاييد كنه فقط در شرايط خاص حسابتون رو ليميت ميكنه و عملا حساب شما يك حساب تاييد شده محسوب ميشه
شما هم يك درخواست به ما بديد تا تاييد ادرس رو براتون ارسال كنيم همراه با تاييد هويت شخصيتون براشون ارسال كنيد
موفق باشيد

کلا پی پال همین جوریه،اولش گیر نمیده اما بمحض اینکه اولین دریافت یا پرداخت صورت گرفت کاربرو میزاره تو منگنه که اطلاعات بده بهش،اکانت منم بعد از گذشت 9روز با اینکه تمام مدارکم فرستادم هنوز بررسیش نکردن که از لیمیت دربیاد!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
با سلام
دوست عزيز اكه مشكل شما تا حالا حل نشده ايميل به ما بزنيد و دليل ليميت شدن رو با جزئيات بفرماييد كه با جه تراكنشى ليميت شديد؟
تو قسمت contact us و call us يك كد ٦ رقمى ظاهر ميشه همه ى اين اطلاعات رو برامون ايميل كنيد تا ما تماس بكيريم و ببينيم جرا باز نميكنن
موفق باشيد

عزیز این *** مالزی چی شد پس؟
با سلام
دوست عزيز ريموت دسكتوب مالزى همراه با ١٤٦ كشور ديكه امادس
يك ماهه ١٠ دلار ماهى
سه ماهه ٩ دلار ماهى
يك ساله ماهى ٧ دلار
موفق باشيد

سلام و درود بر شما
و سوال دوم
ممنون
با سلام
ما براتون با ادرس معتبر و ويزا كارت فيزيكى حساب رو وريفاى ميكنيم و براتون مدارك تاييد ادرس هم ارسال خواهد شد
بله ما خريدار دلار شما هستيم
موفق باشيد

با اجازه استارتر
جواب بعضی از سوالاتتون چند بار تو تاپیک داده شده

1- مدرک لازم برای address proof براتون ارسال میکنن، که برای پی پال ثابت بشه آدرس اکانت شما درسته. سیم کارت مالزی هم میتونید بگیرید که رو اکانتتون verify میشه و احتمال لیمیت شدن اکانتتون میاد پایین تر. در ضمن ممکنه بعضی وقتها پی پال جای اینکه لیمیتتون کنه باهاتون تماس بگیره.
2- گفتند دلار پی پال خرید دارن
بسيار ممنون و متشكر از حسن دقت شما
موفق باشيد

با سلام خدمت تمام دوستان انجمن
سه نكته هست كه بايد خدمتتون عرض كنم
نكته اول راجع به نكرانى بعضى دوستان در مورد ليميت شدن حساب هاشون هست همونطور كه قبلا عرض كردم ليميت كردن جزئي از تاييد تراكنش حساب ميباشد و شما كه مدارك مربوط به تاييد ادرس رو داريد نيازى به نكرانى نيست مكه اينكه دركاه داريد و بايد براى بعضى از خريد هايى كه از سايت شما انجام ميشه فاكتور براشون ارسال كنيد كه اون ديكه از حيطه ى ما خارج هست ولى در مجموع حساب شما حساب واقعى محسوب ميشه و با كمى صبر و تامل حسابتون رو تاييد خواهيد كرد و از ليميت خارج ميشه و در دفعات بعد حساسيت حساب شما كمتر خواهد بود
نكته ى دوم در مورد دوستانى كه تازه سفارش داده اند عرض شود كه طبق شرايط و ظوابط بانك بعضى كارت ها با تاخير صادر ميشه و همه ى اين ها بسته به بانك صادر كننده ميباشد كه باز هم نياز به صبر و تامل دوستان ميباشد تا بعد از صدور اطلاعات براشون ارسال بشه و به محض صدور به تك تك دوستان اطلاع خواهيم داد
و نكته ى اخر در مورد ريموت دسكتوب ميباشد
ما با شركتى به توافق رسيديم براى تامين ريموت دسكتوب به تعداد محدود كه شامل ادرس ١٤٦ كشور از جمله مالزى ميباشد و تا ٢ روز ديكه شروع به سفارش كرفتن ميكنيم و قيمت هاى دقيق رو اعلام خواهيم كرد
در ضمن سايت جديدمون هم به زودى راه اندازى خواهد شدبا امكانات بيشتر
موفق باشيد

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
1. ماني بوكرز هم ارائه ميدين؟ قرار بود اينم به ليست خدماتتون اضافه كنيد.
2. با وي پي share به ماني بوكرز وصل بشم و دائم آي پي عوض بشه(اما همواره از يك شهر مشخص تو آمريكاست) مشكلي پيش مياد و ليميت ميكنه؟

mailbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون دوست عزیز
زمان تجویل اکانت چند روزه س ؟ بالای 1 ماه ؟!
و اینکه چیز پی ا ن با آی پی اختصاصی باید بگیرم ؟
ممنون

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون دوست عزیز
زمان تجویل اکانت چند روزه س ؟ بالای 1 ماه ؟!
و اینکه چیز پی ا ن با آی پی اختصاصی باید بگیرم ؟
ممنون
با سلام
خواهش میکنم
اکانت و اصل کارت حداکثر یک ماهه به دستتون خواهد رسید ولی اطلاعات کارت رو بین یک هفته تا دو هفته براتون ارسال میکنیم
اگه ای پی اختصاصی مالزی داشته باشید بهتره
موفق باشید

fxtabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
قربان فقط سیم کارت مالزی بخام می تونم از شما بگیرم ؟

mailbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام
خواهش میکنم
اکانت و اصل کارت حداکثر یک ماهه به دستتون خواهد رسید ولی اطلاعات کارت رو بین یک هفته تا دو هفته براتون ارسال میکنیم
اگه ای پی اختصاصی مالزی داشته باشید بهتره
موفق باشید

ممنون از شما
ببخشید جسارتا شماره تماس و یا آدرس شرکت ندارید ؟

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
جسارت نباشه جناب اسکندری ولی میتونم بپرسم چرا ساختن اکانت پی پال اینقدر طول میکشه؟
ممنون

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
آقای اسکندری تو سایتی خوندم:
Daily accumulated purchase limit is RM500 and you can increase it anytime via bank's ATM or over the counter branches to RM5,000.
RM0.50 only for online top up Internet Transaction Maybank :No TUne CArd :Yes

1- یعنی کارتها محدودیت روزانه 500 رینگتی برای خرید داره؟ اگه صحت داره، شما قبل از ارسال کارت این محدودیت رو میشه به حداکثر موجودی کارت که فکر کنم 5000 رینگت باشه افزایش بدین؟
2- علاوه بر 1% کارمزدی که برای تغییر ارز به ویزا کارت میخوره، از خرید چهارم به بعد 0.5 رینگت کارمزد اضافه بر میداره؟
3- نوع ویزا کارتی که صادر میکنید Visa electron هست. درسته؟
-----------------

این سایت یک Revew از کارتهای Tune Card زده. این همون مدل کارتهایی هست که شما صادر میکنید. درسته؟

http://lankapo.hubpages.com/hub/tunecard

------
در کل تحقیقاتی که کردم کارتی که ارائه میدید در بین کارتهای مشابه کارت خوبی هست.

آیا با خود پی پال میشه invoice ساخت برای دریافت پول از یک شخص غریبه؟ آیا دریافت پول اینجوری امن تر نیست؟

Last edited:

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
قربان فقط سیم کارت مالزی بخام می تونم از شما بگیرم ؟
با سلام
بله در خدمتتون هستیم
قیمت 50 هزار تومان میباشد
موفق باشید

ممنون از شما
ببخشید جسارتا شماره تماس و یا آدرس شرکت ندارید ؟
خواهش میکنم
دوست عزیز ما در ایران شرکت نداریم و فقط رابط مالیمون در ایران هستند

سلام
جسارت نباشه جناب اسکندری ولی میتونم بپرسم چرا ساختن اکانت پی پال اینقدر طول میکشه؟
ممنون
با سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
اکانت شما یه مقدار طول کشید که اون هم تا فردا اماده هست و براتون ارسال خواهد شد
بابت تاخیر عذر خواهی میکنم
موفق باشید

آقای اسکندری تو سایتی خوندم:
Daily accumulated purchase limit is RM500 and you can increase it anytime via bank's ATM or over the counter branches to RM5,000.
RM0.50 only for online top up Internet Transaction Maybank :No TUne CArd :Yes

1- یعنی کارتها محدودیت روزانه 500 رینگتی برای خرید داره؟ اگه صحت داره، شما قبل از ارسال کارت این محدودیت رو میشه به حداکثر موجودی کارت که فکر کنم 5000 رینگت باشه افزایش بدین؟
2- علاوه بر 1% کارمزدی که برای تغییر ارز به ویزا کارت میخوره، از خرید چهارم به بعد 0.5 رینگت کارمزد اضافه بر میداره؟
3- نوع ویزا کارتی که صادر میکنید Visa electron هست. درسته؟
-----------------

این سایت یک Revew از کارتهای Tune Card زده. این همون مدل کارتهایی هست که شما صادر میکنید. درسته؟

Maybank Visa Debit Card vs Tune Card Visa Prepaid

------
در کل تحقیقاتی که کردم کارتی که ارائه میدید در بین کارتهای مشابه کارت خوبی هست.

آیا با خود پی پال میشه invoice ساخت برای دریافت پول از یک شخص غریبه؟ آیا دریافت پول اینجوری امن تر نیست؟
با سلام
من سوال هاتون رو به ترتیب جواب میدم
1. کارت ها محدودیتی در خرید ندارن و در روز میتونید معادل سقف کارت خرید انجام بدید
2.خیر فقط کارمزد ها از حساب کسر میشه و کارمزد اضافه تری نداره
3. بله
خیر این کارت ها صادره از بانک مالایا هستند

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
اطلاعات کارت دریافت شد.
اقای اسکندری این شماره تلفن موبایل که داخل اطلاعات دریافتی هست همون شماره سیم کارتی هست که قراره با پست برسه؟
درخواست اینترنت بانک رو خدمتتون به ایمیل دادم.
با تشکر از زحمات شما

sabig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام، لطف کنید هزینه ریموت دسکتاپ مالزی رو هم بفرمایید تا به همراه 240هزار تومان برای اکانت پی پال و ویزا کارت فیزیکی و سیم کارت مالزی، مبلغ رو واریز کنم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام
دوست عزيز اكه مشكل شما تا حالا حل نشده ايميل به ما بزنيد و دليل ليميت شدن رو با جزئيات بفرماييد كه با جه تراكنشى ليميت شديد؟
تو قسمت contact us و call us يك كد ٦ رقمى ظاهر ميشه همه ى اين اطلاعات رو برامون ايميل كنيد تا ما تماس بكيريم و ببينيم جرا باز نميكنن
موفق باشيد
سلام
ممنون از توجهتون ، امروز پس از گذشت 11روز از ارسال مدارک پی پال حسابمو باز کرد.

یک سوال اینکه برای تایید آدرس شما مدرکی غیر از صورتحساب کارت میتونین ارائه بدین چون من به مانی بوکرز ایمیل زدم برای تایید آدرس و در قسمتی از جواب اینو گفته:
Please Note: Due to PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) compliance requirements, we do not accept or process credit/debit card statements or any other documents with card information presented on them.
با این حال من 8رقم وسط شماره کارت رو مارک گرفتم و براشون فرستادم ببینم قبول میکنن یا خیر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا