سلام آقای اسکندری
متاسفانه اکانت پی پال من موقع ارسال پول لیمیت شد و Proof Of Address میخواد براتون ایمیل زدم و درخواست مدرک مربوطه رو دادم.
ممنون
با سلام
مدرک تایید ادرس براتون ارسال شد
موفق باشید
سلام
برای ویزا و پیپال ۱۵ و سیم کارت ۱۳روز پیش فرم کرده بودم.
قبلا هم عرض کردم که قرار اسباب کشی داریم و لطفا سر موقع ارسال کنید که گفتید در مدت زمان تعیین شده تان(نوشته بودید ۱۰روز) ارسال خواهند شد که متاسفانه تا الان هیچ خبری ایمیلی از شما نرسیده است.
لطفا دقیق بفرمایید که در چه بازه زمانی اطلاعات و کارت ها ارسال و به دستم خواهند رسید.
با تشکر از شما
یاری
با سلام
دوست عزیز اطلاعات کارت براتون ارسال شد
اصل کارت هم مطمئن باشید زود تر از تاریخی که قول دادیم به دستتون خواهد رسید
موفق باشید
[
QUOTE=Amir-Turk;5909103]کاملا تایید میشه[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز
این مورد برای من خیلی مهم هست، میشه بیشتر توضیح بدین.
- یعنی برای اینکه بصورت امن از یک شخص دیگه پول بگیریم برای حساب پی پالمون باید حسابمون پریمیر باشه؟
- برای Invoice ساختن خود پی پال بهمون ابزار ساخت Invoice رو میده؟ اگه نه چطور باید Invoice بسازیم؟
- اگه با این روش از یک شخص دیگه دلار بگیریم دیگه مهم نیست کاری به منبع دلار اون شخص داشته باشیم و برای اکانتمون مشکلی پیش نمیاد؟ (چون ممکنه در مورد منبع دلارشون دروغ بگن!)
- چند روش برای اینکه از پی پال یک نفر دیگه پول بگیریم وجود داره؟ و امن ترینش راهش کدومه؟
- در زمینه پشتیبانیتون هم از طریق ایمیل باید بگم تا اینجای کار فوق العاده بوده جواب دان در کمتر از نیم ساعت
با سلام
1.خیر دوست عزیز فقط باید شما وفرستنده تراکنش رو در صورت نیاز تایید کنید حالا یا بهتون تلفن میشه یا لیمیت میشید و مدارک باید ارائه بدید و نیازی به اینوویس و حساب پریمیر نیست
2.invoice فقط باید از طرف سایت خودتون ساخته بشه و پی پال فورمتش رو بهتون میگه ولی این صورت حساب برای کسانی هست که فروش انلاین دارند
3.صد درصد دلار طرف مقابلتون باید مطمئن باشه و واسه همینه که از هر کسی که نمیشناسید نباید دریافت کنید
4.اگه حسابتون پرسنال باشه هم شما میتونید ارسال کنید و هم میتونید درخواست وجه کنید که هر دو مطمئن هست
شما مدارکتون باید برای خارج کردن از لیمیت معتبر باشه و بیشترین مدرک مورد نیاز هم تایید ادرس و تایید هویت هست که برای همه ی مشتری های ما معتبر میباشد
در باره ی اظهار لطفتون هم ممنون
موفق باشید