• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ptmate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اطلاعات پی پال رو دیروز دریافت کردم . یه چرخی هم زدم داخلش . 10 رینگیت بالانس حسابه . همه چیز درست و مناسب ثبت شده و با شماره تلفن خودم هم رجیستر شده بود و اکانت verify شده است . می خوام از این سرویس خوب تشکر کنم چون تمام کارها در حدود 3 هفته انجام شد و هر زمانی هم میل زدم و سوالی پرسیدم در کمتر 1 ساعت پاسخ دادن

بعنوان یک مشتری , کار ایشون و سرویس شون رو کاملا تایید و به دوستان توصیه می کنم
با سپاس

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
اطلاعات کارت دریافت شد.
اقای اسکندری این شماره تلفن موبایل که داخل اطلاعات دریافتی هست همون شماره سیم کارتی هست که قراره با پست برسه؟
درخواست اینترنت بانک رو خدمتتون به ایمیل دادم.
با تشکر از زحمات شما
با سلام
خير اون شماره ى ماست كه در صورت نياز بتونيد باهامون تماس بكيريد
شماره ى شما همراه با حساب paypal براتون ارسال خواهد شد
موفق باشيد

سلام، لطف کنید هزینه ریموت دسکتاپ مالزی رو هم بفرمایید تا به همراه 240هزار تومان برای اکانت پی پال و ویزا کارت فیزیکی و سیم کارت مالزی، مبلغ رو واریز کنم.
با سلام
دوست عزيز اكه يك ماهه رو نياز داريد مبلغ ٣٣ هزار تومان معادل ١٠ دلار واريز نماييد
زمانى كه حسابتون اماده شد و خواستيم براتون ارسال كنيم ريموت دسكتوب هم همون موقع ميفرستيم كه يك ماهتون مفيد باشه
موفق باشيد

سلام
ممنون از توجهتون ، امروز پس از گذشت 11روز از ارسال مدارک پی پال حسابمو باز کرد.

یک سوال اینکه برای تایید آدرس شما مدرکی غیر از صورتحساب کارت میتونین ارائه بدین چون من به مانی بوکرز ایمیل زدم برای تایید آدرس و در قسمتی از جواب اینو گفته:

با این حال من 8رقم وسط شماره کارت رو مارک گرفتم و براشون فرستادم ببینم قبول میکنن یا خیر.
با سلام
بله با تاييد مدارك حساب باز ميشه و جاى نكرانى نداره
براى تاييد ادرس در مانى بوكرز كاملا متفاوت از paypal هست و طريقه ى تاييد به شكل ديكرى هست و نياز به مدركى نداره
ما اين كارو انجام ميديم و اكانت رو با تاييد كرديت كارت و تاييد ادرس با سقف بالاى تراكنش ميسازيم
به زودى وب مانى و بي زا رو هم اغاز خواهيم كرد
و براى مشتريانى كه اكانت paypal رو ما براشون ساختيم تخفيف بخصوص خواهيم داشت
موفق باشيد

سلام
اطلاعات پی پال رو دیروز دریافت کردم . یه چرخی هم زدم داخلش . 10 رینگیت بالانس حسابه . همه چیز درست و مناسب ثبت شده و با شماره تلفن خودم هم رجیستر شده بود و اکانت verify شده است . می خوام از این سرویس خوب تشکر کنم چون تمام کارها در حدود 3 هفته انجام شد و هر زمانی هم میل زدم و سوالی پرسیدم در کمتر 1 ساعت پاسخ دادن

با سپاس
با سلام
خواهش ميكنم دوست عزيز خوشحالم كه تونستيم رضايت شما رو جلب كنيم و اميدوارم كه در خدمات بعديمون هم بتونيم اين رضايت رو بيشتر كنيم
موفق باشيد

meysam3951

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشيد يه سوال داشتم با اين مدل ويزا كارتهاي شما خارج از كشور مثلاً اروپا ميشه ماشين اجاره كرد؟
اگر نميشه لطفاً راه حل ارائه بديد من چه كار ميتونم بكنم ؟ ممنون

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
آیا با خود پی پال میشه invoice ساخت برای دریافت پول از یک شخص غریبه؟ آیا دریافت پول اینجوری امن تر نیست؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
مبلغ 179 تومان به کارت بانک ملت شما واریز کردم
ثبت سفارش کردم برای ویزا کارت و پی پال primier و سیم کارت مالزی (شماره رند باشه لطفا ;) )
چقدر طول میکشه تا به دستم برسه؟

لطفا پیام خصوصی را چک کنید، مشخصاتم رو فرستادم
من مدت هاست واریزم رو انجام دادم، اما هنوز خبری نیست ...

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشيد يه سوال داشتم با اين مدل ويزا كارتهاي شما خارج از كشور مثلاً اروپا ميشه ماشين اجاره كرد؟
اگر نميشه لطفاً راه حل ارائه بديد من چه كار ميتونم بكنم ؟ ممنون
با سلام
منظورتون از اجاره ى ماشين جيه؟
اكه منظورتون اينه كه وجه اجاره رو با كارت بديد بستكى داره كه فروشنده دركاه ويزا رو داشته باشه يا نه؟ اكه داشته باشه بله ميتونيد بديد
موفق باشيد

آیا با خود پی پال میشه invoice ساخت برای دریافت پول از یک شخص غریبه؟ آیا دریافت پول اینجوری امن تر نیست؟
با سلام
خير invoice كه شما به paypal ارائه ميديد بايد از طرف شركت يا سايت خود شما ساخته شده باشه كه قابل قبولشون باشه البته اين براى كسانى هست كه دركاه رو دارن
دريافت وجه با تاييد فرستنده و كيرنده امن خواهد بود و مشكلى نداره
موفق باشيد

لطفا پیام خصوصی را چک کنید، مشخصاتم رو فرستادم
من مدت هاست واریزم رو انجام دادم، اما هنوز خبری نیست ...
با سلام
دوست عزيز من بهتون جواب دادم
موفق باشيد

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
خير invoice كه شما به paypal ارائه ميديد بايد از طرف شركت يا سايت خود شما ساخته شده باشه كه قابل قبولشون باشه البته اين براى كسانى هست كه دركاه رو دارن
دريافت وجه با تاييد فرستنده و كيرنده امن خواهد بود و مشكلى نداره
موفق باشيد

این مورد برای من خیلی مهم هست، میشه بیشتر توضیح بدین.

1. یعنی برای اینکه بصورت امن از یک شخص دیگه پول بگیریم برای حساب پی پالمون باید حسابمون پریمیر باشه؟
  2. برای Invoice ساختن خود پی پال بهمون ابزار ساخت Invoice رو میده؟ اگه نه چطور باید Invoice بسازیم؟
  3. اگه با این روش از یک شخص دیگه دلار بگیریم دیگه مهم نیست کاری به منبع دلار اون شخص داشته باشیم و برای اکانتمون مشکلی پیش نمیاد؟ (چون ممکنه در مورد منبع دلارشون دروغ بگن!)
  4. چند روش برای اینکه از پی پال یک نفر دیگه پول بگیریم وجود داره؟ و امن ترینش راهش کدومه؟

• در زمینه پشتیبانیتون هم از طریق ایمیل باید بگم تا اینجای کار فوق العاده بوده جواب دان در کمتر از نیم ساعت :)

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خوام از این سرویس خوب تشکر کنم چون تمام کارها در حدود 3 هفته انجام شد و هر زمانی هم میل زدم و سوالی پرسیدم در کمتر 1 ساعت پاسخ دادن

با سپاس

کاملا تایید میشه

amirani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

برای ویزا و پیپال ۱۵ و سیم کارت ۱۳روز پیش فرم کرده بودم.

قبلا هم عرض کردم که قرار اسباب کشی داریم و لطفا سر موقع ارسال کنید که گفتید در مدت زمان تعیین شده تان(نوشته بودید ۱۰روز) ارسال خواهند شد که متاسفانه تا الان هیچ خبری ایمیلی از شما نرسیده است.

لطفا دقیق بفرمایید که در چه بازه زمانی اطلاعات و کارت ها ارسال و به دستم خواهند رسید.

با تشکر از شما
یاری

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
مدیران فروم پرسشن تولز منم اکانت آماده پیزا میفرشوم و میخوام تاپیک بزنم اگه میشه لطفی کنید ک منم بتونم تاپیک بزنم ممنون میشم.

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام آقای اسکندری
متاسفانه اکانت پی پال من موقع ارسال پول لیمیت شد و Proof Of Address میخواد براتون ایمیل زدم و درخواست مدرک مربوطه رو دادم.
ممنون

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام آقای اسکندری
متاسفانه اکانت پی پال من موقع ارسال پول لیمیت شد و Proof Of Address میخواد براتون ایمیل زدم و درخواست مدرک مربوطه رو دادم.
ممنون

با سلام
مدرک تایید ادرس براتون ارسال شد
موفق باشید

سلام

برای ویزا و پیپال ۱۵ و سیم کارت ۱۳روز پیش فرم کرده بودم.

قبلا هم عرض کردم که قرار اسباب کشی داریم و لطفا سر موقع ارسال کنید که گفتید در مدت زمان تعیین شده تان(نوشته بودید ۱۰روز) ارسال خواهند شد که متاسفانه تا الان هیچ خبری ایمیلی از شما نرسیده است.

لطفا دقیق بفرمایید که در چه بازه زمانی اطلاعات و کارت ها ارسال و به دستم خواهند رسید.

با تشکر از شما
یاری

با سلام
دوست عزیز اطلاعات کارت براتون ارسال شد
اصل کارت هم مطمئن باشید زود تر از تاریخی که قول دادیم به دستتون خواهد رسید
موفق باشید

[

QUOTE=Amir-Turk;5909103]کاملا تایید میشه[/QUOTE]

ممنون دوست عزیز

این مورد برای من خیلی مهم هست، میشه بیشتر توضیح بدین.

1. یعنی برای اینکه بصورت امن از یک شخص دیگه پول بگیریم برای حساب پی پالمون باید حسابمون پریمیر باشه؟
  2. برای Invoice ساختن خود پی پال بهمون ابزار ساخت Invoice رو میده؟ اگه نه چطور باید Invoice بسازیم؟
  3. اگه با این روش از یک شخص دیگه دلار بگیریم دیگه مهم نیست کاری به منبع دلار اون شخص داشته باشیم و برای اکانتمون مشکلی پیش نمیاد؟ (چون ممکنه در مورد منبع دلارشون دروغ بگن!)
  4. چند روش برای اینکه از پی پال یک نفر دیگه پول بگیریم وجود داره؟ و امن ترینش راهش کدومه؟

• در زمینه پشتیبانیتون هم از طریق ایمیل باید بگم تا اینجای کار فوق العاده بوده جواب دان در کمتر از نیم ساعت :)

با سلام
1.خیر دوست عزیز فقط باید شما وفرستنده تراکنش رو در صورت نیاز تایید کنید حالا یا بهتون تلفن میشه یا لیمیت میشید و مدارک باید ارائه بدید و نیازی به اینوویس و حساب پریمیر نیست
2.invoice فقط باید از طرف سایت خودتون ساخته بشه و پی پال فورمتش رو بهتون میگه ولی این صورت حساب برای کسانی هست که فروش انلاین دارند
3.صد درصد دلار طرف مقابلتون باید مطمئن باشه و واسه همینه که از هر کسی که نمیشناسید نباید دریافت کنید
4.اگه حسابتون پرسنال باشه هم شما میتونید ارسال کنید و هم میتونید درخواست وجه کنید که هر دو مطمئن هست
شما مدارکتون باید برای خارج کردن از لیمیت معتبر باشه و بیشترین مدرک مورد نیاز هم تایید ادرس و تایید هویت هست که برای همه ی مشتری های ما معتبر میباشد
در باره ی اظهار لطفتون هم ممنون
موفق باشید

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی فروشگاهها جنساشون گارانتی داره و پیش میاد که پولو به حساب خریدار برگشت بدن. در این صورت حساب باید Primier باشه یا Personal کفایت میکنه؟

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
آيپي مالزي يا آمريكا براي فروش موجوده ؟
قيمت و نحوه پرداخت لطفا

Last edited:

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
سلام حدود پنج سال پیش تو دبی حساب داشتم اکانت پی پال هم زدم با کارت ویزا بعد از اون اکانت من توسط خود شرکت لیمیت شد و بهشون تماس گرفتم گفتن که یک کد فرستادن توی بانک من هم زنگ زدم به بانک و کد رو از دبی گرفتم سپس دادم به شرکت پی پال و اونا دوباره حساب رو باز کردن دیگه از حساب استفاده نکردم الان حسابم وریفای هستش الان اگر از کسی دلار پیپال بریزه تو حسابم آیا حسابم لیمیت میشه ؟؟؟

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من امروز از 2 تا سایت آمریکایی خرید کردم پول هم از حسابم کم شد ولی توی صورتحساب کارت چیزی نزده !
میخواستم بدونم با تاخیر توی صورتحساب کارت نشون داده میشه این خرید ها رو یا اینکه چون به دلار هست چیزی نشون نمیده؟
من یه خرید دیگه هم از یه شرکت دیگه دارم منتها این شرکت میگه برای اینکه مطمئن بشیم کارت برای شماست بین 1 تا 10 دلار کارت شما رو شارژ میکنیم و شما باید مقدار دقیقی که ما شارژ کردیم رو بگین تا ویزا کارت منو قبول کنن حالا سوالم اینه که راهی هست که بشه فهمید دقیقا چقدر کارت شارژ شده (به دلار)؟
مرسی

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
بعضی فروشگاهها جنساشون گارانتی داره و پیش میاد که پولو به حساب خریدار برگشت بدن. در این صورت حساب باید Primier باشه یا Personal کفایت میکنه؟
با سلام
دوست عزيز هر دو حساب قابليت بركشت وجه رو دارن
موفق باشيد

سلام
آيپي مالزي يا آمريكا براي فروش موجوده ؟
قيمت و نحوه پرداخت لطفا
با سلام
ريموت دسكتاب مالزى همراه با ١٤٠ كشور دنيا از جمله امريكا هم موجوده
قيمت ماهى ١٠ دلار ميباشد
به يكى از حساب هاى ما واريز نماييد و بهمون ايميل بزنيد
موفق باشيد

سلام حدود پنج سال پیش تو دبی حساب داشتم اکانت پی پال هم زدم با کارت ویزا بعد از اون اکانت من توسط خود شرکت لیمیت شد و بهشون تماس گرفتم گفتن که یک کد فرستادن توی بانک من هم زنگ زدم به بانک و کد رو از دبی گرفتم سپس دادم به شرکت پی پال و اونا دوباره حساب رو باز کردن دیگه از حساب استفاده نکردم الان حسابم وریفای هستش الان اگر از کسی دلار پیپال بریزه تو حسابم آیا حسابم لیمیت میشه ؟؟؟
با سلام
بله امكان داره دوباره ليميت بشه
اكه مدارك براى تاييد هويت و تاييد ادرس حسابتون رو داريد مشكلى نيست باز هم ميتونيد بازش كنيد
موفق باشيد

سلام
من امروز از 2 تا سایت آمریکایی خرید کردم پول هم از حسابم کم شد ولی توی صورتحساب کارت چیزی نزده !
میخواستم بدونم با تاخیر توی صورتحساب کارت نشون داده میشه این خرید ها رو یا اینکه چون به دلار هست چیزی نشون نمیده؟
من یه خرید دیگه هم از یه شرکت دیگه دارم منتها این شرکت میگه برای اینکه مطمئن بشیم کارت برای شماست بین 1 تا 10 دلار کارت شما رو شارژ میکنیم و شما باید مقدار دقیقی که ما شارژ کردیم رو بگین تا ویزا کارت منو قبول کنن حالا سوالم اینه که راهی هست که بشه فهمید دقیقا چقدر کارت شارژ شده (به دلار)؟
مرسی
با سلام
بله دوست عزيز همه ى تراكنش ها ٤٨ ساعت بعد از خريد تو حساب كارتتون نمايش داده خواهد شد
بله تو حسابتون دقيقا ميتونيد هم به رينكيت و هم به دلار ببينيدكه جه مقدار كم شده
موفق باشيد

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری
وقت بخیر
جناب اسکندری اگر شما خودتون بخواین ویزا کارتو شارج کنید نیاز به پسورد ورود به پنل کاربری رو نیاز دارید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا