• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام اقای اسکندری
من هم دیروز به شما ایمیل زدم و درخواست اینترنت بانک و چند درخواست دیگه داشتم.ولی هنوز جوابی نگرفتم.مجدد از طریق ارتباطی سایت شما اطلاعات رو فرستادم.لطفا ایمیل رو چک کنید.
با تشکر

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
با سلام
اون paypal كه ما ميسازيم فرقش با حسابى كه خود شما ميسازيد اينه كه ما ادرس و تاييد هاى ديكه اى تو حساب انجام ميديم كه بعد از ليميت شدن باز خواهند شد
به همين دليل قيمتش متفاوت هست
موفق باشيد
خب یه سوال دیگه دارم ؛
الان یه سری راه افتادن واسه خودشون دارن قانون پی پل رو عوض می کنن و می گن ما بروکسی وی بی ان بهتون می دیم با ایپی اختصاصی که از نظر من تخیلی بیش نیست . حالا می خوام بپرسم اگه با ایپی بجز ایپی کشور ثبت نام شده که اینجا به نظرم مالزی باشه برم مشکلی نباید پیش بیاد دیگه درسته ؟
و یه سوال دیگه هم به یادم افتاد ؛
شما که می فرمایید با ادرس وریفای می شه خب اونی که با شماره تل ثبت می شه تفاوتی داره ؟ تل ندیم لیمیت می شه ؟

سلام
اطلاعات محدد ارسال شد ، ایمیل های فبلی رو هم به ایمیل sales زده بودم ، میخواید اسپم اون رو هم پک کنید که اگر اسپم شده ایمیل اصلی من رو از اسپم در بیارید.
برای ارتباط های بعدی
با تشکر از زخمات شما
ایمیل هاست که اسپم نداره :)

Last edited:

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز اولا junk و spam که یکی هستن :دی بعضی میل سرور ها اسم اون پوشه اسپم ها رو میزارن junk بعضی ها spam
دوما اینا تنظیم داره مثلا اگر از PowerPack پلسک استفاده کتی ، و بلد باشی تنظیم کنی قشنگ برات او نایی که به عنوان اسپم مارک میکنه میبره تو اسپم :) به هر حال این تاپبک برای بحث من و شما نیست ، اگر دلت خواست یادبگیری بگو یادت بدم، تو یه تاپیک دیگه :->

Last edited:

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام مجدد اقای اسکندری
امروز برای اولین بار با ای پی ادرس مالزی وارد پی پال شدم.دیدم اکانت لیمیت هست.هیچ تراکنشی هم نداشتم.متن علت لیمیت رو در سایت شما در قسمت ارتباط با شما فرستادم.لطفا مدارک لازم و نحوه باز کردن لیمیت رو برام بفرستید.همچنین لطفا پسورد یاهو میل پی پال و مشخصات اینترنت بانک رو برام بفرستین.درخواست هم دادم.
الان دوباره وارد پی پال شدم دیدم مثل اینکه proof of address میخواد.
ممنون از زحمات شما

Last edited:

amirani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام

چند روز پیش سیم و کارت به دستم رسید که از این بابت از آقای اسکندری متشکرم.

اطلاعات پیپال هم به ایمیلم فرستاده شده بود.

برای اولین بار به پی پال لاگین کردم که نوشته بود قبلا لیمیت شده.

ایمیلی برای درخواست مدارک و همچنین چند درخواست دیگر فرستادم.

همچنین در مورد ایمیل یاهو و رمز آن سوال داشتم که پسورد ایمیل ymail ایجاد شده چی هست.

امیدوارم نگویید که پیش شما محفوظ هست.

با تشکر از شما و زحماتی که می کشید.

amirani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام

چند روز پیش سیم و کارت به دستم رسید که از این بابت از آقای اسکندری متشکرم.

اطلاعات پیپال هم به ایمیلم فرستاده شده بود.

برای اولین بار به پی پال لاگین کردم که نوشته بود قبلا لیمیت شده.

ایمیلی برای درخواست مدارک و همچنین چند درخواست دیگر فرستادم.

همچنین در مورد ایمیل یاهو و رمز آن سوال داشتم که پسورد ایمیل ymail ایجاد شده چی هست.

امیدوارم نگویید که پیش شما محفوظ هست.

با تشکر از شما و زحماتی که می کشید.

خیلی ممنونم که اطلاعات درخواستی ام سریع ارسال شد.

تشکر فراوان

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام مجدد اقای اسکندری
امروز برای اولین بار با ای پی ادرس مالزی وارد پی پال شدم.دیدم اکانت لیمیت هست.هیچ تراکنشی هم نداشتم.متن علت لیمیت رو در سایت شما در قسمت ارتباط با شما فرستادم.لطفا مدارک لازم و نحوه باز کردن لیمیت رو برام بفرستید.همچنین لطفا پسورد یاهو میل پی پال و مشخصات اینترنت بانک رو برام بفرستین.درخواست هم دادم.
الان دوباره وارد پی پال شدم دیدم مثل اینکه proof of address میخواد.
ممنون از زحمات شما

کلیه اطلاعات درخواستی و تاییده ادرس به دستم رسید.
از زحمات شما تشکر میکنم.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دوست عزیز اولا junk و spam که یکی هستن :دی بعضی میل سرور ها اسم اون پوشه اسپم ها رو میزارن junk بعضی ها spam
دوما اینا تنظیم داره مثلا اگر از PowerPack پلسک استفاده کتی ، و بلد باشی تنظیم کنی قشنگ برات او نایی که به عنوان اسپم مارک میکنه میبره تو اسپم :) به هر حال این تاپبک برای بحث من و شما نیست ، اگر دلت خواست یادبگیری بگو یادت بدم، تو یه تاپیک دیگه :->
ما بدبخت بیچاره ها فقط لینوکسه کارمون پلسک کار نمی کنیم :) حالا شما بگو شاید 2 لغت بیشتر یادم گرفتم . علم رو علم بیاد که ضرر نمی کنم :د یـــــــــــــــــی

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته درست نگفتم سی پنله ؛ وی پی اس ندارم که دست خودم باشه . ته ته هههش whm دارم :) شاید رایگان انجام دادم به چه دردم می خوره من همین طوری واسه یادگرفتن خواستم ش . من باب تاپیک این دوست عزیز هم خب دارم بالا میارمش به نوعی چه فرقی می کنه :-؟؟
البته بگم خدمت عزیزان که Up ندادم که تخلف محسوب بشه یه چیزی مطرح شد تو تاپیک اینم ادامه اشه. understand ؟

شما اومدی زیر پست من پروندی که هاست فلانه ، بدون اینکه بدونی من به ایمیل یاهو ابن بنده خدا ایمیل زدم. بعد گفتی امکان نداره و فلان ، منم گفتم امکان داره و نمونه برات آوردم . cpanel هم مطمئنا راه هایی داره وفتی پلسک داره!
اینکه شما چی داری و چی بلدی دلیل نمیشه که نشه ! شما که به قول خودت تهش یه whm داری و حتی vps هم نداری بهتره از این به بعد اینجوری با اطمینان پست ندی !!!
اما اگر واقعا هدف جناب عالی یادگرفتن بود که بعید میدونم ، فکر کنم به شما ثابت شد که حرفی که میزنی درست نیست. من پلسک رو کامل کار کردم و راه رو نشون دادم ، سی پنل هم کار نکردم، شما خودت میگی ما بدبخت بیچاره ها :) دوست من سی پنل که لایسنسش گرون تره! به نگاه به همه پست هات بکنی میبینی تنها هدفی که نداشتی یاد گیری بوده! هرچند شمایی که یه vps هم نداری پس ار تنظیمات این چنینی هم خبر نداری ولی با این اطمینان حرف زدنت چی هست من نمیدونم.
شاید به تعداد پست های من نگاه کردی و خواستی برتری تو به رخ بقیه بکشی ، و مثل بعضی ار فروم ها مثلا تازه واردی رو اذیت کنی، ولی بهتر بود به تاریخ عضویت هم نگاه میکردی .
به هر حال امیدوارم من اشتباه کنم و بد برداشت کرده باشم و امیدوارم هدف شما واقعا یادگیری بوده باشه
موفق باشید

Last edited:

mr saeed

Registered User
لایک‌ها
12
آقا شما چرا برای ویزا کارت ها از هویت عراقی استفاده می کنید ؟ اینطوری پی پال من به مشکل خورد ویزا کارت به هویت عراقی صادر شده ولی من به پی پال من پاسپورت ایرانی دادم برای همیشه لیمیت کرد .

و این که ایمیلی که برای ویزا استفاده کردید که ایمیل سایت یاهو هم هست چرا در اختیار مشتری قرار نمی دید ؟ این دور از حرفه ای گری هست ایمیل نزد خودتون نگه دارید شاید من به شما دسترسی نداشتم یا مشکلات دیگری پیش اومد .

beam

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام ،امروز کارت ویزا فیزیکی به دستم رسید واقعا از زحمات آقای اسکندری کمال تشکر را دارم!
راستی یک چیزی 2 روز پیش ایمیلی از شما دریافت کردم مبنی بر اینکه حساب پی پال اماده است فقط نوعش را خواستید که براتون ایمیل کردم (پرمیر) براتون پیام خصوصی هم فرستادم محض احتیاط ،گفته بودید که 24 ساعته اماده می شود ولی هنوز اطلاعات را دریافت نکردم ،امیدوارم که اشکالی پیش نیامده باشه!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شما اومدی زیر پست من پروندی که هاست فلانه ، بدون اینکه بدونی من به ایمیل یاهو ابن بنده خدا ایمیل زدم. بعد گفتی امکان نداره و فلان ، منم گفتم امکان داره و نمونه برات آوردم . cpanel هم مطمئنا راه هایی داره وفتی پلسک داره!
اینکه شما چی داری و چی بلدی دلیل نمیشه که نشه ! شما که به قول خودت تهش یه whm داری و حتی vps هم نداری بهتره از این به بعد اینجوری با اطمینان پست ندی !!!
اما اگر واقعا هدف جناب عالی یادگرفتن بود که بعید میدونم ، فکر کنم به شما ثابت شد که حرفی که میزنی درست نیست. من پلسک رو کامل کار کردم و راه رو نشون دادم ، سی پنل هم کار نکردم، شما خودت میگی ما بدبخت بیچاره ها :) دوست من سی پنل که لایسنسش گرون تره! به نگاه به همه پست هات بکنی میبینی تنها هدفی که نداشتی یاد گیری بوده! هرچند شمایی که یه vps هم نداری پس ار تنظیمات این چنینی هم خبر نداری ولی با این اطمینان حرف زدنت چی هست من نمیدونم.
شاید به تعداد پست های من نگاه کردی و خواستی برتری تو به رخ بقیه بکشی ، و مثل بعضی ار فروم ها مثلا تازه واردی رو اذیت کنی، ولی بهتر بود به تاریخ عضویت هم نگاه میکردی .
به هر حال امیدوارم من اشتباه کنم و بد برداشت کرده باشم و امیدوارم هدف شما واقعا یادگیری بوده باشه
موفق باشید
شرمنده از گفتن این چند خطی که می نویسم ؛
خیلی بچه ای به خدا . اخه عزیزم اولا از همه که زیر پست تو نبود تو تاپیک این بنده خدا بود پس هر کار دلم بخواد اجازه دارم بکنم .:eek:
هر چی هم که دارم و ندارم اعم از وی پی اس و وی دی اس و هر چی به خودم مربوطه پس هر طور دلم بخواد پست می دم .:blink:
اونقدر هم عمو جان مثل شما کوتاه فکر نمی کنم که بخوام به تازه وارد و فلان و غیره گیر بدم .
مورد بعدی هم بهت بگم که من اشتباه کردم ؛:lol: فکر کردم قصد ت اموزشه نگو بابا کاسبی واسه خودته !

به هر حال امیدوارم من اشتباه کنم و بد برداشت کرده باشم و امیدوارم هدف شما واقعا آموزش بوده باشه
موفق باشید

--------------------------
استارتر گرامی همچنان منتظر پاسخ شما برای سفارش پی پل مان هستیم

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شرمنده از گفتن این چند خطی که می نویسم ؛
خیلی بچه ای به خدا . اخه عزیزم اولا از همه که زیر پست تو نبود تو تاپیک این بنده خدا بود پس هر کار دلم بخواد اجازه دارم بکنم .:eek:
هر چی هم که دارم و ندارم اعم از وی پی اس و وی دی اس و هر چی به خودم مربوطه پس هر طور دلم بخواد پست می دم .:blink:
اونقدر هم عمو جان مثل شما کوتاه فکر نمی کنم که بخوام به تازه وارد و فلان و غیره گیر بدم .
مورد بعدی هم بهت بگم که من اشتباه کردم ؛:lol: فکر کردم قصد ت اموزشه نگو بابا کاسبی واسه خودته !

به هر حال امیدوارم من اشتباه کنم و بد برداشت کرده باشم و امیدوارم هدف شما واقعا آموزش بوده باشه
موفق باشید

--------------------------
استارتر گرامی همچنان منتظر پاسخ شما برای سفارش پی پل مان هستیم

اینکه کی کوته فکر هست کاملا مشخصه دوست عزیز ، دلیلی هم برای آموزش به جنابعالی زیر تاپیکی که جنابعالی نزدی و موضوعش هم آموزش نبوده وجود نداره.
از این به بعد تو پست زدنت دقت کن ، اگر هدفت آموزش دیدن بود وقتی گفتم تاپیک آموزش بزن میزدی!!! به هر حال مطالب مشخص هست و اینکه کی کاسب هست و کی نیست هم مشخص. نحوه درخواست آموزش یا سوال پرسیدن اینجوری نیست.
هیچ کسی هم هیچ جا مجاز نیست هر کار دلش میخواد بکنه ! چه اینجا چه تو جامعه! هرچی مربوط به خودته رو تو دلت نگه دار و پست بقیه رو Quote نکن، چون پست بقیه که مخاطبشم کس دیگه هست همونجور که گفتی به شما ربطی نداره. و وقتی این کار رو میکنی یعنی من مخاطبت هستم و جواب میدم.
به هر حال اینجا دوستان خودشون میخونن و میبینن و میفهمن که هدف شما چی بوده و نوع نگارش ها رو هم دارن میبنن
البته من و بچه خطاب کردی ، ولی امیدوارم زودتر بزرگ شی عمو جان و به این درک برسی که کجا و چه جوری صحبت کنی.
موفق باشی

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
آقا شما چرا برای ویزا کارت ها از هویت عراقی استفاده می کنید ؟ اینطوری پی پال من به مشکل خورد ویزا کارت به هویت عراقی صادر شده ولی من به پی پال من پاسپورت ایرانی دادم برای همیشه لیمیت کرد .

راستش اين سوال منم هست. اگر ميشه لطفا توضيح بديد چرا از هويت عراقي استفاده كرديد و اگر بخواهيم تو پي پال يا ماني بوكرز اكانت بسازيم بايد با هويت عراقي بسازيم يا با هويت مالزيايي؟

ممنونم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اینکه کی کوته فکر هست کاملا مشخصه دوست عزیز ، دلیلی هم برای آموزش به جنابعالی زیر تاپیکی که جنابعالی نزدی و موضوعش هم آموزش نبوده وجود نداره.
از این به بعد تو پست زدنت دقت کن ، اگر هدفت آموزش دیدن بود وقتی گفتم تاپیک آموزش بزن میزدی!!! به هر حال مطالب مشخص هست و اینکه کی کاسب هست و کی نیست هم مشخص. نحوه درخواست آموزش یا سوال پرسیدن اینجوری نیست.
هیچ کسی هم هیچ جا مجاز نیست هر کار دلش میخواد بکنه ! چه اینجا چه تو جامعه! هرچی مربوط به خودته رو تو دلت نگه دار و پست بقیه رو Quote نکن، چون پست بقیه که مخاطبشم کس دیگه هست همونجور که گفتی به شما ربطی نداره. و وقتی این کار رو میکنی یعنی من مخاطبت هستم و جواب میدم.
به هر حال اینجا دوستان خودشون میخونن و میبینن و میفهمن که هدف شما چی بوده و نوع نگارش ها رو هم دارن میبنن
البته من و بچه خطاب کردی ، ولی امیدوارم زودتر بزرگ شی عمو جان و به این درک برسی که کجا و چه جوری صحبت کنی.
موفق باشی
نگاه کن عزیزم ؛ هر چی بیشتر داری جلو می ری همه گی داریم بیشتر می شناسیمت .
گویا خیلی داغ کردی داری مثل روغن بالا پایین می پری :lol: ببین داداش جان پست شما که سهله پست ادمین پرشین تولز هم اجازه دارم
Quote کنم چون حق کاربری مه(البته پست های ایشون توی این مباحث نیست که بزنم ) . خوب شد خودت گفتی وگرنه من که عمرا نگاه نکرده بودم به تعداد پست هات . اگه شما با نحوه پست دادن تو فروم ها اشنا نیستی توصیه می کنم برو یه اسکریپت انجمن یه جا نصب کن بعد یکم پست بده تا یکم با مفاهیم بیشتر اشنا بشی . از به رخ کشیدن پلسک حداقل بهتره:lol:

راستی جمله های اخرت خیلی فاز می ده ها :)
البته من و عمو جان خطاب کردی ، ولی امیدوارم زودتر بزرگ شی بچه چان و به این درک برسی که کجا و چه جوری صحبت کنی.
موفق باشی
:cool:

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گویا خیلی داغ کردی داری مثل روغن بالا پایین می پری :lol: ببین داداش جان پست شما که سهله پست ادمین پرشین تولز هم اجازه دارم
Quote کنم چون حق کاربری مه(البته پست های ایشون توی این مباحث نیست که بزنم ) . خوب شد خودت گفتی وگرنه من که عمرا نگاه نکرده بودم به تعداد پست هات . اگه شما با نحوه پست دادن تو فروم ها اشنا نیستی توصیه می کنم برو یه اسکریپت انجمن یه جا نصب کن بعد یکم پست بده تا یکم با مفاهیم بیشتر اشنا بشی .

البته من و عمو جان خطاب کردی ، ولی امیدوارم زودتر بزرگ شی بچه چان و به این درک برسی که کجا و چه جوری صحبت کنی.
موفق باشی
باشه حق با تو هست :) خودت و زیاد اذیت نکن :lol:

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5

و این که ایمیلی که برای ویزا استفاده کردید که ایمیل سایت یاهو هم هست چرا در اختیار مشتری قرار نمی دید ؟ این دور از حرفه ای گری هست ایمیل نزد خودتون نگه دارید شاید من به شما دسترسی نداشتم یا مشکلات دیگری پیش اومد .

با سلام
اولا لیمیت شدن حساب پی پال به هیچ عنوان ربطی به این نداره که حساب ویزای شما با هویت عراقی هست البته به کسانی که دارن تاپیک رو میخونن قید کنید که حساب پی پال رو خود شما ساختید و حساب مال ما نیست شاید دوستان دیگه فکر کنن حسابی که ما براتون ساختیم به این نحو میباشد
پی پال به هیچ عنوان به هیچ مدارکی که شما برای ویزا ارائه دادید دسترسی نداره و دلیل لیمیت شدن حسابتون به این خاطر نمیباشد
در مورد ایمیل ویزا ما برای مشتریان قبل از ایمیل هایی با نام شرکتمون و به درخواست بانک انجام دادیم که این ایمیل ها پل ارتباطی ما با بانک میباشد ولی برای مشتریان جدید تماما با نام خودشون ایمیل ها ساخته شده و رمز عبور ها رو هم بهشون دادیم
شما غیر از تغییر پسورد دیگه نیازی به اون ایمیل ندارید که کافیه هر بار که میخواهید تغییر بدید کدش رو از ما درخواست نمایید
موفق باشید

با سلام ،امروز کارت ویزا فیزیکی به دستم رسید واقعا از زحمات آقای اسکندری کمال تشکر را دارم!
راستی یک چیزی 2 روز پیش ایمیلی از شما دریافت کردم مبنی بر اینکه حساب پی پال اماده است فقط نوعش را خواستید که براتون ایمیل کردم (پرمیر) براتون پیام خصوصی هم فرستادم محض احتیاط ،گفته بودید که 24 ساعته اماده می شود ولی هنوز اطلاعات را دریافت نکردم ،امیدوارم که اشکالی پیش نیامده باشه!

با سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
نه نگران نباشید حساب های پی پال نیاز به تایید دارن که این کارو داریم انجام میدیم و به زودی به دستتون خواهد رسید
موفق باشید

راستش اين سوال منم هست. اگر ميشه لطفا توضيح بديد چرا از هويت عراقي استفاده كرديد و اگر بخواهيم تو پي پال يا ماني بوكرز اكانت بسازيم بايد با هويت عراقي بسازيم يا با هويت مالزيايي؟

ممنونم
با سلام
همونطور که تو ایمیل بهتون توضیح دادم شما از هویت ایرانیتون استفاده کنید دوست عزیزم
موفق باشید

Quote کنم چون حق کاربری مه(البته پست های ایشون توی این مباحث نیست که بزنم ) . خوب شد خودت گفتی وگرنه من که عمرا نگاه نکرده بودم به تعداد پست هات . اگه شما با نحوه پست دادن تو فروم ها اشنا نیستی توصیه می کنم برو یه اسکریپت انجمن یه جا نصب کن بعد یکم پست بده تا یکم با مفاهیم بیشتر اشنا بشی . از به رخ کشیدن پلسک حداقل بهتره:lol:

موفق باشی

با سلام
دوستان عزیزم لطفا این مباحث رو در این تاپیک به اتمام برسونید
البته بحث کردن همراه با احترام به یکدیگر بسار خوبه و باعث رشد هست ولی واقعا این تاپیک مربوط میشه به حساب پی پال و مباحث شما به من و دوستان دیگه کمکی نمیکنه
لطفا این مباحث رو در تاپیک اختصاصی مطرح نمایید
متشکرم از شما

موفق باشید
با سلام
البته بحث کردن همراه با احترام به یکدیگر بسار خوبه و باعث رشد هست ولی واقعا این تاپیک مربوط میشه به حساب پی پال و مباحث شما به من و دوستان دیگه کمکی نمیکنه
متشکرم از شما

Last edited:

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
متشکرم از شما

با سلام بله حق با شماست ، بنده هم از طرف خودم از شما عذر میخوام ، هر چند از ابتدای بحث خواستار تاپیکی جدا بودم. با این وجود شرمنده که تاپبک به هم ریخت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا