شما اومدی زیر پست من پروندی که هاست فلانه ، بدون اینکه بدونی من به ایمیل یاهو ابن بنده خدا ایمیل زدم. بعد گفتی امکان نداره و فلان ، منم گفتم امکان داره و نمونه برات آوردم . cpanel هم مطمئنا راه هایی داره وفتی پلسک داره!
اینکه شما چی داری و چی بلدی دلیل نمیشه که نشه ! شما که به قول خودت تهش یه whm داری و حتی vps هم نداری بهتره از این به بعد اینجوری با اطمینان پست ندی !!!
اما اگر واقعا هدف جناب عالی یادگرفتن بود که بعید میدونم ، فکر کنم به شما ثابت شد که حرفی که میزنی درست نیست. من پلسک رو کامل کار کردم و راه رو نشون دادم ، سی پنل هم کار نکردم، شما خودت میگی ما بدبخت بیچاره ها
دوست من سی پنل که لایسنسش گرون تره! به نگاه به همه پست هات بکنی میبینی تنها هدفی که نداشتی یاد گیری بوده! هرچند شمایی که یه vps هم نداری پس ار تنظیمات این چنینی هم خبر نداری ولی با این اطمینان حرف زدنت چی هست من نمیدونم.
شاید به تعداد پست های من نگاه کردی و خواستی برتری تو به رخ بقیه بکشی ، و مثل بعضی ار فروم ها مثلا تازه واردی رو اذیت کنی، ولی بهتر بود به تاریخ عضویت هم نگاه میکردی .
به هر حال امیدوارم من اشتباه کنم و بد برداشت کرده باشم و امیدوارم هدف شما واقعا یادگیری بوده باشه
موفق باشید