Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
با سلام
ابتدا میخواستم از آقای اسکندی دو تا تشکر ویژه بکنم یکی بخاطر اینکه همه ی کارهای مربوط به کارت و .... بنده رو در عرض 17 رو انجام دادند. با حوصله پاسخگو بودند و ...
دوم بخاطر صداقت و پاکیشون تو کار. دوست دارم کار خوبی که امروز ایشون کردند رو بقیه دوستان بدونند: من دو روز پیش به حساب ایشون برای شارژ ویزا پول ریختم و ایشون بخاطر تعطیلی دیروز مالزی، امروز به حساب من واریز کردند. ولی مسئله جالب اینجاست که بخاطر تغییر قیمت ارز ایشون به قیمت امروز برای من رینگت رو حساب کردند و بیشتر از مبلغ ارز پریروز به حساب من واریز کردند. که این صداقت ذاتی ایشون رو نشون میده (من چیزی بهشون نگفته بودم) و کمال تشکر رو ازشون دارم.
----------------------------------------------------
متاسفانه اطلاعات در مورد سیم کارت در این تاپیک خیلی ناقصه و یا بعضا اشتباهه. از آقای اسکندری تقاضا دارم اگر جایی از اطلاعاتی که من میدم غلط هست بگن تا تصحیح کنم!
من بابت همین اطلاعات اشتباه تاپیک امروز 20 هزار تومن ضرر کردم. تا بفهمم این سیم کارتها اصلا قضیه شون چیه و امیدوارم با اطلاعاتی که ارائه میکنم از ضررهای مشابه برای بقیه بچه ها جلوگیری بشه.
میریم سر اصل مطلب:
سیم کارتی که بدست من رسیده پشت پاکتش زده: Exp: 31 Dec 2012 و خوب وقتی سیمکارت رو از جعبه در آوردم و داخل گوشی انداختم اتوماتیک با همراه اول رجیستر شد.
با کد #100* میتونید دسترسی سریع به همه ی امکانات سیم کارت داشته باشید.
با کد #122* میتونید ببینید چقدر موجودی دارید و یا چه Hotlink فعال کردید و ... یک چیزی مثل #141* ایرانسل خودمون.
در ابتدا سیم کارت هیچ شارژی نداره.
از استرالیا برام اس ام اس اومد و به دستم رسید که این ثابت میکنه دریافت اس ام اس رایگانه.
ولی از سایت خود اپراتور یا ویزاکارت برام اس ام اس نمیومد و همین باعث شد تحقیقاتم رو شروع کنم و نتیجه این شد این سیم کارت با همراه اول درست کار نمی کنه و من با استفاده از منوی گوشی (احتمالا تو گوشی های مختلف جاش متفاوت هست) سیم کارت رو با ایرانسل رجیستر کردم. اون وقت مشکل حل شد دیگه از همه جا برام اس ام اس میاد! خوب این از مشکل اول.
مورد دوم وقتی سیمکارت رجیستر میشه نمیتونید بهش زنگ بزنید تا شارژش کنید. پس اگه بعد از خرید تا اولین شارژ نتونستید به شمارتون زنگ بزنید جای نگرانی نیست. بعد از اولین شارژ این مورد حل میشه.
ولی تناقض ها و اشتباهات از اینجا به بعد شروع میشه!
اولا این نکته رو براتون روشن کنم که این سیم کارت از لحاظ امکانات و کیفیت از سیم کارت ایرانسل ضعیف تر هست. از سایتش گرفته تا بقیه مسائل کاملا واضح است. ولی هدف از خرید این سیم کارت رفع نیازهایی است که با سیم کارتهای داخلی قابل حل نیست پس میشه همون قضیه کفش پاره در بیابون که خودش نعمتیه!
ببنید پشت پک سیم کارت یک تاریخی نوشته که نباید برای شما هیچ اهمیتی داشته باشه. قبل از این تاریخ باید سیم کارت اکتیو بشه که چون آقای اسکندری این سیمکارت رو اکتیو شده میفرستن پس این تاریخ ربطی به من و شمای مشتری نداره.
اولش من خیلی گیج شده بودم. وقتی کد #122* رو میزدم مثل شکل زیر میزد تاریخ انقضای سیم کارت: 8/12/2012 و پشت کارت هم زده بود Exp: 31 Dec 2012 بعدا فهمیدم تاریخ پشت کارت تاریخی هست که باید سیم کارت تا قبل از اون خریداری و اکتیو بشه.
مشاهده پیوست 239085
تو این تاپیک چند باری گفته شده بود که باید یک پلن از پلن های هات لینک انتخاب کنی حداقل هر 4 ماه یکبار و یا مثلا برای اکتیو شدن تماس دو طرفه باید به ایرانسل زنگ بزنی. ولی همه ی اینها اشتباهه!!!!
این سیم کارت همونطور در عکس میبینید رومینگ رو در ایران ساپورت نمیکنه و این به این معنی هست که هیچ وقت با این سیمکارت نمی تونید از داخل کشور زنگ بزنید! و خط تون رو دوطرفه کنید (من با ایرانسل هم تماس گرفتم) و فقط با این سیم کارت میتونید تماس و اس ام اس ورودی داشته باشید.
مشاهده پیوست 239086
مساله ی دیگه بعضی از دوستان عزیزم میگفتند که یک نمونه اش رو در پایین براتون آوردم. مساله ی درستی نیست!
هات لینک ها در واقع چیزی شبیه بسته های افزایشی و یا رنگی ایرانسل هستند.
hotlink 5 چی به شما میده؟ 5 رینگت از حساب شما میبره تو حالت hotlink و شما در طول 3 (سه) روز میتونید با تعرفه های کمتر زنگ بزنید و همچنین 100 مگا بایت به شما اینترنت میده. حالا وقتی این سیمکارت تو ایران رومینگ نداره و نمی تونید باهاش تماس برقرار کنید این امکان چه بدرد میخوره؟؟؟؟ در واقع هیچی....
ولی من با توجه به حرف بچه ها بعد از شارژ 30 رینگت خط ام، هات لینک 5 رو فعال کردم که تو عکس میبینید: (البته دلیلش این بود که مواردی که بهتون گفتم بعدا فهمیدم )
مشاهده پیوست 239085
ببینید این سیم کارت ها سه حالت دارند: 1- فعال 2- غیر فعال 3- کنسل شدن سرویس و سلب امتیاز
حالا یک مسئله خیلی مهم میمونه اکه Hotlink ها ربطی به فعال بودن، غیر فعال شدن و یا کنسلی سرویس ندارند پس به چه دردی میخورن و چطور میشه سرویس مون کنسل نشه؟؟؟؟؟؟
هات لینک ها بدرد هیچ ایرانی، ساکن ایرانی نمی خورن! چون تمام ویژگی هاشون برای تعرفه و ... هست که برای ما کارایی ندارند!
وقتی سیم کارتها ثبت نام میشن یکماه فعال هستند (مثلا برای من تاریخ انقضا رو زده 8/12/2012 این نشون میده جناب اسکندری 8/11/2012 سیم کارت من رو فعال کردند) و بعد از اون سه ماه غیر فعال هستند که میتونید اس ام اس و تماس دریافت کنید. (از اونجایی که ما نمی تونیم باهاش تماس برقرار کنیم پس دوره فعال بودن و یا غیر فعال بودن برای ما یکی هست) و قبل از اینکه دوره غیر فعال بودن تمام بشه باشد سیم کارت شارژ بشه وگرنه سرویس سلب امتیاز میشه.
من متوجه شدم که اگه تو دوره ی فعال بودن (مثل الان سیم کارت من) شارژ مجدد صورت بگیره تاریخ انقضا تغییری نمیکنه. پس باید بعد از 1 ماه از ثبت نام شارژ بشه تا تاریخ انقضا افزایش پیدا کنه.
من فکر میکنم هر بار شارژ کردن سیم کارت بعد از تاریخ انقضاء،(فعال بودن) 1 ماه تاریخ اکتیو بودن به ما میده و سه ماه تاریخ غیر فعال بودن.(مثلا فرض کنید من 8 دسامبر تاریخ 1 ماه اکتیوم تموم میشه مثلا 25 دسامبر شارژ مجدد انجام بدم تا 25 ژانویه فعالم و 3 ماه بعدش فرصت دارم دوباره شارژ کنم) اگه امکان داره این سوال رو آقای اسکندری از اپراتور بپرسید که من درست میگم یا نه؟؟؟ (خودم 99% مطمئنم)
---------------------------
آقای اسکندری من اطلاعات اکانتم رو به ایمیلتون فرستادم که با کارت خودم اون سایت رو Verify کنید، همچنان منتظرم.
شما با *120*شماره مقصد همراه 00# تماس بگیر بعد خودش بهت زنگ میزنه تماسو وصل میکنه اینجوری هزینش 3-4 رینگت در دقیقه میشه.
همچنین من این شماره رو تو یاهو مسنجر رجیستر کردم هرکی پی ام بده بصورت رایگان SMS میشه