خوب این ویزا کارت و سیم کارت مالزیم بعد از 17 روز رسید دستم که 13 روز از قولی که آقای اسکندری دادن زودتر اومد و این جای تشکر داره!
جناب اسکندری چند تا سوال فقط پیش اومده واسم:
1. شما فرموده بودین اطلاعات کارت زودتر میاد که اصلا برام نیومد این اطلاعات، فقط امروز دیدم سیم کارت و ویزا کارت رسید دستم. به اون اطلاعات چطور می تونم دسترسی داشته باشم؟
2. الان این ویزا کارت فعاله؟ اگه فعال نیست چطور می تونم فعالش کنم؟ کلا اینترنت بانک دارم یا نه؟ تراکنش ها و اینارو از کجا باید ببینم؟
3. برای ورود به سایت Bigshot ID رو دارم ولی پسورد ندارم. اون پسورد چیه؟!
4. حساب پیپالمو اومدم وصل کنم به کارت که میگه
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
الان چه مشکلی هست؟
4. سیم کارتو انداختم توی گوشی و داخل ایران با ایرانسل میارتش به نام MTN Irancell. اما شارژش 0 رینگیته. چه راه هایی برای شارژ کردنش در اختیارم هست؟
5. برای سیم کارت Call Barring for outgoing calls فعاله و وقتی میام غیر فعالش کنم ازم Barring passcode می خواد. اونو چطور بدست بیارم؟
6. اگه یه اکانت پیپال باز کنم برای مالزی و آدرس همین ویزا کارت رو بدم و شماره سیم کارتم بهش اضافه کنم و بعدا زبونم لال لیمیت شه می تونم بازم از شما برای رفع لیمیت کمک بگیرم؟
بازم ممنونم جناب اسکندری. شرمنده که سوالام زیاد شدن