• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
ضمن تشکر از شما جناب اسکندری
می خواستم بدونم که ایا راهی وجود داره که بشه از وب مانی یا لیبرتی به ویزاکارت های صادره شما یا پی پال پول واریز کرد ممنون
با سلام
خواهش میکنم در خدمتتون هستم
اگه کردیت کارت رو تو حساب وب مانی وریفای کنید میشه از طریقی انتفال بدید
موفق باشید

من هم جند تا سوال داشتم خدمتتون
١-من الا نvisa به دستم رسيده حال براى سيم كارت و حساب paypal چقد پول به حسابتون بريزم در ضمن من انگليسى هم بلد نيستم چكار كنم
٢-بنا به دلايلى پاسپورتم در دسترس نيست ميتونم از پاسپورت برادارم استفاده كنم و اونو فتوشاپ كنم
٣-اگر حساب پيپال لميت بشه ديگر با اون كارت نميشه پيپال وريفاى كرد
با سلام
در خدمتتون هستم
1.برای حساب پی پال و سیم کارت مالزی باید مبلغ 110 هزار تومان به حساب های ما واریز نمایید
2به هیچ عنوان از فوتو شاپ برای جعل مدارکتون استفاده نکنید چون به سرعت متوجه خواهند شد و حسابتون رو به کل میبندن
3.خیر هر کارت فقط در یک حساب وریفای خواهد شد
موفق باشید

قربان این سایت شما هستید یا رقیب شماست؟!
گروه مشاورین زرین هما مالزی | ZARIN HUMA GROUP
با سلام
خیر این سایت ما نیست
من اشنایی با این سایت ندارم
ادرس سایت ما www.visaandmaster.com میباشد
موفق باشید

جناب اسکندری، مدارک برای درخواست ویزای جدید براتون ارسال کردم. لطفا تایید بفرمائید.
با سلام
ایمیل براتون ارسال شد
موفق باشید

سلام خدمت آقای اسکندری
لطفا بفرمایید همین رو سفارش بدیم یا منتظر تخفیفات جدید بمونیم؟ منتظریم
با تشکر
با سلام
اگه برای ویزا و پی پال منتظر تخفیف هستید فعلا قصد نداریم برای این دو تخفیف بزاریم
تخفیف های ما به مناسبت افتتاح جدید سایت برای مستر کارت های جدیدمون و حساب مانی بوکرز میباشد
اگه عجله ندارید برای حساب پی پال ماه اینده جشنواره خواهیم داشت
موفق باشید

من یه اکانت پی پال میخوام ...
اینجا یه قیمت زدی!
تو سایت یه قیمت دیگه ...
تایتل تاپیک هم زدی 95 ...

اگه هنوز 95 تومنه من میخوام ...

با سلام
خیر دوست عزیز قیمت تصحیح شده ی ما تو سایتمون و همچنین پایین تاپیکمون مشخص هست
اون قیمت برای جشنواره ی ما بود اگه باز همون قیمت رو میخواهید باید تا ماه اینده صبر کنید
موفق باشید

سلام ..جناب اسکندری عزیز جهت وریفای حساب پایزا چندتا سوال داشتم.
من در خارج آشنا دارم که در آلمان حساب بانکی داره میخواستم جهت وریفای حسابم از حساب بانکی اون شخص استفاده کنم. موقع وریفای کردن و معرفی بانک در قسمت Account Type نوشته شده personal checking و personal savings منظورشون چه حسابیه؟؟
در قسمت SWIFT BIC و IBAN چه شماره ای باید وارد کرد؟؟ شماره شعبه ی بانک؟؟ شماره ی حساب بانکی؟؟ شماره شبا؟؟
و در آخر در قسمت Bank Contact Name نام شعبه ی با نکی رو میخواد؟؟
بعد از وارد کردن این مشخصات به صفحه ی Deposit ارجاع میشیم در این صفحه چه چیزایی لازمه تا بگم اون شخص فراهم کنه.

با تشکر

با سلام
دوست عزیز لطف کنید ایمیل بزنید
[email protected]
بهتر میتونم راهنماییتون کنم
موفق باشید

سلام آقای اسکندری بنده یک خرید داشتم امکانش هستش که برای بنده انجام بدید ؟
اگر نه لطفا کسی رو معرفی کنید که برای بنده این کارو انجام بده !
خرید هم توسط ویزا انجام میشه هم مستر کارت و هم پی پال !!!
یک بازی هستش که میخوام خرید کنید برای سریالش که بتونم آنلاین بازی کنم اگر بله که لطفا بفرمائید تا براتون لینک خرید رو ارسال کنم.
[/
QUOTE]

با سلام
بله دوست عزیز مشکلی نیست براتون انجام میدیم
موفق باشید

Last edited:

beam

Registered User
لایک‌ها
0
اطلاعات حساب پی پال به دستمان رسید البته یکمی از ان چیزی که قول دادید دیر تر شد ولی در هر حال از زحماتتان کمال تشکر را دارم!!!!

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
جناب اسکندری من بیش ار یک هفته هست که منتظر فعال شدن و ارسال اطلاعات اینترنت بانک وبزا کارتم هستم ، لطفا پیگیری بفرمایید ، لطفا اطلاعات مربوط به ایمیل یاهو یی که پی پال را با اون برای من درست کردید رو هم بفرستبد.
با تشکر

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای اسکندری
من تاریخ انقضای گذرنامه م تموم شده، میشه همینو یه کاریش کرد؟ یا با گذرنامه نمیشه؟

mhd70karimi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
چند تا سوال داشتم:

1- در این سایت سوالات متداول | payment24 مدعی اند که حساب های پی پال ایجاد شده توسط اون ها قابلیت مس پیمنت رو داره، این چه قابلیتی و حساب هایی که شما باز میکنید این امکان رو داره؟؟
2- در بخش خدمات -> صدور ویزا کارت فیزیکی همون سایت گفته شده که این کارت قابل شارژ نیستند و قابلیت برداشت از ATM رو ندارن؟؟ ولی شما گفتید که میشه؟ علت این فرق چیه؟
3- ویزا کارت ها 5سال اعتبار دارند و باید دوباره تمدید شوند؟ هزینه تمدید مجدد آن ها چه قدر هست؟
4- موجودی ویزا کارت و حساب پی پال بر اساس رینگت هست یا دلار؟

Last edited:

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
سلام جناب اسکندری،
من دیروز یک دامنه از سایت name.com تمدید کردم. قیمتش 9.99$ بود. مبلغ 37.34 رینگت از حساب ویزام کم کرد. میخواستم بپرسم به چه صورت حساب کرده که بتونم تو خریدهای بعدیم دقیق تر حساب ویزام رو شارژ کنم.
1% خود ویزا برای تبدیل ارز کارمزد داره که تو 10 دلار میشه 0.1 دلار. اگه نسبت رینگت به دلار هم همونی باشه که تو سایتتون زدید (3.06) اون وقت خرید من باید بشه: 9.99+0.1= 10.09$ * 3.06 = 30.875 رینگت. ولی 37.34 رینگت از حسابم کم شده یعنی 6.5 رینگت بیشتر. دلیلش چی بوده؟

--------
ادیت: امروز که Posting Date خرید دیروزم هست مبلغ به 31.27 رینگت تغییر کرد تو حسابم ولی باز با مقداری که من حساب کردم 0.4 رینگت تفاوت داره (بیشتره) دلیلش چی هست؟
بعد یک سوال دیگه هم دارم اگه مثلا تو حسابم 35 رینگت بود با اینکه بیشتر از خریدم تو حسابم پول بود با این همه خریدم انجام نمی شد؟

Last edited:

mhd70karimi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام جناب اسکندری،
من امروز یک دامنه از سایت name.com تمدید کردم. قیمتش 9.99$ بود. مبلغ 37.34 رینگت از حساب ویزام کم کرد. میخواستم بپرسم به چه صورت حساب کرده که بتونم تو خریدهای بعدیم دقیق تر حساب ویزام رو شارژ کنم.
1% خود ویزا برای تبدیل ارز کارمزد داره که تو 10 دلار میشه 0.1 دلار. اگه نسبت رینگت به دلار هم همونی باشه که تو سایتتون زدید (3.06) اون وقت خرید من باید بشه: 9.99+0.1= 10.09$ * 3.06 = 30.875 رینگت. ولی 37.34 رینگت از حسابم کم شده یعنی 6.5 رینگت بیشتر. دلیلش چی بوده؟

--------
همچنان منتظر پاسخ به ایمیلم هم هستم. :)

لطف کنید این سوال رو هم به صورت عمومی جواب بدید، ممنون

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام جناب اسکندری،
من امروز یک دامنه از سایت name.com تمدید کردم. قیمتش 9.99$ بود. مبلغ 37.34 رینگت از حساب ویزام کم کرد. میخواستم بپرسم به چه صورت حساب کرده که بتونم تو خریدهای بعدیم دقیق تر حساب ویزام رو شارژ کنم.

--------
همچنان منتظر پاسخ به ایمیلم هم هستم. :)
من الان از یک جای دیگه دامین تمدید کردم برای 10.17$ مبلغ RM31.82 از کارتم کم شد ، پس در نتیجه اون سایت نیم دات کام از شما بیشتر گرفته البته 48ساعت صبر کنید تو صورتحساب که بیاد معلوم میشه.

آپدیت: من دیروز از حساب پی پالم 70$ درخواست انتقال به کارت دادم خودش گفت 5-7 روز طول میکشه دفعه قبلم 5روز طول کشید اما ایندفعه همین الان رسید به حسابم یعنی کلا 1روز! عالییه!:thumbsup:

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
من الان از یک جای دیگه دامین تمدید کردم برای 10.17$ مبلغ RM31.82 از کارتم کم شد ، پس در نتیجه اون سایت نیم دات کام از شما بیشتر گرفته البته 48ساعت صبر کنید تو صورتحساب که بیاد معلوم میشه.

آپدیت: من دیروز از حساب پی پالم 70$ درخواست انتقال به کارت دادم خودش گفت 5-7 روز طول میکشه دفعه قبلم 5روز طول کشید اما ایندفعه همین الان رسید به حسابم یعنی کلا 1روز! عالییه!:thumbsup:

پس با این حساب نسبت دلار به رینگت رو 3.13 حساب میکنه.
برای 70 دلار چند دلار پی پال کارمزد برداشت؟ (ربط داره به مبلغ انتقال؟)

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام جناب اسکندری،
من دیروز یک دامنه از سایت name.com تمدید کردم. قیمتش 9.99$ بود. مبلغ 37.34 رینگت از حساب ویزام کم کرد. میخواستم بپرسم به چه صورت حساب کرده که بتونم تو خریدهای بعدیم دقیق تر حساب ویزام رو شارژ کنم.

--------
ادیت: امروز که Posting Date خرید دیروزم هست مبلغ به 31.27 رینگت تغییر کرد تو حسابم ولی باز با مقداری که من حساب کردم 0.4 رینگت تفاوت داره (بیشتره) دلیلش چی هست؟

راستش من مثل شماها حرفه اي نيستم اما يك سري مطالبي خوندم گفتم بيام اينجا بذارم. اگه اشتباه بود دوستان بگن كه درستش كنم...
تبديل رينگيت به دلار يا هر ارز ديگه بستگي به نوع سياست هاي يك وب سايت (يا بهتر بگم نوع سياست هاي بانك كارگزاري داره كه اون وب سايت اونجا حساب داره) مثلا در ماني بوكرز گفته تبديل ارز رو با درصد 2.99(اگر اشتباه نكنم) انجام ميديم. يعني از 100 رينگيتي كه بخوام به حساب دلاري ماني بوكرزم انتقال بدم 97 رينگيت رو نسبت 3.06 ميزنه و منتقل ميكنه(البته من هنوز حساب ماني بوكرز ندارم:()...حالا اين خريد ها هم بستگي به نوع سياست هاي بانك هاي كارگزار وب سايت ها هست. اگر همين خريد ها رو از وب سايت هاي مالزيايي انجام بدين احتمالا دقيقا همون نسبت 3.06 رو تو تبديل رينگيت به دلار حساب ميكنه نه بيشتر!

جناب تهران شهر اگر من اشتباه ميگم لطفا بگيد چون خودمم زياد رو چيزي كه گفتم مطمئن نيستم!!!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
پس با این حساب نسبت دلار به رینگت رو 3.13 حساب میکنه.
برای 70 دلار چند دلار پی پال کارمزد برداشت؟ (ربط داره به مبلغ انتقال؟)
تبدیل ارز تو این کارت 1% نیست بلکه به این صورته:
The conversion rate and any transaction fee determined & charged by VISA International plus an administration fee of 1%.
اینجا تمام هزینه هارو گفته:
Ask BIG - Are there any other charges for my BIG Card?

پی پال 5دلار کارمزد میگیره و به مقدار برداشت کاری نداره.
بابت 70$ مبلغ RM212.61 به حسابم واریز شد.
راستش من مثل شماها حرفه اي نيستم اما يك سري مطالبي خوندم گفتم بيام اينجا بذارم. اگه اشتباه بود دوستان بگن كه درستش كنم...
تبديل رينگيت به دلار يا هر ارز ديگه بستگي به نوع سياست هاي يك وب سايت (يا بهتر بگم نوع سياست هاي بانك كارگزاري داره كه اون وب سايت اونجا حساب داره) مثلا در ماني بوكرز گفته تبديل ارز رو با درصد 2.99(اگر اشتباه نكنم) انجام ميديم. يعني از 100 رينگيتي كه بخوام به حساب دلاري ماني بوكرزم انتقال بدم 97 رينگيت رو نسبت 3.06 ميزنه و منتقل ميكنه(البته من هنوز حساب ماني بوكرز ندارم:()...حالا اين خريد ها هم بستگي به نوع سياست هاي بانك هاي كارگزار وب سايت ها هست. اگر همين خريد ها رو از وب سايت هاي مالزيايي انجام بدين احتمالا دقيقا همون نسبت 3.06 رو تو تبديل رينگيت به دلار حساب ميكنه نه بيشتر!

جناب تهران شهر اگر من اشتباه ميگم لطفا بگيد چون خودمم زياد رو چيزي كه گفتم مطمئن نيستم!!!

جناب شما تو این مورد برعکس حساب کردین ، وقتی از یک سایتی با ارز دلار خرید میشه تبدیل دلار به رینگیت تو اکانت کارت انجام میشه و ربطی به سایتی که ازش خرید شده نداره.

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
تبدیل ارز تو این کارت 1% نیست بلکه به این صورته:

The conversion rate and any transaction fee determined & charged by VISA International plus an administration fee of 1%.

اینجا تمام هزینه هارو گفته:
Ask BIG - Are there any other charges for my BIG Card?

این یعنی این کارت در خریدهای خارج از کشور (خارج از مالزی) علاوه بر تمام کارمزدهایی که مرتبط به ویزا میشه (ویزا برای تبدیل عرض 1% کارمزد میگیره) خودش هم 1% کارمزد مدیریت میگیره پس خرید با این کارت 2% کارمزد داره

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این یعنی این کارت در خریدهای خارج از کشور (خارج از مالزی) علاوه بر تمام کارمزدهایی که مرتبط به ویزا میشه (ویزا برای تبدیل عرض 1% کارمزد میگیره) خودش هم 1% کارمزد مدیریت میگیره پس خرید با این کارت 2% کارمزد داره

بله اینجا براحتی میشه حساب کرد
corporate.visa.com/pd/consumer_services/consumer_ex_rates.jsp
البته برای دریافت پول کارمزد تبدیل همون ۱٪
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Last edited:

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
بله اینجا براحتی میشه حساب کرد
corporate.visa.com/pd/consumer_services/consumer_ex_rates.jsp

دقیقا همینطوره. فقط تو صفحه کافیه کارمزد بانک رو بزنیم 1 درصد. الان نرخ برابری دلار و رینگت رو زده حدود 3.1

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دقیقا همینطوره. فقط تو صفحه کافیه کارمزد بانک رو بزنیم 1 درصد. الان نرخ برابری دلار و رینگت رو زده حدود 3.1

خیر باید بزنی ۲ تا درست دربیاد من تست کردم.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
جناب شما تو این مورد برعکس حساب کردین ، وقتی از یک سایتی با ارز دلار خرید میشه تبدیل دلار به رینگیت تو اکانت کارت انجام میشه و ربطی به سایتی که ازش خرید شده نداره.
يعني منظورتون اينه كه براي شارژ يك حساب ماني بوكرز كه به دلار درست شده علاوه بر كارمزد تبديل رينگيت به دلار در ماني بوكرز (كه مثلا 2.9% هست) بايد 2% ديگه هم به خاطر اين تبديل ارز پرداخت بشه؟؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
يعني منظورتون اينه كه براي شارژ يك حساب ماني بوكرز كه به دلار درست شده علاوه بر كارمزد تبديل رينگيت به دلار در ماني بوكرز (كه مثلا 2.9% هست) بايد 2% ديگه هم به خاطر اين تبديل ارز پرداخت بشه؟؟

کارمزد تبدیل تو کارت ۲٪ میشه و کارمزد آپلود پول تو مانی بوکرز ۱.۹٪

reza_majd

Registered User
لایک‌ها
2
چرا آقای اسکندی این موارد رو از اول نگفتن؟! 1% اضافه در صورت خرید بیرون مالزی... فقط کارت کشیدن رو گفتن کارمزد داره

Last edited:

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
چرا آقای اسکندی این موارد رو از اول نگفتن؟! 1% اضافه در صورت خرید بیرون مالزی... فقط کارت کشیدن رو گفتن کارمزد داره

با سلام،
سلامت کاری آقای اسکندری تایید میشه. من تاپیکشون رو از ابتدا دنبال کردم 1% کارمزد ویزا رو که همون اوایل تاپیک گفته بودند ولی 1% کارمزد بانک رو احتمالا خودشونم در جریان نبودند. به هر صورت از الان دیگه کاملا اطلاع رسانی شد 2% برای خرید کارمزد وجود داره. یعنی به اضای هر 100 دلار 2 دلار کارمزد.

Hasam

Registered User
لایک‌ها
159
سلام
پیشاپیش اگر سوال تکراری هست عضر خواهی میکنم، چون با جستجو توی تاپیک به نتیجه‌ای نرسیدم.

سوال داشتم که امکان خرید با آی‌پی ایران برای ویزا کارت وجود داره یا خیر؟
و سوال دیگه اینکه آیا هر دو حساب ویزا و پی‌پل قابلیت دریافت وجه (منظورم واریز وجه توسط سایرین) رو دارند؟ اگر این امکان رو دارند سقف خاصی برای دریافت وجود داره یا نامحدود هست؟

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا