با سلام
اولا عذر خواهى ميكنم از همه ى دوستان انجمن كه كمى دير به ايميل ها جواب دادم و كامنت هاى اينجا رو دارم دير جواب مبدم
دليل تاخير من هم به خاطر سايت جديد و خدمات جديدمون هست
خدمتتون هم عرض كنم كه ويزا كارت جديد ما هم با سقف ١٠ هزار رينكيت در سايت جديد در راه است و احتمالا قيمت هامون تغيراتى خواهد داشت كه براى همه ى دوستان مناسب خواهد بود
در مورد بحثى هم كه بين دوستان بود عرض كنم كه من از روز اول عرض كرده بودم كه ١ درصد كارمزد ويزا ميباشد + هزينه ى تبديل رينكيت به ارز درخواستى به قيمت روز( كه نميتونيم دقيقا بكيم اين مبلغ يك درصد هست بعضى مواقع كه ارزش رينكيت كمتر از ارز هاى رسمى در بازار مالزى هست اين مبلغ بالاتر و ارزش رينكيت كه بيشتر ميشه اين مبلغ كمتر از يك درصد ميشه و بسته به قيمت روز داره)
سوال هاى بقيه دوستان رو جواب خواهم داد
در ضمن براى سايت جديد ممنون ميشم اكه دوستان انجمن تو سايت خودمون نظراتشون رو بدن
موفق باشيد
آقای اسکندری 5 روزه که آنلاین نشدن و ایمیل هم جواب نمی دن از 19 نوامبر تا الان ، کسی میدونه چرا نیستن؟
در خدمتتون هستم دوست عزيز
سلام آقا من به دو یورو برای ایجاد کردیت نیاز دارم چیکار باید بکنم؟
توی سایت wotanserver
با سلام
لطفا ايميل بزنيد تا راهنماييتون كنم
[email protected]
موفق باشيد
سلام
پیشاپیش اگر سوال تکراری هست عضر خواهی میکنم، چون با جستجو توی تاپیک به نتیجهای نرسیدم.
سوال داشتم که امکان خرید با آیپی ایران برای ویزا کارت وجود داره یا خیر؟
و سوال دیگه اینکه آیا هر دو حساب ویزا و پیپل قابلیت دریافت وجه (منظورم واریز وجه توسط سایرین) رو دارند؟ اگر این امکان رو دارند سقف خاصی برای دریافت وجود داره یا نامحدود هست؟
ممنون
با سلام
خواهش ميكنم دوست عزيز
بعضى از سايت ها امكان داره بخوان ازتون كه حتما با اى بى مالزى خريد كنيد ولى عموما نيازى حتما به اى بى مالزى نيست و ميتونيد به راحتى از ايران هم خريدتون رو انجام بديد
حساب ويزا خير ولى اكانت paypal اين قابليت رو داره و محدوديتى براى دريافت هم وجود نداره حساب ويزا هم از طريق ما يا از طريق حساب paypal قابل واريز وجه ميباشد
موفق باشيد