• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

majid.k

Registered User
لایک‌ها
193
سلام آقا من به دو یورو برای ایجاد کردیت نیاز دارم چیکار باید بکنم؟
توی سایت wotanserver

komolos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای اسکندری 5 روزه که آنلاین نشدن و ایمیل هم جواب نمی دن از 19 نوامبر تا الان ، کسی میدونه چرا نیستن؟

Last edited:

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
اولا عذر خواهى ميكنم از همه ى دوستان انجمن كه كمى دير به ايميل ها جواب دادم و كامنت هاى اينجا رو دارم دير جواب مبدم
دليل تاخير من هم به خاطر سايت جديد و خدمات جديدمون هست
خدمتتون هم عرض كنم كه ويزا كارت جديد ما هم با سقف ١٠ هزار رينكيت در سايت جديد در راه است و احتمالا قيمت هامون تغيراتى خواهد داشت كه براى همه ى دوستان مناسب خواهد بود
در مورد بحثى هم كه بين دوستان بود عرض كنم كه من از روز اول عرض كرده بودم كه ١ درصد كارمزد ويزا ميباشد + هزينه ى تبديل رينكيت به ارز درخواستى به قيمت روز( كه نميتونيم دقيقا بكيم اين مبلغ يك درصد هست بعضى مواقع كه ارزش رينكيت كمتر از ارز هاى رسمى در بازار مالزى هست اين مبلغ بالاتر و ارزش رينكيت كه بيشتر ميشه اين مبلغ كمتر از يك درصد ميشه و بسته به قيمت روز داره)
سوال هاى بقيه دوستان رو جواب خواهم داد
در ضمن براى سايت جديد ممنون ميشم اكه دوستان انجمن تو سايت خودمون نظراتشون رو بدن
موفق باشيد

آقای اسکندری 5 روزه که آنلاین نشدن و ایمیل هم جواب نمی دن از 19 نوامبر تا الان ، کسی میدونه چرا نیستن؟
در خدمتتون هستم دوست عزيز

سلام آقا من به دو یورو برای ایجاد کردیت نیاز دارم چیکار باید بکنم؟
توی سایت wotanserver
با سلام
لطفا ايميل بزنيد تا راهنماييتون كنم
[email protected]
موفق باشيد

سلام
پیشاپیش اگر سوال تکراری هست عضر خواهی میکنم، چون با جستجو توی تاپیک به نتیجه‌ای نرسیدم.

سوال داشتم که امکان خرید با آی‌پی ایران برای ویزا کارت وجود داره یا خیر؟
و سوال دیگه اینکه آیا هر دو حساب ویزا و پی‌پل قابلیت دریافت وجه (منظورم واریز وجه توسط سایرین) رو دارند؟ اگر این امکان رو دارند سقف خاصی برای دریافت وجود داره یا نامحدود هست؟

ممنون
با سلام
خواهش ميكنم دوست عزيز
بعضى از سايت ها امكان داره بخوان ازتون كه حتما با اى بى مالزى خريد كنيد ولى عموما نيازى حتما به اى بى مالزى نيست و ميتونيد به راحتى از ايران هم خريدتون رو انجام بديد
حساب ويزا خير ولى اكانت paypal اين قابليت رو داره و محدوديتى براى دريافت هم وجود نداره حساب ويزا هم از طريق ما يا از طريق حساب paypal قابل واريز وجه ميباشد
موفق باشيد

Khat.khati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

پیام خصوصی فرستادم چک کنید لطفا

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوست عزیز. دو سوال داشتم.
مهمترین موردی که ممکنه برای حساب پی پال پیش بیاد لیمیت شدن هست. اگر این لیمیت شدن بخاطر آدرس و یا ویزا کارت باشه باز شدنش رو تضمین میکنید
و اینکه برای واریز حدود 10 هزار دلار در ماه و برداشت ,حساب Personal کافی هست؟ اگر نیاز به حساب بالاتر بود باز میکنید؟

ممنون

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای اسکندری آشوری هستم. 240 تومن به حساب ملت واریز کردم.
یه پیام بهتون دادم درباره واریز به ویزا کارت که جواب ندادین اما از جوابتون تو انجمن جوابم رو گرقتم.
سایت جدیدتون هم اگه اشتباه نکنم این هست:
PaymenTools

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
به به سايت جديد مبارك...قشنگ طراحي شده...

آقاي اسكندري سايتتون هم كه آماده شد...اگر امكانش هست لطفا جشنواره رو زودتر شروع كنيد قربان:rolleyes:

majid.k

Registered User
لایک‌ها
193
سلام از بچها کسی هست که ویزا کارت فیزیکی داشته باشه برا من یه خرید کوچولو انجام بده شماره حسابم بده باهاش حساب کنم

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
حساب پیپال ای که برام ساختن لیمیت شده - مشخصات رو فرستادم براتون .
مرسی

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان دقت فرمایید
در موردیوزر almasghoo90

دوستان گرامی و ریاست فرم دقت فرمایید این یوزر مبلغ چهار صد هزار تومان بابت باز کردن حساب در بت 365 از بنده توسط حساب اینترنتی بانک دو روز پیش گرفت ومتاسفانه با زبان بازی و گرفتن مشخصات من که یعنی نمایده هستم کلاه بردار از اب درامد مشخصات خودش را فرخی مینامید اما نام حساب و شماره حساب که بنده پول را به ان ریختم بشرح زیر است
به حساب شماره : 0329272571007 و شماره کارت صادات 60307691133861104
به نام : وحيد شمس ايلى
به شرح : بابت بت
واريز گرديد.
شماره تلفن های که داده بود سه شماره بود که یکیش در شبکه موجود نیست دوتای دیگه این سات 09366725172 و 09353464436
ناگفته نماند که بنده خودم یوزر قدیمی این فروم هستم یک بار دیگه هم تو خرید وبمانی همچین مشکلی برام پیش امد اما متاسفانه باز گول خوردم
هم اکنون هم تلفنش را یا خاموش کرده یا قطع میکند تو روز بدی اینکار را کرد انشالا ه که خرج سرطان خودش و خانودهاش بشه

ویرایش/حذف پیام ویرایش نوشته ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول چندگانه این پیام

mhd70karimi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
چند تا سوال داشتم:

1- در این سایت سوالات متداول | payment24 مدعی اند که حساب های پی پال ایجاد شده توسط اون ها قابلیت مس پیمنت رو داره، این چه قابلیتی و حساب هایی که شما باز میکنید این امکان رو داره؟؟
2- در بخش خدمات -> صدور ویزا کارت فیزیکی همون سایت گفته شده که این کارت قابل شارژ نیستند و قابلیت برداشت از ATM رو ندارن؟؟ ولی شما گفتید که میشه؟ علت این فرق چیه؟
3- ویزا کارت ها 5سال اعتبار دارند و باید دوباره تمدید شوند؟ هزینه تمدید مجدد آن ها چه قدر هست؟
4- موجودی ویزا کارت و حساب پی پال بر اساس رینگت هست یا دلار؟

لطف می کنید و به سوال های من پاسخ دهید؟؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

قابلیت مس پی خیلی وقته که به هرکسی داده نمیشه،فقط به اکانت های با گردش بالا میدن و ارسال پول تو این حالت فقط 1دلار کارمزد داره.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
لطفا پيغام خصوصي را بررسي بفرماييد

ممنون

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای اسکندری
تو یه سایت دو تا روش برای پرداخت داره که هر دوتاش با پای پاله. اولی از خود پای پال دومی با کردیت کاردی که تو پای پال ثبت شده. می خواستم ببینم کارمزد هردوتاشون مساویه؟

این روش اول:

روش های خرید2.png

اینم روش دوم: (سومی)

روش های خرید.png

Last edited:

cellphone4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای این ویزا کارتها که صادر می کنید ریموت کنترل هم می دید؟چون استفاده از چی پی ان به هر صورت برای پیپال خطرناکه و ممکن حساب مسدود بشه

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی واضح بگه فرق بین ریموت با v*pn چیه؟ آیپی اختصاصی بهتر و امن تره یا ریموت؟

cellphone4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی واضح بگه فرق بین ریموت با v*pn چیه؟ آیپی اختصاصی بهتر و امن تره یا ریموت؟

ریموت اینکه شما از یک کامپیوتر دیگه که دارای یک آیپی داخلی مشخص و یک آیپی خارجی مشخص هست استفاده می کنید
چی پی ان معلوم نیست کی استفاده کرده و .....فرض کنید یک آیپی به این شکل داریم
2.186.22.1 و یک نفر با این آیپی توسط یک اکانت fake استفاده کرده و بعدا حسابش مسدود شده این آیپی توی پیپال به عنوان بلک لیست هستش اگه شما با یه آیپی از این رنج برید اکانت شما هم مشکل ساز میشه خوب حالا با توجه به ریسک بالاش استفاده از چی پی ان به هیچ وجه پیشنهاد نمی شه ولی اگه می خواید ریسکشو یکم کمتر کنید سعی کنید چی پی ان شما حدالمقدور از لحاظ جغرافیایی توی همان شهری باشه که اکانت پی پال شما رجیستر شده ....بهترین راه استفاده از ریموت کنترل و vps هستش

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
دوست عزيز لطفا براى اين سوال هاتو از طريق ايميل با ما مكاتبه نماييد
موفق باشيد

با سلام
دوست عزيز مدارك رفع ليميت ميخواستيد ولى ما از شما ايميلى بات درخواستتون نداشتيم
لطفا ايميل بزنيد موفق باشيد

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطف کنید بگید این اطلاعات کارت ما کی ارسال میشه