• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب اسکندری اگر کارت های بلوک شده مشکلشون حل نشه و کارت جدید ارسال بشه وضعیت رینگیت های داخلش چی میشه؟!!

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
جناب اسکندری این پی پل من کماکان لیمیت شده :| لطفا یه بررسی بکنید من اطلاعات رو براتون میل کردم ، تشکر

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام و درود
سوالی داشتم از خدمتتون
از دوستان کسی میدونه Authorization code که عددی 6 رقمی است رو از کجا میشه پیدا کرد؟توی پنل بانکی ویزا کارتم هم که میرم اصلا این جور عددی وجود نداره.چند روز پیش یک خرید داشتم که گفتن باید اون کدو برامون ایمیل کنید.از جناب اسکندری عزیز هم درخواست کمک کردم ولی گویا سرشون شلوغ است و هنوز فرصت خوندن ایمیلو نداشتن.ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بگذاره

beam

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام....
جناب آقای اسکندری ،از سوی همکارانتان ایمیلی دریافت داشتم مبنی بر اینکه گویا شماره کارت من جز کارت های بلاک شده است .... امیدوارم این مشکل را هرچه سریع تر حل بشود.....
در ضمن یک سری سوال دارم
اگر احیانا کارت من که بلاک شده از بلاک در نیاد و لازم به کارت دیگه ای باشه برای حساب پی پال که با کارت قبلی وریفای شده مشکلی که پیش نمی اید شما خودتون دوباره کارت جدید را اضافه می کنید....
راستی ،اگر بخواهم به ان ادرس ایمیلی که در پی پال گذاشتید دست رسی داشته باشم می شود بی زحمت پس وورد ان را برایم بفرستید! (اگر امکتن ندارد اشکالی ندارد یک ادرس دیگه ایمیل به لیست ایمیل ها در پانل پی پال اضافه کنم ) این کارت های ویزا که فرستادید پنل اینترنتی دارد یا نه ،اگر دارد همراه اطلاعات کارت چیزی نبود ،حالا اگر من بخواهم موجودی داخل آن را بفهمم چه کار باید بکنم ،اگر می شود لطفا راهنمایی کنید!؟

pejman230

Registered User
لایک‌ها
5
جناب اسکندری اگر احتیاج به صدور مجدد بود لطفا امکان تغییر EMAIL ID رو هم فراهم کنید.
مرسی

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
جناب اسکندری اگر احتیاج به صدور مجدد بود لطفا امکان تغییر EMAIL ID رو هم فراهم کنید.
مرسی
با سلام
بله بهتون اطلاع خواهیم داد
موفق باشید

با سلام....
جناب آقای اسکندری ،از سوی همکارانتان ایمیلی دریافت داشتم مبنی بر اینکه گویا شماره کارت من جز کارت های بلاک شده است .... امیدوارم این مشکل را هرچه سریع تر حل بشود.....
در ضمن یک سری سوال دارم
اگر احیانا کارت من که بلاک شده از بلاک در نیاد و لازم به کارت دیگه ای باشه برای حساب پی پال که با کارت قبلی وریفای شده مشکلی که پیش نمی اید شما خودتون دوباره کارت جدید را اضافه می کنید....
راستی ،اگر بخواهم به ان ادرس ایمیلی که در پی پال گذاشتید دست رسی داشته باشم می شود بی زحمت پس وورد ان را برایم بفرستید! (اگر امکتن ندارد اشکالی ندارد یک ادرس دیگه ایمیل به لیست ایمیل ها در پانل پی پال اضافه کنم ) این کارت های ویزا که فرستادید پنل اینترنتی دارد یا نه ،اگر دارد همراه اطلاعات کارت چیزی نبود ،حالا اگر من بخواهم موجودی داخل آن را بفهمم چه کار باید بکنم ،اگر می شود لطفا راهنمایی کنید!؟
با سلام
بله درسته و داریممشکل رو برطرف میکنیم
بله ما کارت جدید رو تو حسابتون وریفای میکنیم ولی احتمالا مشکل حل خواهد شد
برای دانستن هر اطلاعات رمزی فقط لطفا ایمیل بزنید
این کارت ها پنل اینترنتی دارند و میتونید موجودی رو ببینید
موفق باشید

سلام و درود
سوالی داشتم از خدمتتون
از دوستان کسی میدونه Authorization code که عددی 6 رقمی است رو از کجا میشه پیدا کرد؟توی پنل بانکی ویزا کارتم هم که میرم اصلا این جور عددی وجود نداره.چند روز پیش یک خرید داشتم که گفتن باید اون کدو برامون ایمیل کنید.از جناب اسکندری عزیز هم درخواست کمک کردم ولی گویا سرشون شلوغ است و هنوز فرصت خوندن ایمیلو نداشتن.ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بگذاره
با سلام
دوست عزیز راهنماییتون کردم که چیکار باید انجام بدید
موفق باشید

جناب اسکندری اگر کارت های بلوک شده مشکلشون حل نشه و کارت جدید ارسال بشه وضعیت رینگیت های داخلش چی میشه؟!!
با سلام
اجازه بدید بررسی بشه اگه خواستیم کارت جدید صادر کنیم با بانک راجع به این قضیه صحبت میکنیم
موفق باشید

درخواست proof address داده بودم براي ليميت شدن اكانت
امكانش هست سريعتر بفرستيد ؟
تشكر
با سلام
ارسال شد
موفق باشید

لطفا جواب منو بدین چهار روزه پی ام فرستادم:
سلام
می خواستم بپرسم:
1- برای باز کردن حساب چی مدارکی از ما لازم هست؟
2- سقف مبلغ برداشت روزانه از طریق ATM چطوری هست؟(مثلا در روز یا ماه چقدر میشه برداشت کرد)
3- از چه کشور هایی میشه برداشت کرد؟ اگه میشه تو کشور های همسایه ایران بفرمایید کدوم کشور ها هستن.
ممنون
با سلام
بابت تاخیر در جواب عذر میخوام
1.برای پی پال پاسپورت و برای ویزا پاسپورت یا شاسنامه
2. به اندازه ی سقف کارت میتونید برداشت داشته باشید
3.از تمامی کشور هایی که سیستم ویزا رو ساپورت میکنن میتونید برداشت کنید (ترکیه.کشورهای خلیج عربی خلیج فارس.پاکستان و ....)
موفق باشید

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری عزیز
پ.خ کردم خدمتتون
ممنون

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
نقل قول نوشته اصلی توسط Redfox نمایش نوشته ها
درخواست proof address داده بودم براي ليميت شدن اكانت
امكانش هست سريعتر بفرستيد ؟
تشكر
با سلام
ارسال شد
موفق باشید

متاسفانه هنوز ایمیلی از شما دریافت نکرده ام
لطفا بررسی بفرمایید

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
جناب اقای اسکندری سلام.
3روز پیش من از طریق وبسایتتون به شما پیام دادم ,شمارو به خدا جواب بدید.
ممنون میشم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام خدمت جناب آقای اسکندری و دوستان عزیز
من یک خرید از آمریکا داشتم (مبلغ هم به راحتی پرداخت شد) که سایت فروشنده از من Authorization code درخواست کرده بود.با تماس با بانک ویزام در مالزی به راحتی این کدو به من دادند.فقط چند تا سوال ازم پرسیدند.از جمله آدرس+تاریخ تولد+اسم
ممنونم از جناب اسکندری عزیز

سپاسگزارم

Last edited:

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

جناب اسکندری ایمیل که پاسخ نمیدید !! منم علی رغم اینکه قرار شد بخاطر مشکل بوجود اومده پرداختم رو انجام بدید !! مجبور شدم خودم از جای دیگه پرداخت کنم

بسیار هم متضرر شدم

یورو زیر ۴ تومن به مشتری قیمت داده بودم و بالای ۴ تومن پای خودم در اومد (با اینکه رینگیت کافی با قیمت قبل در کارتم داشتم ولی نتونستم استفاده کنم !!!!)

جلسه هاتون انجام شد؟ با بانک صحبت کردید؟ تکلیف ما چی هست؟ ما کارت ۵ ساله خریدیم یا یک ماهه؟
هزینه کارت به درک ! مبالغی که داخلش شارژ کرده بودیم چی میشه؟!

شاید اینجا پست زدن کاردرستی نباشه ولی ایمیل پاسخ بدید تا مجبور نشیم اینجا خیلی از مسایل رو توضیح بدیم .

Nov 30 (4 days ago)

Dec 1 (3 days ago)

Dec 2 (2 days ago)

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

جناب اسکندری ایمیل که پاسخ نمیدید !! منم علی رغم اینکه قرار شد بخاطر مشکل بوجود اومده پرداختم رو انجام بدید !! مجبور شدم خودم از جای دیگه پرداخت کنم

بسیار هم متضرر شدم

یورو زیر ۴ تومن به مشتری قیمت داده بودم و بالای ۴ تومن پای خودم در اومد (با اینکه رینگیت کافی با قیمت قبل در کارتم داشتم ولی نتونستم استفاده کنم !!!!)

جلسه هاتون انجام شد؟ با بانک صحبت کردید؟ تکلیف ما چی هست؟ ما کارت ۵ ساله خریدیم یا یک ماهه؟
هزینه کارت به درک ! مبالغی که داخلش شارژ کرده بودیم چی میشه؟!

شاید اینجا پست زدن کاردرستی نباشه ولی ایمیل پاسخ بدید تا مجبور نشیم اینجا خیلی از مسایل رو توضیح بدیم .

Nov 30 (4 days ago)

Dec 1 (3 days ago)

Dec 2 (2 days ago)

باسلام
دوست عزيز ايميل هاى شما كاملا جواب داده شده
با بانك هم صحبت كرديم و كارت ها رو نميتونن باز كنن ولى مبالغ رو به صورت جك بركشت ميزنن
به محض اينكه به دستمون برسه براتون ارسال ميكنيم
كارت جديد هم صادر خواهد شد كه اون هم به صورت ايميل اطلاع رسانى خواهيم كرد
موفق باشيد

با سلام
دوستان عزيز سلام
به دليل موارد متعددى كه به وجود اومده خواستم كه جند تا مطلب رو عرض كنم و يه سرى از قوانين جديدمون رو خدمتتون بكم
مطلب اول اينكه قصد داريم به مدت ١٠ روز سفارش جديد نكيريم تا يه سرى از كار ها رو انجام بديم تا مشكلات در اين كار كمتر بشه
و مطلب بعد اينكه در اينده حساب paypal رو نميسازيم و فقط دفترجه ى كامل و جامع از طريقه ى ساخت حساب و تمام قوانين و مقررات حساب و نحوه ى باز كردن ليميت و مدارك مربوط به تاييد ادرس رو به مشترى ارائه ميديم دليل اين كارمون هم اينه كه متاسفانه مشتريان قبل به تذكراتى كه بهشون درباره ى حساب paypal داديم رعايت نكردند از قبيل دريافت نكردن وجه از افراد ناشناس و حساب هاشون بسته شد
و تصميم كرفتيم كه تمام مسئوليت حساب رو با اكاهى كامل به خود مشترى واكذار كنيم
در مورد كارت هايى كه متاسفانه بلاك شدن ما همه جوره با مشتريمون هستيم و براشون ويزاى جديد صادر ميكنيم و بابت اين اتفاق از همه ى اين عزيزان عذر خواهى ميكنيم و مطمئنا اين قضيه رو به كونه هاى ديكر جبران خواهيم كرد و اميدواريم كه ديكر شاهد اين وقايع نباشيم و براى اين هم از همه ى عزيزان خواهش داريم كه فقط به اندازه ى خريدشون كارت رو شارز كنن
ممنون و متشكر
موفق باشيد

Last edited:

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

جالبه من ۳-۴ تا ایمیل پشت سر هم دادم که پرداختم رو انجام بدید از ۵ روز پیش هیچ ایمیلی از شما دریافت نکردم و شما هم میفرمایید همه ایمیل ها پاسخ داده شده !

برای کارت جدید باید پاسپورت جدید ارسال کنیم؟

کارت که بلاک هست مقدار دقیق شارژ داخل حساب ها رو از کجا بدونیم؟ (البته من حدودی میدونم)

کارت های جدید کی میرسه؟ (احتمالا ۱ ماه هم بدون کارت هستیم !!)

شرمنده این همه سوال اینجا پرسیدم چون میدونم ایمیل هم بزنم پاسخش بهم نمیرسه !!!

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
جناب اسکندری کارت من هم بلاک هست ، ایمیل زدم پاسخی نگرفتم !
پی پل من هم که بلاک هست شما گفتید با IP ایران لاگین کردی ، منم جواب دادم خیر من حتی با *** هم لاگین نکردم ، ریموت زدم به سرور آلمان از اونجا لاگین کردم! ولی ایمیلی از شما نگرفتم. و مطمئن باشید با IP ایران لاگین نکردم ، تاریخ بسته شدن اکانت هم 25 نوامبر هست و پی پل هم میگه تراکنش مشکل دار داشتی ، در صورتی که تنها تراکنش من همون 10 رینگت شما هست! خودمم هیچ تراکنشی نداشتم شما گفتید پیگیری کردم پی پل میگه IP ایران و لی اون چیزی که من میبینم پی پل میگه Dispute Resolution باید انجام شه!
در مورد کارت هم لطفا بفرمائید چه اتفاقی میفته ، من پاسپورت دیگه ای ندارم که بتونم به شما بدم ، بعید میدونم بتونم به کسی بگم این کار رو برام بکنه و پاسپورتش و بده برای این کار. خلاصه اینکه لطفا ایمیل یا اینجا پاسخ بدید تا من بدونم چه اتفاقی افتاده.
با عرض شرمندگی از مطرح کردن این سوال ها در اینجا ولی با توجه به این که اینجا رو بهتر چک میکنید و پاسخ ایمیل ها رو دریافت نکردم خواستم ببینم کارم چی میشه!
با تشکر

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
من دیروز یه پی ام و ایمیل دادم - راجب لیمیت شدن حساب پی پال ام - که به دلیل وریفای نشدن آدرس هست .
؟؟؟

persiancat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقای اسکندری،

کارت بنده هم بلوک شده بهمراه شارژ داخلش (در واقع به علت حذف کارت اصلا امکان مشاهده صورتحساب وجود نداره!)

هر چند هفته گذشته این اتفاق افتاد اما صبر کردم ولی هیچ خبری نشد

لطفا پیگیری کنید چون موضوعات دیگری هم اتفاق افتاده که از نظر بنده غیر عادی محسوب میشه، اما فعلا مطرح نمی کنم.

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
حواله وسترن يونيون هم انجام ميديد ؟

تشكر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

جالبه من ۳-۴ تا ایمیل پشت سر هم دادم که پرداختم رو انجام بدید از ۵ روز پیش هیچ ایمیلی از شما دریافت نکردم و شما هم میفرمایید همه ایمیل ها پاسخ داده شده !

برای کارت جدید باید پاسپورت جدید ارسال کنیم؟

کارت که بلاک هست مقدار دقیق شارژ داخل حساب ها رو از کجا بدونیم؟ (البته من حدودی میدونم)

کارت های جدید کی میرسه؟ (احتمالا ۱ ماه هم بدون کارت هستیم !!)

شرمنده این همه سوال اینجا پرسیدم چون میدونم ایمیل هم بزنم پاسخش بهم نمیرسه !!!
با سلام
دوست عزيز شما كى به ما ايميل زديد و بهتون جواب نداديم؟
با تاخير داديم ولى نشده كه جواب نديم لطفا كمى تامل داشته باشيد
براى خريد شما هم خودتون فرموديد كه حتما نياز به كارت به نام خودتون هست
براى كارت هاى جديد هم منتظر هستيم تا از سرى جديد براتون صادر كنيم و اكه نشه تا هفته ى اينده كارت از سرى قبل شما اماده ميشه
اكر هم كذر نامه ى جديد برامون ارسال نماييد بهتره
مبلغ دقيق حساب ها هم از طرف بانك ارسال ميشه
مطمئن باشيد ايميل بزنيد جواب ميكيريد ولى شما هم بايد كمى تامل داشته باشيد
موفق باشيد

سلام
جناب اسکندری کارت من هم بلاک هست ، ایمیل زدم پاسخی نگرفتم !
پی پل من هم که بلاک هست شما گفتید با IP ایران لاگین کردی ، منم جواب دادم خیر من حتی با *** هم لاگین نکردم ، ریموت زدم به سرور آلمان از اونجا لاگین کردم! ولی ایمیلی از شما نگرفتم. و مطمئن باشید با IP ایران لاگین نکردم ، تاریخ بسته شدن اکانت هم 25 نوامبر هست و پی پل هم میگه تراکنش مشکل دار داشتی ، در صورتی که تنها تراکنش من همون 10 رینگت شما هست! خودمم هیچ تراکنشی نداشتم شما گفتید پیگیری کردم پی پل میگه IP ایران و لی اون چیزی که من میبینم پی پل میگه Dispute Resolution باید انجام شه!
در مورد کارت هم لطفا بفرمائید چه اتفاقی میفته ، من پاسپورت دیگه ای ندارم که بتونم به شما بدم ، بعید میدونم بتونم به کسی بگم این کار رو برام بکنه و پاسپورتش و بده برای این کار. خلاصه اینکه لطفا ایمیل یا اینجا پاسخ بدید تا من بدونم چه اتفاقی افتاده.
با عرض شرمندگی از مطرح کردن این سوال ها در اینجا ولی با توجه به این که اینجا رو بهتر چک میکنید و پاسخ ایمیل ها رو دریافت نکردم خواستم ببینم کارم چی میشه!
با تشکر
با سلام
دوست عزيز در مورد كارت كه منتظر هستيم تا سرى جديد كارت براتون صادر كنيم و اكه نشه تا هفته ى ديكه از سرى قديمى براتون كارت صادر ميكنيم
در مورد حساب هم ايميل paypal رو برامون ارسال كنيد كه نوشته تراكنش مشكوك داشتيد
اكه كذر نامه ديكه بكيريد حساب paypal جديد ميتونيد باز كنيد ولى اكه كذر نامه ى جديد نداشتيد با كذر نامه خودتون انجام ميديم ولى هفته ى اينده اطلاع رسانى خواهيم كرد
من ايميل هاتون رو جواب ميدم نميدونم دليلش جيه كه شما ميفرماييد ايميل جواب نميديم
موفق باشيد

سلام
من دیروز یه پی ام و ایمیل دادم - راجب لیمیت شدن حساب پی پال ام - که به دلیل وریفای نشدن آدرس هست .
؟؟؟
با سلام
با مدرك تاييد ادرس ميتونيد حسابتون رو باز كنيد
موفق باشيد

جناب آقای اسکندری،

کارت بنده هم بلوک شده بهمراه شارژ داخلش (در واقع به علت حذف کارت اصلا امکان مشاهده صورتحساب وجود نداره!)

هر چند هفته گذشته این اتفاق افتاد اما صبر کردم ولی هیچ خبری نشد

لطفا پیگیری کنید چون موضوعات دیگری هم اتفاق افتاده که از نظر بنده غیر عادی محسوب میشه، اما فعلا مطرح نمی کنم.
با سلام
دوست عزيز ما به همه ى دوستانى كه اين اتفاق افتاده ايميل زديم و اطلاع رسانى كرديم
منتظر هستيم كه كارت سرى جديد براتون صادر كنيم و اكه نشه از سرى قبل تا هفته ى اينده صادر ميكنيم
موضوعات غير عادى هم ايميل بزنيد ببينيم جيه؟
موفق باشيد

سلام
حواله وسترن يونيون هم انجام ميديد ؟

تشكر
با سلام
بله دوست عزيز انجام ميديم
موفق باشيد

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید