esfahanweb.com
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 0
جناب اسکندری اگر کارت های بلوک شده مشکلشون حل نشه و کارت جدید ارسال بشه وضعیت رینگیت های داخلش چی میشه؟!!
با سلامجناب اسکندری اگر احتیاج به صدور مجدد بود لطفا امکان تغییر EMAIL ID رو هم فراهم کنید.
مرسی
با سلامبا سلام....
جناب آقای اسکندری ،از سوی همکارانتان ایمیلی دریافت داشتم مبنی بر اینکه گویا شماره کارت من جز کارت های بلاک شده است .... امیدوارم این مشکل را هرچه سریع تر حل بشود.....
در ضمن یک سری سوال دارم
اگر احیانا کارت من که بلاک شده از بلاک در نیاد و لازم به کارت دیگه ای باشه برای حساب پی پال که با کارت قبلی وریفای شده مشکلی که پیش نمی اید شما خودتون دوباره کارت جدید را اضافه می کنید....
راستی ،اگر بخواهم به ان ادرس ایمیلی که در پی پال گذاشتید دست رسی داشته باشم می شود بی زحمت پس وورد ان را برایم بفرستید! (اگر امکتن ندارد اشکالی ندارد یک ادرس دیگه ایمیل به لیست ایمیل ها در پانل پی پال اضافه کنم ) این کارت های ویزا که فرستادید پنل اینترنتی دارد یا نه ،اگر دارد همراه اطلاعات کارت چیزی نبود ،حالا اگر من بخواهم موجودی داخل آن را بفهمم چه کار باید بکنم ،اگر می شود لطفا راهنمایی کنید!؟
با سلامسلام و درود
سوالی داشتم از خدمتتون
از دوستان کسی میدونه Authorization code که عددی 6 رقمی است رو از کجا میشه پیدا کرد؟توی پنل بانکی ویزا کارتم هم که میرم اصلا این جور عددی وجود نداره.چند روز پیش یک خرید داشتم که گفتن باید اون کدو برامون ایمیل کنید.از جناب اسکندری عزیز هم درخواست کمک کردم ولی گویا سرشون شلوغ است و هنوز فرصت خوندن ایمیلو نداشتن.ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بگذاره
با سلامجناب اسکندری اگر کارت های بلوک شده مشکلشون حل نشه و کارت جدید ارسال بشه وضعیت رینگیت های داخلش چی میشه؟!!
با سلامدرخواست proof address داده بودم براي ليميت شدن اكانت
امكانش هست سريعتر بفرستيد ؟
تشكر
با سلاملطفا جواب منو بدین چهار روزه پی ام فرستادم:
سلام
می خواستم بپرسم:
1- برای باز کردن حساب چی مدارکی از ما لازم هست؟
2- سقف مبلغ برداشت روزانه از طریق ATM چطوری هست؟(مثلا در روز یا ماه چقدر میشه برداشت کرد)
3- از چه کشور هایی میشه برداشت کرد؟ اگه میشه تو کشور های همسایه ایران بفرمایید کدوم کشور ها هستن.
ممنون
درخواست proof address داده بودم براي ليميت شدن اكانت
امكانش هست سريعتر بفرستيد ؟
تشكر
با سلام
ارسال شد
موفق باشید
سلام
جناب اسکندری ایمیل که پاسخ نمیدید !! منم علی رغم اینکه قرار شد بخاطر مشکل بوجود اومده پرداختم رو انجام بدید !! مجبور شدم خودم از جای دیگه پرداخت کنم
بسیار هم متضرر شدم
یورو زیر ۴ تومن به مشتری قیمت داده بودم و بالای ۴ تومن پای خودم در اومد (با اینکه رینگیت کافی با قیمت قبل در کارتم داشتم ولی نتونستم استفاده کنم !!!!)
جلسه هاتون انجام شد؟ با بانک صحبت کردید؟ تکلیف ما چی هست؟ ما کارت ۵ ساله خریدیم یا یک ماهه؟
هزینه کارت به درک ! مبالغی که داخلش شارژ کرده بودیم چی میشه؟!
شاید اینجا پست زدن کاردرستی نباشه ولی ایمیل پاسخ بدید تا مجبور نشیم اینجا خیلی از مسایل رو توضیح بدیم .
Nov 30 (4 days ago)
Dec 1 (3 days ago)
Dec 2 (2 days ago)
با سلامسلام
جالبه من ۳-۴ تا ایمیل پشت سر هم دادم که پرداختم رو انجام بدید از ۵ روز پیش هیچ ایمیلی از شما دریافت نکردم و شما هم میفرمایید همه ایمیل ها پاسخ داده شده !
برای کارت جدید باید پاسپورت جدید ارسال کنیم؟
کارت که بلاک هست مقدار دقیق شارژ داخل حساب ها رو از کجا بدونیم؟ (البته من حدودی میدونم)
کارت های جدید کی میرسه؟ (احتمالا ۱ ماه هم بدون کارت هستیم !!)
شرمنده این همه سوال اینجا پرسیدم چون میدونم ایمیل هم بزنم پاسخش بهم نمیرسه !!!
با سلامسلام
جناب اسکندری کارت من هم بلاک هست ، ایمیل زدم پاسخی نگرفتم !
پی پل من هم که بلاک هست شما گفتید با IP ایران لاگین کردی ، منم جواب دادم خیر من حتی با *** هم لاگین نکردم ، ریموت زدم به سرور آلمان از اونجا لاگین کردم! ولی ایمیلی از شما نگرفتم. و مطمئن باشید با IP ایران لاگین نکردم ، تاریخ بسته شدن اکانت هم 25 نوامبر هست و پی پل هم میگه تراکنش مشکل دار داشتی ، در صورتی که تنها تراکنش من همون 10 رینگت شما هست! خودمم هیچ تراکنشی نداشتم شما گفتید پیگیری کردم پی پل میگه IP ایران و لی اون چیزی که من میبینم پی پل میگه Dispute Resolution باید انجام شه!
در مورد کارت هم لطفا بفرمائید چه اتفاقی میفته ، من پاسپورت دیگه ای ندارم که بتونم به شما بدم ، بعید میدونم بتونم به کسی بگم این کار رو برام بکنه و پاسپورتش و بده برای این کار. خلاصه اینکه لطفا ایمیل یا اینجا پاسخ بدید تا من بدونم چه اتفاقی افتاده.
با عرض شرمندگی از مطرح کردن این سوال ها در اینجا ولی با توجه به این که اینجا رو بهتر چک میکنید و پاسخ ایمیل ها رو دریافت نکردم خواستم ببینم کارم چی میشه!
با تشکر
با سلامسلام
من دیروز یه پی ام و ایمیل دادم - راجب لیمیت شدن حساب پی پال ام - که به دلیل وریفای نشدن آدرس هست .
؟؟؟
با سلامجناب آقای اسکندری،
کارت بنده هم بلوک شده بهمراه شارژ داخلش (در واقع به علت حذف کارت اصلا امکان مشاهده صورتحساب وجود نداره!)
هر چند هفته گذشته این اتفاق افتاد اما صبر کردم ولی هیچ خبری نشد
لطفا پیگیری کنید چون موضوعات دیگری هم اتفاق افتاده که از نظر بنده غیر عادی محسوب میشه، اما فعلا مطرح نمی کنم.
با سلامسلام
حواله وسترن يونيون هم انجام ميديد ؟
تشكر