ادیت شد
با سلام
بنده ۱۰۰ درصد حرفهای شما رو تایید میکنم و از نظر من هم آقای اسکندری انسان شریفی هستند.
من باب شوخی خدمتتون عرض میکنم. بیش از ۱۵ سال پیش که فرمودید که هیچ همون ۱۵ سال پیش اینترنت از کجا تهیه میکردید که توش به تجارت میپرداختید؟ : دی
ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2
lol
راستش اینتترنت در جهان قدمتی خیلی بیشتر از ایران داره و رشد یافته تر.
فکر می کنم سال 70-71 بود اینترنت توی ایران اومد و سریع رشد کرد.
اون روزها اصلا قابل قیاس با الان نبود . اینترنت دایال آپ 36 kb بسیار کند. نبود دیکشنری های پارسی اونم آنلاین و سبک، برای نوشتن ی مشکل داشتیم و باید ي عربی (shift + x) می نوشتیم مشکل encoding
با اون وضع اینترنت من شاید می شد روزها 3-4 ساعت می خوابیدم تا اطلاعات بیشتری داشته باشم. اصلا منابع پارسی توی نت زیاد نبود.
من بیشتر در نت خارج از ایران فعال بودم و بدون سر صدا.
روزگاری از اینترنت روزانه 500 دلار درامد داشتم. با گوگل کار می کردم.
و مدتی بعد به وب ایران ماهانه سه میلیون تومن آگهی تبلیغاتی می دادم که باعث ایجاد اشتغال خوبی در حد خودش شده بود. چون اونهائی هم که بهشون اگهی می دادم برای اینکه ویزیتور داشته باشند به وبلاگهای دیگه آگهی می دادند.
خلاصه یه ناجوانمردی که بهش اعتماد داشتم خیانت در امانت کرد و 20 هزار دلار از درامدم رو برداشت و کاری کرد که حساب بسته شه تا آرشیو ارسال چکهای گوگل که به نامم بود دیده نشه.
وقتی حسابم بسته شد چون دیگه تبلیغاتی نمی دادم چند ماه بعد هم اون وبساتیهائی که زیاد روی سایتشون کار کرده بودند کم کم بستند و رفتند.
البته حالا مدتی هست که برای بخشی از پرونده ( که بین المللی هست) درخواست تحقیقات مستقل از پلیس مالزی کردم تا در نهایت در کالیفرنیا شکایت کنم.
بخشی از پرونده در پلیس بین الملل ایران برای پلیس مالزی فرستاده شده که سر وقت همه وب مسترها متوجه خواهند شد. چون برنامه چند بعدی براش اجرای اون دارم.
الان بش از صد سایت اینترنتی دارم. سایت شخصی من هست
نوشته های مهدی محمدی دهقانی
حالا لطفا اطلاعات صاحب دامین رو ببینید چقدر دامین بهش وصل هست
mMd.name - نوشته های مهدی محمدی دهقانی
اینم تاریخ اولین پستم در پرشین بلاگ البته در وب ایران
با سلام - دهکده سبز