• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
برای من هم همین مشکل پیش اومده ، من توی صفحه فیسبوک بیگ مطرح کردم و گفتند که سیستمشون درست هست ، گفتند اگر مشکل دارید ایمیل بزنید.

با سلام
دوستان نگران نباشید
دلیلش انقدر مسخره و افتضاح هست که خودمون هم نمیتونیم باور کنیم چه برسه به شما
دلیلش سر این هست که همکارانم سر کارت های بلوک شده با بانک خیلی جرو بحث کردن و بهشون توضیح دادیم که مشتری ما دیگه با این شرایط نمیتونه اعتماد کنه ولی متاسفانه قبول نکردن
ما هم تصمیم گرفتیم با شرکت دیگری کار کنیم و مراحل کاریش هم انجام دادیم و فردا قرار داد رسمی با اون شرکت بسته میشه
و حالا این شرکت قبلی این قضیه رو فهمیده
من خواهشم از تمام دوستان اینه که تا 3 روز به ما وقت بدید و از دادن پیام یا ایمیل خودداری کنید تا بتونیم سریع تر مسئله رو برطرف کنیم و برای تک تک شما کارت جدید صادر میکنیم و توی قرار داد جدیدمون بند هایی اضافه خواهیم کرد که دیگه شاهد این اتفاقات نباشیم
کمی تامل داشته باشید
پیشاپیش از همه ی شما عذر میخوام
موفق باشید

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای اسکندری،
فکر میکنم صبر و فرصت دادن به آقای اسکندری برای اینکه بتونن دقیق و با نظم دوباره کارت ها ی جدید رو بفرستن بهترین کاره که ما مشتری ها الان میتونیم انجام بدیم.

آقای اسکندری گلشنی هستم تصویر گذرنامه و گواهینامه بین المللی خودم و مادرم رو برای صدور مجدد دو تا ویزا کارت براتون ارسال کردم لطفا تایید بفرمائید.

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
مشکلی با فرصت دادن نیست ، خواهشا در مورد موجودی کارت ها به افرادی مثل من اطمینان بدید ، من 621 رینگیت توی کارت موجودی داشتم که الان چیزی نشون نمی ده.

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
دیگه صدور ویزا کارت با افتتاح پی پال ندارید؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
مشکلی با فرصت دادن نیست ، خواهشا در مورد موجودی کارت ها به افرادی مثل من اطمینان بدید ، من 621 رینگیت توی کارت موجودی داشتم که الان چیزی نشون نمی ده.

در مورد موجودی کارت ها هم همه ی رو بانک به صورت چک برامون ارسال میکنه که بهتون اطلاع میدیم
موفق باشید

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز حق با شماست وقتی ایمیل ها رو کمتر از یک ساعت جواب میدیم بعد اگه یک ساعت ما بشه یک روز شما ناراحت میشید
موفق باشید

باشه عزیز احتمالا من دارم اشتباه میکنم
حالا که اینقدر اصرار دارید اسکرین شات از ایمیل قرار میدم شاید پاسخ دادید بعد از ۶ روز ولی من نمیتونم پیداش کنم !!

eskandari.jpg

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
آقای اسکندری گلشنی هستم تصویر گذرنامه و گواهینامه بین المللی خودم و مادرم رو برای صدور مجدد دو تا ویزا کارت براتون ارسال کردم لطفا تایید بفرمائید.

ramin11111

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کارت من هم بلوک شده بدون هیچ دلیلی . حتی بدون یک بار استفاده

وقتی این کارتا خود به خود بلوک میشه ، چطوری میشه اعتماد کرد و شارژش کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دو روز پیش برای شارژ 150 رینگ پول به حسابتون واریز کردم و در سایتتون هم مشخصات فرستادم ولی هنوز جوابی ندادین!!!!

abbasyk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست من esfahanweb یه کم انصاف داشته باش انصاف نصف دین است عزیز آقای اسکندری گفتن که هم موجودی کارت برمیگرده و هم کارت جدید میده به ما کارت من هم امروز بلاک شد ... اجازه بدین ایشون در کمال ارامش کارها رو انجام بدن
اصلا میدونین ایشون در چه شرایط سختی قرار دارن ؟ میدونم شما هم نیاز دارین ولی چیز غیر قانونی موقع خرید میدونستیم هم چین خطراتی داره ولی آقای اسکندری مطمنا سریع مشکلات رو حل میکونه به ایشون فرصت بدین

آقای اسکندری نعمتی هستم داداش با خیال راحت کارهات رو انجام بده ارادتمند شما

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان جناب اسکندری انسان شریفی هستند.
حالا یک مشکلی برای همه ی ما پیش اومده.ایشون هم دارن پیگیری میکنند.پس لطفا به ایشون وقت بدیم تا کارهارو در کمال آرامش انجام بدن.من مطمئنم همه ی مشکلات حل خواهد شد.فقط یکم صبر لازمه
ممنون

farzadh

Registered User
لایک‌ها
8
کارت بنده هم بلاک شده..!
یعنی چی؟
الان تکلیف رینگیت که داخل کارت بوده چی میشه؟
هزینه ای که ما کردیم چی میشه؟
اصلا این کارتها چرا انقدر امنیتش پایینه که به این راحتی بلاک میشه؟
چرا این موارد روز اول گفته نشد تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم؟
تا کی باید منتظر بمونیم واسه کارت؟!

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
یه پیشنهادی خدمت دوستان دارم.
اگه شما جای ایشون بودید چه می کردید ؟
با این وضعیت تحریم برای ما ایرانیها
یا اگه یه شرکت دیگه بود اصلا جوابتون رو هم نمی داد که بارها تجربه کردیم.
این آقا که خدا می دونه من اصلا نمی شناسمشون و فقط دو باری ازشون 200-300 تا رینگیت خریدم و به حسابم انتقال دادند دچار مشکلاتی شده
مشکلاتی که حدس می زنم نصفش بخاطر اشتباه کاربرا بوده

یا پول وریفای نشده توی پی پال گرفتند و حسابشون بسته شده
یا با آی پی ایران رفتند اکانت استیتمنت CC رو چک کردند یا هر مشکل دیگه
که هر جوری باشه در قانون تجارت الکترونیک اصلا به فروشنده مربوط نیست! (اینو با بیش از 15 سال تجربه در اینترنت و تجارت الکترونیک عرض می کنم)

پس پیشنهاد می کنم کمی انصاف داشته باشیم و با هجوم جمعی کاری نکنیم که انسانهای خوب ول کنند و برند و بازار دست کلاهبردارا بیفته و هر روز گیر یه کلاهبردار بیفیتیم و جیبمونو بزنه و همه عایدیمون فقط فحش باشه و ذهن ویران از خیانت...

به بازار وب ایران نگاه کنیم خیلی چیزها دستمون میاد.

||siavash||

Registered User
لایک‌ها
8
این آقا که خدا می دونه من اصلا نمی شناسمشون و فقط دو باری ازشون 200-300 تا رینگیت خریدم و به حسابم انتقال دادند دچار مشکلاتی شده

که هر جوری باشه در قانون تجارت الکترونیک اصلا به فروشنده مربوط نیست! (اینو با بیش از 15 سال تجربه در اینترنت و تجارت الکترونیک عرض می کنم)

پس پیشنهاد می کنم کمی انصاف داشته باشیم و با هجوم جمعی کاری نکنیم که انسانهای خوب ول کنند و برند و بازار دست کلاهبردارا بیفته و هر روز گیر یه کلاهبردار بیفیتیم و جیبمونو بزنه و همه عایدیمون فقط فحش باشه و ذهن ویران از خیانت...

آقای اسکندری به شخصه خودشون با موبایل من تماس گرفتند و ایمیل هم زدند

من هم نظرم این هست که شما این همه مدت بدون کارت داشتید خرید و ... رو انجام میدادید خوب این 10 هم روز صبر کنید ،

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
ادیت شد

با سلام
بنده ۱۰۰ درصد حرفهای شما رو تایید میکنم و از نظر من هم آقای اسکندری انسان شریفی هستند.
من باب شوخی خدمتتون عرض میکنم. بیش از ۱۵ سال پیش که فرمودید که هیچ همون ۱۵ سال پیش اینترنت از کجا تهیه میکردید که توش به تجارت میپرداختید؟ : دی

ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
جدا منم موافق دوستانم آقاي اسكندري انسان شريفي هستن كه الان يك سري مشكلاتي براشون پيش آمده. حالا شركت طرف قراردادشون يه جورايي اومده از قرارداد سوء استفاده كنه اينجوري اوضاع بهم ريخته...اميدوارم با تعويض شركت طرف قراردادشون مشكلات حل بشه...يكمي هم ما بايد بهشون وقت بديم...انصاف داشته باشيم.

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
ادیت شد

با سلام
بنده ۱۰۰ درصد حرفهای شما رو تایید میکنم و از نظر من هم آقای اسکندری انسان شریفی هستند.
من باب شوخی خدمتتون عرض میکنم. بیش از ۱۵ سال پیش که فرمودید که هیچ همون ۱۵ سال پیش اینترنت از کجا تهیه میکردید که توش به تجارت میپرداختید؟ : دی

ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2

lol
راستش اینتترنت در جهان قدمتی خیلی بیشتر از ایران داره و رشد یافته تر.
فکر می کنم سال 70-71 بود اینترنت توی ایران اومد و سریع رشد کرد.
اون روزها اصلا قابل قیاس با الان نبود . اینترنت دایال آپ 36 kb بسیار کند. نبود دیکشنری های پارسی اونم آنلاین و سبک، برای نوشتن ی مشکل داشتیم و باید ي عربی (shift + x) می نوشتیم مشکل encoding
با اون وضع اینترنت من شاید می شد روزها 3-4 ساعت می خوابیدم تا اطلاعات بیشتری داشته باشم. اصلا منابع پارسی توی نت زیاد نبود.
من بیشتر در نت خارج از ایران فعال بودم و بدون سر صدا.
روزگاری از اینترنت روزانه 500 دلار درامد داشتم. با گوگل کار می کردم.
و مدتی بعد به وب ایران ماهانه سه میلیون تومن آگهی تبلیغاتی می دادم که باعث ایجاد اشتغال خوبی در حد خودش شده بود. چون اونهائی هم که بهشون اگهی می دادم برای اینکه ویزیتور داشته باشند به وبلاگهای دیگه آگهی می دادند.
خلاصه یه ناجوانمردی که بهش اعتماد داشتم خیانت در امانت کرد و 20 هزار دلار از درامدم رو برداشت و کاری کرد که حساب بسته شه تا آرشیو ارسال چکهای گوگل که به نامم بود دیده نشه.
وقتی حسابم بسته شد چون دیگه تبلیغاتی نمی دادم چند ماه بعد هم اون وبساتیهائی که زیاد روی سایتشون کار کرده بودند کم کم بستند و رفتند.

البته حالا مدتی هست که برای بخشی از پرونده ( که بین المللی هست) درخواست تحقیقات مستقل از پلیس مالزی کردم تا در نهایت در کالیفرنیا شکایت کنم.
بخشی از پرونده در پلیس بین الملل ایران برای پلیس مالزی فرستاده شده که سر وقت همه وب مسترها متوجه خواهند شد. چون برنامه چند بعدی براش اجرای اون دارم.

الان بش از صد سایت اینترنتی دارم. سایت شخصی من هست نوشته های مهدی محمدی دهقانی
حالا لطفا اطلاعات صاحب دامین رو ببینید چقدر دامین بهش وصل هست
mMd.name - نوشته های مهدی محمدی دهقانی

اینم تاریخ اولین پستم در پرشین بلاگ البته در وب ایران
با سلام - دهکده سبز

aminazhin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هنوز هم کار فروش کارت ها انجام میشه؟
قیمت چنده؟
شمار حساب ها ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام و عرض ادب خدمت دوستانی که تا اینجای راه با ما بودند
مطالبی هست که باید خدمتتون عرض کنم تا هرگونه شک و شبه ای برطرف بشه
دوستان عزیز ما تو این یک هفته بسیار سختی کشیدیم و تک تک مون بسیار اذیت شدیم تا مشکلات پیش امده رو برطرف کنیم و حتی جواب گوی سوالات مختلف دوستانی بودیم که به نحوی خودشون هم درگیر مسائل مشکلاتی بودند و بسیار زیاد دوندگی کردیم و حتی شرکتمون هم در خطر لغو پروانه قرار گرفت به خاطر مسئولیتی که در قبال مشتریانمون داشتیم و امروز موفق شدیم دلیل بسته شدن کارت ها رو از زبان شخصی بشنویم که تقریبا میشه گفت پروانه ی راه اندازی برند ویزا در مالزی رو داشت
این شخص به ما گفت که طبق قوانین جدید صادره از ویزا و مستر که مستقیما تحت نظر امریکا هستند شدیدا با کشور های تحریم از قبیل ایران و کره ی شمالی برخورد خواهد شد و به زودی تمامی کارت های مستر و ویزا در دنیا برای ایرانی هایی که اقامت ندارند بلوک خواهد شد و شدیدا این موارد تحت نظر خواهد گرفت و عملا حرف هایی رو امروز شنیدیم که بسیار برای ایران و ایرانی ناراحت کننده بود
از این رو نه تنها کارت های جدید رفع بلوک نمیشن بلکه دیگه برای هیچ ایرانی حساب ویزا و مستر باز نخواهد شد و این رو مطمئن باشید که حساب هایی که در حال حاضر هست به زودی طبق قانون جدید بلوک خواهند شد

مواردی که ما وظیفه ی انسانی خودمون میدونیم اینه که مبالغ دریافت شده بابت کارت های شما رو با اینکه مقصر نیستیم و بابت تک تکشون زحمت کشیدیم به شما عودت خواهیم کرد
و پیشنهاد هایی داریم که برای همه ی دوستان ایمیل خواهیم کرد که در صورت خواستشون میتونیم جامه ی عمل بپوشانیم

در مورد مبالغی هم که در کارت ها بوده است علی رغم اطلاع رسانی که انجام دادیم و مسئولیتی در قبالش نداریم ولی پیگیر خواهیم بود و به محض دریافت چک ها برای هر مشتری ارسال خواهیم کرد
در مورد حساب های پی پال هم عرض شود که اونها مسئله ی ندارند و مشتریانی که دارن از این حساب ها استفاده میکنند همچنان میتونن ادامه بدن

امیدوارم که شرایط به وجود اومده رو درک نمایید و اینو بدونید که ما هم سخت از این اتفاق متاثر هستیم و زحمت های 1 ساله ما به هدر رفت ولی چاره ی نیست چون خودمون رو از ایران و ایرانی جدا نمیدونیم
بعد از ارسال ایمیل به شما , منتظر پاسخ شما هستیم
امیدوارم در اینده ی نزدیک همه ی ما ایرانی ها بتونیم مثل همه ی مردم دنیا و خارج از هرگونه فشاری به زندگی عادیمون ادامه بدیم

موفق و موید باشید
اسکندری
17 اذر ماه 1391

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من ده دفعه هست كه اين پست بالايي رو ميخونم و هنوز باورم نشده!!! يعني به همين زودي تموم شد؟؟؟ چقدر حيف:(

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه و آقای اسکندری
خیلی ناراحت شدم این مطلبو خوندم، خیلی برای این کارت ویزا برنامه ریزی کرده بودیم که همشون نقش بر آب شد.
خلاصه راه خوبی بود تا از این طریق بتونیم بر تحریم ها غلبه کنیم و از طریق این سیستم تجارتی آزادانه داشته باشیم، ولی حیف شد که از دست رفت.
ولی خوشحالم که هستند امثال آقای اسکندری و همکارانشون که تلاش کردن تا بتونن اینگونه خدمات رو برای من و امثال من تسهیل کنن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا