اینم از تاپیک پربازده پی تی!
تحریمها و پیپال گندشو درآورده و البته...
دوستان جای معتبری سراغ ندارید؟
دوستان عزیز من هم سوالم همینه.ایا سایت معتبری سراغ دارید برای ویزا کارت؟
اینم از تاپیک پربازده پی تی!
تحریمها و پیپال گندشو درآورده و البته...
دوستان جای معتبری سراغ ندارید؟
نه دوست عزيز من اتفاقا همين چند لحظه پيش با همون سايت دومي كه تبليغ ميده صحبت كردم. طرف هم ميگفت ما هم چنين مشكلي رو داريم. كار تا از يك حساب صادر ميشن و اگه يك نفر سوتي بده همه اعضايي كه از اون حساب كارت دارن بلاك ميشن!!! گاهي هم ميبينند كه از يك آدرس تعداد زيادي كارت صادر شده شك ميكنند!به نظرم مشکل از زمانی شروع شد که سایتی رقیب در این فروم شروع به تبلیغ کرد !
دومین مشکل هم که آقای اسکندری به آن اشاره نکرده اند احتمالا بر میگردد به ویزا کارتهایی که با هویت عراقی برای ایرانی تهیه می کردند !
به نظرم مشکل از زمانی شروع شد که سایتی رقیب در این فروم شروع به تبلیغ کرد !
دومین مشکل هم که آقای اسکندری به آن اشاره نکرده اند احتمالا بر میگردد به ویزا کارتهایی که با هویت عراقی برای ایرانی تهیه می کردند !
از امارات بعضي از شركت ها و سايت هاي معتبر ويزا و مستر صادر ميكنند (دلاري) اما نميدونم اونها هم بلاك ميشن يا نه!! فقط فرقش اينه كه خود بانك به شما كارت رو تهويل ميده يعني كاملا ميدونه كه شما خودتون ايراني هستيد..دوستان عزیز من هم سوالم همینه.ایا سایت معتبری سراغ دارید برای ویزا کارت؟
کسی تو انجمن هست که آقای اسکندری ویزا کارتش رو با هویت عراقی باز کرده باشه و کارتش بلاک شده باشه؟
ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2
نه دوست عزيز من اتفاقا همين چند لحظه پيش با همون سايت دومي كه تبليغ ميده صحبت كردم. طرف هم ميگفت ما هم چنين مشكلي رو داريم. كار تا از يك حساب صادر ميشن و اگه يك نفر سوتي بده همه اعضايي كه از اون حساب كارت دارن بلاك ميشن!!! گاهي هم ميبينند كه از يك آدرس تعداد زيادي كارت صادر شده شك ميكنند!
گفتش تنها يك راه داريد و اون هم اينه كه يك هويت غير ايراني دست و پا كنيد همين و بس!! يعني عملا غير ممكن ميشه ايران باشي و از اين سيستم استفاده كني. و الان هم به شدت دارند برخورد ميكنند...ميگفت شايد براي خود اين آقا (آقاي اسكندري) هم در مالزي مشكل بوجود بياد!!
اما يك راه 100% مطمئن وجود داره كه شما و من صاحب كرديت كارت بشيم(نه ويزا نه مستر prepaid) خود خود كرديت كارت با يك حساب شخصي بنام خودمون در مالزي در يكي از بهترين بانك ها فقط حدودا 3 تومن هزينه داره...راهش 100% قانونيه... ميشه رفت اونجا ادامه تحصيل داد و براي كسايي كه ادامه تحصيل ميدن حساب باز ميكنند و كارت صادر ميكنند...به همين راحتي... نظرتون چيه؟ كسي ميخواد روي اين مساله كار كنه كه باهم كار كنيم روش بگه لطفا...
والا من دقیقا نمیدونم که اون سایت دوم چرا همچین حرفهایی رو به شما زده! شاید اون سایت از رو حساب خودش کارت صادر میکنه و همین طور آقای اسکندری هم همین کار رو بکنن ولی من بعید میدونم. من تحقیقات وسیعی کردم. این کارتها ثبت نامشون اینترنتی هست و حتی نیاز نیست از خونه بری بیرون و مجانی هم هستند! فقط ۱۰ رینگت هزینه پست بهشون میخوره همیییین!
چه مدارکی میخوان؟ خیلی سادست پر کردن یک فرم آنلاین از مشخصات خودتون. حتی اسکن مدرک هم نمی خوان. پس نیازی نیست قضیه رو سخت و جناییش کنیم. (اگه کسی شک داشت بگه دوباره لینک ثبت نام همین کارتها رو پیدا کنم)
مسئله اینجاست که این اوباما هیچ غلطی جز تحریم ازش بر نمیاد و مشکل کارتها روز به روز داره بیشتر میشه!
-----------------
منظورتون اینه که بریم مالزی درس بخونیم برای گرفتن کارت؟
ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2
با سلام
دوستان من تا 3 روز ایران هستم که شخصا کار برگشت پول کسانی رو که میخوان انجام بدم و در پست بعدی شماره ی تلفن میذارم تا اگه کسی خواست مستقیما باهام صحبت کنه
در مورد کارت 2 راه برای باز کردن حساب ویزا برای مشتریان ایرانی پیدا کردیم که 100 درصد تضمینی هست و داریم پیگیریش میکنیم تا به نتیجه برسونیمش
البته کمی هزینه بر هست ولی برای کسانی که واقعا نیاز دارن به کار میاد
اگه کسی خواست تماس بگیره تا راهنماییش کنم
برای برگشت پول ها هم ظرف این هفته مبالغ ویزا کارت هاتون (60 هزار تومان) به حسابتون میاد
موفق باشید
با سلام
دوستان من تا 3 روز ایران هستم که شخصا کار برگشت پول کسانی رو که میخوان انجام بدم و در پست بعدی شماره ی تلفن میذارم تا اگه کسی خواست مستقیما باهام صحبت کنه
در مورد کارت 2 راه برای باز کردن حساب ویزا برای مشتریان ایرانی پیدا کردیم که 100 درصد تضمینی هست و داریم پیگیریش میکنیم تا به نتیجه برسونیمش
برای برگشت پول ها هم ظرف این هفته مبالغ ویزا کارت هاتون (60 هزار تومان) به حسابتون میاد
موفق باشید
دوستان من يك دفعه مراحل ثبت نام براي دريافت اين ويزا كارت ها رو رفتم... توصيه ميكنم شما هم اين مراحل رو طي كنيد...خيلي جالبه فقط كافيه يك كرديت كارت و يك آدرس در مالزي داشته باشي تا بتوني از اين كارت ها سفارش بدي!! من تصور ميكنم مشكل از هويت ما نبود چون من هويتم عراقي ثبت شده بود و تازه مالزي كجا ميتونه بياد هويت يك عراقي رو از كشورش چك كنه... بلكه مشكل اينجا بود كه تعداد زيادي كارت به يك آدرس در مالزي ارسال شده بود و يك نفر اونها رو خريده بود...اين باعث شده كه شك كنند و كارتها رو ببندن.
من در مراحل ثبت نام با مشخصات ساختگي رفتم جلو و همه مراحل رو درست پشت سر گذاشتم فقط لحظه پرداخت كرديت كارت ميخواست كه خب نداشتم...
درضمن اينطور كه من فهميدم ميشه يكي تو مالزي باشه و كرديت كارت داشته باشه و همه كارت ها رو به نام خودش و مشخصات حقيقي خودش در مالزي سفارش بده بعد بفرسته به ايران(اسم روي كارت ميتونه با اسم دارنده واقعي كارت همخواني نداشته باشه)...فقط در اين حالت مشخصات اينترنت بانكينگ به نام صاحب حقيقي كارت ثبت ميشه...پس اينجوري ديگه مشكل غير قانوني بودن هم برداشته ميشه...لطفا دوستان مراحل ثبت نام رو طي كنند و نتيجه رو اعلام كنند.منتظرم
با سلاممن 16 اذر پول واریز کردم اطلاع نداشتم که سرویس نمیدید چیکار باید کنم؟
با سلام
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
این 60 هزار تومن چطور محاسبه شده؟
بعنوان مثال من 149 هزار تومن واریز کردم بابت ویزا و پی پال...
پی پالم که از روز اول لیمیت بود و تاریخ لیمیت شدن هم چند روز قبل از اولین لوگین من بود و در جریان هم هستید...
الانم که دیگه قابل استفاده نیست، پی پال وریفای شده متصل به ویزا کارت فروختید! الان چک بشه از طرف پی پال دوباره لیمیت میشه (به فرض که از لیمیت در بیاد که نمیاد!)
هزینه پست رو کم کنید بقیه رو توضیح بدید دوستان و بنده متوجه بشیم،
متن پیشنهاد شما
مبالغی که بابت ویزا کارت از شما دریافت کردیم با کسر هزینه ی خدمات جانبی از قبیل صدور و پست (15 هزار تومان هزینه ی صدور و 20 هزار تومان هزینه ی پستی) به حساب شما عودت خواهد شد.
درسته کار ریسک داشته ولی شما داری سودتو هم کسر میکنی؟!