• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب خدمت دوستانی که تا اینجای راه با ما بودند
مطالبی هست که باید خدمتتون عرض کنم تا هرگونه شک و شبه ای برطرف بشه
دوستان عزیز ما تو این یک هفته بسیار سختی کشیدیم و تک تک مون بسیار اذیت شدیم تا مشکلات پیش امده رو برطرف کنیم و حتی جواب گوی سوالات مختلف دوستانی بودیم که به نحوی خودشون هم درگیر مسائل مشکلاتی بودند و بسیار زیاد دوندگی کردیم و حتی شرکتمون هم در خطر لغو پروانه قرار گرفت به خاطر مسئولیتی که در قبال مشتریانمون داشتیم و امروز موفق شدیم دلیل بسته شدن کارت ها رو از زبان شخصی بشنویم که تقریبا میشه گفت پروانه ی راه اندازی برند ویزا در مالزی رو داشت
این شخص به ما گفت که طبق قوانین جدید صادره از ویزا و مستر که مستقیما تحت نظر امریکا هستند شدیدا با کشور های تحریم از قبیل ایران و کره ی شمالی برخورد خواهد شد و به زودی تمامی کارت های مستر و ویزا در دنیا برای ایرانی هایی که اقامت ندارند بلوک خواهد شد و شدیدا این موارد تحت نظر خواهد گرفت و عملا حرف هایی رو امروز شنیدیم که بسیار برای ایران و ایرانی ناراحت کننده بود
از این رو نه تنها کارت های جدید رفع بلوک نمیشن بلکه دیگه برای هیچ ایرانی حساب ویزا و مستر باز نخواهد شد و این رو مطمئن باشید که حساب هایی که در حال حاضر هست به زودی طبق قانون جدید بلوک خواهند شد

مواردی که ما وظیفه ی انسانی خودمون میدونیم اینه که مبالغ دریافت شده بابت کارت های شما رو با اینکه مقصر نیستیم و بابت تک تکشون زحمت کشیدیم به شما عودت خواهیم کرد
و پیشنهاد هایی داریم که برای همه ی دوستان ایمیل خواهیم کرد که در صورت خواستشون میتونیم جامه ی عمل بپوشانیم

در مورد مبالغی هم که در کارت ها بوده است علی رغم اطلاع رسانی که انجام دادیم و مسئولیتی در قبالش نداریم ولی پیگیر خواهیم بود و به محض دریافت چک ها برای هر مشتری ارسال خواهیم کرد
در مورد حساب های پی پال هم عرض شود که اونها مسئله ی ندارند و مشتریانی که دارن از این حساب ها استفاده میکنند همچنان میتونن ادامه بدن

امیدوارم که شرایط به وجود اومده رو درک نمایید و اینو بدونید که ما هم سخت از این اتفاق متاثر هستیم و زحمت های 1 ساله ما به هدر رفت ولی چاره ی نیست چون خودمون رو از ایران و ایرانی جدا نمیدونیم
بعد از ارسال ایمیل به شما , منتظر پاسخ شما هستیم
امیدوارم در اینده ی نزدیک همه ی ما ایرانی ها بتونیم مثل همه ی مردم دنیا و خارج از هرگونه فشاری به زندگی عادیمون ادامه بدیم

موفق و موید باشید
اسکندری
17 اذر ماه 1391

مهم نیست فدای سرت . بازم راههای دیگه پیدا میشه و دورشون میزنیم . جنگ جنگ تا پیروزی

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
من مبلغ 621 رینگیت معادل 204 دلاردر ویزا کارت ام بود ، ویزا کارتی که خود شما شارژ اش کرده بودید، حالا تکلیف این مبلغ چی میشه؟ اون موقع که خود شما شارژ اش کردید نگفتید که ممکنه پول من از بین بره؟ توی حساب پی پال من که مسدود شده 45 دلار هست که نشد ریفاند کنم و حالا با مسدود شدن ویزا کارت دیگه من بعد از 180 روز هم نمی تونم پول رو پس بگیرم ، تکلیف اون چی میشه؟ شما 180 هرا تومن بابت ویزا و پی پال و سیمکارت گرفتید ، تکلیف اون چی میشه؟
سیمکارتی که دیگه نمیشه شارژش کرد ، پی پال و ویزایی که سوخته ، تکلیف این هزینه ها چی میشه؟ چرا زمانی که من خواستم از شما این سرویس رو بگیرم این مطالب رو نگفتید؟ من اگر می دونستم همچین ریسکی رو باید بکنم اینقدر هزینه نمی کردم. شما باید اطلاعات می دادید که امکان بلاک شدن هست
آپشن های شما طوری هست که گویا من باید خسارت بدم

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من esfahanweb یه کم انصاف داشته باش انصاف نصف دین است عزیز آقای اسکندری گفتن که هم موجودی کارت برمیگرده و هم کارت جدید میده به ما کارت من هم امروز بلاک شد ... اجازه بدین ایشون در کمال ارامش کارها رو انجام بدن
اصلا میدونین ایشون در چه شرایط سختی قرار دارن ؟ میدونم شما هم نیاز دارین ولی چیز غیر قانونی موقع خرید میدونستیم هم چین خطراتی داره ولی آقای اسکندری مطمنا سریع مشکلات رو حل میکونه به ایشون فرصت بدین

آقای اسکندری نعمتی هستم داداش با خیال راحت کارهات رو انجام بده ارادتمند شما

دوست عزیز مگه بنده چیکار کردم که بی انصاف هستم؟
اگر بی انصاف بودم که باید داد و بیداد میکردم الان !!!
من فقط میگم شما ایمیل های منو پاسخ ندادید ایشون میگن دادند .

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز مگه بنده چیکار کردم که بی انصاف هستم؟
اگر بی انصاف بودم که باید داد و بیداد میکردم الان !!!
من فقط میگم شما ایمیل های منو پاسخ ندادید ایشون میگن دادند .

دروغ که نداره بگه
وقتی شما میگی ایمیل دادی - ایشون هم میگه جواب داده - یعنی یا جوابا به شما نمیرسه - یا ایمیل شما نمیرسه به ایشون - که من فکر کنم ایمیل ایشون یه مشکلی پیدا کرده -

ramin11111

Registered User
لایک‌ها
0
این پیشنهادی هست که ایشون برای من ایمیل کردند

1. پیشنهاد اول:
مبالغی که بابت ویزا کارت از شما دریافت کردیم با کسر هزینه ی خدمات جانبی از قبیل صدور و پست (15 هزار تومان هزینه ی صدور و 20 هزار تومان هزینه ی پستی) به حساب شما عودت خواهد شد.
در صورت قبول این پیشنهاد شماره حسابتون رو ارسال نمایید.

2.پیشنهاد دوم:
کارمزد هر بار خرید آنلاین توسط ما مبلغ15 هزار تومان میباشد که ما به ازای عودت هزینه ی شما تا 5 بار براتون خرید انلاین و بدون کارمزد با هر مبلغی انجام خواهیم داد.

3.پیشنهاد سوم:
به مدت 1 ماه همه ی خدمات ما از قبیل خرید آنلاین (توسط ویزا , پی پال , پی زا و مانی بوکرز) دریافت دلار های همه ی حساب های الکترونیکی و حواله های وجه شما ( بانکی,وسترن یونیون , مانی گرم) برای شما
رایگان خواهد بود..

اون حساب پی پال که کارت ویزاش بلوک شده دیگه چه بدرد من میخوره؟!!!!!
بعضی مواقع پی پال دوباره شماره کارتی که باش وریفای شده را میگیره و چک میکنه . این یعنی حساب هم هیچ

سیم کارت هم که دیگه بدرد نمیخوره!!!

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام جناب اسکندری عزیز
قربان میشه همچنان با پیپال کار کرد؟اگر یک روز proof of address خواستند چی کار کنیم؟یا wallet statement بانکی؟
جناب اسکندری عزیز به هیچ وجه نمیشه تحریمارو دور زد؟هیچ هیچ راهی نیست یعنی....
جناب اسکندری من برای انتقال پول در نئوباکس نیاز به یک پیپال مطمئن دارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر و سپاس فراوان

farzadh

Registered User
لایک‌ها
8
من دیروز ایمیل زدم هنوز هیچ جوابی بهم ندادن!
تلفن هم جواب نمیدن!
فکر کنم باید از طریق دیگه وارد بشم...

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
آقای اسکندری انسان شریف و محترمی هستند
الان سیل عظیمی از درخواست ها و ایمیل ها به ایشون رسیده
و ایشون تا پاسخ بدن و یا پیگیری کنن مقداری طول می کشه
دوستان لطفا زود قضاوت نکنید
البته من شناختم محدود میشه به همین اینترنت ولی واقعا از ایشون هیچگونه سو رفتاری ندیدم
کارت من اکتیو بود و امروز بلوک شد
امیدوارم با صبر دوستان کم کم بتونیم این مشکل رو هم پشت سر بذاریم
همه در جریان هستید متاسفانه با وضع کشور ما ، این مشکلات بروز پیدا می کنه ، تقصیر شخص آقای اسکندری و یا یک سرویس دهنده نیست

خطاب به اون دوستمون گفتن موجودی و کارت رو چکار میشه کرد ، باید عرض کنم روزی که شما داری یک سرویس غیر قانونی دریافت می کنی باید به فکر اینجا هم باشید که ممکن هست کار غیرقانونی شما رو بشه
من هم کریدت کارتم و هم موجودی توش بلوک شد ، خود من هم مستثنا نیستم ، اما بر اساس قوانین بین المللی کار ما غیرقانونی بوده پس تا حدودی وقتی آدم ریسک می کنه باید پای ریسکش هم بایسته
همین مشکل برای هاستینگ ما هم چند روز پیش اومد که حل شد

اما میگم این مشکل هم حل خواهد شد ، فقط زود قضاوت نکنید
البته که بنده فقط نظر شخصی ام رو گفتم
با احترام به تمامی دوستان

alireza82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

1. پیشنهاد اول:
مبالغی که بابت ویزا کارت از شما دریافت کردیم با کسر هزینه ی خدمات جانبی از قبیل صدور و پست (15 هزار تومان هزینه ی صدور و 20 هزار تومان هزینه ی پستی) به حساب شما عودت خواهد شد.

2.پیشنهاد دوم:
کارمزد هر بار خرید آنلاین توسط ما مبلغ15 هزار تومان میباشد که ما به ازای عودت هزینه ی شما تا 5 بار براتون خرید انلاین و بدون کارمزد با هر مبلغی انجام خواهیم داد.

3.پیشنهاد سوم:
به مدت 1 ماه همه ی خدمات ما از قبیل خرید آنلاین (توسط ویزا , پی پال , پی زا و مانی بوکرز) دریافت دلار های همه ی حساب های الکترونیکی و حواله های وجه شما ( بانکی,وسترن یونیون , مانی گرم) برای شما
رایگان خواهد بود..

بعضی مواقع پی پال دوباره شماره کارتی که باش وریفای شده را میگیره و چک میکنه . این یعنی حساب هم هیچ

با سلام
جناب اسکندری من هم همین مشکلات رو دارم با این تفاوت که از همون اول پی پل من لیمیت بوده و حتی 1 رینگت هم نتونستم این ور اون ور کنم. لطفا بفرمایید امثال من چه مقدار از هزینه 179 هزاتومنی شون بر میگرده!
حالا فرض و بر این میگیرم که سیم کارت حداقل دستم هست ، ولی پی پل بلاک و کارت بلاک که هیچ کاری نتونستم با اونا بکنم وا قعا به چه درد من میخوره! :(
لطف بفرمایید یه شفاف سازی در این زمینه بفرمایید.
با تشکر

Last edited:

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
خطاب به اون دوستمون گفتن موجودی و کارت رو چکار میشه کرد ، باید عرض کنم روزی که شما داری یک سرویس غیر قانونی دریافت می کنی باید به فکر اینجا هم باشید که ممکن هست کار غیرقانونی شما رو بشه
من هم کریدت کارتم و هم موجودی توش بلوک شد ، خود من هم مستثنا نیستم ، اما بر اساس قوانین بین المللی کار ما غیرقانونی بوده پس تا حدودی وقتی آدم ریسک می کنه باید پای ریسکش هم بایسته

دوست عزیز ، مشکل اینجا اعتماد هست ، زمانی که این خدمات با اعتماد به نفس بالا و اطمینان بالا ارائه میشه ، من به عنوان خریدار و خیلی از دوستان دیگه با اطمینان بیشتری خرید می کنند ، اما من این مطلب رو از طرف خودم قبول می کنم که من بدون تحقیق بیشتر دست به این کار زدم ، هر چند که فروشنده هم نباید از تعهداتی که روز اول داده به دلیل " تحریم " یا " غیر قانونی بودن " شونه خالی کنه. چون زمان خرید هم فروشنده اعتماد سازی کرده و نگفته که این کار غیر قانونی هست و امکان مسدود شدن هست ، زمان خرید گفته شد که تمام مراحل قانونی و با اسناد معتبر انجام میشه.فروشنده خود رو بخشی از بانک صادر کننده با روابط در سطح بالا معرفی کرد و نه یک نفر واسطه . فروشنده خدمات ارائه شده را " دزدی گرگی " و با ریسک بالا معرفی نمی کرد. اگر فروشنده در زمان فروش شرایطی رو جلوی خریدار می گذاشت که نوشته بود هیچ مسئولیتی در برابر موجودی ها و حساب ها ندارد و ممکن است 5 سال و یا 5 روز خدمات قابل استفاده باشند و اگر این خدمات به عنوان یک " لطف " از طرف یک فرد انجام میشد ، اون موقع حرف شما درست بود. خواهشا دوستان توجیه نکنند.

با تمام این مطالب و ضرر هایی که من خودم و سایر دوستان متحمل شدن که فکر می کنم به دلیل داشتن اطلاعات سطحی از کالای خریداری شده و فروشنده و سایر مسائل بوده مثل تصمیم گیری و اعتماد لحظه ای ، امیدوارم بیش از این دچار ضرر نشویم و در هفته های آینده حداقل به موجودی داخل کارت برسیم. و همچنین درس عبرتی هم در معاملات اینترنتی و شرایط پذیرفته شده توسط فروشنده و خریدار بگیریم.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

دوستان کمی صبور باشن.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام جناب اسکندری عزیز
قربان میشه همچنان با پیپال کار کرد؟اگر یک روز proof of address خواستند چی کار کنیم؟یا wallet statement بانکی؟
جناب اسکندری عزیز به هیچ وجه نمیشه تحریمارو دور زد؟هیچ هیچ راهی نیست یعنی....
جناب اسکندری من برای انتقال پول در نئوباکس نیاز به یک پیپال مطمئن دارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر و سپاس فراوان
خیر دوست عزیز هنوز راه برای دور زدن تحریم ها وجود داره(مثل راه استفاده از کنزرواتور که خب یکم هزینه اش زیاده اما مسترو میده در حد تیم ملی!!!!:blink: خدمات عالی داره از هیچ تحریمی هم پیروی نمیکنه من باهاشون که حرف زدم گفتن با ایرانی ها هم کار میکنیم.) اما عملا راه مطمئنی وجود نداره یکدفعه میبینید راهی که میریم بسته میشه و موجودی حساب ها بلوکه میشه....بهتره در اینجور کارها خیلی سرمایه گذاری نکنید اگر نه ممکنه خیلی شدید ضرر کنید.

تلفن هم جواب نمیدن!

اوووه دوست عزیز یکم صبور باشید...من دیروز ایمیل زدم جواب هم گرفتم. آقای اسکندری انسان شریفی اند تا الان که من مشکلی از ایشون ندیدم. فقط امیدوارم آقای اسکندری این انجمن رو رها نکرده باشند و گاهی آنلاین بشن و جواب بچه ها رو تو انجمن بدن. اینجوری ما کمتر درباره ایشون گمانه زنی نابجا میکنیم. ما منتظر حضور دوباره ایشون در انجمن هستیم:)

1. پیشنهاد اول:

2.پیشنهاد دوم:

3.پیشنهاد سوم:
رایگان خواهد بود..

این پیشنهاد ها خیلی محدود مطرح شدن . آقای اسکندری شما درسته نمیتونید ویزا صادر کنید اما میتونید سایر حساب ها الکترونیکی مثل پیپال وب مانی مانی بوکرز و هزار جور حساب دیگه باز کنید. شاید خیلی ها مثل بنده اصلا یک حساب الکترونیکی بجز ویزا هم کارشون رو راه بندازه...:) راستی قرار بود دلار الکترونیکی با سورس بانکی بدین یادتون که هست؟؟؟ قرار بود به مناسبت راه اندازی سایت جدید جشنواره هم بزنید نه؟؟ این مشکل رو رد کنید و رو به جلو حرکت کنید من منتظر جشنواره و دلار الکترونیکی با سورس بانکی و حساب های الکترونیکی تون هستم...شما الان فقط ویزا کارت نمیتونید صادر کنید هزار جور کار دیگه هست که میتونید انجام بدید...روی کارهایی که میتونید انجام بدید زوم کنید ویزا هم شاید بعدا درست بشه.... راستی میتونید ویزا گیفت کارت به نام صاحب اصلی حساب در مالزی(یعنی خودتون یا شرکتتون)هم بدید نه؟؟؟ .....اخلاصه اینکه انجمن رو رها نکنید اینجا خیلی ها به شما اعتماد دارند.:)

Last edited:

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
جناب اسکندری میخواستم خواهش کنم یک مقدار بیشتر سعی کنید با یک شرکت دیگه قرار داد ببنید تا افرادی مثل من که پی پالشون هم بلوک شده و سیم کارت دارند بتونند با ویزا کارت جدید تو پیزا یا مانی بوکر ثبت نام کنند.اخه سیم کارتها دیگه کاربردی نداره.همون شرکتی که فرمودین دوباره میخواین باهاش قرارداد جدید ببندید.یعنی به هیچ عنوان امکانش نیست؟

Amir-Turk

Registered User
لایک‌ها
0
این پیشنهاد ها خیلی محدود مطرح شدن . آقای اسکندری شما درسته نمیتونید ویزا صادر کنید اما میتونید سایر حساب ها الکترونیکی مثل پیپال وب مانی مانی بوکرز و هزار جور حساب دیگه باز کنید. شاید خیلی ها مثل بنده اصلا یک حساب الکترونیکی بجز ویزا هم کارشون رو راه بندازه...:) راستی قرار بود دلار الکترونیکی با سورس بانکی بدین یادتون که هست؟؟؟ قرار بود به مناسبت راه اندازی سایت جدید جشنواره هم بزنید نه؟؟ این مشکل رو رد کنید و رو به جلو حرکت کنید من منتظر جشنواره و دلار الکترونیکی با سورس بانکی و حساب های الکترونیکی تون هستم...شما الان فقط ویزا کارت نمیتونید صادر کنید هزار جور کار دیگه هست که میتونید انجام بدید...روی کارهایی که میتونید انجام بدید زوم کنید ویزا هم شاید بعدا درست بشه.... راستی میتونید ویزا گیفت کارت به نام صاحب اصلی حساب در مالزی(یعنی خودتون یا شرکتتون)هم بدید نه؟؟؟ .....اخلاصه اینکه انجمن رو رها نکنید اینجا خیلی ها به شما اعتماد دارند.:)

کاملا تایید میشه . جناب اسکندری ادامه بدین با روشهای دیگه . مثلا کارت ویزا رو بنام خودتون از مالزی صادر کنین و تو پیپال ثبت کنین .

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
جناب اسکندری ما بچه های پی تی همه جوره پشتتون هستیم.پیش به سمت جلو و حرکتی جدید
جناب اسکندری عزیز لطفا بچه های پی تی رو ناامید نکنید.ما باید با هم مشکلاتو یکی پس از دیگه حل کنیم.شما جلو و ما پشت سنگر
سپاس

Last edited:

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
سلام جناب اسكندري
حدود يك هفته هستش كه به ليل زير ليميت شدم و نيازمند ياري سبز شما هستم
Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Nov 28, 2012: It's been a while since you last used your account. So, we just want to make sure that you authorised some recent transactions .

(Your case ID for this reason is PP-002-091-557-556.)

ايميل هم ارسال كردم با مشخصات حساب . لطفا مساعدت بفرماييد

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اميدوارم آقاي اسكندري بيان و اين همه محبت بچه ها رو ببينن. ما پشتتون هستيم و گاهي هم كه حرفي زده ميشه از روي ناراحتي و شوكه شدن بچه هاست نه چيز ديگه...بياين و پيش به سوي آينده حركت كنيد...:)

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
بار اول از ایشون خرید 50 پوندی کتاب از انگلیس
و بار دوم 95 پوند رو داشتم
انسانی مورد اطمینان و مسئول هستند
می خواستم امتیاز بدم چون هنوز تعداد پست هام 70 نبود دور از انصاف دیدم که اینجا تشکر نکنم
برای خریدهای بعدی هم مطمئنا به ایشون خواهم گفت
چون کارمزد پائینی هم می گیرن

تلفن هم جواب نمیدن!

دوست عزیز من هم 145 پوند خرید داشتم از ایشون
می تونم همه مدارک پرداخت رو هم نشون بدم
آره قبول دارم کمی طول می کشه
آخه انتقال پول برای 1 تومن به مالزی که صرافی انجام نمی ده
باید مثلا تعداد افرادی که با آقای اسکندری با هر فرد دیگه کار انجام بدن به حدی برسه که بشه پول رو انتقال داد
راستش منم اولش که طول کشید قدری ترسیدم
اما دیدم بهوده بوده ترسم
و همونطور که دوست عزیزمون ali_1234 گفتن
ما پشت شما هستیم آقای اسکندری
خدائی کمی صبر خوبه
سریع به آدم ها نباید تهمت و افترا زد

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان عزیز پرشین تولز
امروز با جناب اسکندری تلفنی صحبت کردم. ایشون عازم ایران هستند و احتمالا الان تو هواپیما تو مسیر تهران هستند.
گفتند به تهران که رسیدند ظرف ۲-۳ روز هزینه دوستانی که پیشنهاد اول رو پذیرفتند به حسابشون واریز میکنند.
پس لطفا به ایشون ۲-۳ روز فرصت بدیم ایشاالله که مشکلات حل میشه.
اتفاقیه که افتاده و کاریش نمیشه کرد.

ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
اینم از تاپیک پربازده پی تی!
تحریمها و پیپال گندشو درآورده و البته...

دوستان جای معتبری سراغ ندارید؟

hometelephone

Registered User
لایک‌ها
0
می دونم وضع جالبی نیست و عذر خواهی می کنم اما کسی این سیم کارت مالزی را می فروشه ؟
اگر کسی می فروشه لطفا شماره تماس و قیمت پیشنهادی را پخ نماید
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا