• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
برای این ویزا کارتها که صادر می کنید ریموت کنترل هم می دید؟چون استفاده از چی پی ان به هر صورت برای پیپال خطرناکه و ممکن حساب مسدود بشه
با سلام
براى ويزا كارت كه نيازى به تغيير اى بى نيست ولى براى حساب paypal اكه نياز داشته باشيد ريموت دسكتاب مالزى همراه با ١٤٦ كشور ديكه ماهيانه ١٠ دلار ارائه ميديم
موفق باشيد

سلام
لطف کنید بگید این اطلاعات کارت ما کی ارسال میشه
دوست عزيز تامل داشته باشيد
بهمحض صدور براتون ارسال نميشه
در خدمتتون هستيم

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
قیمت سیم کارت مالزی رو هم مجدد بفرمایید
ممنون

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام من دوباره ایمیل زدم به همون ایمیلی که گفتید برا مشخصات پی پال و اینترنت بانک کارت اما هنوز خبری نشده ممنون میشم پیگیری کنید

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
قضیه چیه؟ چرا کارت من Block شده!؟:eek:
تا همین دیشب داشت کار میکرد!

دوستان اعلام وضعیت کنن:wacko:

card.jpg

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
پی ام گذاشتم لطفا جواب بدین
ممنون

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
قضیه چیه؟ چرا کارت من Block شده!؟:eek:
تا همین دیشب داشت کار میکرد!

دوستان اعلام وضعیت کنن:wacko:

مشاهده پیوست 248315

بله من هم همین الان رفتم تو کنترل پنل دیدم دقیقا همین پیغام مثل شما نوشته شده.یعنی چه اتفاقی افتاده؟حتی یک خرید هم نکردم .چرا بلوک شده؟
جناب اسکندری لطفا بررسی کنید چه اتفاقی افتاده؟بانک که از اول میدونسته ما ایرانی هستیم چرا حساب رو بلوک کرده؟

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
اطلاعات اکانت پی پال ام رو فرستادم به ایمیل اتون -
۴ ۵ روزی هست لیمیت شده - لطفا چک کنید
مرسی

ramin11111

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز قیمت دلار ویزا برای شارژ حساب چقدر ه امروز ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
دوستانی که برای کارتشون مشکل به وجود اومده در حال پیگیری کارشون هستیم
این روز ها یه مقدار درگیری سرو سامان دادن به کلیت کارها ی در حال انجام و کارهای که در اینده انجام خواهد گرفت هستیم و به این دلیل پاسخ ها رو دیر میدیم
لطفا موارد ضروری رو ایمیل بزنید در غیر این صورت 3 الی 4 روز تامل داشته باشید
سفارش جدید هم دریافت نخواهد شد
موفق باشید

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام
دوستانی که برای کارتشون مشکل به وجود اومده در حال پیگیری کارشون هستیم
این روز ها یه مقدار درگیری سرو سامان دادن به کلیت کارها ی در حال انجام و کارهای که در اینده انجام خواهد گرفت هستیم و به این دلیل پاسخ ها رو دیر میدیم
لطفا موارد ضروری رو ایمیل بزنید در غیر این صورت 3 الی 4 روز تامل داشته باشید
سفارش جدید هم دریافت نخواهد شد
موفق باشید
سلام
متاسفانه این بلوک شدن بی دلیل و بدون اطلاع کارت توسط Tune Money باعث بی اعتمادی نسبت به این کارت میشه و آدم دیگه جرات نمیکنه شارژش کنه چون هر لحظه ممکنه کل موجودی بلوک بشه ، آیا گروه Tune Money تضمین بازپرداخت پول در صورت قطع سرویس به هر دلیلی رو میده؟
من با این کارت میخواستم برم مسافرت حالا شما در نظر بگیرید زمان مسافرت یکدفه کارت بلوک بشه! کل مسافرت خراب میشه!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
منم كارتم بلوك شده حتي يك خريد هم باهاش نكردم:(. ميخواستم باهاش ماني بوكرز بگيرم كه خدا رو شكر نگرفتم...
جناب آقاي اسكندري عزيز ميشه لطفا بگيد مشكل از بانك مالزي هست يا از قوانين ويزا كه به ما مشكوك شده يا از ايران؟؟(اميدوارم زودتر مساله حل بشه)

راستش تا الان كه آقاي اسكندري خوب ساپرت كردند من مطمئنم كه اين مشكل رو هم ميتونند حل كنند.

دوستان لطفا كسي خود سر به ارگان هاي صادر كننده كارت ها مثل بانك متولي يا گروه Tune money ايميل نزنه تا كار خراب تر نشه

esfahanweb.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت من هم بلوک شده حدود ۴۰۰ رینگیت هم موجودی داره
۳۰۰ تا هم دیروز باید شارژ میکردم که دیدم کارت بلوک شده
چون فردا یک پرداخت بسیار مهم دارم حدود ۷۰۰ رینگیت
الانم لنگ در هوا !

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام مجدد خدمت تمام مشتريان و دوستان عزيز
خدمتتون عرض كنم كه ما امروز با بانك صحبت كرديم در مورد كارت هاى بلوك شده و متاسفانه به دليل جلسه ى اخر هفته اى كه مديران داشتند نتونستيم حضورى ببينيمشون
ولى اينطور كه به ما كفتن دليلش اين بوده كه يك رنجى از سريال كارت ها بلوك شده كه متاسفانه جند تا از مشتريان ما هم در بين اين رنج هستند
و قرار شده كه دوشنبه به صورت حضورى باهاشون جلسه اى داشته باشيم و مشكل رو رفع و در صورت رفع نشدن راه حل هاى ديكرى ارائه كنيم كه مراتب به دوستان اطلاع داده خواهد شد
دوستان ديكه مشكلى ندارند و ميتونن كه از كارت ها استفاده نمايند
موفق باشيد

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
خدمتتون عرض كنم كه ما امروز با بانك صحبت كرديم در مورد كارت هاى بلوك شده و متاسفانه به دليل جلسه ى اخر هفته اى كه مديران داشتند نتونستيم حضورى ببينيمشون
ولى اينطور كه به ما كفتن دليلش اين بوده كه يك رنجى از سريال كارت ها بلوك شده كه متاسفانه جند تا از مشتريان ما هم در بين اين رنج هستند
و قرار شده كه دوشنبه به صورت حضورى باهاشون جلسه اى داشته باشيم و مشكل رو رفع و در صورت رفع نشدن راه حل هاى ديكرى ارائه كنيم كه مراتب به دوستان اطلاع داده خواهد شد
موفق باشيد
سلام
امیدوارم که این مشکل هرچه زودتر برطرف بشه.

اگر مشکل سریال کارته که میتونن باطلش کنن و کارت جدید رو همون اکانت صادر کنن.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
موفق باشيد

ممنونم از اطلاع رسانيتون. ما هم اميدواريم زودتر مشكل حل بشه:happy:

موفق باشيد

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
موفق باشيد

سلام
ایشالا و امید به خدا کارتها باز شود.اقای اسکندری اکانت پی پال من نمیدونم به چه دلیلی دوباره لیمیت شد.این پی پال عجب گیریه.مشخصات اکانت پی پال رو خدمتتون به ایمیل فرستادم لطفا بررسی کنید.
با تشکر

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
لطفا جواب منو بدین چهار روزه پی ام فرستادم:
سلام
می خواستم بپرسم:
1- برای باز کردن حساب چی مدارکی از ما لازم هست؟
2- سقف مبلغ برداشت روزانه از طریق ATM چطوری هست؟(مثلا در روز یا ماه چقدر میشه برداشت کرد)
3- از چه کشور هایی میشه برداشت کرد؟ اگه میشه تو کشور های همسایه ایران بفرمایید کدوم کشور ها هستن.
ممنون

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
درخواست proof address داده بودم براي ليميت شدن اكانت
امكانش هست سريعتر بفرستيد ؟
تشكر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا