سلام
من می خوام از خدمات شما استفاده کنم. مشکلی که هست اینه که من چند ماه پیش با اسم خودم یک اکانت پیپال درست کردم و لیمیت شده و همه اطلاعات رو هم درست دادم. می شه دوباره با اسم خودم حساب پیپال باز کنم...
با سلام
در خدمتتون هستيم ولى نبايد حساب به نام خودتون باشه مشكلى نيست به نام اطرافيان نزديكتون سفارش بديد
موفق باشيد
سلام روزتون بخیر
یه سری سوال برام پیش اومد ببخشید اگه خیلی بدیهی و ساده هستن. (توضیحات توی سایتتون رو خوندم ولی دقیق نگرفتم راستش)
یکی اینکه فرق ویزا با پی پال چیه؟! یعنی الآن با خدمات شما 2تا حساب داریم یکی ویزا یکی پی پال بعد از کدوم باید استفاده کنیم برای خرید و ... . و اگه جفتش حسابه اصلا چرا 2تاش رو میخوایم؟!!
یک سوال دیگه اینکه شنیده بودم به آی پی هم حساس هستن اینطور حسابا، یعنی آدرس مالزیه، بعد مثلا ما با آی پی اروپا یا آمریکا وصل بشیم (مخصوصا اگه آی پی شیر باشه یا زیاد تغییر کنه) گیر میدن. این به چه صورته؟
یه سوال هم در مورد سیم کارت.... یعنی اینطوره که شما سیم کارت رو میفرستید برای ما باید بزاریمش روی یک گوشی و روشن باشه، بعد ممکنه بخاطر یه تراکنش زنگ بزنن بگن تایید میکنی یا نه؟
اگه اینطوره عجب بیکارایی هستن :دی
پیشاپیش سپاسگزارم
با سلام
خواهش ميكنم در خدمت هستم
ويزا و paypal هر دو يك حساب براى خريد انلاين هستند كه به هم متصل هم ميشن و مزيت بيشتر paypal اينه كه انتقال وجه هم ميشه انجام داد در صورتى كه حساب ويزا بدون حساب بامكى اين قابليت رو نداره
ولى به دليل انتقال وجه از paypal استفاده ميشه و به دليل اعتبار بيشتر paypal بايد يك ويزا كارت توش تاييد بشه به اين دليل بايد هر دو باشه
مكه اينكه يه نفر انتقال وجه نخواد و از ويزا تنها استفاده كنه
خير ميتونيد استفاده كنيد فقط امكان داره حساب رو ليميت كنن و يه سرى مدارك ساده مثل مدارك عويتى و تاييد ادرس بخوان كه به راحتى قابل تاييد هست
بله براى تراكنش هاى مشكوك تماس ميكيرن اونا كه نميدونن شما اين سيم كارت رو فقط واسه اين كار كرفتين و فكر ميكنن شما مالزى زندكى ميكنيد
موفق باشيد
منم به ٤-5 تا دارلترجمه زنك زدم ميكن نه دادكستري نه وزارت خارجه رو عكس مهر نمي زنن و يه جا كفتن كه مي تونيم به مترجم بكيم مهر خودشو رو عكستون هم بزنهلطف كنيد ترجمه بقيه مشتري ها تون رو ببينيد كه از كدوم دارلترجمه استفاده كردن و مهر كجا رو عكسشون هست
مهر وزارت امور خارجه روى عكس نياز نيست ولى رو بركتون بايد باشه و خودتون عكس دارش كنيد ولى اكه passport داشته باشيد به مشكل برخورد نميكنيد و حتى كواهينامه ى بين المللى
نظر شخصى من اينه كه حتى اكه از اطرافيان نزديكتون كه passport دارن استفاده كنيد بهتره تا اينكه واسه خودتون رو ترجمه كنيد به دليل اينكه paypal رو همه جيز ايرانى ها حساس هست و ترجيح ميدن كه حساسيتشون رو حساب ايرانى ها بيشتر باشه ولى اينطورى بهونه اى ندارن
موفق باشيد
سلام
من قصد دارم از سرویس شما استفاده کنم فقط یه چند تا سوال دارم
۱. چه راه دسترسی دیگه ای به شما برای گرفتن پشتیبانی وجود داره . فقط همین وب سایت و ایمیله یا برای سرعت بیشتر امکان تماس تلفنی هم هست ؟ بهتر بود الان هم امکان تماس رو میداشتید
۲. من سیم مالزی هم می خوام . آیا میشه روی شما برای طولانی مدت مثلا یکی دو سال آینده برای تهیه شارژ این سیم مراجعه کرد ؟ میشه با همون ویزا کارت شارژ خرید ؟
۳. برای پی پال + ویزا + سیم + ۱ شارژ سیم(احتمالن خود سیم شارژ نداره) چقدر باید پرداخت کنم ؟ لطفا اعلام کنید که بتونم واریز کنم
۴. گفتید که امکان داره سقف موجودی بالاتر هم بره. آیا برای کارتهایی که قبل هم صادر شده اعمال خواهد شد ؟
با سلام
درخدمتتون هستم
ما سرعت جواب دادن ايميل هامون كمتر از يك ساعت هست ولى امكان تماس تلفنى هم هست و شماره ى تماس ٠٠٦٠١٧٢٠١٣٩٩٥ ميباشد
بله دوست عزيز حتى اكه خودتون هم بخواييد از طريق سايت شركت اين سيم كارت ها با ويزا كارتتون شارج كنيد
براى خدمات ١٧٩ هزار تومان بايد واريز نماييد و هرجه بيشتر براى شارز سيم كارتتون ميتونيد واريز نماييد بعد از واريز مبلغ فرم سفارش paypal رو تكميل نماييد و در قسنت توضيحات قيد نماييد primier ميخواييد يا personal
بله اكه امكانش موجود بشه قبلى ها رو هم ارتقا ميديم
موفق باشيد
جناب آقای اسکندری ممنون از پاسخ شما
میشه شماره تماس بدین؟
اسم این سیم کارتها چیه؟ من تا حالا ندیدم سیم کارت 30 تومن باشه
در ضمن بعضی مواقع که پی پال لیمیت میکنه باید حضوری رفت از لیمیت در آورد
اگه از شما پی پال بگیریم و لیمیت بشه اون موقع باید چیکار کرد؟ تکلیف چیه؟
پی پال به اسم کی صادر میشه؟ وقتی لیمیت شد چه مدارکی میدین تا از لیمیت درش بیاریم؟
با سلام
خواهش ميكنم بله حتما
٠٠٦٠١٧٢٠١٣٩٩٥
اين سيم كارت ها اعتبارى هستند مثل ايرانسل
وقتى ليميت ميشه يه سرى مدارك ميخواد كه ما تضمين مدارك مربوط به كرديت كارت و ادرس رو بهتون ميديم و شما براشون ارسال ميكنيد و باز ميكنن مكه اينكه كار غير عادى با حسابتون انجام داده باشيد مثل انتقال هاى مشكوك و تاييد نشده ( يعنى از هر كسى كه نميشناسيد وجه دريافت كنيد) كه واسه اينجور مواقع حساسيت بالايى دارن
به اسم خود متقاضى صادر ميشه و ما مدارك مربوك به ويزا كارت و تاييد ادرس كه مهمترين مدارك حساب هستند رو بهتون ميديم
موفق باشيد
سلام
پس لطفا ازشون بپرسین و آدرس یا اسم و شماره اشون رو بنویسین
مرسی
با سلام
بله ازشون ميخوام كه انجام بدن
در ضمن حساب paypal شما هم امروز براتون ارسال شد
موفق باشيد