• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از پاسخ شما

خیلی ببخشید به هر حال به عنوان یک مشتری باید این چیزیارو بپرسم

جواب این سوال ندادین
اگه خدای نکرده مستر فهمید من ایرانی هستم ، در ایران زندگی میکنم اون موقع تکلیف پولای من چی میشه؟

وقتی با اطلاعات شما این کارتهای ویزا دریافت میشه من مشتری چه جوری باید اعتماد کنم البته این موارد زیاد مهم نیستن چون میخوام فقط پی پال باهاش وریفای کنم

امکانش هست با آدرس یکی از بستگان دریافت بشه که در آلمان زندگی می کنن یا حتی سوئد

حالا بعد از 5 سال شما جمع کردین رفتین ما چه جوری باید این ویزا هارو تمدید کنیم؟ چه راهی هست
با سلام
خواهش ميكنم خيلى خوبه كه قبل از خريد از همه جى مطلع باشيد
بانك صادر كننده همين الان هم ميدونه كه شما ايرانى هستيد ولى ادرس شما مالزى ثبت ميشه و همين براى بانك كفايت ميكنه و به اعتبار شركت ما اين كارت ها رو صادر ميكنه و نيازى نداره بخواد بفهمه كه شما كجا زنكى ميكنيد
بعد از دريافت كارت حتى اكه بدون شما ايران هستيد طبق قوانين بين الملل نميتونه حساب شما رو ببنده اينا رو عرض كردم تا اصلا نكران نباشيد
در مورد اعتماد هم اين كارت ها توسط ما و اعتبارمون صادر ميشه و اكه بخواييد بى اعتماد باشيد بايد نسبت به همه جي اينطور باشيد
خير امكان ارسال به كشورى غير از ايران نداريم
ما به شركت معتبر tune money مرتبط هستيم و به اين صورت نيست كه بخواييم ببنديم بريم
از سوالاتتون ممنونم خوشحال ميشم بتونم ابهاماتتون رو برطرف كنم
موفق باشيد

پی پال واسه چه مقدار تراکنش با ما تماس میگیره؟ کسی از این قضیه اطلاعی داره ، این قضیه واسه یک تراکنش هست یا جمع تراکنش را لحاظ میکنه

با سلام
مبلغ تراكنش اهميت نداره نوع تراكنش براى اونها مهمه كه از كجا مبلغ دريافت يا به كجا ارسال ميشه
موفق باشيد

در جواب خرید کالا از فروشگاه های اینترنتی چین و ارسال رایگان و مستقیم به ایران فرمودید :

میشه شرایط رو اینجا یا به صورت خصوصی بفرمائید ، چون تنها هدفم از این کارت ها همین نوع خرید است.
شرايط رو در تابيك توضيح دادم لطف بفرماييد مطالعه بفرماييد و سوالى داشتيد در خدمتم
موفق باشيد

سلام
پول واریز شد مدارکم با ایمیل ارسال شد.
مرسی
باسلام
مبلغتون تاييد شد
مداركتون به بانك صادر كننده ارسال شد
موفق باشيد

Last edited:

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
هدف از گرفتن ویزا کارت برای پی پال هست میخوام باهاش پی پال وریفای کنم

دوست عزیز منظورم این بود
آدرس خارج از ایران بدیم برای گرفتن ویزا کارت یعنی من در خارج زندگی میکنم و تو ایران نیستم که در این رابطه توضیح دادین

تو چنتا پست قبلی خوندم امکان وریفای پی پال هم موجوده
چه عواملی باعث لیمیت شدن پی پال میشه به جز تغییر آی پی شنیدم پی پال احتمال داره برای تراکنش یا صحت هویت تماس بگیره
اطلاعاتی که باهاش پی پال وریفای می کنید چیه؟
لطفا در این رابطه توضیح بدین

-------------------
در ضمن

تا الان وقت نکردم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم احتمال داره تا بعد از مهر ماه طول بکشه اون موقع باید چیکار کرد؟ اگه طول کشید امکانش هست با همین تخفیف به من ویزا ارائه کنید؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
هدف از گرفتن ویزا کارت برای پی پال هست میخوام باهاش پی پال وریفای کنم

دوست عزیز منظورم این بود
آدرس خارج از ایران بدیم برای گرفتن ویزا کارت یعنی من در خارج زندگی میکنم و تو ایران نیستم که در این رابطه توضیح دادین

تو چنتا پست قبلی خوندم امکان وریفای پی پال هم موجوده
چه عواملی باعث لیمیت شدن پی پال میشه به جز تغییر آی پی شنیدم پی پال احتمال داره برای تراکنش یا صحت هویت تماس بگیره
اطلاعاتی که باهاش پی پال وریفای می کنید چیه؟
لطفا در این رابطه توضیح بدین

-------------------
در ضمن

تا الان وقت نکردم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم احتمال داره تا بعد از مهر ماه طول بکشه اون موقع باید چیکار کرد؟ اگه طول کشید امکانش هست با همین تخفیف به من ویزا ارائه کنید؟
عواملى مه براى paypal مهم هست تراكنش هاى تاييد شده هست يعنى در صورت انتقال وجه هم شما و هم دريافت كننده تاييدش كنن يكى از راه هاى تاييد تماس هست يعنى باهاتون تماس ميكيرن و اكه تاييد كنيد مشكلى به وجود نمياد ولى اكه نتونن باهاتون تماس برقرار كنن حساب رو ليميت ميكنن تا شما مدارك براى تاييد ارسال كنيد
حالا يكى از مدارك مهم كه ميخوان تاييد بشه ادرس شماست بيشتر كسانى كه حساباشون ليميت ميشه و نميتونن باز كنن به اين دليل هست كه نميتونن ادرس رو تاييد كنن ولى ما وقتى حسابى رو باز ميكنيم با ادرس واقعى كاراش رو انجام ميديم و در صورت ليميت شدن مدارك براى تاييد حساب ارائه ميديم
مورد دوم هم سيم كارت مالزى هست كه مشتريان در صورت داشتن اين سيم كارت ميتونن تراكنش هاشون رو تاييد كنن
و ما قبل از ارسال سيم كارت اون رو در حساب وريفاى ميكنيم
براى استفاده از تخفيف هاى ما ميتونيد مبلغتون رو واريز كنيد تا با اسكن شناسنامه كارتتون رو صادر كنيم و منتظر اماده شدن passport شما باشيم ماه بعد تخفيف ها برداشته ميشه و خدمات نظير مانى بوكرز و مستر كارت اضافه خواهد شد
موفق باشيد

Paypaaal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. لطفا تشریف بیارید رو یاهو و به سوال من پاسخ بدید. فکر میکنم 15 روزه پیش ازتون یه سوال کردم و هنوز آنلاین نشدید! برای من فقط آفلاین کردید یوزرتون رو ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام. لطفا تشریف بیارید رو یاهو و به سوال من پاسخ بدید. فکر میکنم 15 روزه پیش ازتون یه سوال کردم و هنوز آنلاین نشدید! برای من فقط آفلاین کردید یوزرتون رو ؟
با سلام
دوست عزيز من هيج pm از شما نداشتم شما هم مثل همه ى مشتريان ديكه جرا بايد براى شما يوزرم رو افلاين كنم؟
الان تو ياهو هستم و در خدمتم بفرماييد

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
عواملى مه براى paypal مهم هست تراكنش هاى تاييد شده هست يعنى در صورت انتقال وجه هم شما و هم دريافت كننده تاييدش كنن يكى از راه هاى تاييد تماس هست يعنى باهاتون تماس ميكيرن و اكه تاييد كنيد مشكلى به وجود نمياد ولى اكه نتونن باهاتون تماس برقرار كنن حساب رو ليميت ميكنن تا شما مدارك براى تاييد ارسال كنيد
حالا يكى از مدارك مهم كه ميخوان تاييد بشه ادرس شماست بيشتر كسانى كه حساباشون ليميت ميشه و نميتونن باز كنن به اين دليل هست كه نميتونن ادرس رو تاييد كنن ولى ما وقتى حسابى رو باز ميكنيم با ادرس واقعى كاراش رو انجام ميديم و در صورت ليميت شدن مدارك براى تاييد حساب ارائه ميديم
مورد دوم هم سيم كارت مالزى هست كه مشتريان در صورت داشتن اين سيم كارت ميتونن تراكنش هاشون رو تاييد كنن
براى استفاده از تخفيف هاى ما ميتونيد مبلغتون رو واريز كنيد تا با اسكن شناسنامه كارتتون رو صادر كنيم و منتظر اماده شدن passport شما باشيم ماه بعد تخفيف ها برداشته ميشه و خدمات نظير مانى بوكرز و مستر كارت اضافه خواهد شد
موفق باشيد

اگه الان پول واریز کنم و تا آماده شده پاسپورت صبر کنم اینجوری میشه راستش نمیخوام با شناسنامه باشه

یعنی شما با دریافت 149 تومان ( ویزا کارت - پی پال وریفای شده - 3 دلار شارژ اولیه - ارسال به درب منزل ( ویزا کارت ) - سیم کارت مالزی ) ارائه می کنید؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
اگه الان پول واریز کنم و تا آماده شده پاسپورت صبر کنم اینجوری میشه راستش نمیخوام با شناسنامه باشه

یعنی شما با دریافت 149 تومان ( ویزا کارت - پی پال وریفای شده - 3 دلار شارژ اولیه - ارسال به درب منزل ( ویزا کارت ) - سیم کارت مالزی ) ارائه می کنید؟
با سلام
بله تا قبل از اتمام تخفيف ميتونيد واريز كنيد و منتظر passport صبر كنيد و در قسمت توضيحات فرم سفارش اين رو اعلام كنيد
بله ١٤٩ هزار تومان (ويزا كارت همراه با paypal وريفاى شده و ٣ دلار در حساب paypal و ارسال به درب منزل ميباشد) و در صورت نياز به سيم كارت مبلغ ٣٠ هزار تومان به مبلغ فوق لضافه خواهد شد
موفق باشيد

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
نفرمودید منی که زبان بلد نیستم اگر لیمیت بشه برام مشکلی پیش نمیاد ؟ من ماهانه 2 هزار دلار به بالا دارم

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
من با دارالترجمه که شناسنامه ام رو ترجمه کرده بود تماس گرفتم و پرسیدم که رو ترجمه عکس میزان یا نه ؟ گفتن نه - گفتم اگه دوباره ترجمه کنن چی - بازم گفتن نه - شما اگه جایی رو میشناسید که با عکس ترجمه میکنن شناسنامه رو لطفآ معرفی کنید

و سوال دوم این که حدودا کی کارت به دستم میرسه ؟
مرسی

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
نفرمودید منی که زبان بلد نیستم اگر لیمیت بشه برام مشکلی پیش نمیاد ؟ من ماهانه 2 هزار دلار به بالا دارم
با سلام
شما براى جواب دادن به اونا بايد زبان بلد باشيد در غير اينصورت بايد از طريق مدارك تراكنش هاتون رو تاييد كنيد
موفق باشيد

سلام
من با دارالترجمه که شناسنامه ام رو ترجمه کرده بود تماس گرفتم و پرسیدم که رو ترجمه عکس میزان یا نه ؟ گفتن نه - گفتم اگه دوباره ترجمه کنن چی - بازم گفتن نه - شما اگه جایی رو میشناسید که با عکس ترجمه میکنن شناسنامه رو لطفآ معرفی کنید

و سوال دوم این که حدودا کی کارت به دستم میرسه ؟
مرسی
با سلام
متاسفانه جايى رو نميشناسم ولى جند نفر اينطورى ترجمه كردن كه ميتونم ازشون اطلاعات بكيرم
كارتتون هم هفته ى اينده به دستتون خواهد رسيد
موفق باشيد

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
با سلام
شما براى جواب دادن به اونا بايد زبان بلد باشيد در غير اينصورت بايد از طريق مدارك تراكنش هاتون رو تاييد كنيد
موفق باشيد
سلام روزتون بخیر

یه سری سوال برام پیش اومد ببخشید اگه خیلی بدیهی و ساده هستن. (توضیحات توی سایتتون رو خوندم ولی دقیق نگرفتم راستش)
یکی اینکه فرق ویزا با پی پال چیه؟! یعنی الآن با خدمات شما 2تا حساب داریم یکی ویزا یکی پی پال بعد از کدوم باید استفاده کنیم برای خرید و ... . و اگه جفتش حسابه اصلا چرا 2تاش رو میخوایم؟!!

یک سوال دیگه اینکه شنیده بودم به آی پی هم حساس هستن اینطور حسابا، یعنی آدرس مالزیه، بعد مثلا ما با آی پی اروپا یا آمریکا وصل بشیم (مخصوصا اگه آی پی شیر باشه یا زیاد تغییر کنه) گیر میدن. این به چه صورته؟

یه سوال هم در مورد سیم کارت.... یعنی اینطوره که شما سیم کارت رو میفرستید برای ما باید بزاریمش روی یک گوشی و روشن باشه، بعد ممکنه بخاطر یه تراکنش زنگ بزنن بگن تایید میکنی یا نه؟
اگه اینطوره عجب بیکارایی هستن :دی

پیشاپیش سپاسگزارم

komolos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به ٤-5 تا دارلترجمه زنك زدم ميكن نه دادكستري نه وزارت خارجه رو عكس مهر نمي زنن و يه جا كفتن كه مي تونيم به مترجم بكيم مهر خودشو رو عكستون هم بزنهلطف كنيد ترجمه بقيه مشتري ها تون رو ببينيد كه از كدوم دارلترجمه استفاده كردن و مهر كجا رو عكسشون هست

ptmate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قصد دارم از سرویس شما استفاده کنم فقط یه چند تا سوال دارم
۱. چه راه دسترسی دیگه ای به شما برای گرفتن پشتیبانی وجود داره . فقط همین وب سایت و ایمیله یا برای سرعت بیشتر امکان تماس تلفنی هم هست ؟ بهتر بود الان هم امکان تماس رو میداشتید
۲. من سیم مالزی هم می خوام . آیا میشه روی شما برای طولانی مدت مثلا یکی دو سال آینده برای تهیه شارژ این سیم مراجعه کرد ؟ میشه با همون ویزا کارت شارژ خرید ؟
۳. برای پی پال + ویزا + سیم + ۱ شارژ سیم(احتمالن خود سیم شارژ نداره) چقدر باید پرداخت کنم ؟ لطفا اعلام کنید که بتونم واریز کنم
۴. گفتید که امکان داره سقف موجودی بالاتر هم بره. آیا برای کارتهایی که قبل هم صادر شده اعمال خواهد شد ؟

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
جناب آقای اسکندری ممنون از پاسخ شما

میشه شماره تماس بدین؟

اسم این سیم کارتها چیه؟ من تا حالا ندیدم سیم کارت 30 تومن باشه

در ضمن بعضی مواقع که پی پال لیمیت میکنه باید حضوری رفت از لیمیت در آورد
اگه از شما پی پال بگیریم و لیمیت بشه اون موقع باید چیکار کرد؟ تکلیف چیه؟

پی پال به اسم کی صادر میشه؟ وقتی لیمیت شد چه مدارکی میدین تا از لیمیت درش بیاریم؟

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
با سلام
موفق باشيد

با سلام
متاسفانه جايى رو نميشناسم ولى جند نفر اينطورى ترجمه كردن كه ميتونم ازشون اطلاعات بكيرم
كارتتون هم هفته ى اينده به دستتون خواهد رسيد
موفق باشيد

سلام
پس لطفا ازشون بپرسین و آدرس یا اسم و شماره اشون رو بنویسین
مرسی

mori_morteza

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من می خوام از خدمات شما استفاده کنم. مشکلی که هست اینه که من چند ماه پیش با اسم خودم یک اکانت پیپال درست کردم و لیمیت شده و همه اطلاعات رو هم درست دادم. می شه دوباره با اسم خودم حساب پیپال باز کنم...

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من می خوام از خدمات شما استفاده کنم. مشکلی که هست اینه که من چند ماه پیش با اسم خودم یک اکانت پیپال درست کردم و لیمیت شده و همه اطلاعات رو هم درست دادم. می شه دوباره با اسم خودم حساب پیپال باز کنم...
با سلام
در خدمتتون هستيم ولى نبايد حساب به نام خودتون باشه مشكلى نيست به نام اطرافيان نزديكتون سفارش بديد
موفق باشيد

سلام روزتون بخیر

یه سری سوال برام پیش اومد ببخشید اگه خیلی بدیهی و ساده هستن. (توضیحات توی سایتتون رو خوندم ولی دقیق نگرفتم راستش)
یکی اینکه فرق ویزا با پی پال چیه؟! یعنی الآن با خدمات شما 2تا حساب داریم یکی ویزا یکی پی پال بعد از کدوم باید استفاده کنیم برای خرید و ... . و اگه جفتش حسابه اصلا چرا 2تاش رو میخوایم؟!!

یک سوال دیگه اینکه شنیده بودم به آی پی هم حساس هستن اینطور حسابا، یعنی آدرس مالزیه، بعد مثلا ما با آی پی اروپا یا آمریکا وصل بشیم (مخصوصا اگه آی پی شیر باشه یا زیاد تغییر کنه) گیر میدن. این به چه صورته؟

یه سوال هم در مورد سیم کارت.... یعنی اینطوره که شما سیم کارت رو میفرستید برای ما باید بزاریمش روی یک گوشی و روشن باشه، بعد ممکنه بخاطر یه تراکنش زنگ بزنن بگن تایید میکنی یا نه؟
اگه اینطوره عجب بیکارایی هستن :دی

پیشاپیش سپاسگزارم
با سلام
خواهش ميكنم در خدمت هستم
ويزا و paypal هر دو يك حساب براى خريد انلاين هستند كه به هم متصل هم ميشن و مزيت بيشتر paypal اينه كه انتقال وجه هم ميشه انجام داد در صورتى كه حساب ويزا بدون حساب بامكى اين قابليت رو نداره
ولى به دليل انتقال وجه از paypal استفاده ميشه و به دليل اعتبار بيشتر paypal بايد يك ويزا كارت توش تاييد بشه به اين دليل بايد هر دو باشه
مكه اينكه يه نفر انتقال وجه نخواد و از ويزا تنها استفاده كنه
خير ميتونيد استفاده كنيد فقط امكان داره حساب رو ليميت كنن و يه سرى مدارك ساده مثل مدارك عويتى و تاييد ادرس بخوان كه به راحتى قابل تاييد هست
بله براى تراكنش هاى مشكوك تماس ميكيرن اونا كه نميدونن شما اين سيم كارت رو فقط واسه اين كار كرفتين و فكر ميكنن شما مالزى زندكى ميكنيد
موفق باشيد

منم به ٤-5 تا دارلترجمه زنك زدم ميكن نه دادكستري نه وزارت خارجه رو عكس مهر نمي زنن و يه جا كفتن كه مي تونيم به مترجم بكيم مهر خودشو رو عكستون هم بزنهلطف كنيد ترجمه بقيه مشتري ها تون رو ببينيد كه از كدوم دارلترجمه استفاده كردن و مهر كجا رو عكسشون هست
مهر وزارت امور خارجه روى عكس نياز نيست ولى رو بركتون بايد باشه و خودتون عكس دارش كنيد ولى اكه passport داشته باشيد به مشكل برخورد نميكنيد و حتى كواهينامه ى بين المللى
نظر شخصى من اينه كه حتى اكه از اطرافيان نزديكتون كه passport دارن استفاده كنيد بهتره تا اينكه واسه خودتون رو ترجمه كنيد به دليل اينكه paypal رو همه جيز ايرانى ها حساس هست و ترجيح ميدن كه حساسيتشون رو حساب ايرانى ها بيشتر باشه ولى اينطورى بهونه اى ندارن
موفق باشيد

سلام
من قصد دارم از سرویس شما استفاده کنم فقط یه چند تا سوال دارم
۱. چه راه دسترسی دیگه ای به شما برای گرفتن پشتیبانی وجود داره . فقط همین وب سایت و ایمیله یا برای سرعت بیشتر امکان تماس تلفنی هم هست ؟ بهتر بود الان هم امکان تماس رو میداشتید
۲. من سیم مالزی هم می خوام . آیا میشه روی شما برای طولانی مدت مثلا یکی دو سال آینده برای تهیه شارژ این سیم مراجعه کرد ؟ میشه با همون ویزا کارت شارژ خرید ؟
۳. برای پی پال + ویزا + سیم + ۱ شارژ سیم(احتمالن خود سیم شارژ نداره) چقدر باید پرداخت کنم ؟ لطفا اعلام کنید که بتونم واریز کنم
۴. گفتید که امکان داره سقف موجودی بالاتر هم بره. آیا برای کارتهایی که قبل هم صادر شده اعمال خواهد شد ؟

با سلام
درخدمتتون هستم
ما سرعت جواب دادن ايميل هامون كمتر از يك ساعت هست ولى امكان تماس تلفنى هم هست و شماره ى تماس ٠٠٦٠١٧٢٠١٣٩٩٥ ميباشد
بله دوست عزيز حتى اكه خودتون هم بخواييد از طريق سايت شركت اين سيم كارت ها با ويزا كارتتون شارج كنيد
براى خدمات ١٧٩ هزار تومان بايد واريز نماييد و هرجه بيشتر براى شارز سيم كارتتون ميتونيد واريز نماييد بعد از واريز مبلغ فرم سفارش paypal رو تكميل نماييد و در قسنت توضيحات قيد نماييد primier ميخواييد يا personal
بله اكه امكانش موجود بشه قبلى ها رو هم ارتقا ميديم
موفق باشيد

جناب آقای اسکندری ممنون از پاسخ شما

میشه شماره تماس بدین؟

اسم این سیم کارتها چیه؟ من تا حالا ندیدم سیم کارت 30 تومن باشه

در ضمن بعضی مواقع که پی پال لیمیت میکنه باید حضوری رفت از لیمیت در آورد
اگه از شما پی پال بگیریم و لیمیت بشه اون موقع باید چیکار کرد؟ تکلیف چیه؟

پی پال به اسم کی صادر میشه؟ وقتی لیمیت شد چه مدارکی میدین تا از لیمیت درش بیاریم؟
با سلام
خواهش ميكنم بله حتما
٠٠٦٠١٧٢٠١٣٩٩٥
اين سيم كارت ها اعتبارى هستند مثل ايرانسل
وقتى ليميت ميشه يه سرى مدارك ميخواد كه ما تضمين مدارك مربوط به كرديت كارت و ادرس رو بهتون ميديم و شما براشون ارسال ميكنيد و باز ميكنن مكه اينكه كار غير عادى با حسابتون انجام داده باشيد مثل انتقال هاى مشكوك و تاييد نشده ( يعنى از هر كسى كه نميشناسيد وجه دريافت كنيد) كه واسه اينجور مواقع حساسيت بالايى دارن
به اسم خود متقاضى صادر ميشه و ما مدارك مربوك به ويزا كارت و تاييد ادرس كه مهمترين مدارك حساب هستند رو بهتون ميديم
موفق باشيد

سلام
پس لطفا ازشون بپرسین و آدرس یا اسم و شماره اشون رو بنویسین
مرسی
با سلام
بله ازشون ميخوام كه انجام بدن
در ضمن حساب paypal شما هم امروز براتون ارسال شد
موفق باشيد

Last edited:

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
اطلاعات حساب پیپال رسید .
ایمیل داخل اکانت پیپال قابل تغیره ؟
برای لاگین شدن با چیز پی ان انگلیس یا امریکا مشکلی پیش نمیاد ؟
مرسی

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
ایا با این سیم کارت مالزی میتوان از کشورهای دیگر اس ام اس(پیام کوتاه) در ایران دریافت کرد؟
با تشکر

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
سلاماطلاعات حساب پیپال رسید . ایمیل داخل اکانت پیپال قابل تغیره ؟برای لاگین شدن با چیز پی ان انگلیس یا امریکا مشکلی پیش نمیاد ؟ مرسی
با سلامبله قابل تغيير هستميتونيد با IP ديكه غير از ايران وارد بشيدموفق باشيد

سلام
ایا با این سیم کارت مالزی میتوان از کشورهای دیگر اس ام اس(پیام کوتاه) در ایران دریافت کرد؟
با تشکر
با سلام
بله دوست عزيز به راحتى همه ى sms هاتون رو ميتونيد دريافت كنيد
موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا