• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب بلاخره بعد از مدت ها رفتم سراغ ه اسطوره م داستایوسکی . دارم قمارباز ش رو می خونم . امروز شروع کردم . ترجمه ی کتاب هم که خیلی مشهوره . از جلال آل احمد هست . کتاب , توسط انتشارات دانشگاهیان و در 255 صفحه به قیمت 3500 تومن منتشر شده .

دارم پیرمرد و دریا ی همینگوی رو می خونم . همونطور که حدس می زدم اصلا باهاش ارتباط برقرار نمی کنم

من چقدر پیشمون هستم از این حرف . کتاب بسیار دوست داشتنی ای بود . تنهایی ه پیرمرد توی قایقش در دریا واقعا تصویر عجیبی رو توی ذهنم به جا گذاشت که مطمئنم تا مدت ها از ذهنم نمیره .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
"یکی بود یکی نبود " جمال زاده

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
سنت اگزوپری : مرد اندیشه و عمل نوشته لوک اتان

کتابی در مورد زندگی و آثار نویسنده ی شازده کوچولو ... کتاب زیاد حجیمی نیست و عکسای قشنگی هم داره
بیشتر در مورد تحولات روحی و مسائلی که سبب نوشته های اون شده صحبت می کنه . کتاب لطیفیه

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
846
" سفر به انتهای شب " از سلین !!
الان که حدودا 60 صفحه ش رو خوندم ... هی ... بدک نبوده ...
ولی آنچنان چنگی به دل نمیزنه ، در تعجبم چرا این قدر ازش تعریف شنیده بودم قبلا !!
امیدوارم بهتر بشه ...

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ایزابل بروژ نوشته کریستیان بوبن

یه فصلش رو دارم به زور می خونم ... از اون نثرهای رمانتیک و پر تشبیه فرانسوی داره

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
عقاید یک دلقک
هاینریش بل
شاهکاره

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
قلعه حیوانات؛

جرج اورول ...

درگیرش شدم!

Last edited:

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
قلعه حیوانات؛

جرج اورول ...

درگیریش شدم!

اینم از اون جمله کتاباییه که آدم می بینه تاریخ مصرف نداره...

-----------------------------

الان دارم به طور پراکنده کارای آگاتا کریستی رو مرور می کنم...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب بعد از یه وقفه دوباره رفتم سراغ کمدی الهی ه دانته . "برزخ" ش رو از اول شروع کردم

خب بلاخره بعد از مدت ها رفتم سراغ ه اسطوره م داستایوسکی . دارم قمارباز ش رو می خونم . امروز شروع کردم . ترجمه ی کتاب هم که خیلی مشهوره . از جلال آل احمد هست . کتاب , توسط انتشارات دانشگاهیان و در 255 صفحه به قیمت 3500 تومن منتشر شده .

دو فصل آخرش فوق العاده صمیمی و دوست داشتنی بود . فرصت بشه در این تاپیک بیشتر بهش خواهم پرداخت

غرش طوفان
الكساندر دوما

بعد از تجربه ی سه تنفگدار دیگه یه خرده ترسیدم سراغ کتاب هایی با این حجم برم . این ادامه ی ژوزف بالسامو هست که خیلی دوست داشتم برم سراغش . مخصوصا به خاطر دنبال کردن سرگذشت "ژیلبرت" ه دوست داشتنی ولی نشد و به این زودی ها هم فکر نکنم بشه ...

modi1362

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
20
دلبرک یا یوسفک

می خوام یه کتاب معرفی کنم ولی اول :

به نظر شما هم جنس گرایی و هم جنس خواهی در عهد قدیم به اندازه امروز در ایران منفور بوده است ؟

یا بگذارید این جوری بگم که :

اگر به شما بگن که 80 درصد از مه رویان ، دلبرکان ، شع شعه گیسوان ، لعل لبان ، قامت سروان و خلاصه هر چی حرف از خط و خال و لب و گیسو و چشم زیبا و... در ادبیات کهن ایران در کتابهای شعر شاعران قدیم ایران آمده است در وصف دلبرکان مذکر بوده است، تعجب می کنید؟ یا فکر می کنید دارم چرت می گم

تعجب نکنید جناب آقای دکتر سیروس شمسیما یک کتاب 256 صفحه ای دارن با عنوان شاهد بازی در ادبیات فارسی که به بررسی این موضوع پرداخته اند و بیش از هزاران دلیل مستند و معتبر ارائه میدهند

قبل از دانلود به سه نکته توجه کنید :
1- این کتاب در چاپ اول به صورت کلی از بازار جمع اوری شد
2-اگه جنبه ندارید دانلود نکنید
3-استفاده بعضی از الفاظ رکیک در این کتاب رایج بوده که نه تقصیر نویسنده بلکه برای حفظ سند عیناً تکرار شده است

اینم لینک دانلود با حجم 5 مگ
http://www.4shared.com/file/4579327...s_Shamisa-Shahed_bazi_dar_adabiate_farsi.html

Last edited:

SadyProgrammer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر شما هم جنس گرایی و هم جنس خواهی در عهد قدیم به اندازه امروز در ایران منفور بوده است ؟

آره من اين كتاب را دارم چيزه باحالي‌ِ بويژه اينكه نام احمد غزالي به عنوان آغازگر شاهد بازي براي مني كه در شجره نامه‌ي معنوي احمد غزالي جدم تلقي شده خواندن اين كتاب را برايم بسيار جالب تر مي‌كرد.! :D

به نظر خود من شاهد بازي هم مانند هر چيز ديگري ابتدا جنبه‌ي عرفاني داشته كه سپس به انحطاط و عوام گرايي و در آخر به فساد كشيده مي‌شود...:eek:

راستي درباره‌ي همجنس بازي در ايرانه پس از اسلام يكي از مورخين غربي كه به ايران سفر كرده بوده است مي‌گويد كه همجنس بازي ميان ايرانيان نزديك است نسل ايرانيان را منقرض كند! :eek: چيزي كه پيش از اسلام بنا به اعتراف مورخين رومي در ايران به طور مطلق وجود نداشت :blink:

در پناه خرد پيروز باشيد!

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سال بلوا
عباس معروفی
به پای سمفونی مردگان عباس معروفی نمی رسه . ولی خب ، خوبه

a_khoshkele

Registered User
لایک‌ها
2
بعد از تجربه ی سه تنفگدار دیگه یه خرده ترسیدم سراغ کتاب هایی با این حجم برم . این ادامه ی ژوزف بالسامو هست که خیلی دوست داشتم برم سراغش . مخصوصا به خاطر دنبال کردن سرگذشت "ژیلبرت" ه دوست داشتنی ولی نشد و به این زودی ها هم فکر نکنم بشه ...

بهت توصيه ميكنم حتما كتابو بخوني چون داستان چنان هيجانش زياده و زيبا ميشه كه ديگه نميتوني كتابو يه لحظه هم بذاري كنار راستش اين دفعه 4 كه دارم اين كتابارو ميخونم:rolleyes::):cool:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
در ستایش شرم نوشته ی حسن قاضی مرادی

این کتاب بررسی جامعه شناسی حس شرم در بین ایرانیان است.

آقای قاضی مرادی تو این کتاب سعی می کنن با وجود همه ی باید ها و نباید نشون بدن مفهوم شرم در اصل خشم به خویشتن نه حس گناه و تقصیر. ولی تو جامعه ی ما آمیزه های دینی و سنتی سبب تغییر اون شده و تبعات گسترده ای هم برای جامعه در بر داشته.

چه قدر دوست دارم چند تا کتاب جامعه شناسی خوب در مورد ایران بخونم ولی افسوس که نه جامعه شناس خوب داریم و نه شرایط چاپ کتاب رو.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اخیرا هر چی زور میزنم یک کتاب رو تا آخرش بخونم موفق نمیشم!!!! البته الان پیکر فرهاد عباس معروفی رو دارم بازخونی میکنم خیلی کپی البته خودشم میگه طفلی............

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
فاطمه فاطمه است شریعتی
برای بار دوم

بالا