حالا این کتابی که آنقدر دنبالشی چی هست....................من در حال حاضر دارم یک e-book رو به زبان اصلی میخونم شرلوک هولمز بسی حال میدهد......دی
http://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_Dawn
حالا این کتابی که آنقدر دنبالشی چی هست....................من در حال حاضر دارم یک e-book رو به زبان اصلی میخونم شرلوک هولمز بسی حال میدهد......دی
شاید برای نمایشگاه تجدید چاپ بشه، هر چند امسال لیست کتابایی که مجوز تجدید چاپ نگرفتن خیلی بزرگ شده ...
اتفاقا امروز کتابسرای نیک بودم فقط شفق رو دیدم...من خوبم :دی
دقیقا 2 بار رفتم پاساژ فروزنده، کلا اون راسته کتاب فروشهای انقلاب رو زیر و رو کردم، همه میگن تموم شده. بعد میگن فردا پس فردا میاریم، بعد دوباره میرم، میگن نیومده :دی
اتفاقا امروز کتابسرای نیک بودم فقط شفق رو دیدم...
شماره کتابسرای نیک رو داری؟ زنگ بزن اونجا آوردن بگو نگه دارن بری بگیری... یا اصلا برو خود انتشاراتش... من یه بار رفتم نزدیکه...
برای نمایشگاه حتما میاد...
ولی نخونی بهتره :دی فیلم رو ببین...
حیفه آروم بخون :دیدیروز 140 صفحه از "ماه نو" رو خوندم !!
انتهای هیجان هست لامصب ! الان فقط دارم سعی میکنم یه جوری خودم رو برسونم که خوندن کسوف رو قبل از دیدن فیلمش تموم کنم ! هیجان کتاب خیلی بیشتره !
حیفه آروم بخون :دی
حالا 27 روز تا اکران مونده! تا بیاد نت طول می کشه عجله نکن :دی
قمارباز
داستایوفسکی
اولشم
فعلا خوبه
البته نه خیلی
به خاطر امتحانام نمیتونم تند پیش برم
غرور و تعصب جین اوستین را با ترجمه آقای شهرام پورانفر قبلا خوندم اما چیزی از اعجاز اون که بهترین رمان به گفته goodreads هست نفهمیدم. حالا دارم زبان اصلی می خونم شاید چیزی بفهمم.
منم همین امروز رفته بودم همین کتاب رو بخرم ولی پیدا نکردم . یعنی نخرمش ؟
با ترجمه فوق که اصلا توصیه نمی کنم، شنیدم ترجمه خانم سوسن اردکانی خیلی بهتر هست.
خيلي ممنون .