تائیس
همین الان خریدمش
تازه شروع کردم
تاریخیه
از چند صفحه اولش فهمیدم که در مورد اسکندر و داریوش و جنگ ایسوس و یه دختری به اسم تائیس (فتنه گری که تخت جمشید را به آتش کشید:دی) و فیلوتاس و ... است
آره حتماً اگه بتونم میخونمدوست عزيز يه كتابم هست به نام تائيس كه اونو اناتول فرانس نوشته كه درمورد يونان باستان ويه بازيگرتاتريوناني به اسم تائيسه كه دراخرقديسه ميشه اگه به اين مباحث علاقه داريد توصيه مي كنم حتما بخونيدش كه فوق العاده زيباست
منم الان اواسط كتاب مادام بوواري ام كه شاهكاره دختري باگوشواره ي مرواريدو هم تازه تموم كردم خيلي قشنگ بود
آره حتماً اگه بتونم میخونم
ترجمه کیه؟
البته این تائیس که من دارم میخونم ماله منوچهر مطیعیه
خیلی هم کتاب خوبی نیست
کسوف کتاب قشنگیه، حتما خوشت می یاد. من از 3 کتاب دیگه بیشتر دوسش داشتم"ماه نو" تموم شد !
میریم که از فردا کسوف رو داشته باشیم !
کسوف کتاب قشنگیه، حتما خوشت می یاد. من از 3 کتاب دیگه بیشتر دوسش داشتم
اون سکانس رو من ندیدم ولی یه کم جلوتر یه سری اتفاقات شبیه اینی که می گی رخ می ده.از صبح 78 صفحش رو خوندم ! عجیب جذاب هست !
فقط مساله ای که هست اینه که :
این اوایل داستان که جیکوب میاد تو مدرسه اینا، توی این کتاب در نهایت بعد از بحثی که میکنن جیکوب میره و ادوارد و بلا به مدرسه میرن، توی اون کلیپی که از فیلم اومد در نهایت بلا میره سوار موتور جیکوب میشه و از مدرسه میرن ! :f34r: الان دقیقا نمیدونم این همونجاش بود یا نه، ولی به نظر میرسید همونجا باشه ! :f34r:
اون سکانس رو من ندیدم ولی یه کم جلوتر یه سری اتفاقات شبیه اینی که می گی رخ می ده.
راست ميگي من اولين ترجمه غرور وتعصب تو ايرانو با ترجمه شمس الملوك مصاحب خوندم عاشقش شدم ولي دوستم با ترجمه ي رضا رضايي خوند به من ميگفت توعاشق چيه اين كتاب شدي ازبس بد ترجمه كرده بودند شاهكارادبيات انگلستان روتاحد يه رمان كسل كننده پايين آوردن:grrr::grrr:
TNX
البته بستگی داره کدوم انتشارات چاپش کرده باشه
من کتاب خشم و هیاهو را دو تا ترجمشو خوندم زمین تا آسمون با هم فرق میکردن
1 - قلعه حیوانات == چه جوریه تازه اولاش هستم خوبه میارزه ؟!
2 - معنی قرآن رو هم دارم از اول میخونم بدهه واسه بچه مسلمون که یه بار تو عمرشم قرآن رو نخونده باشه
پول می گیرم تا ادامه داستان رو نگمآخه دیالوگ ها تقریبا مثل هم بودن !
حالا دیگه بیا این موضوع رو فراموش کنیم و تو هم سعی نکن کمی درباره اتفاقات بعدی داستان صحبت کنی !! :دی
البته توی اون تیزر جیکوب نمیدونست که بلا رفته مادرش رو ببینه و توی این کتاب میدونست چون شب قبلش بهش زنگ زده بود ! حالا باید بریم جلو ببینیم چی میشه :دی
پول می گیرم تا ادامه داستان رو نگم
من از کتاب 2 زیاد خوشم نیامد، فصل های مربوط به جیکوبش زیاد بود.