• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
تائیس
همین الان خریدمش
تازه شروع کردم
تاریخیه
از چند صفحه اولش فهمیدم که در مورد اسکندر و داریوش و جنگ ایسوس و یه دختری به اسم تائیس (فتنه گری که تخت جمشید را به آتش کشید:دی) و فیلوتاس و ... است

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یه 20 صفحه مونده "ماه نو" تموم شه !

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
تائیس
همین الان خریدمش
تازه شروع کردم
تاریخیه
از چند صفحه اولش فهمیدم که در مورد اسکندر و داریوش و جنگ ایسوس و یه دختری به اسم تائیس (فتنه گری که تخت جمشید را به آتش کشید:دی) و فیلوتاس و ... است

دوست عزيز يه كتابم هست به نام تائيس كه اونو اناتول فرانس نوشته كه درمورد يونان باستان ويه بازيگرتاتريوناني به اسم تائيسه كه دراخرقديسه ميشه اگه به اين مباحث علاقه داريد توصيه مي كنم حتما بخونيدش كه فوق العاده زيباست
منم الان اواسط كتاب مادام بوواري ام كه شاهكاره دختري باگوشواره ي مرواريدو هم تازه تموم كردم خيلي قشنگ بود

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
دوست عزيز يه كتابم هست به نام تائيس كه اونو اناتول فرانس نوشته كه درمورد يونان باستان ويه بازيگرتاتريوناني به اسم تائيسه كه دراخرقديسه ميشه اگه به اين مباحث علاقه داريد توصيه مي كنم حتما بخونيدش كه فوق العاده زيباست
منم الان اواسط كتاب مادام بوواري ام كه شاهكاره دختري باگوشواره ي مرواريدو هم تازه تموم كردم خيلي قشنگ بود
آره حتماً اگه بتونم میخونم
ترجمه کیه؟
البته این تائیس که من دارم میخونم ماله منوچهر مطیعیه
خیلی هم کتاب خوبی نیست

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
آره حتماً اگه بتونم میخونم
ترجمه کیه؟
البته این تائیس که من دارم میخونم ماله منوچهر مطیعیه
خیلی هم کتاب خوبی نیست

راستشو بخواي من ترجمه ي قبل ازانقلابشو كه مال پدربزرگم بود خوندم ولي شنيدم بعدازانقلاب هم تجديد چاپ شده حالا يا باهمون ترجمه ي قبلي يا باترجمه ي جديد وقتي رفتم خونه پدربزرگم اسم مترجمو مي بينم به اطلاعتون ميرسونم:blush:happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
"ماه نو" تموم شد !

میریم که از فردا کسوف رو داشته باشیم !

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
rose.gif

TNX
البته بستگی داره کدوم انتشارات چاپش کرده باشه
من کتاب خشم و هیاهو را دو تا ترجمشو خوندم زمین تا آسمون با هم فرق میکردن
jawsmiley.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
"ماه نو" تموم شد !

میریم که از فردا کسوف رو داشته باشیم !
کسوف کتاب قشنگیه، حتما خوشت می یاد. من از 3 کتاب دیگه بیشتر دوسش داشتم
yes.gif

//

جنبش میرزا کوچک خان بنابر گزارش های سفارت انگلیس، گردآوری و ترجمه غلامحسین میرزا صالح

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
چرا مسیحی نیستم

مجموعه ای از یه سری سخنرانی ها و مقالات و مصاحبه های برتراند راسل

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
1 - قلعه حیوانات == چه جوریه تازه اولاش هستم خوبه میارزه ؟!
2 - معنی قرآن رو هم دارم از اول میخونم بدهه واسه بچه مسلمون که یه بار تو عمرشم قرآن رو نخونده باشه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کسوف کتاب قشنگیه، حتما خوشت می یاد. من از 3 کتاب دیگه بیشتر دوسش داشتم
yes.gif

از صبح 78 صفحش رو خوندم ! عجیب جذاب هست !

فقط مساله ای که هست اینه که :

این اوایل داستان که جیکوب میاد تو مدرسه اینا، توی این کتاب در نهایت بعد از بحثی که میکنن جیکوب میره و ادوارد و بلا به مدرسه میرن، توی اون کلیپی که از فیلم اومد در نهایت بلا میره سوار موتور جیکوب میشه و از مدرسه میرن ! :f34r: الان دقیقا نمیدونم این همونجاش بود یا نه، ولی به نظر میرسید همونجا باشه ! :f34r:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
از صبح 78 صفحش رو خوندم ! عجیب جذاب هست !

فقط مساله ای که هست اینه که :

این اوایل داستان که جیکوب میاد تو مدرسه اینا، توی این کتاب در نهایت بعد از بحثی که میکنن جیکوب میره و ادوارد و بلا به مدرسه میرن، توی اون کلیپی که از فیلم اومد در نهایت بلا میره سوار موتور جیکوب میشه و از مدرسه میرن ! :f34r: الان دقیقا نمیدونم این همونجاش بود یا نه، ولی به نظر میرسید همونجا باشه ! :f34r:
اون سکانس رو من ندیدم ولی یه کم جلوتر یه سری اتفاقات شبیه اینی که می گی رخ می ده.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اون سکانس رو من ندیدم ولی یه کم جلوتر یه سری اتفاقات شبیه اینی که می گی رخ می ده.

آخه دیالوگ ها تقریبا مثل هم بودن !

حالا دیگه بیا این موضوع رو فراموش کنیم و تو هم سعی نکن کمی درباره اتفاقات بعدی داستان صحبت کنی !! :دی

البته توی اون تیزر جیکوب نمیدونست که بلا رفته مادرش رو ببینه و توی این کتاب میدونست چون شب قبلش بهش زنگ زده بود ! حالا باید بریم جلو ببینیم چی میشه :دی

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
rose.gif

TNX
البته بستگی داره کدوم انتشارات چاپش کرده باشه
من کتاب خشم و هیاهو را دو تا ترجمشو خوندم زمین تا آسمون با هم فرق میکردن
jawsmiley.gif
راست ميگي من اولين ترجمه غرور وتعصب تو ايرانو با ترجمه شمس الملوك مصاحب خوندم عاشقش شدم ولي دوستم با ترجمه ي رضا رضايي خوند به من ميگفت توعاشق چيه اين كتاب شدي ازبس بد ترجمه كرده بودند شاهكارادبيات انگلستان روتاحد يه رمان كسل كننده پايين آوردن:grrr::(:grrr:

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
1 - قلعه حیوانات == چه جوریه تازه اولاش هستم خوبه میارزه ؟!
2 - معنی قرآن رو هم دارم از اول میخونم بدهه واسه بچه مسلمون که یه بار تو عمرشم قرآن رو نخونده باشه

قلعه ي حيوانات شاهكاره عاشقش ميشي به خصوص تواين اوضاع واحوال انگارشرح حال كشورماست

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
آخه دیالوگ ها تقریبا مثل هم بودن !

حالا دیگه بیا این موضوع رو فراموش کنیم و تو هم سعی نکن کمی درباره اتفاقات بعدی داستان صحبت کنی !! :دی

البته توی اون تیزر جیکوب نمیدونست که بلا رفته مادرش رو ببینه و توی این کتاب میدونست چون شب قبلش بهش زنگ زده بود ! حالا باید بریم جلو ببینیم چی میشه :دی
پول می گیرم تا ادامه داستان رو نگم
gnugghender.gif

من از کتاب 2 زیاد خوشم نیامد، فصل های مربوط به جیکوبش زیاد بود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پول می گیرم تا ادامه داستان رو نگم
gnugghender.gif

من از کتاب 2 زیاد خوشم نیامد، فصل های مربوط به جیکوبش زیاد بود.

دانشجویی فقط حساب کن !! :(

//////

اتفاقا من کتاب دوم رو از کتاب اول بیشتر دوست داشتم، دقیقا برعکس فیلمها !!

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به اصرار دوستم دارم افسون سبزو مي خونم بهم نخندينا خودم ميدونم رمان عاشقانه هاي ايراني مزخرفه اسم اين كتابو ميذاشتن سرگذشت بانوان زيباروي بدبخت بهتربود هركس توشه ميشينه دوساعت داستان زندگيشو تعريف مي كنه همشونم فوق العاده خوشگل اند از خدمتكار خونه گرفته تا خودصاحب خونه ولي از كاراي مودب پور قابل تحمل تره:puke:(البته كاراي مودب پور جزوادبيات به حساب نمياد لا اقل روكاراي حمزه لو ميشه اسم رمان عامه پسندو گذاشت) سه ماه پيش 1984 جرج ارول را خريدم بابام به اصراراين كه الان درس داري وبعدازتموم شدن امتحانا كتابو بهت ميدم كتابو ازم گرفت شروع كرد به خوندن حالا كه امتحانام تموم شده مي خوانم بخونمش نمي دونم بابام كجا قايمش كرده امروزديگه اززيرزبونش ميكشم بيرون :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
"کسوف" یا "خسوف" ! تموم شد !

عجب داستان زیبایی داشت این قسمت سوم ! شدید دلم برای جیکوب سوخت ! عجب شخصیت پردازی رویایی داره لامصب !

میریم از فردا سپیده دم رو داشته باشیم.

کتاب چهارم هم همینجوری باشه، من رسما میرم در تیم جیکوب ! :دی

@ آزاده

اون قسمت رو هم توی فیلم عوض کردن !

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خب مادام بوواري ترجمه مهدي سباحيو ديشب تموم كردم فقط ميتونم بگم شاهكاره به همه ي دوستان به شدت توصيه ميشه الانم دارم هماهنگ باهم سه كتاب يكليا وتنهايي او(تقي مدرسي)بادبادك باز براي باردوم(خالد حسيني)وگزيده ي اشعار ويكتور هوگو رو ميخونم يه خورده ازاين ميخونم يه خورده ازاون بادبادك باز كه واقعا زيباست نيازبه توضيح نداره يكليا وتنهايي او هم بد نيست تازه اولشم بايد جالب باشه اشعارويكتورهوگو هم واقعا عميق وپرمعناست خيلي لذت بردم

Last edited:
بالا