• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
نمیدونم جملتو اشتباه گفتی یا منظورت همین بود
به هرحال من صد تا دوست فدای یه کتاب میکنم
icon10.gif
پ.ن:هنوز دارم سال بلوارو میخونم!

فکر کنم منظورم همون بود .
icon10.gif

منم 100 تا کتاب رو فدای یه اسپم می کنم . :lol:

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
326272.jpg

عقاید یک دلقک
هاینریش بل

دارم می خونمش... خوندنش لذت بخشه.:rolleyes:

parnian_nice

Registered User
لایک‌ها
75
میرا از کریستوفر فرانک

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ویکنت دو نیم شده - ایتالو کالوینو - پرویز شهدی - نشر چشمه - 120 صفحه

یکی از کتاب های سه گانۀ نیاکان ما (دو کتاب دیگه بارون درخت نشین و شوالیۀ ناموجود هستن)

داستان کتاب در مورد ویکنت مداردو، یه جنگ آور جوان، امیدوار و خوشدله که در جنگ نیمی از بدنش رو از دست میده ولی به طرز معجزه آسایی زنده می مونه. اما این نیمه، نیمه بد وجودشه که سالم می مونه ...

آثار کالوینو رو خیلی دوست دارم. یکی از بهترین نویسندگان 100 سال اخیره به نظرم. خیلی خلاق ه و نوع تخیلات و فانتزی ای که توی کتاب هاش می بینیم با هر چی که قبلا دیدیم متفاوته، و کاملا هم سمبلیک می نویسه که باعث میشه با خوندن هر کتابش، در عین لذت بردن از فانتزی زیباش چیزی هم به آدم اضافه بشه. بهترین کتابش از دید من تا اینجا مجموعه داستان کمدی های کیهانی ه ... شاهکار بی بدیل
greenstars.gif

Spring's Girl

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام...
من دو روزه مشغول خواندن كتاب" شعر و هنر درماني" نوشته ابراهيم هيربد نيا هستم.كتاب بدي نيست تا اينجا كه من خواندمش مقصود نويسنده بهبود بخشيدن به كيفيت زندگي و رسيدن به رشد و كمال و كسب آگاهي از چگونگي شرايط دروني انسانهاست.

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
الان خریدمش و همین الان شروعش کردم
uy37w17mluf0881bcp6c%5B1%5D.gif

پ.:اگه خوب نبود نگینو اینجوری میزنم:دی
f_3452830m_6c73e.gif

مطمئن باش پشيمون نميشي البته اگه سانسورنشده باشه ولي اونجوراهم چيزي نداشت كه بخوان سانسورش كنند
منم بربادرفته رودوباره خوندم وهمين الان تموم شدبااين كه صددفعه هم كتابشوخوندم هم فيلمشو ديدم بازم سيرنميشم الانم دارم نداي وجدان ازاستفان تسويگ روميخونم تا اينجاش قشنگ بوده كلا داستان هاي تسويگ حال هواش عاشقانه است ولي باحاله

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ویکنت دو نیم شده - ایتالو کالوینو - پرویز شهدی - نشر چشمه - 120 صفحه

یکی از کتاب های سه گانۀ نیاکان ما (دو کتاب دیگه بارون درخت نشین و شوالیۀ ناموجود هستن)

داستان کتاب در مورد ویکنت مداردو، یه جنگ آور جوان، امیدوار و خوشدله که در جنگ نیمی از بدنش رو از دست میده ولی به طرز معجزه آسایی زنده می مونه. اما این نیمه، نیمه بد وجودشه که سالم می مونه ...

آثار کالوینو رو خیلی دوست دارم. یکی از بهترین نویسندگان 100 سال اخیره به نظرم. خیلی خلاق ه و نوع تخیلات و فانتزی ای که توی کتاب هاش می بینیم با هر چی که قبلا دیدیم متفاوته، و کاملا هم سمبلیک می نویسه که باعث میشه با خوندن هر کتابش، در عین لذت بردن از فانتزی زیباش چیزی هم به آدم اضافه بشه. بهترین کتابش از دید من تا اینجا مجموعه داستان کمدی های کیهانی ه ... شاهکار بی بدیل
greenstars.gif
این پست شما منوبه هیجان آورد. منم عاشق کارای کالوینو هستم. تریولوژی نیاکان ما رو معمولا به بقیه پیشنهاد میکنم. و اما کمدی های کیهانی... ! عجب شاهکاریه. منی که فاقد قدرت نویسنگی هستم بعد از خوندن این کتاب قلم به دست شدم و چند صفحه ای اثر ادبی خلق کردم!!!

در حال حاضر دارم " روزها و خوشی ها" اثر مارسل پروست ,ترجمه ی زنده یاد مهدی سحابی رو می خونم.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
این پست شما منوبه هیجان آورد. منم عاشق کارای کالوینو هستم. تریولوژی نیاکان ما رو معمولا به بقیه پیشنهاد میکنم. و اما کمدی های کیهانی... ! عجب شاهکاریه. منی که فاقد قدرت نویسنگی هستم بعد از خوندن این کتاب قلم به دست شدم و چند صفحه ای اثر ادبی خلق کردم!!!

واقعا آدم رو به هوس نوشتن می اندازه این کمدی های کیهانی
icon10.gif

در حال حاضر دارم " روزها و خوشی ها" اثر مارسل پروست ,ترجمه ی زنده یاد مهدی سحابی رو می خونم.
ایول ... اولین باره می بینم کس دیگه ای غیر از خودم توی این فروم حوصله پروست خوندن داشته باشه
cornusmilesf.gif
الان که فکرش رو می کنم خارج از فروم هم پروست خوان دیگه ای ندیدم تا حالا :D

//

دارم گفتگو با بیلی وایلدر رو می خونم. موقع خریدن به خاطر قیمت بالاش شک کردم (8000 تومن!) ولی واقعا ارزشش رو داشت. خیلی نکات جالبی از فیلم هاش و جزئیات نشنیده اش رو روشن می کنه ... مصاحبه گر هم کمرون کرو (کارگردان) هست
fansmiley.gif

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
چشمهايش واخرين پرونده ي پووارو:( رو تموم كردم
الان دارم لينمارا عشق وآرزو رو ميخونم تا اينجاش قشنگ بوده

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
من دارم شاهنامه کاملو میخونم که هم شعر داره و روبروش هم معنیشه باحاله و نیاز به معرفی نداره چند وقت پیش هم حشاشین رو خوندم که درمورد یک جوان پولدار آمریکایی هستش که خواهرش که یک راهبه بوده به قتل میرسه و.... یکی از بهترین رمانهایی که خوندم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ایول ... اولین باره می بینم کس دیگه ای غیر از خودم توی این فروم حوصله پروست خوندن داشته باشه
cornusmilesf.gif
الان که فکرش رو می کنم خارج از فروم هم پروست خوان دیگه ای ندیدم تا حالا :D

مارسل پروست نویسنده ی محبوب منه. بهترین تجربه ی کتاب خونی من خوندن شاهکا ر این نویسنده" در جستجوی زمان از دست رفته " هستش. خیلی به اطرافیانم توصیه میکنم بخوننش. هم به خاطر این که یه اثر فوق العاده رو از دست ندن و هم به این خاطر که با خوندن این مجموعه هم نسبت به نویسنده و هم مترجمش احساس دین میکنم ! شما حتما منظور منو متوجه میشین.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
مارسل پروست نویسنده ی محبوب منه. بهترین تجربه ی کتاب خونی من خوندن شاهکا ر این نویسنده" در جستجوی زمان از دست رفته " هستش. خیلی به اطرافیانم توصیه میکنم بخوننش. هم به خاطر این که یه اثر فوق العاده رو از دست ندن و هم به این خاطر که با خوندن این مجموعه هم نسبت به نویسنده و هم مترجمش احساس دین میکنم ! شما حتما منظور منو متوجه میشین.

بله کاملا می فهمم. منم خیلی سعی کردم بشناسونمش به کتاب خون های دور و برم، ولی تا حالا موفق نشدم کسی رو وادار به خوندنش کنم :D ولی کتاب در جستجوی زمان از دست رفته جزو 10 کتاب محبوب منم هست و معتقدم که در نوع خودش بی رقیب و بهترینه. اینکه همچین کتاب حجیمی رو چطور با شور و اشتیاق دنبال می کردم و بین مطالعه اش حتی وقفه هم نیفتاد هنوز باعث تعجبمه! هر چند که همین نشون میده هنر نویسندگی پروست رو که تونسته 8 جلد در مورد زندگی آدم ها بنویسه و نتیجه اش انقدر جذاب باشه
jumpearth.gif

shahrnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من هم آثار پروست رو خوندم، ولی‌ خیلی‌ وقت پیش
الان هم دارم دوباره این چنین گفت زرتشت رو میخونم.

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
ببینم شما یک رمان خوب در حد حشاشین سراغ ندارین بهم معرفی کنین؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
پشت پرده انقلاب
جعفر شفیع زاده

بالا