نمیدونم جملتو اشتباه گفتی یا منظورت همین بود
به هرحال من صد تا دوست فدای یه کتاب میکنمپ.ن:هنوز دارم سال بلوارو میخونم!
فکر کنم منظورم همون بود .
منم 100 تا کتاب رو فدای یه اسپم می کنم . :lol:
نمیدونم جملتو اشتباه گفتی یا منظورت همین بود
به هرحال من صد تا دوست فدای یه کتاب میکنمپ.ن:هنوز دارم سال بلوارو میخونم!
عقاید یک دلقک
هاینریش بل
دارم می خونمش... خوندنش لذت بخشه.
من چندوقت پيش تموش كردم شاهكاره
الان خریدمش و همین الان شروعش کردم
پ.:اگه خوب نبود نگینو اینجوری میزنم:دی
این پست شما منوبه هیجان آورد. منم عاشق کارای کالوینو هستم. تریولوژی نیاکان ما رو معمولا به بقیه پیشنهاد میکنم. و اما کمدی های کیهانی... ! عجب شاهکاریه. منی که فاقد قدرت نویسنگی هستم بعد از خوندن این کتاب قلم به دست شدم و چند صفحه ای اثر ادبی خلق کردم!!!ویکنت دو نیم شده - ایتالو کالوینو - پرویز شهدی - نشر چشمه - 120 صفحه
یکی از کتاب های سه گانۀ نیاکان ما (دو کتاب دیگه بارون درخت نشین و شوالیۀ ناموجود هستن)
داستان کتاب در مورد ویکنت مداردو، یه جنگ آور جوان، امیدوار و خوشدله که در جنگ نیمی از بدنش رو از دست میده ولی به طرز معجزه آسایی زنده می مونه. اما این نیمه، نیمه بد وجودشه که سالم می مونه ...
آثار کالوینو رو خیلی دوست دارم. یکی از بهترین نویسندگان 100 سال اخیره به نظرم. خیلی خلاق ه و نوع تخیلات و فانتزی ای که توی کتاب هاش می بینیم با هر چی که قبلا دیدیم متفاوته، و کاملا هم سمبلیک می نویسه که باعث میشه با خوندن هر کتابش، در عین لذت بردن از فانتزی زیباش چیزی هم به آدم اضافه بشه. بهترین کتابش از دید من تا اینجا مجموعه داستان کمدی های کیهانی ه ... شاهکار بی بدیل
این پست شما منوبه هیجان آورد. منم عاشق کارای کالوینو هستم. تریولوژی نیاکان ما رو معمولا به بقیه پیشنهاد میکنم. و اما کمدی های کیهانی... ! عجب شاهکاریه. منی که فاقد قدرت نویسنگی هستم بعد از خوندن این کتاب قلم به دست شدم و چند صفحه ای اثر ادبی خلق کردم!!!
ایول ... اولین باره می بینم کس دیگه ای غیر از خودم توی این فروم حوصله پروست خوندن داشته باشهدر حال حاضر دارم " روزها و خوشی ها" اثر مارسل پروست ,ترجمه ی زنده یاد مهدی سحابی رو می خونم.
ایول ... اولین باره می بینم کس دیگه ای غیر از خودم توی این فروم حوصله پروست خوندن داشته باشهالان که فکرش رو می کنم خارج از فروم هم پروست خوان دیگه ای ندیدم تا حالا
مارسل پروست نویسنده ی محبوب منه. بهترین تجربه ی کتاب خونی من خوندن شاهکا ر این نویسنده" در جستجوی زمان از دست رفته " هستش. خیلی به اطرافیانم توصیه میکنم بخوننش. هم به خاطر این که یه اثر فوق العاده رو از دست ندن و هم به این خاطر که با خوندن این مجموعه هم نسبت به نویسنده و هم مترجمش احساس دین میکنم ! شما حتما منظور منو متوجه میشین.
کتاب نماد گمشده از دون براون فکر کنم خوشتون بیادببینم شما یک رمان خوب در حد حشاشین سراغ ندارین بهم معرفی کنین؟