• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
داشتم آرامش در حضور دیگران اثر غلامحسین ساعدی رو می خوندم.عجب تلخی ناجوری داره این داستان.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
اسم من لاوانه و پانزده سال دارم. وقتی یه بچه کوچیک نقاشی می‌کشه همه صفحه، یه صورت بزرگ می‌شه که دوتا دست عصامانند بهش چسبیده. این، همه زندگیه اونه. اما بعدا که آدم، بزرگ و بزرگ‌تر می‌شه؛ افکار جدید، احساسات ناراحت کننده، نقشه‌های بزرگ، تردید‌های هراس‌انگیز، امیدواریا و ناامید شدنا، همه و همه بارها و بارها بهش هجوم می‌آورند. تعجبی نداره که دیگه نقاشی کوچولویی رو که اون سال‌ها با مداد شمعی کشیدم، نمی‌شناسم. ظاهرا مال منه، و مال منم هست... اما... مال من نیست...

باورهای حقیقی - ویرجینیا ولف - ترجمه‌ از مامک بهادرزاده

djaliten

Registered User
لایک‌ها
823
کتاب:سپید دندان
نویسنده:جک لندن

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
قطارهای کنترل شده دقیق از بوهمیل هرابال رو دیروز تمام کردم - من عاشق این نویسنده ام

امروز شوالیه ناموجود از ایتالو کالوینو رو دست گرفتم که اولین کتاب از این نویسنده است که میخوانم، اوایلش که بد نبود تا ببینیم بعدش چطور پیش میره :happy:

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
قطارهای کنترل شده دقیق از بوهمیل هرابال رو دیروز تمام کردم - من عاشق این نویسنده ام

امروز شوالیه ناموجود از ایتالو کالوینو رو دست گرفتم که اولین کتاب از این نویسنده است که میخوانم، اوایلش که بد نبود تا ببینیم بعدش چطور پیش میره :happy:
توصیه می کنم
بارون درخت نشین را هم از ایتالو کالوینو بخونین

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
توی مراحل اول تو فقط عاشق می‌شی. حسابی عاشق می‌شی .اونقدر که دوست داری کره‌ی زمین رو به اسم طرف کنی. اونقدر که دوست داری شیرجه بزنی تو طرف، تو دستاش ، تو روحش. دوست داری میلیون‌ها ساعت نگاش کنی، اما دوست نداری واسه یه لحظه، حتی یه لحظه بهش دست بزنی، دوست نداری لمسش کنی، دوست نداری باهاش بخوابی...فقط ادمای کمی، آدمای خیلی خیلی کمی می تونن تو این مرحله باقی بمونن و لیز نخورن تو مرحله‌ی بعد. عین زمین داغی که پا برهنه توش وایسی...مرحله بعد اینه که هم عاشق هستی هم دوست داری بهش دست بزنی. بازم فقط بعضی آدما می تونن توش باقی بمونن. مرحله‌ی آخری هم هست که تقریبا اکثر آدمای دنیا تو کثافت این مرحله زندگی می‌کنن. تو این مرحله عاشق نیستی و فقط دوست داری باهاش بخوابی. بگذریم که بعضیا اونقدر نابغه‌اند که بدون عبور از مراحل قبل یه راست می پرن تو مرحله سوم...

" تهران در بعد از ظهر __ مصطفی مستور "

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
مبانی و روشهای عمومی حسابداری :|

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
مدیریت رسانه

اثر :ژان لوبلان ویکس،جورج سیلوی،سی آن هالیفیلد،استفن لیسی،آردیس برودریک سان!
مترجم: دکتر طاهر روشندل اربطانی
امتحانش امروز بود، فکر کنم 16 بشم

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
دوستان مدتی قبل به واسطه ی فیلم اقتباسیlife of pi ، شروع به خوندن کتابش به نویسندگی yann martel چاپ سال 2001 کردم،این کتاب را برای کسانی که هنوز موفق به خوندش نشدن پیشنهاد می کنم ، مطمین باشید پشیمون نمی شید :rolleyes:

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
عامه پسند از بوکفسکی

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
کتاب درون یک آینه درون یک معما
یاستین گوردر
کتاب کم حجمیه و نویسندش نویسنده ی کتاب دنیای سوفی هست
تا اینجا که خوندم در مورد یه دختر بچه مریضه که با یه فرشته در مورد انسان و آفرینش و ... صحبت میکنه

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
سلام
اولیش تسلی بخشی های فلسفه از آلن دوباتن ترجمه عرفان ثابتی.به شدت توصیه میشه.و خیلی جذاب و خوش خوان تکان و دهندست:cigar:.ابن کتاب به زبون ساده و با استفاده از تفکرات شش فیلسوف بزرگ ...راه حل هایی برای مواجهه با 6 تا از معضل های زندگی عادی رو از دید خودش میگه.خیلی هم قشنگ میگه:D
شش فصل این کتاب: در مواجهه با عدم محبوبیت(سقراط)...در مواجهه باکم پولی(اپیکور)...در مواجهه باناکامی(سنکا)...در مواجهه باناتوانی(مونتنی )...در مواجهه با قلب شکسته(استاد اعظم شوپنهاور کبیر:wub:)در مواجهه با سختی ها(نیچه)

دومیش هم کتاب(داستان) در رویای بابل اثر ریچارد براتیگان .محشر کبری! :wub:

یه کارآگاه شاد مغز و بیخیال که مدام توی تخیلات ساختگیش فرو میره .

بالا