• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
Beyond the veneer اثر ioannis gatsiounis درباره تحولات سیاسی ، اقتصادی کشور مالزی
صرفا به دلیل دوستی با نویسنده این کتاب شروع به خوندنش کردم و باید بگم که با دید حقیقی کتاب به مسائل سیاسی کشور مالزی، بدون اتخاذ هیچ گونه جناح داری بسیار آموزنده است، و با توجه به فراز و نشیب های سیاسی و پیشرفت های اقتصادی این کشور طی چند سال اخیر و به واسطه ی نثر سلیس این اثر خوندن این کتاب به هیچ عنوان خالی از لطف نیست

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
خاطرات خانه مردگان - داستایوسکی

شرح حال خود نویسنده داستان هست در مورد چند سالی که در زندان گذرونده. این کتاب به قدری متاثر کننده هست که گویا تزار روس بعد از خوندنش گریه میکنه و کلاً از اون به بعد هم یه مقدار وضع زندونای شوروی بهتر میشه!

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
کتاب تکان دهنده و تاثیرگذار "وصایای امام"

Mari.Achi

Registered User
لایک‌ها
48
137436329947911.jpg

همسایه ها / احمد محمود/انتشارات امیرکبیر 1357

شخصیت اصلی خالد یه نوجوونه جنوبیه که تو یه اتاق توی یه خونه با پنج شیش تا همسایه زندگی میکنه. میشه گفت رمان به دو قسمت تقسیم میشه که قسمت اول ماجراهای خالد و همسایه هاست و توی قسمت دوم دیگه از همسایه ها خبری نیست و داستان گره میخوره به جریان مبارزات ملی شدن نفت..

Last edited:

Mari.Achi

Registered User
لایک‌ها
48
sale balva.JPG

سال بلوا/عباس معروفی/ققنوس

گفتم چه اهمیت دارد؟
128fs4765852.gif

M a h S h i D

Registered User
لایک‌ها
190
یـک لیوان چای سرد/شـهرام فرهنـــگی
شامل مجموعه ای از داستان های کوتاه هـست و به نظر جالب میـاد !

Mostafa197

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سیمای زنی در میان جمع ، هانریش بل ، نشر آگه

mmansori85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
جامعه شناسی خودمونی.

به همگی پیشنهاد میکنم بخونیدش...نسخهء pdf‌شم تو نت پره...

elila

Registered User
لایک‌ها
32
دارم کتاب روزگار سخت از چارلز دیکنز رو می خونم. اول انگلیسیش رو خوندم خیلی به نظرم متنش سنگین و پر از تلمیحه. اما الان میخام فارسیش با ترجمه حسین اعرابی رو بخونم

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
مشاهده پیوست 413325

همسایه ها / احمد محمود/انتشارات امیرکبیر 1357

شخصیت اصلی خالد یه نوجوونه جنوبیه که تو یه اتاق توی یه خونه با پنج شیش تا همسایه زندگی میکنه. میشه گفت رمان به دو قسمت تقسیم میشه که قسمت اول ماجراهای خالد و همسایه هاست و توی قسمت دوم دیگه از همسایه ها خبری نیست و داستان گره میخوره به جریان مبارزات ملی شدن نفت..
عالیه این کتاب.حرف نداره....
الان کتاب عطر سنبل بوی کاج رو از فیروزه جزایری تموم کردم.برای فان و سرگرمی عالیه .طنزی هم که داره هم بفارسی و هم انگلیسی طنز جالبیه

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دادا سلوچ رو تموم کردی یه کم در موردش بنویس اینجا

جالی خالی سلوچ دولت آبادی یکی از بهترین اثارهای وی هست که تو سال 57 نوشته شده (دولت ابادی طی 3 سال زندان ایده رو تو ذهن داشته و پس از ازادی اونو تو 70 روز نوشته و به صورت رمان فعلی در اورده)
داستان در مورد زنی به نام مرگان هست که شوهرش بدون خبر قبلی روستارو ترک می کنه. دو پسر داره به نام های ابراو و عباس که عباس بزرگتر و قلدرتر از اون یکیه.
مرگان سعی داره در نبود شوهرش کانون خانواده رو حفظ کنه ولی با مشکلاتی رو به رو میشه ......
--
اوسنه بابا سبحان هم طی یک روز خوندم (به دلیل جاذبه بالای داستان) اثر دولت ابادی که سال 1346 نوشته شده... خوندنش هم پیشنهاد میشه.

در حال حاضر مشغول خوندن " تنگسیر " اثر صادق چوبک ...

Last edited:

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
خود مقدس شما
شما نخونیدش چرنده، من دیگه 94 صفحه خوندم مجبورم تمومش کنم

بالا