"چپِ داروینی" اثر پیتر سینگر
من یه جایی دیدم انگلیسی این کتاب همون Desire هست که به صورت دیزایر خونده میشه. چرا اینو دزیره ترجمه کردن؟حالا كه توو اين شرايط همه كتاباي فلسفي مي خونن كتاب تسلي بخشي هاي فلسفه آلن دوباتن هم توصيه ميشه!
من كه مي خوام رمان دزيره رو بخونم
من یه جایی دیدم انگلیسی این کتاب همون Desire هست که به صورت دیزایر خونده میشه. چرا اینو دزیره ترجمه کردن؟
بسیار ممنون. روشنم کردی برادر.اين در واقع يه اسم فرانسويه كه دزيقه تلفظ ميشه ولي معنيش همونه كه گفتيد
"گذرواژهها" از ژان بودریارداستان کوتاه "گربه سیاه" اثر اِدگار آلن پو. خیلی خوبه
جلد اولش تموم شد چقدر كشدار و طولاني.حالا كه توو اين شرايط همه كتاباي فلسفي مي خونن كتاب تسلي بخشي هاي فلسفه آلن دوباتن هم توصيه ميشه!
من كه مي خوام رمان دزيره رو بخونم
بلاخره تموم شد! هزار صفحه بود هر صفحه انقدری مطلب داشت که باید چند بار روخونی میکردی! ولی ارزششو داشت الان دیدم نسبت سیستم عامل خیلی بازتر شده!Modern Operating Systems
by Andrew S. Tanenbaum
ممنون از معرفی کتابت برادر. منم دانلود کردم بخونمش. بازم موردی مناسب مطالعه و مفید دیدی اطلاع بده ممنونت می شم.کتاب بعدی در مورد هوش مصنوعی و چگونه الگوریتم ها دارن زندگی مارو تغییر میدن از شکست دادن قهرمان شطرنج و AI در پزشکی و در سیستم قضایی و جرم شناسی و ماشین های خودران! هر چپتر به یه موضوعی مربوطه. فعلا 46 صفحه رو خوندم خیلی جذاب و آموزندس!
Hello World: Being Human in the Age of Algorithms
by Hannah Fry
من خوندم. خوب هست.این پدر پولدار پدر فقیر رو کسی خونده؟ خوبه یا بیخود؟
درود، پیش نیازش چی هست؟ انسان خردمند؟مي خواستم ٢١ درس براي قرن ٢١ رو بخونم ولي يكي از پيش نيازاش رو هنوز نخوندم