• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
اخلاق-اسپینوزا

93n03x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
Modern Operating Systems
by Andrew S. Tanenbaum

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
هنر شفاف اندیشیدن ، اثر رولف دوبلی
آموزش و زندگی بهتر ، اثر برتراند راسل

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
حالا كه توو اين شرايط همه كتاباي فلسفي مي خونن كتاب تسلي بخشي هاي فلسفه آلن دوباتن هم توصيه ميشه!

من كه مي خوام رمان دزيره رو بخونم :p

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
حالا كه توو اين شرايط همه كتاباي فلسفي مي خونن كتاب تسلي بخشي هاي فلسفه آلن دوباتن هم توصيه ميشه!

من یه جایی دیدم انگلیسی این کتاب همون Desire هست که به صورت دیزایر خونده میشه. چرا اینو دزیره ترجمه کردن؟

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
من یه جایی دیدم انگلیسی این کتاب همون Desire هست که به صورت دیزایر خونده میشه. چرا اینو دزیره ترجمه کردن؟

اين در واقع يه اسم فرانسويه كه دزيقه تلفظ ميشه ولي معنيش همونه كه گفتيد

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اين در واقع يه اسم فرانسويه كه دزيقه تلفظ ميشه ولي معنيش همونه كه گفتيد
بسیار ممنون. روشنم کردی برادر.
من یه جایی هم دیده بودم که اسم یه آرایشگاه رو دزیره گذاشته بودن هی به خودم می گفتم اینا چرا اینطوری اسمو اشتباه نوشتن!

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
واقعا چرا کتاب می خوانید؟ :D کتاب مال عهد بوق است. اطلاعات آن به روز نیست. بخش های زیاد هر کتابی بی استفاده است. چرا جایش مقاله نمی خوانید؟ مثلا می توانید به دایره المعارف ها رجوع کنید و در مورد یک موضوعی مطالعه داشته باشید و هرگاه جمله ای نظر شما را جلب کرد از فهرست منابع، به صفحه مورد نظر از آن منبع رجوع کرده و از صحت آن جمله اطمینان کسب کنید.

من نمی گویم خواندن کتاب بد است اما می گویم می شود با صرف زمان و هزینه کمتری اطلاعات بیشتری را به دست آورد.

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504

جلد اولش تموم شد چقدر كشدار و طولاني.

مي خواستم ٢١ درس براي قرن ٢١ رو بخونم ولي يكي از پيش نيازاش رو هنوز نخوندم:rolleyes:

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
خیره به خورشید-اروین یالوم

93n03x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
Modern Operating Systems
by Andrew S. Tanenbaum
بلاخره تموم شد! هزار صفحه بود هر صفحه انقدری مطلب داشت که باید چند بار روخونی میکردی! ولی ارزششو داشت الان دیدم نسبت سیستم عامل خیلی بازتر شده!
کتاب خیلی خوبیه برای کسایی که علاقه به نحوه کارکرد سیستم عامل ها دارن و یکی از بهترین کتاب ها تو این زمینه هست.

کتاب بعدی در مورد هوش مصنوعی و چگونه الگوریتم ها دارن زندگی مارو تغییر میدن از شکست دادن قهرمان شطرنج و AI در پزشکی و در سیستم قضایی و جرم شناسی و ماشین های خودران! هر چپتر به یه موضوعی مربوطه. فعلا 46 صفحه رو خوندم خیلی جذاب و آموزندس!
Hello World: Being Human in the Age of Algorithms
by Hannah Fry

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
کتاب بعدی در مورد هوش مصنوعی و چگونه الگوریتم ها دارن زندگی مارو تغییر میدن از شکست دادن قهرمان شطرنج و AI در پزشکی و در سیستم قضایی و جرم شناسی و ماشین های خودران! هر چپتر به یه موضوعی مربوطه. فعلا 46 صفحه رو خوندم خیلی جذاب و آموزندس!
Hello World: Being Human in the Age of Algorithms
by Hannah Fry
ممنون از معرفی کتابت برادر. منم دانلود کردم بخونمش. بازم موردی مناسب مطالعه و مفید دیدی اطلاع بده ممنونت می شم.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این پدر پولدار پدر فقیر رو کسی خونده؟ خوبه یا بیخود؟ :rolleyes:

بالا