- نوشتهها
- 668
- لایکها
- 3,504
احتمالا خونديش: دايي جان ناپلئونیه کتاب طنز جالب معرفی کنید. ممنون
احتمالا خونديش: دايي جان ناپلئونیه کتاب طنز جالب معرفی کنید. ممنون
کتابای جمالزاده رو بخون اگه تا حالا نخوندی. از ادبیاتش خوشم میآد. یه مزهای هم از دوران قبل انقلاب و فرهنگش میآد زیر زبونت.یه کتاب طنز جالب معرفی کنید. ممنون
من نخوندم حالا میخوای از بقیه باز بپرس ببیناز الن واتس کسی چیزی خونده ؟ چطوره
از کتابایی که خودت نوشتی بگومن نخوندم حالا میخوای از بقیه باز بپرس ببین
یکی تو یه دفتر نوشتم باید بدم چاپش کنن بفرستم واستاز کتابایی که خودت نوشتی بگو
سالها قبل، دارالمجانين ش رو خوندم خوب بود!کتابای جمالزاده رو بخون اگه تا حالا نخوندی. از ادبیاتش خوشم میآد. یه مزهای هم از دوران قبل انقلاب و فرهنگش میآد زیر زبونت.
یه کتاب دوران خدمتم خوندم اسمش یادم نمیاد، ترجمه بود
تصميم گرفتم به نون خامه اى زنگ بزنم. چند سال گذشته بود
بعد از سه سال فهميدم عشق كس ديگه اى بود و همه چى خيلى فيلم هندى ورانه تموم شد. اون افسرده و ...من هم دنبال زن غمگين درونم بودم
عذرای خلوت نشین
The Virgin of Solitude centers on the life of a young man, Nuri Zargham, and his Austrian grandmother, who settled in Iran after her marriage to Nuri’s grandfather. Following the loss of his father in an accident and his mother’s departure for the United States, Nuri is confronted with a...books.google.com
نکته: نويسنده از اعضاء پاتوق و از اصطلاحات مقدس پاتوقیان استفاده کرده، نون *******... ...
عادت داری تو همه تاپیکا اسپم کنی ؟
تصميم گرفتم به نون خامه اى زنگ بزنم. چند سال گذشته بود
بعد از سه سال فهميدم عشق كس ديگه اى بود و همه چى خيلى فيلم هندى ورانه تموم شد. اون افسرده و ...من هم دنبال زن غمگين درونم بودم
عذرای خلوت نشین
The Virgin of Solitude centers on the life of a young man, Nuri Zargham, and his Austrian grandmother, who settled in Iran after her marriage to Nuri’s grandfather. Following the loss of his father in an accident and his mother’s departure for the United States, Nuri is confronted with a...books.google.com
نکته: نويسنده از اعضاء پاتوق و از اصطلاحات مقدس پاتوقیان استفاده کرده، نون *******... ...
ولی ی کتاب هست به اسمیه کتاب دوران خدمتم خوندم اسمش یادم نمیاد، ترجمه بود
درباره یه پیرمرد بود که عاشق یه دختر جون شده بود که روش نمیشد بش بگه و سانسور هم نبود و توش کلماتی مثه دسته بیل استفاده میشد
یکی دیگه هم بود که درباره یه پسر بود که باباش براش زن میگیره و چون خرج عروسیو باباش داده، نمیذاره پسره بره تو حجله و به جاش خودش میره و پسره هم در حجله وا میسه سیگار کشیدن و گوش دادن
اخرشم فکر کنم باباهه رو یه جورایی گور به گور میکنه
این یکی اثر فارسی بود
ادبیاتش مثه همینی که گذاشتی بود، گفتم شاید اسمشو بدونی
معرفی کتاب اسپم است، آیا؟!... ..عادت داری تو همه تاپیکا اسپم کنی ؟
در راستای موضوع تاپیک :
کتاب ۱۹۸۴
جورج اورول
عالیه این کتاب
بله! در پاتوق هر فعاليت مثبت و هر پست در زمينه ى موضوع اصلى تاپيك، اسپم به حساب مياد!معرفی کتاب اسپم است، آیا؟!... ..
یه کتاب دوران خدمتم خوندم اسمش یادم نمیاد، ترجمه بود
درباره یه پیرمرد بود که عاشق یه دختر جون شده بود که روش نمیشد بش بگه و سانسور هم نبود و توش کلماتی مثه دسته بیل استفاده میشد
یکی دیگه هم بود که درباره یه پسر بود که باباش براش زن میگیره و چون خرج عروسیو باباش داده، نمیذاره پسره بره تو حجله و به جاش خودش میره و پسره هم در حجله وا میسه سیگار کشیدن و گوش دادن
اخرشم فکر کنم باباهه رو یه جورایی گور به گور میکنه
این یکی اثر فارسی بود
ادبیاتش مثه همینی که گذاشتی بود، گفتم شاید اسمشو بدونی
نمیدونستیم لفظ «نون *******» هم مثبت و جز مفاخر ادبیه،رویا خانممن فعلا هيچ كتابى نميخونم
جديدا هركتابى برميدارم يا گمش ميكنم يا نصفه رهاش ميكنم مثلا لوليتا:/
بله! در پاتوق هر فعاليت مثبت و هر پست در زمينه ى موضوع اصلى تاپيك، اسپم به حساب مياد!
اينجا بحث معرفى مفاخر ادبيه؟نمیدونستیم لفظ «نون *******» هم مثبت و جز مفاخر ادبیه،رویا خانم
بحث کتاب و نویسنده و .... هستاينجا بحث معرفى مفاخر ادبيه؟
بهرحال خوندن هر كتابى كه باعث سرگرمى بعضيا بشه تا كمتر رو اعصاب بقيه باشن، خيلى هم خوبه!
گزارش بده در صورت صلاحديد مدير، حذف ميشه ! نيازى هم نيست خودتون شخصا وارد عمل بشيد. تمام!بحث کتاب و نویسنده و .... هست
جای نون ******* نیست ۹۵ درصد پاتوق تاپیکاش منتهی به نونوایی و نون ******* میشن این یه تاپیک و بزارید مفید بمونه