چیزی که من از برخورد با این آدما دستگیرم شده، اینه که اکثر کسانی که اختلال چند شخصیتی دارن، خودشون ازش آگاهن و برای اطرافیانشون فیلم بازی میکنن. دنبال جلب توجه یا خالی کردن یه سری هیجانات هستن. وگرنه در خلوت و تنهایی خودشون، فقط یکی از شخصیتهاشون مرکزیت افکارشون رو در دست داره. زجر زیادی هم میکشن به خاطر یه سری کمبودها و برای التیام زجرهاشون پناه میبرن به بازیگری.سى بل نوشته ى فلورا ريتا شرايبر
داستانى واقعى در مورد يه دختر كه دچار اختلال چندشخصيتى ه! آدم ياد پاتوق ميفته...
البته بعدا هم روانكاو و هم نويسنده متهم به اختراع و يا اغراق در تشخيص اختلال چند شخصيتى سي بل به منظور سودجويى اقتصادى و حرفه اى شدند حالا ديگه نميدونم چقدر از اين داستان واقعيه چقدرش ساختگى!
چقدر خريدى؟اینا رو دیروز خریدم هنوز شروع نکردم
یه نکته جالب رابطه حجم کتابها و تعداد فیلمهاست.سری ارباب حلقه ها هر جلدش یه فیلم شده ولی هابیت که نصف یکی از اونا هم نیست شده سه فیلم بلند! احتمالا یه چیزایی رو هم اضافه کردن بهش!
مشاهده پیوست 1181602
با پول پست 355چقدر خريدى؟
پ ن: بسيار مناسب براى دكوراسيون
تو هابیت ها اینکه باد از کدوم ور میوزه هم مشخص شده )اینا رو دیروز خریدم هنوز شروع نکردم
یه نکته جالب رابطه حجم کتابها و تعداد فیلمهاست.سری ارباب حلقه ها هر جلدش یه فیلم شده ولی هابیت که نصف یکی از اونا هم نیست شده سه فیلم بلند! احتمالا یه چیزایی رو هم اضافه کردن بهش!
من جات بودم این مقدار رو میدادم یه شاهنامه (خالقی مطلق) میخریدمبا پول پست 355
تو هابیت ها اینکه باد از کدوم ور میوزه هم مشخص شده )
از کجا خریدی؟
شاهنامه زبون خیلی سختی داره خیلی جاهاشو متوجه نمیشم واسه ما در همین حد هری پاتر و اینا خوبهمن جات بودم این مقدار رو میدادم یه شاهنامه (خالقی مطلق) میخریدم
برگه هاش مشکی هستن؟ میشه یه عکس از داخل کتاب بگیریاینا رو دیروز خریدم هنوز شروع نکردم
مشاهده پیوست 1181602
اگر از سایت 30book میگرفتی میتونستی 25 یا 30 درصدم تخفیف بگیرینه فقط لبه های کاغذ مشکی هستن
مشاهده پیوست 1181637
اون کتاب "بازیهای روانی مردم" باید جالب باشه. حدس میزنم یکی از سرفصلهاش درمورد "زبان بدن" باشه. درسته؟ یکی از چیزهایی که سریع لو میده آدما رو، همونه.
الان مطبماون کتاب "بازیهای روانی مردم" باید جالب باشه. حدس میزنم یکی از سرفصلهاش درمورد "زبان بدن" باشه. درسته؟ یکی از چیزهایی که سریع لو میده آدما رو، همونه.