Dr.Cnet
Registered User
بسیاریعنی ترجمه ش خیلی سانسوره؟ :/
بسیاریعنی ترجمه ش خیلی سانسوره؟ :/
یعنی باید رجیستر کنم و از این داستانا داره؟کانال اینستاگرامش بری میزاره برای هر ماه و معمولا هر ماه بین 25 تا 30 درصد تخفیف داره
این کد 30 درصدی برای نمایشگاه کتاب هستش حدود 10 روز پیش گذاشتش نمودنم هنوز فعال هست یا نه BAHARBOOK
و اینم 25 درصدی برای ماه خرداد KHORDAD
اگر دوست داشتی از لینک من استفاده کن یه مقدار اعتبار به من میده . البته 3 روز لینک برقراره
https://www.30book.com/Referral/One/pldxc3Taaq6vPcn
اگر هم که نه به صورت معمولی کدهای تخفیف رو بزن
برای خرید از سایتشون بله دیگه باید ثبت نام کنید که کتابها رو به ادرستون ارسال کنه. اطلاعات معمولی برای ارسال کتاب میخواد مثل بقیه سایتهای خریدیعنی باید رجیستر کنم و از این داستانا داره؟
نسخه قدیمش برای چه سالی هستش و ترجمش وانتشاراتش اسمش چی هستش؟بسیار
این فونت کتابا هم شده نوستالژی ... چه عشقی داشت ...بهرهمند، انتشارات فرزان 1361
مشاهده پیوست 1181700
انسان خردمند شنیدم کتاب خوبیه اما اجازه چاپ نداره3 کتاب ممنوعه از یووال نوح هراری تقدیم به شما کاربران فهیم و کتابخوان پاتوق
انسان خردمند:
- یو آپلود
آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلودuupload.ir
انسان خداگونه:
- یو آپلود
آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلودuupload.ir
21 درس برای قرن 21 :
- یو آپلود
بیشتر فعالیت کن آقا3 کتاب ممنوعه از یووال نوح هراری تقدیم به شما کاربران فهیم و کتابخوان پاتوق
انسان خردمند:
- یو آپلود
انسان خداگونه:
- یو آپلود
21 درس برای قرن 21 :
- یو آپلود
چقدره تخفیفش؟یه کد تخفیف از سایت 30book.com هست اعتبارش تا 20 این ماهه هر خواست بگه بهش بدم
نمیدونم ولی این سایت خوب تخفیف میدهچقدره تخفیفش؟
پخ کننمیدونم ولی این سایت خوب تخفیف میده
دوست عزیز اگر دوست داشتی از لینک من استفاده کن در صورت خریدتون کمی به من اعتبار میدهپخ کن
این رو یه بررسی بکن ایپاب نمیدونم داشته باشه یا نه ولی من قبلا که کتابخون داشتم از این استفاده کردم خیلی قویهدوستان برنامه ای هستش این فایل های pdf رو بشه به صورت فایل Epub تبدیل کردش که تو کتاب خونها استفاده میشه؟
من چند روز پیش خرید کردم اعتبار اومد براتون؟دوست عزیز اگر دوست داشتی از لینک من استفاده کن در صورت خریدتون کمی به من اعتبار میده
اره دستت درد نکنهمن چند روز پیش خرید کردم اعتبار اومد براتون؟
تستش میکنم . چنتا برنامه گرفتم از نت و همچنین سایت های انلاین . تبدیل میکنن منتها فونت فارسی رو به هم ریخته نشون میدناین رو یه بررسی بکن ایپاب نمیدونم داشته باشه یا نه ولی من قبلا که کتابخون داشتم از این استفاده کردم خیلی قویه
Willus.com's K2pdfopt
www.willus.com