mostafa_1366
Registered User
آره حساب کردم 33 تومن ارزونتر شد لامصبا یه ریال از قیمت پشت جلد تخفیف ندادناگر از سایت 30book میگرفتی میتونستی 25 یا 30 درصدم تخفیف بگیری

آره حساب کردم 33 تومن ارزونتر شد لامصبا یه ریال از قیمت پشت جلد تخفیف ندادناگر از سایت 30book میگرفتی میتونستی 25 یا 30 درصدم تخفیف بگیری
33 تومن که تخفیف خودشون هستش کد تخفیف هم داره میزنی حدود 100 تومن برات کمتر در میومدشآره حساب کردم 33 تومن ارزونتر شد لامصبا یه ریال از قیمت پشت جلد تخفیف ندادن![]()
دیگه داغ دلمو تازه نکن این چند روزه به اندازه کافی ضرر کردم33 تومن که تخفیف خودشون هستش کد تخفیف هم داره میزنی حدود 100 تومن برات کمتر در میومدش
هر خطشو میخونی باید اشک بریزیدیگه داغ دلمو تازه نکن این چند روزه به اندازه کافی ضرر کردم![]()
اسم اون سلبريتى رو بگو ، دلت يه كم خنك شهدیگه داغ دلمو تازه نکن این چند روزه به اندازه کافی ضرر کردم![]()
بعدا میگماز سبك كتاب بازى هاى روانى زياد خوشم نيومد! تا اونجايى كه يادمه يه داستان چند خطى ميگه بعد بازى روانيش رو توضيح ميده
اولش جالب بود بعد حوصله م سر رفت!
اسم اون سلبريتى رو بگو ، دلت يه كم خنك شه![]()
احتمالا به شرطى كه برادرش پولت رو بخوره...بعدا میگم
فقط سمندون میتونه کتاب الکترونیکی بخونه اونم به این حجماحتمالا به شرطى كه برادرش پولت رو بخوره...![]()
حالا من نمى خواستم نمك رو زخمت بپاشم ولى خودت خواستى ديگه:
فكر كنم ارباب حلقه ها رو ميتونستى رايگان دانلود كنى...![]()
اون که آره ولی هیچی جای حس و حال کتاب چاپی رو نمیگیرهاحتمالا به شرطى كه برادرش پولت رو بخوره...![]()
حالا من نمى خواستم نمك رو زخمت بپاشم ولى خودت خواستى ديگه:
فكر كنم ارباب حلقه ها رو ميتونستى رايگان دانلود كنى...![]()
من جزوه های الکترونیکی دانشگاه که مجانی هم بودن نمیتونستم تحمل کنم، مجبور میشدم برم پرینت بگیرمفقط سمندون میتونه کتاب الکترونیکی بخونه اونم به این حجم![]()
من جزوه های الکترونیکی دانشگاه که مجانی هم بودن نمیتونستم تحمل کنم، مجبور میشدم برم پرینت بگیرم
کتاب باید جلدش طرح چرم باشه با برگه های باکیفیت رنگ نخودی که چشمو اذیت نکنه
طوری باشه که وقتی بگیری دستت بگی ژوووووون
دیگه گرون شده فوقش کاغذ کاهی نخودی بشه بگیریمن جزوه های الکترونیکی دانشگاه که مجانی هم بودن نمیتونستم تحمل کنم، مجبور میشدم برم پرینت بگیرم
کتاب باید جلدش طرح چرم باشه با برگه های باکیفیت رنگ نخودی که چشمو اذیت نکنه
طوری باشه که وقتی بگیری دستت بگی ژوووووون
کاهی ها خیلی باحالن، حس میکنی رفتی تو فیلم دزدان دریایی کاراراییبدیگه گرون شده فوقش کاغذ کاهی نخودی بشه بگیری
بد نیستم، خداروشکر بهترمریه هات بهتر شد ؟
١٠٠٠ صفحه بيشتر نيست! روى تبلت راحت ميشه خوند!فقط سمندون میتونه کتاب الکترونیکی بخونه اونم به این حجم![]()
ممنون كه يه ذهن فضول رو از درگيرى نجات دادىاون که آره ولی هیچی جای حس و حال کتاب چاپی رو نمیگیره
فعلا معلوم نیست میخوره یا نه
اول اسمش ش-د هست
من یه بار جوگیر شدم کتابای هری پاتر به زبان اصلی رو گرفتم، بشینم اثر اورجینال رو با حس و حال اصلی که خود نویسنده نوشته رو بخونم؛ ولی محض رضای خدا، حتی یک صفحه هم نخوندم.
آخرش به عنوان کادو تولد، دادمش به یکی از همکارای خانمم که سر صحبت رو باهاش باز کنم؛ ولی بعداً فهمیدم یکی قبل از من سر صحبت رو باهاش باز کرده.
بعد که این نسخه ۱۹۸۴ رو خوندی حتما بگرد نسخه قدیمی یا اصلیش رو هم بخون خیلی فرق میبینی درش
کد تخفیف داری من تهیه کنم؟33 تومن که تخفیف خودشون هستش کد تخفیف هم داره میزنی حدود 100 تومن برات کمتر در میومدش
کانال اینستاگرامش بری میزاره برای هر ماه و معمولا هر ماه بین 25 تا 30 درصد تخفیف دارهکد تخفیف داری من تهیه کنم؟
یعنی ترجمه ش خیلی سانسوره؟ :/بعد که این نسخه ۱۹۸۴ رو خوندی حتما بگرد نسخه قدیمی یا اصلیش رو هم بخون خیلی فرق میبینی درش![]()