ali_nioton
Registered User
- نوشتهها
- 496
- لایکها
- 156
دوست عزیز کاش یاد می گرفتیم در مورد چیزی که اطلاع ندایم اظهار نظر نکنیم.
من با یکی از اون موسسات که گفتین قرارداد دارم و مشاورشون هستم، در مورد حقوق بهتون بگم که حقوق هایی که من اونجا دیدم فکر نکنم هیچ جای دیگه ایران وجود داشته باشه، مثلا برنامه نویس داریم 12 می گیره!! نیروی خدماتی بدون تجربه 900 می گیره. منشی زیر 1200 نداریم، حسابدار 1300 تا 1600 ... ضمنا من مشاور یه بخشی هستم که نیاز به نیروی با سابقه بانکی و تحصیلات نرم افزار داره، شرکت من رو مسئول جذب نیرو واسه این پروژه کرده، از 7 نفری که تا حالا مصاحبه کردم 3 نفر از پاسارگاد و فناپ بودن و 2 نفر از پارسیان، به خاطر درآمد بیشتر می خواستن بیان این شرکت طرف قرارداد من!! حرف شما به هیچ وجه درست نیست، کسایی که با 3پاه همکاری داشتن می دونن که شرکت های زیر مجموعه 3پا مثل قرارگاه خ و همین 3 تا موسسه و ... حقوق های بسیار بالایی می دن. 3پاه ارگان بسیار دست و دل بازیست
ضمنا توی 4 سالی که من اینجا بودم از کل 6 یا 7 هزار نفر پرسنل حدود 10 نفر ترک کار کردن که 3 تاشون رو از نزدیک خبر دارم که به خاطر پس انداز خوبی که جمع کرده بودن ترجیح دادن برن اونور آب زندگی کنن.
دقیقا سخن شما درسته
هم تیکه اولش که ای کاش ...
هم تیکه دومش که خیلی ها خیلی بیشتر میگیرن
تو این موسسات به نیروی صف هیچ اهمیتی نمیدن
اما به محض اینکه یه سمت مدیریتی بگیری نونت تو روغنه
برا یه همایش 1 روزه به مدیران 2 تومن پاداش دادن
اون برنامه نویسی که میگی نیرو داخلی حساب نمیشه - نیروی خصوصی مامور حساب میشه
کل حقوقش ماموریتی حساب میشه ضمن اینکه اون رقم حقوقش نیس حق الزحمه حساب میشه وگرنه فیش اونم نهایت 3 تومنه
خود مدیران درجه یک فیش حقوق 4 تومنه اما ماهی 5 - 6 تومن پاداش از چیزای مختلف میدن بهشون
ضمن اینکه خیلی از نیو ها اسیر دست افرادی مث شما هستن
که به اسم پیمانکار نیروی کار میدن به سازمانها و نصف حقوقشون رو میخورن
سه پا دست و دلبازه بله
اما فک کردی این پولا رو از کجا میاره
از جاهایی مث این موسسات میگیره که میتونه اونجوری خرج کنه
وامی که به این موسسات میدن تقریبا نصف بانکهاس
وام مسکن بانکها یکی بالا یکی پایین حدود 100 هستش که به اونا یه وام 1/3 یا 1/4 جعاله هم میدن
مهر حدود 60 میده ثامن 50
بقیه هم تو همین مایه هاس
بعضی ها مثل اونایی که تازه شدن بانک آینده همونم ندارن
تو این سیستم ها فقط کسایی که دستی بر ... دارن سود میکنن
رانت تو این موسسات بیداد میکنه - برا همینه بانک مرکزی گیر داده همه باید بانک شن و آمار بدن
هزینه هایی تو این موسسات هس که بشنوید شاخ در میارید
مثلا ماهی 400 میلیون تومن هزینه یه جور تبلیغات تو این موسسات هست که اصلا وجود خارجی نداره یعنی اصلا تبلیغی نداره که بخاد همچین هزینه ای داشته باشه